Huoneen jakaminen

...

Mitenkä olette jakaneet lastenhuoneen kahtia? Pitäisi saada lapsille(tyttö ja poika) omat "huoneet".

6

5175

Vastaukset

 • vinkkejä, kiitos. Meilläkin tyttö ja poika ja jos yhtään helpottaa, huoneen koko on 2,7m*4,4m.

  • olen jakanut lapsille huoneen parvisängyllä.sänky huoneen jakajaksi ja sänkyyn seinälevy kiinni.ei levyä kattoon asti,että toiselle puolellekkin tulee valoa jos ei ikkunaa ole molemmilla puolilla.toinen vaihtoehto on laittaa levy uralistalla seinään kiinni ja toinen levyn pää tukea tolpalla joka on ruuvattu kattoon lattiaan vasten säätöjalalla.ei tartte tehdä lattiaan reikää...molempi systeemi käytössä ja jokaisella on oma tila!!ps.ollaan listotettu levyn ala-ja yläreunat metalliuralistoilla.


  • irtoseiniä riittää!! kirjoitti:

   olen jakanut lapsille huoneen parvisängyllä.sänky huoneen jakajaksi ja sänkyyn seinälevy kiinni.ei levyä kattoon asti,että toiselle puolellekkin tulee valoa jos ei ikkunaa ole molemmilla puolilla.toinen vaihtoehto on laittaa levy uralistalla seinään kiinni ja toinen levyn pää tukea tolpalla joka on ruuvattu kattoon lattiaan vasten säätöjalalla.ei tartte tehdä lattiaan reikää...molempi systeemi käytössä ja jokaisella on oma tila!!ps.ollaan listotettu levyn ala-ja yläreunat metalliuralistoilla.

   Kiitos hyvistä ideoista... olemme myös harkinneet taiteseinää tilanjakajaksi. Ainoa huono puoli on se, kun huoneessa on vain yksi ikkuna, niin toiselle lapselle jää "pimeämpi" huone.


  • .... kirjoitti:

   Kiitos hyvistä ideoista... olemme myös harkinneet taiteseinää tilanjakajaksi. Ainoa huono puoli on se, kun huoneessa on vain yksi ikkuna, niin toiselle lapselle jää "pimeämpi" huone.

   kerrossängyllä.
   Sänky siis keskelle huonetta. Alasängyn sivuun(ulkopuolelle) levy lattiaan saakka, joka peittää koko aukon(siitä tuli siis seinä toisen "huoneen" puolelle). Yläsänkyyn taas levy(ei kovin korkea meillä, olisko 40-50cm), joka on "alasänkyhuoneen" puolella. Yläsängyn levyn laitoimme sängyn sisään patjan ja laidan väliin, näin tuli tukevampi. Levyt ruuvattiin kiinni puiseen kerrossänkyyn.
   Sekavaa?
   Toisessa "huoneessa" on alasänky ja toisessa yläsänky. Yläsänkyyn kuljetaan sängyn päädystä, mutta voihan yläsänkyhuoneen puolelle tehdä vaikka tikkaat.


 • Ihan huoneestahan se riippuu, mutta mahdollisuuksia on monia. Esim. kirjahyllyillä saa näppärästi tilaa jaettua. Riippuu tietysti kirjahyllyn mallista, mutta näppärää on, jos saa laitettua niin, että osa hyllyn osista on "toiseen huoneeseen" päin ja osa toiseen, jolloin kummallekin on omaa hyllytilaa. Lisäksi jos haluaa näköestettä, niin omalle puolelle vieväksi "oveksi" voi ripustaa vaikka jonkin kivan lakanan/verhon/tms. *nimim. Tällainen "huone" minulla oli aikoinaan* :)

 • Meillä jaettiin huone kirjahyllyllä ja siinä hyllyssä pyröri sitten tv:kin puolelta toiselle. Iha kohtuullisen hyvin toimi.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.