Voinko esim. poistaa jonkui ihmisen meseosoitteen pois minun mesestäni, ja näkeekö kyseinen ihminen että olen poistanut hänet mesestäni?
Ja voiko tehdä niin, että joku ihminen näkee minut vain koko ajan tai hetken offline tilassa, vaikka olisin oikeasti onlinetilassa? Siis, silloin kun hän kirjautuu sisään ja näkee, ketkä ovat onlinetilassa. Tiedän, että itse voi laittaa niitä "varattu" "palaan hetken kuluttua" mutta voiko laittaa offline tilaan, vaikka olisi onlinetilassa?
Ja onko mahdollista vaihtaa meseosoitetta, niin että kuitenkin ne mesesoitteet, jotka olen liittänyt meseen, eivät lähde mihinkään?
Ja onko mahdollista, että olisi useampi kuin vain 1 mese omassa käytössä?
Olisin hyvin kiitollinen, jos saisin näihin vastauksen, tai edes joihinkin vastauksen.
Ja voiko tehdä niin, että joku ihminen näkee minut vain koko ajan tai hetken offline tilassa, vaikka olisin oikeasti onlinetilassa? Siis, silloin kun hän kirjautuu sisään ja näkee, ketkä ovat onlinetilassa. Tiedän, että itse voi laittaa niitä "varattu" "palaan hetken kuluttua" mutta voiko laittaa offline tilaan, vaikka olisi onlinetilassa?
Ja onko mahdollista vaihtaa meseosoitetta, niin että kuitenkin ne mesesoitteet, jotka olen liittänyt meseen, eivät lähde mihinkään?
Ja onko mahdollista, että olisi useampi kuin vain 1 mese omassa käytössä?
Olisin hyvin kiitollinen, jos saisin näihin vastauksen, tai edes joihinkin vastauksen.
Vastaukset 3
Vanhimmat
Osaan vain vastat pariin kysymykseen. Taivottavasti nämä auttavat edes vähän.
Kyllä offline tilaan voi vaihtaa vaikka olisitkin oikeasti onlinissa. Niinkun. Jos vaihdat itsesi näkyminen offline tilana. Niin muut eivät tiedä että olet kirjautuneena messengerissä, koska luulevat sinun olevan offlinenä. He eivät siis nää sinua. Tiedän kyllä mitä tarkotat mutta vastaus on aika epäselvä :S Kun pistät näkuminen offline tilana muut eivät nää sinua.
Ja Kyllä on mahdollista, että olet monessa mesessä samaan aikaan, mutta sen toiminnon olen vaan havainnut toimivan live messenger plus osassa. Tosin sen moitteeton toiminen edellyttää nopeaa netti yhteyttä.
Klikkat vaan hiiren oikealla korvalla henkilöä ja painat "poista henkilö". Mun tietääkseni hänelle tulee ilmoitus, että oot poistanut hänet listalta.
Options->privacy->valitse listasta tyyppi jonka kanssa et taho olla tekemisissa mutta et kehtaa tai halua sanoakaan -> block this person. Sama onnistuu keskusteluikkunasta kys. tyypin kanssa, oikeassa ylareunassa loytyy nappi.
Silloin nayt sille offlinena siihen asti ku vaihdat tyypin takas siihen "allow" listaan.