WESTWOOD OY: N PORTAAT JA LAATU

TODELLA PETTYNYT

TILASIMME TOUKOKUUSSA PORTAAT VALMISTUMAISILLAAN OLEVAAN TALOOMME. PYYSIMME TARJOUKSIA USEAMMASTA PAIKASTA JA OIKESTAAN PÄÄDYIMME WESTWOOD PORTAISIIN KOSKA HEILLÄ OLI TIETÄÄKSENI AINUT NÄYTTELY TILA JOSSA KONKREETTISESTI PÄÄSI TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIN.

HOMMA NÄYTTI HYVÄLTÄ, SAIMME TARJOUKSEN , JOKA KIELTÄMÄTTÄ OLI KALLIIMPI KUIN OLIMME AJATELLEET, MUTTA MYYJÄ SAI MEIDÄT VAKUUTTUNEEKSI HYVÄN LAADUN, TOIMITUSVARMUUDEN JA AMMATILAISASENNUKSEN KERA. TÄYTYY MYÖNTÄÄ ETTÄ MYYJÄ OSASI HOMMANSA.

VIIMEIN SAAPUI TUO ODOTETTU PORRAS MUTTA MUTTA. OLIMME TILANNEET KO TUOTTEEN TUMMANRUSKEANA MUTTA SAIMMEKIN JONKIN VAALEAN PORTAAN. EMME OLLEET ITSE PAIKALLA KUN PORRAS ASENNETTIIN JOTEN EMME VOINEET SILLOIN ASIAAN VAIKUTTAA.

KUINKA OLLAKAAN MYÖS TUON LAADUN SUHTEEN (JOSTA MYYJÄ VAKUUTTI OLEVAN PARASTA) PORRAS NATISI, SIINÄ OLI KOLHUJA SIVU LANKUISSA. TUO KAIDE JOKA KUULEMMA ON PAKOLLINEN SEINÄTTÖMÄLLÄ SIVULLA OLI KUIN SITÄ EI OLISI HÖYLÄTTY LAINKAAN JA KAIKEN LISÄKS SE OLI LYHYT.

ASIASTA OTIN TOKIYHTEYTTÄ MYYJÄÄN JOKA OHJASI MINUT JOKIN SUUREMMAN HERAAN PUHEILLE. TÄMÄ SINÄNSÄ SAPETTI SILLÄ JOUDUIN ITSE SOITTAMAAN KAHDESTI, SEN SIJAAN ETTÄ ENSIMMÄISEN PUHELUN JÄLKEEN MINUUN OLISI OTETTU YHTEYTTÄ.

ASIAA SIIS VÄÄNNETTIIN JA PALJON TUOLTA WESTWOODILTA JÄLLEEN LUPAILTIIN. UUTTA SIIS OIKEAN VÄRISTÄ PORRASTA JOUDUIMME ODOTTAMAAN KUUKAUDENPÄIVÄT JA SUUNNITELEMAMME TUPARIT NÄIN OLLEN SIIRTYIVÄT.

AIKANAAN TUO PORRAS TULI JA SE ASENNETTIIN, JA TÄYTYY TODETA ETTÄ HYVÄLTÄ NÄYTTÄÄ MUTTA MUTTA SE NARINA. KAKSIKERTAA ON TEHTAAN ASENTAJA KÄYNYT PORRASTA KORJAILEMASSA MUTTA TILANNE EI MUUTTUNUT MUUTEN KUIN SIIVOAMISTA SAIMME SILLÄ TUO ASENTAJA OLI NIIN KIIREINEN ETTÄ JÄTTI ROSKANSA NIILLE SIJOILLEEN.

NYT VITUTTAA ETTÄ TULI OSTETTUA NARISEVA PORRAS JOKA KUULEMMA ON PARASTA MITÄ RAHALLA SAA. MIELEEN TULEEKIN KYSYMYS KUIKA KAMALIA OVAT MUIDEN TEKEMÄT PORTAAT.

18

11947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei narise,

      valmistaja keski-suomesta päin. Mutta mutta, älä hyvä mies huuda!! Kyllä asia menee vähemmälläkin huutamisella perille ja miellyttävämpi lukeakin.

      • portaat

        puuportaat alkaa narisemaan jossain vaiheessa ellei ole viimeisen päälle ammattilainen tehnyt ja laittanut liimaa tahi jotain muuta mäskiä joka väliin jossa puu puuta vasten.
        Siksipä tein kivitalooni betoniportaat ja pinnoitin puulla, ei narise.


      • portaat

        meillä.Lappi-portaat,lakattua mäntyä.Hinta-laatusuhde tosi hyvä.Suosittelen,paitsi kannattaa
        ottaa koivuaskelmilla.Mänty liian pehmeää lapsiperheessä...


      • JTI
        portaat kirjoitti:

        meillä.Lappi-portaat,lakattua mäntyä.Hinta-laatusuhde tosi hyvä.Suosittelen,paitsi kannattaa
        ottaa koivuaskelmilla.Mänty liian pehmeää lapsiperheessä...

        myös täällä Westwoodista. Toimitukset venyy, tehtaan edustajan ottamat mitat väärin, asentajat rikkovat paikkoja jne. Taitaa olla vähän liian kiire.


    • peukku68

      kyllä nyt on huvittunut olo..

      Meillä westwood tökkäsi siihen että selvillä tiedoilla ei saanut tarjousta kuin menemällä paikanpäälle liikkeeseen.

      Alustavan tarjouksen saimme kaikilta muilta valmistajilta tai sitten ilmoituksen että tilauskanta on täynnä..

      Hovinikkarien portaan toimitus ainakin sujui. Kotiin tuli puiset värimallit valittavaksi mahdollisista sävyistä. Asennus ja mittaus olivat pakettihinta ja sen otimme. Ennen asentajaa tuli portaat paketissa ja päästiin jo kurkkimaan uteliaisuuttamme. Asentaja tuli sovitusti ja roskat oli kasassa kun kämpille menimme, puhekkin oli ollut että hoidamme ne itse sään takia siitä eteenpäin. Porras ei narise eikä nitise, kaunis katsella ja liki jokainen siitä jotain sanoo.. Hintakaan ei ollut puhelimitse westwoodin porrasta oleellisesti kalliimpi.

    • oma hyvä

      urakoitsija asentamassa samanlaiset portaat, mutta asennusohje, mikä tuli mukana, oli aivan toisenlaisiin portaisiin! Siinä sai pähkäillä kunnolla, että portaat tuli kasaan. Ne kyllä narisevat aika tavalla, mutta ovat kuitenkin kauniit.

    • ermura

      No Vantaan Petikossa on iso porrasnäyttely, jossa saa hyvän palvelun lisäksi edullisen hinnan ja narisemattomat portaat. Westwwodin tarjous oli yli 1000 euroa kalliimpi, huh. Epäilinkin, ettei markkinajohtajalta kannata ostaa...

      • pettynyt

        Westwoodista huonoja kokemuksia: Portaiden kasausohjeet olivat mielestäni puutteelliset ja epäloogiset. Tehtaalta ei saanut tukea ohjeiden tulkintaan ja portaiden kasaamiseen. Portaiden työnjälki ei ollut hyvä: reisilankuissa ja pilareissa oli kolhuja ja jälkiä, jotka oli vain yritetty piilottaa maalaamalla päälle. Westwood oli myös huono kantamaan vastuunsa huonosta työn jäljestä.

        Jos joskus vielä tarvitsen portaita, en osta ainakaan Westwoodilta. Westwoodilla ei tietääkseni ole myöskään mittauspalvelua vaan asiakas kantaa vastuun mittojen oikeellisuudesta itse. Jollain toisella valmistajalla on tietääkseni mittauspalvelu, jota kannattaa ehdottomasti hyöydntää niin voi olla varma että tulee oikeanlaiset rappuset.


    • KalleNi

      Minä olen ostanut Lappiportaat. Myyjä oli myyntitietoinen, vaikkakin naispuoleinen ( oli pakko tunnustaa), kertoi asiat niin että ilman insinöörin diplomia ymmärsimme kaiken. Portaat eivät narise eikä kauniinpia löydy mistään. Suosittelen kaikille jotka puuportaita haluaa. Tosin nyt hiukan harmittaa kun sieltä saa lasikaidettakin, emmekä sitä silloin halunneet.

    • vuokko- Hillevi

      Olen pahoillani ja surullinen puolestanne. Olemme juuri itse rakentaneet ja portaat olivat aikamoinen ponnistus. Tarjouksia pyydettiin eri yrittäjiltä ja olimme järkyttyneitä hinnoista. Kyllä pitäisi todella saada mitä tilaa! Päädyimme tilaamaan portaat eestiläiseltä puusepältä. Työ on ensiluokkaista, portaat umpipuuta, lasikaiteet ja askelmien alla led-valot. Vastaavaan suomalaiseen tuotteeseen meillä ei olisi ollut varaa, koska hinta olisi ollut kaksinkertainen. Toivottavasti saatte kunnon korvauksen! Hillevi

    • sdasfsdgg

      ÄLÄ HUUVA!

    • Pahaolo

      Olisi pitänyt tosiaan tilata vaikka virosta, mutta kun tuli erehdyttyä Kotiolon portaisiin ja siitä se taistelu sitten alkoi. Portaat täynnä vikoja ja yrityksen moraali tuntuu olevan ihan hanurista, Älkää van kukaan muu erehtykö Kotiolon tuotteisiin.

      • Kunnon portaat

        Me ostimme portaat myös Virosta. Ei paremmasta väliä. Ei voi muuta kun kehua.
        Ei natise ja juuri sellaiset kuin toive oli.


    • Aika-hyvä-tuli
    • 12b

      Westwood ei hoida reklamaatioita. Valmistaloomme tuli westwoodin portaat, jotka oli asennettu väärin, halusimme korjausta. Kerran asentaja kävi ja teki edelleen huonoa työtä, kun en itse päässyt olemaan paikalla. Sen jälkeen pyysin talotehdasta hoitamaan asiaa, nyt eivät kuulemma vastaa enää talotehtaan edustajillekaan. Ovat ilmeisesti talotehtaalle pari kertaa luvanneet hoitaa asian, mutta mitään ei vaan tapahdu.
      Tämä varoitukseksi niille jotka harkitsevat ko. firman portaita, yrittäkää olla paikalla kun asennusta tehdään.

    • Vino-kuin-Westwood

      Sama tilanne täälläkin, Westwood ei reklamaatioita hoida. Portaat ovat vinossa, koska ne ovat toiselta puolelta pudonneet pois paikoiltaan. Asentaja kävi kerran, mutta vika toistui. Designtalo on reklamoinut Westwoodia jo yli vuoden ajan säännöllisesti, mutta Westwood ei vastaa mitään, eikä tee tarvittavaa korjausta. Designtalokaan ei ole hankkinut korjausta muualta, joten Designtalokaan ei tältä osin saa kiitosta. Emme ostaisi Westwoodilta portaita enää, toivottavasti kukaan muukaan ei niitä sieltä hanki. Huonoa laatua saa paljon halvemmallakin.

    • Anonyymi

      Moro
      Olemme ostamassa portaita rakenteilla olevaan omakotitaloomme. Mitä mieltä olette wetwoodista? Tällä palstalla sitä ei tunnuta kehuvan.. Onko suositella toimittajia?

    • Anonyymi

      Kylläpä oli taas kirjoitettu tyylillä,ja haukuttu. Uskoo kuka uskoo.täällä on niin helppoa puhua paskaa toisista yrittäjistä.oksettavaa.itse kirjoittavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe