Aihealueet

Listaukset

  verkkokaupat

  ostoaikeissa

  Mistä löytyikään niitä hyviä ulkomaisia verkkokauppoja - lähinnä EU:sta. Kiikarissa kaiku/loki-mittaristo tällä ketaa.

  17

  2404

   Vastaukset

   • joku verkkoauppa? Ostiin juuri 43 mm verkon sieltä, että on on se verkkoakuppa kuten nimikin sanoo. Vaan saako sieltä mittareita, tiedä häntä.

   • Että kiikarissa jo kaiku ja lokikin! Omassani on vain suuntimakompassi lisukkeena.

    Ok, annetaan olla...

   • Ostin pinnapilotin SVBstä. Hinta oli huomattavasti pienempi kuin Suomessa, toimituskulut euron korkeammat kuin Marineasta (helsinki) ja toimitusaika 3 arkipäivää. http://www.svb.de

    • Vertailin SVB:n ja Marinean hintoja. Ainakin Webasto AT2000ST oli SVB:llä kalliimpi ja Simrad 22 autopilotti vain n. 30 eur halvempi kuin Marinealla.


    • kannattaako kirjoitti:

     Vertailin SVB:n ja Marinean hintoja. Ainakin Webasto AT2000ST oli SVB:llä kalliimpi ja Simrad 22 autopilotti vain n. 30 eur halvempi kuin Marinealla.

     Menikö kauan kun etsit juuri nuo pari harvinaista esimerkkiä?


    • kannattaako kirjoitti:

     Vertailin SVB:n ja Marinean hintoja. Ainakin Webasto AT2000ST oli SVB:llä kalliimpi ja Simrad 22 autopilotti vain n. 30 eur halvempi kuin Marinealla.

     Ostin Simrad TP22 pinnapilotin Marinealta koska SVB:ltä tilattuna se olisi tullut postikuluineen vain 10 euroa halvemmaksi.


    • Tuli yhtä kalliiksi ihan Maritiimistä kuin SVB:tä. Ostin venemessujen aikana. 3-4 toimittajaa myivät tuotetta noin 30 € sisään.


   • Kokemuksesta suosittelen tutustumaan myö kotimaiseen Aquastoren (www.aquastore.fi) verkkokauppaan ja siellä NasaMarinen tuotteisiin.


   • tuon yacht-online-shopin olen todennut pääsääntöisesti halvemmaksi kuin svb:n/ruotsalaiset verkkokaupat ja näistä kotoisistahan nyt ei kannata edes mainita mitään. Varsinkin asusteet, vinssit ja köydet nyt ainakin ihan eri hintaluokassa kuin kotosuomessa. Muutaman kerran on sieltä tullut tilailtua että voin suositella. Ainoa "haittapuoli" on se että joutuu maksamaan etukäteen ostokset pankkitilille mutta luotettava firma on ettei sitäkään tarvii pelätä että rahat katoais. Luottokortillahan nyt yleensä pääsääntöisesti olis luotettavampi maksaa kun sitä kautta saa rahansa takas varmemmin jos olis joku huijari liikenteessä.

   • Marineasta,

    • Etkö osaa ostaa netistä?


    • Viisas pääsee vähemmällä kirjoitti:

     Etkö osaa ostaa netistä?

     Niin siis Marinealla ON WEBBIKAUPPA, josta juuri noita Navmanin mittaristoja, esim. 3100-sarjaa, saa jopa kilpailukykyiseen hintaan.

     Sir BB on erikoinen persoona, puolet postauksista täyttä skeidaa, toisessa puolessa voi piillä asiaakin... uskottavuus vaan katoaa niihin roskapostauksiin!


   • Puoti ei ole vakitettavasti EU:ssa mutta joidenkin tuotteiden hinnat houkuttaa. Jos vertailee vaikka Garminin kannettavia gps:iä niin on tosi hyviä tyrkkyjä ilmeisesti varastosta poistettavien sielläpäin vanhentuvien mallien osalta. Suomessa samaa tavaraa myydään täyteen hintaan ja sellaisiakin malleja mitä ei muualla enää löydy. Onko raadilla muuten tietoa millaisia eroja samalla tyyppimerkinnällä myytävien laitteiden välillä on maanosakohtaisesti? Varmaan valmiiksiladatut paketin mukana tulevat kartat poikkeaa Suomessa ja USA:ssa.

   • Kannattaa katsoo netist

    • Mikä sivusto sulle?


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    170
    8303
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    108
    3892
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2848
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1801
   5. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    93
    1428