Miten hallitsette "vallankäyttöänne"?

ipaliina

Hei,

miten te muut kaksosnaiset pystytte hallitsemaan sitä valtaa, mikä teille on siunaantunut? En siis tarkoita esim. johtaja-asemassa olevia naisia ja ko. valtaa, vaan sitä sellaista valtaa, millä voitte ohjailla toisia ihmisiä mielenne mukaan..

Tuntuu, että välillä pystyn pitämään itseni kurissa, mutta usein huomaan sortuneeni manipulointiin. Teen sen niin hiuksenhienosti, että en todellakaan itsekään aina huomaa tekeväni niin. Saan ihmiset tekemään melkein mitä vain, koska minua sattuu "huvittamaan" tietty lopputulos asioissa.
Mutta sen jälkeen tulee morkkikset siitä, että tein niin ja toisaalta ärsyynnyn, kun niillä ihmisillä ei ole munaa vastustaa mua. Eihän mieskään ole kovin kiinnostava, jos sillä voi leikkiä kuin marionetilla.

On niin kiva saada tahtonsa läpi, mutta ei kai se kauheen reiluakaan voi olla...

Eli siis, kuinka pidätte itsenne kurissa ollaksenne reiluja muita kohtaan?

8

1281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilkimys

      Eihän sitä vallankäyttöä voi eikä tarvitse hallita!Sellainen ei kuulu kaksosen ominaisuuteen (valitettavasti tai onneksi).Itse porskutan hyvällä omallatunnolla eteenpäin, ja manipuloin muita minkä kerkiän. Etenkin miestäni, joka on hyväuskoinen ressukka.Aijai, tulipa sanottua ilkeästi...mutta mitäpähän ei osaa sanoa "ei"...

      • nössö

        miehesi, alkaa selvitä paljon asioita ja silmät aukeaa .


    • gnillivt

      En ole vallan väärinkäyttäjä. En ainakaan itse mainitse itseäni puheenjohtajaksi! Minut valitaan heiltä, jotka ovat mukavuudenhaluisia tai epävarmoja.

      En manipuloi itsetietoisesti, mutta tiedän, että olen mukaanitempaava. Olen kuullut, että se johtuu idearikkausdestani ja siitä että minut todetaan luotettavaksi. Olen usein ideoiden äiti, mutta minusta itsestäni ei ole pääasia, että saan nimimerkkini "teoksiin", vaan pääasia on se, että tulee tehtyä hyvä työ, josta tulee toisillekin hyötyä. Siis työasioissa olen pätevä ja en oikeastaan vailla valtaa. Sitä ei kannata edes yrittäkään salata tai jarruttaa. Se näkyy kuitenkin.

      Yksityis- ja seuraelämässä saan silloin tällöin hiljentää energiaani. Mielestäni hyvässä seurankäynnissä täytyy kaikkien osaanottajien arvot saada mahdollisuudet olla näkyvillä. Sellaisessa tilanteessa ei saa eikä edes tarvitse yrittääkään loistaa tiedoillaan, taidoillaan ja titteleillään, vaan kaikkien mukana olevien osanottajien "laaduille" on yritettävä antaa vastakaikua ja kannatusta. Eihän seuraelämässä ole tärkeää se, kuka on paras ja millä teoin, vaan se että kaikkien ihmisten ominaisuudet saavat olla mukana rakentamassa viihtyisää oloa.

      Siis työelämässä ei ole väliä, kenen idea ja kuka teki eniten ja parhaiten, vaan tärkeintä on tulos, joka tuottaa hyvin yritykselle ja jonka myynnistä riittää yrityksen turvaksi ja työntekijöiden palkaksi. Seuraelämässä saa tällainen sosiaalikuntoinen ihminen, kuin mitä minä olen, hiljetä hetkeksi ja odottaa niitä hiljaisempia ja ujompia, että hekin saavat äänensä kuuluviksi.

      Koska olen vapaa, energiaa täynnä oleva ihminen, niin saan joskus jarruttaa energiaani etteivät kanssaihmiseni jäisi taka- alalle - että toisetkin ehtisivät silloin tällöin tehdä tai sanoa jotakin!

      Vaikka olenkin kaksonen, en ole mielestäni liiallisen arvovaltaihminen - ehkä olin sitä nuorempana! Tiedän tosin, että koska olen hyvin energinen, niin on olemassa riski, että menen helpolla sen rajan yli. Saan siis olla vähän varuillani, hiljentyä hetkeksi, kuunnella ja antaa siten toisillekin mahdollisuuden puheenvuoroon.

    • Impulssikontrolli

      Kun impulssikontrolli säätelee käytöstä, pystyy vastustamaan kaikenlaisten mielijohteiden toimeenpanoa..

    • itse olen

      mielestäni aika tyypillinen kaksonen myös...;) Nyt hieman yli kolmekymppisenä mua ei henkilökohtaisesti edes kiinnosta sellaiset miehet, jotka ovat helppoja... Niitä voi kyllä tarpeen tullen käyttää, mutt niistä tulee yleensä maanvaiva;( Itse olen huomannut, että miehet, jotka ovat "vaikeita" tai eivät ole kiinnostuneita minusta, heidät minä haluan valloittaa! Tuo taitaa olla aika vallanhakuista... Mutta sitten kun/jos onnistuu, niin kiinnostus lakkaa ellei joudu itse tekemään töitä valloituksen pitämiseen.
      Mielestäni en kuitenkaan manipuloi...Pyrin nykyään välttämään "takertujia";D Kait sen takia olenkin vielä sinkku, tosin eronnut sellainen;)

      • kaksosin kaunihimpi

        Helpolla saavutettavat eivät minuakaan kiinnosta. Niitä helpolla "pyydystettäviä" voi muutkin saada pyydyksiinsä - ja saakin! Ei kiitos, minulle kelpaavat vain he, jotka eivät ole kenen hyvänsä saavutettavissa!


    • Northern light

      Kaksoset osaa olla herttainen nenästävetäjä, ei uskoisi näin päällepäin. Eräs ns. ystävä joka kaksonen, yritti vetää nenästä useamminkin. Ei kokemani mukaan kovin hyvä "partneri" Jousimiehelle vaikka näin väitetään, ei tunnetusti kauan kattele manipuloivia...
      Eihän sitä tietenkään pitäisi yleistää näin, mutta ikäväkseni kokemus sanoo näin.

    • Yösairaanhoitaja

      Heips!
      Mielenkiintoinen näkemys, mutta todella totta. Olen ajatellut monesti samaa. Olen luonteeltani hyvinkin spontaani, puhelias, iloinen ja helposti lähestyttävä persoona, mutta pahapuoleni todellakin " vallankäyttö". Tavoitteet ovat korkealla, joten en päästä muitakaan helpolla. Vaadin perheeltäni myös oman panoksen joka päiväisessä elämässä. Siis osaanko ottaa koskaan tarpeeksi rennosti, niin että huomaisin olevani liian vaativa. No alani toisaalta vaati jo itsessään tarkkuuta. Morkkis vaivaa vähän väliä ja pyytelen anteeksi perheeltäni ja työkavereiltani, mutta muistutan aina sitä, etten tee sitä pahuuttani, vaan en vain voi itselleni mitään. Olen monesti ajatellut miksi juuri minä. Päästäisin itseni helpommalla, niin muutkin pääsisivät...... t. Yökköhoitsu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      334
      3270
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2023
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1622
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1457
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1329
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      286
      1257
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1071
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      83
      1033
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      888
    Aihe