laxoberon-kokemuksia

oisko kellään?

niih, eli onko kokemuksia laxoberon-merkkisestä ummetuslääkkeestä(kapseli)? toimiiko?

vittuunnuin normilaksoihin (mm. laxamucil), ei niistä oo mihinkään.

42

43658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on kokemusta

      mut vaan niistä tipoista...tehokasta oli...aion ostaa toistekki, mut käytän vaan hätätapauksiin...ei niillä todellakaan kannata ruveta leikkiin...

    • cosby

      Minulla on huonoja kokemuksia kyseisestä lääkkeestä. Ensin käytin sitä vain silloin kun ummetus vaivasi oikeasti. Myöhemmin kun tuli näitä ylensyöntiaikoja (ei siis ahmimista) niin aloin käyttää tätä kyseistä lääkettä ja olo helpottui huomattavasti kun vatsa tyhjeni ja samalla pöhötys (neste) katosi. Kuitenkin aloin käyttää lääkettä viikottain ja melkein päivittäin ja sen seurauksena sain labrat sekaisin ja jäin kiinni lääkkeen käytöstä. Suonenvedot ja lihaskrampit eivät olleet kovin mukavia. Ei kannata alkaa käyttämään MITÄÄN ulostuslääkkeitä, sillä ne ei OIKEASTI LAIHDUTA. paino putoaa hetkellisesti,mutta kun taas syöt hieman ja juot normaalisti paino on taas sama. Juo vaikka pullo viinaa ja käy sen seurauksena lenkillä niin tapahtuu sama painonlasku.

      • Anonymi

        Yleensähhän jos on bulimikko (ainakin minä) niin on vain tarkoitus päästä eroon ahmitusta ruoasta keinolla milå hyvällä ei ole mikään tarkoitus laihtua


    • .........

      vittuunnuin peräpukamiin ja valuvaan ulosteeseen kun käytin ummetuslääkkeitä.joten tsemppiä sinulle...

      • ..............

        Näppäränä ummetuslääkeiden käyttäjänä saa lisäksi laiskan suolen, joka ei sitten toimikaan ilman laksoja.


      • jepulistaaaaaaaaaaaa
        .............. kirjoitti:

        Näppäränä ummetuslääkeiden käyttäjänä saa lisäksi laiskan suolen, joka ei sitten toimikaan ilman laksoja.

        huomio laxoperon ei aiheuta riippuvuutta ja olenkin laihtunut hyvin sen käytöllä jos erehdyn kiinteätä syömään ja sitten saan psyykkisetn tuskan ja otan hienon annoksen sitä ja voi koko elimistö tyhjenee kuten vesiperäruiskeessa. Vuosien kokemus! ihanat laksat.


    • miia*21*

      Laxoberon on hyvä lääke ummetuksen hoitoon silloin tällöin. Sitä ei saa missään tapauksessa käyttää säännöllisesti (niinkuin esim. Duphalacia, Levolacia tai Movicolia) koska Laxoberon stimuloi suolta ja jos sitä käyttää säännöllisesti,suoli tottuu siihen eikä lopulta toimi itse ollenkaan. Duphalac, Movicol ja Levolac taas pehmittää suolen sisältöä (=ulostetta) ja siten auttaa vatsaa toimimaan.

    • suositeltavaa

      Itse olin nuorena (siis vielä n. 12 v. sitten) anorexia/bulimia- oireinen ja käytin nimenomaan laxoberonia säännöllisesti. Seurauksena se, että suolen oma toimintamekanismi häiriintyi pahoin. Ts. ei laxoa, ei toimintaa. Meni vuosia saada suoli taas normaaliin kondikseen. Tippojen kanssa säträtessä kävi usein myös niin, että joskus ei mitään tapahtunut suuremmallakaan annostuksella, joskus taas sain niistä koko päivän kestävän järkyttävän ripulin. Silloin oli viisainta välttää yskimistäkin ja saikkupäiviäkin tuli kiitettävästi suolen krampatessa ja vessassa istuessa. Eli kannattaa käyttää vaan pakon edessä ja parempi on kyllä popsia säännöllisesti puuroja ja muita kuituja sekä juoda paljon nestettä. Jos on sellainen tilanne, että ummetus on ihan järkyttävä, niin kannattaa ottaa mieluummin vaikka pienoisperäruiske, esim. Microlax, apteekista ilman reseptiä. Mutta näitäkään, kuten muitakaan laxoja EI SAA KÄYTTÄÄ SÄÄNNÖLLISESTI, eivätkä ne ole mikään katumuslääke, jos on tullut mähkittyä!

    • epäonnistujapa

      hah joo mulla on kokemuksia tuosta. xD aika epäonnistunut kokeilu. Otin 7 sellaista kapselia. meni vuorokausi eikä mitään. unohdin jo koko jutun kunnes yhtäkkiä maha alkoi möyryämään ja tuli pieru.. jonka mukana ripulia. paskoin siis kirjaimellisesti housuun! kun pääsin vessaan niin uloste oli ihan vetelää. ihanku ois pissannu perseen kautta xD niiin nolo ja naurettava tapaus! en enää ikinä ota laksoja enempää ku paketissa lukee 2-4 ja vaan normaaliin ummetukseen. tosta jäi vähän huonot kokemukset xD

    • tyytyväinen käyttäjä

      On kyllä ainakin tehokas! Olen käyttänyt 2 kertaa. Ekalla kerralla otin 2 tablettia eikä juuri vaikuttanut, toisella kerralla otin 3 ja kyllä suoli tyhjeni kuin vetenä! Mutta samalla oli kyllä __kauheat__ vatsakivut! Kirjaimellisesti nukuin reilut 4 tuntia yöstä vessanpöntöllä, samalla kun suoli tyhjeni tyhjenemistään... Ei ollut mukava kokemus, mutta ei myöskään niin inhottava etten kokisi sitä uudestaan ahmimiskohtauksen jälkeen.
      Mutta suosittelen kyllä ehdottomasti ostamaan laxoberonia :) - mutta muista että ei säännölliseen käyttöön!

      • vai?

        saako sitä ilman reseptii?


      • jflkesgtlkjsdkgdjlkg
        vai? kirjoitti:

        saako sitä ilman reseptii?

        saat ihan hyllyltä niin monta putelii kun haluat


    • sparway29

      Varsinkin ku on huono vaihe bulimiassa.. eikä ole saanu kunnolla oksennettua kaikkea paskaa mitä suuhunsa on ahminnoissa mättänyt, tää lääke on toiminut hätäapuna koska valitettavasti vatsasta tulee ihanan litteä seuraavana päivänä. vatsalihakset näkyy ja olo on helvetin kevyt. illalla (mlloin ahminnat muutenkin tapahtuu jos on tapahtuakseen) otan just ennen nukkumaan menoa sen maksimin eli neljä (maksimi annosta en ole koskaan ylittänyt.. joten pillerit on parempi ku neste).. ni aamulla tulee kaikki ulos. Toki vatsaa voi kourasta ja nesteenä tulee loput. Mutta sen jälkeen päivä on alotettu puhtaalta pöydältä.

      Ja huom. kaikille niille jotka aiotte kirjottaa moralisoivan palautteen tästä viestistäni. Olen 29, tiedän kuinka perseestä ja älytöntä on laksojen ottaminen.. mutta tässä vaiheessa ku sairastaa bulimiaa ja tuntuu että millään ei ole muutenkaan mitään väliä.. ni siinä vaiheessa miettii vain että miten jaksais seuraavana päivänä pirteenä nousta uuteen päivään. Sitä ei tapahtuis, jos vatassa olis kaikki se mitä älyvapaana sairaana ihmisenä olen edellisenä iltana sinne tunkenu.

      Joka kerta ku olen laksat (just laxoberin) ottanut, lupaan että se sais olla viimeinen kerta. Mutta tosiaan.. niin lupaan jokaisen oksennuksen jälkeenkin. Tän on pakko loppua jossain vaiheessa.. joko sairaus tai minä. Ja se en aio olla minä. Nuori nätti nainen, jolla urheiluharrastus, kroppa ja hampaa vielä ainakin päällisin puolin kuosissa.. ja vatsa toimii ilman laksojakin normaalisti.. ja elämän pitäis olla kunnossa. Tiedä sitten miks ite tän itselleen aiheuttaa. Kierre on petollinen ja siihen kaikki kuuluvat sivuoireet. Kukaan tän palstan kyseisen ongelman kanssa painivat ei olla tätä ansaittu. Mutta tässäpä tää nyt on. Käynyt yhen kerran juttelemassa syömishäiriökeskuksen psykologin kanssa. Aion mennä jossain vaiheessa uudelleen.. lopetin nimittäin ekan kerran jälkeen. Ei ollu tarpeeks voimaa lopettaa sairautta. Vielä pystyn. Pakko.

      Mutta joo.. olispa mullekin tullut jo huonoja kokemuksia tän lääkkeen kanssa. Muuten en olis tänäkään iltana napuja ottanut. Tämän sanottuakin, tällä hetkellä.. meen kaatamaan loput vessasta alas. Tähän hulluuteen on tultava loppu.. ja ummetuslääkkeet saa lähteä vittuun nyt.

      Voimia kaikille. Ja toivottavasti pystyt olemaan vahvempi kuin minä.. etkä ottamaan lääkkeitä. Ite en ainakaan tahdo että vatsa lopettaa normaalin toimintansa. Se jos mikä olis vielä ihana lisä tähän kaikkeen.
      voimia voimia voimia. Mäkin koitan aloittaa alusta jälleen huomenna.. eli tänään.. onhan kello jo yli puolenyön ja ajatukset käy vieläkin ihan ylikierroksilla..

    • 20+2+=

      Kyseisellä lääkkeellä tultu leikittyä,jo ties kuinka monta kertaa.
      Hätäapuna toimii,mutta pitkään käytettynä ainakin omalla kohdalla teho on laskenut ja saan vaan lähinnä ihan mielettömiä kramppeja vatsaan ja tosissaan puhun nyt niin kovista krampeista,että meinaa taju lähteä ja tuntuu että suolet tulee ulos.Aikas lähellä synnytyskipuja,mutta mitäpä sitä ei kärsisi lihomisen pelossa.

      "Vierotus oireina" lähinnä suolen totaalinen tänä,eli massiivinen turvotus ja nesteen kertyminen kroppaan.
      Nyt onneksi päässyt eroon kyseisestä lääkkeestä,enkä tod.koske enää laksoihin mielummin teen suolihuuhtelun jos on ihan pakko sekun on huomattavasti parempi vaihtoehto.

      • helppameeej

        ostin laxoberonia maanantaina otin samana päivän kokeiluksi 4 kapselia. ei mitään. tiistaina eli eillen otin 5,-eikä tänäänkään ole tapahtunut mitään. missä kiikastaa? tuntuu että ei edes kunnolla kakata, ja kun yritän, se tuntuu mahdottamalta. nää laksat ostin iha oikeeseekin syyhyn, ummetus on tosi paha. toisinaan en ole syönyt muutamaan päivään oikein mitään,-ei välttämättä ole mitään mitä ulostaa mutta on tuolla mahassa nyt kumminkin lihapiirakka, leipää, keittoa, rahkaa, kaakaota ja jugurttia. niitä oon tässä maanantai-keskiviikko aikana syöny. tulkaa ulos :<

        miten näitä kapseleita pitää käyttää? olen ottanut niiden kanssa vettä. pitääkö ne niellä vai mitä? ahdistaa kun maha ei toimi eikä uskalla oikein mitään syödäkkään ja maha kurisee. toisinaan parempi etten syö paljoa ettei mene sitten taas höpöksi.


      • nasmasu
        helppameeej kirjoitti:

        ostin laxoberonia maanantaina otin samana päivän kokeiluksi 4 kapselia. ei mitään. tiistaina eli eillen otin 5,-eikä tänäänkään ole tapahtunut mitään. missä kiikastaa? tuntuu että ei edes kunnolla kakata, ja kun yritän, se tuntuu mahdottamalta. nää laksat ostin iha oikeeseekin syyhyn, ummetus on tosi paha. toisinaan en ole syönyt muutamaan päivään oikein mitään,-ei välttämättä ole mitään mitä ulostaa mutta on tuolla mahassa nyt kumminkin lihapiirakka, leipää, keittoa, rahkaa, kaakaota ja jugurttia. niitä oon tässä maanantai-keskiviikko aikana syöny. tulkaa ulos :<

        miten näitä kapseleita pitää käyttää? olen ottanut niiden kanssa vettä. pitääkö ne niellä vai mitä? ahdistaa kun maha ei toimi eikä uskalla oikein mitään syödäkkään ja maha kurisee. toisinaan parempi etten syö paljoa ettei mene sitten taas höpöksi.

        ota lisäkuitua esim mulla toimii lepicol - on mitä kakata

        yleensä mulla toimii pelkkä lepicol joka sisältää psylliumkuitua sekä maitohappobakteereja mutta nyt iski karmea ummetus niin lisänä laxo toimi. pientä kramppia vatsassa mutta neljäs kerta kakilla tänään! ihanaa viiden päivän pinnistelyn jälkeen.


      • Hurts
        helppameeej kirjoitti:

        ostin laxoberonia maanantaina otin samana päivän kokeiluksi 4 kapselia. ei mitään. tiistaina eli eillen otin 5,-eikä tänäänkään ole tapahtunut mitään. missä kiikastaa? tuntuu että ei edes kunnolla kakata, ja kun yritän, se tuntuu mahdottamalta. nää laksat ostin iha oikeeseekin syyhyn, ummetus on tosi paha. toisinaan en ole syönyt muutamaan päivään oikein mitään,-ei välttämättä ole mitään mitä ulostaa mutta on tuolla mahassa nyt kumminkin lihapiirakka, leipää, keittoa, rahkaa, kaakaota ja jugurttia. niitä oon tässä maanantai-keskiviikko aikana syöny. tulkaa ulos :<

        miten näitä kapseleita pitää käyttää? olen ottanut niiden kanssa vettä. pitääkö ne niellä vai mitä? ahdistaa kun maha ei toimi eikä uskalla oikein mitään syödäkkään ja maha kurisee. toisinaan parempi etten syö paljoa ettei mene sitten taas höpöksi.

        Ota heti kun heräät aamulla 4-5 kapselia tyhjään vatsaan, juo paljon nesteitä ja n.7-9 tunnin kuluttua = kaikki tulee ulos. Pointti on siinä että ne pitää ottaa ennen syömistä, ei esim. illalla niinkuin ohjeessa neuvotaan. Works every time like clock work. Kärsin siis ummetuksesta, eli käytän ihan oikeaan "hätään":)


      • PotPot...
        Hurts kirjoitti:

        Ota heti kun heräät aamulla 4-5 kapselia tyhjään vatsaan, juo paljon nesteitä ja n.7-9 tunnin kuluttua = kaikki tulee ulos. Pointti on siinä että ne pitää ottaa ennen syömistä, ei esim. illalla niinkuin ohjeessa neuvotaan. Works every time like clock work. Kärsin siis ummetuksesta, eli käytän ihan oikeaan "hätään":)

        Itseasiassa noita helmiä EI saa vetää tyhjään vatsaan vaan mielellään vaikka iltapalan yhteydessä tai vaikka leivän kera,tämä tieto saatu ihan lääkäriltä.
        Nestettä tulee nauttia myös väh 0,5l eli ei riitä pieni hörppy vettä tai edes lasillinen.

        Pellavansiemenet vaikkapa jogurtin seassa ja täysviljapuurot laittaa vatsan toimimaan eikä sisällä paljon kaloreita.Suosittelen kokeilemaan kuten joku jo kirjottikin laksojen väärinkäyttö johtaa ummetukseen ja hyvällä säkällä suoli ei enää toimi ilman nhttp://keskustelu.suomi24.fi/cthread/image_captcha/5175525?t=1298708515504638187778617iitä.


      • fhekfewhfhesfhlhelsk
        helppameeej kirjoitti:

        ostin laxoberonia maanantaina otin samana päivän kokeiluksi 4 kapselia. ei mitään. tiistaina eli eillen otin 5,-eikä tänäänkään ole tapahtunut mitään. missä kiikastaa? tuntuu että ei edes kunnolla kakata, ja kun yritän, se tuntuu mahdottamalta. nää laksat ostin iha oikeeseekin syyhyn, ummetus on tosi paha. toisinaan en ole syönyt muutamaan päivään oikein mitään,-ei välttämättä ole mitään mitä ulostaa mutta on tuolla mahassa nyt kumminkin lihapiirakka, leipää, keittoa, rahkaa, kaakaota ja jugurttia. niitä oon tässä maanantai-keskiviikko aikana syöny. tulkaa ulos :<

        miten näitä kapseleita pitää käyttää? olen ottanut niiden kanssa vettä. pitääkö ne niellä vai mitä? ahdistaa kun maha ei toimi eikä uskalla oikein mitään syödäkkään ja maha kurisee. toisinaan parempi etten syö paljoa ettei mene sitten taas höpöksi.

        ota laxaa tuhdisti,se annos ojhjeessa on aivan alikantti vaik ei olis tottunutkaan. Ite vedän kolminkertasesti tarvittaessa ja ihkuu,toimii ja tulee hyvä olo!


      • Anonyymi
        helppameeej kirjoitti:

        ostin laxoberonia maanantaina otin samana päivän kokeiluksi 4 kapselia. ei mitään. tiistaina eli eillen otin 5,-eikä tänäänkään ole tapahtunut mitään. missä kiikastaa? tuntuu että ei edes kunnolla kakata, ja kun yritän, se tuntuu mahdottamalta. nää laksat ostin iha oikeeseekin syyhyn, ummetus on tosi paha. toisinaan en ole syönyt muutamaan päivään oikein mitään,-ei välttämättä ole mitään mitä ulostaa mutta on tuolla mahassa nyt kumminkin lihapiirakka, leipää, keittoa, rahkaa, kaakaota ja jugurttia. niitä oon tässä maanantai-keskiviikko aikana syöny. tulkaa ulos :<

        miten näitä kapseleita pitää käyttää? olen ottanut niiden kanssa vettä. pitääkö ne niellä vai mitä? ahdistaa kun maha ei toimi eikä uskalla oikein mitään syödäkkään ja maha kurisee. toisinaan parempi etten syö paljoa ettei mene sitten taas höpöksi.

        Nyt on perjantai. Lauantaina viimeksiulostin ja silloinkin oli tuskan takana. Pääsiäispyhät välissä ja ti ostin apteekista Laxoperonia ja ei ole auttanut kuin vähän pari pipanaa tullut tähän mennessä. Tosin olen ottanut 2-3 pilleriä kerrallaan. Nyt illalla otan 4 sitten. Mitenkähän käy?


      • Anonyymi

        Kiitos tästä kommentista. Luulen että järkyttävä turvotukseni johtuu juurikin tästä, että on täytynyt lääkittyksen takia käyttää laksatiivia ja muistin tän olleen tehokas. Olen käyttänyt pöivittäin n 2 viikkoa ja nyt selvisi syy! Kiitos kiitos kiitos!


    • ma1anne

      Woi hyvänen aika, eikö teitä voi kukaan auttaa? Ettekö edes yritä hakeutua hoitoon??? Täällä vaan kirjottelette ja heitätte noita typeräi vinkkejä että lisää "lapsia" sairastuu ja sortuu kokeilemaan tollasta "paskantamiskamaa", ei helevetti tää ei voi olla totta, apua on tarjolla vaikka kuin ja te vaan täällä "fiksuna" toisianne ohjeistetta jatkamaan.. mihin ootte menossa?... ja miksi...?? Kyllä tällä pallolla tulevaisuus näyttää tosi hyvälle...

    • "Huvin" vuoksi

      Nimimerkillä ma1anne ei selvästikkään ole omakohtaista kokemusta tästä p**kasta nimeltä syömishäiriö. Kipitäppäs muualle avautumaan "faktoistasi".

      Kenenkään ei tosissaan ole pakko näitä tekstejä lukea. Sen ohella se on VANHEMMAN/AIKUISEN tehtävä katsoa alaikäisen jälkikasvunsa perään, että mitä nämä kultamussukat netissä tekevät, lukevat yms.

      Valaisempa sinua yli 14-vuoden karulla kokemuksella, että kaikki eivät todellakaan saa ammattiapua tähän moskaan. Resurssi pulaan yms yleisellä vetoavat. Jonot ovat todella pitkät ja vuosittain syömishäiriöstä johtuviin kuolemiin kuolee liian monta, joiden kroppa ei kestänyt odottamista hoidon piiriin pääsyn suhteen ja omaa henkistä selkärankaa ei ollut tarpeeksi, jotta olisi jaksanut yksin parantua.

      Toki on myös heitä joita ei edes oteta enää hoitoon yleiselle. Kuten mä, koska asiasta päättävän isokenkäisen lääkärin mukaan olen sairastanut liian kauan eli olen hänen mukaansa toivoton tapaus, joka ei pysty parantumaan. Hoitoon en pääse, koska pienet resurssit käytetään ensisijaisesti vain heihin, jotka ovat vasta vähän aikaa tätä sairastaneet. Miulla on kirjallisena tuo paperilla, jos et usko (tuskimpa uskot). Apu kyllä kelpaisi jos siihen olisi mahdollisuus, koska jos en tästä suosta pois pääse niin tulen kuolemaan tähän. Hidasta ja tuskallista kuolemaa teen parhaillanikin. Painoindeksini on tälläkin erää sitä luokkaa, että olen lähes hengevaallisesti alipainoinen.

    • onnelline

      Kokemusta on! Voin kertoa, älkää missään herran nimessä alentuko laxoihin!!!!
      minä hullu vetelin niitä anoreksia-bulimia aikoinani joka ikinen ilta 4-8 kappaletta :( seuraavan päivän olotilat olivat jotain aivan kauheeta! maha kipeä, turvotti, oksetti, vatsa ei lopulta enää toiminut normaalisti ja sairastelin jatkuvasti. Olin 2 vuotta jatkuvasti kipeä; kuumeessa, poskiontelontulehdus, antibioottikuureilla 5-8 krt vuodessa. Luojalle kiitos,että tulin järkiini. Yksi päivä en enää vaan jaksanut ja kävin heittämässä laxot parvekkeelta alas. Apteekit kiersin kaukaa, etten vain erehtyisi laxoja ostamaan. Noh, menihän siinä kuukausia aikaa, että vatsa rupesi normaalisti toimimaan, mutta kyllä kannatti. Lisätkää ruokaanne paljon kuituja, hedelmiä, kasviksia ja hyviä rasvoja, niin vatsakin toimii normaalisti.
      Nyt tuosta sairauskierteestä on aikaa jo vuosi. Olen ollut vuoden terveenä! :)
      Parantunut bulimiasta ja anorektisita oireista, enkä ole sairastellut flunssia ja muitakaan tauteja tän vuoden aikana.

      • mariah1

        Kun ei einää kotimaan laxot riittäneet olen ostanut "kovia" laksatiiveja ulkomailta.Ulostamiseen pitää varata koko päivä,loppuviimein kaikki tulee ulos b-rapusta kuin virtsa hirveellä paineella.Paino putoaa kyllä.Diureetit ostan myös ulkomailta,siellä reseptivapaata,meillä ei.On tosi tehokkaita -3kg/päivä ja vessassa saa ravata alvariinsa.Ei non saltit yletä.Me happy.


      • mariah1
        mariah1 kirjoitti:

        Kun ei einää kotimaan laxot riittäneet olen ostanut "kovia" laksatiiveja ulkomailta.Ulostamiseen pitää varata koko päivä,loppuviimein kaikki tulee ulos b-rapusta kuin virtsa hirveellä paineella.Paino putoaa kyllä.Diureetit ostan myös ulkomailta,siellä reseptivapaata,meillä ei.On tosi tehokkaita -3kg/päivä ja vessassa saa ravata alvariinsa.Ei non saltit yletä.Me happy.

        Kirjoitin ennenkuin kuin luin koko ritirimpsun.Älkää nyt hyvä ihme käyttäkö Laxoberonia etc...Ovat miten sen nyt sanoisi tarkoitettu vanhuksille ja ihan farmasiateollisuuden myyntikamaa.Bulimikko/anorektikko joutuu käyttämään annostuksesta triplan,jos jotain lääkkeestä haluaa,enemmänkin.Ihan haista paska tavaraa.Mun suoli ei huuda hoosiannaa noilla vaikka kuinka söisin.


      • Anonyymi
        mariah1 kirjoitti:

        Kirjoitin ennenkuin kuin luin koko ritirimpsun.Älkää nyt hyvä ihme käyttäkö Laxoberonia etc...Ovat miten sen nyt sanoisi tarkoitettu vanhuksille ja ihan farmasiateollisuuden myyntikamaa.Bulimikko/anorektikko joutuu käyttämään annostuksesta triplan,jos jotain lääkkeestä haluaa,enemmänkin.Ihan haista paska tavaraa.Mun suoli ei huuda hoosiannaa noilla vaikka kuinka söisin.

        Mäsämunsunmuhunsuhunsuhupieru..


    • ei oppi ojaan kaada

      Viimeyönä luulin todellakin kuolevani! Heräsin keskellä yötä järkyttäviin vatsakipuihin, jotka vain pahenivat. Olin ottanut annostuksen mukaisen maksimimäärän eli 4 kapselia, mutta se taisi olla syömisiini nähden vähän liikaa. Istuessani pöntöllä suoleni teki töitä, minä hikoilin ja silmissäni sumeni. Sain tukea pesukoneesta. Mietin tosissani ambulanssin hälyttämistä, mutta en sitä kuitenkaan tehnyt. En takuulla koske laksoihin edes pitkällä tikulla tuon jälkeen!

    • jouuuuupp

      Saatan sanoa tän turhaan ihmisille jotka on edelleen """""""Sairaita"""""" mut muille/parantuneille JA """"""PARANTUMATTOMILLEKIN""""" sellasta etttä SENNA TEE ON PARAS SUOLENTYHJENNYS/ULOSTUSAVUSTUSLÄÄKE TAI SEMMONEN !
      laxoberoni ja muutkin laxat tuhoo vaa suoliston! sennaa kerran pari kuukaudessa tai harvemminki jos siltä tuntuu, se o nii pahan makustaki USKOKAA ettei siihe jää koukkuu helposti, ja se o vaa teetä eli ei super epäterveellistkää voi olla mikäli ylipäätää epäterveellist on! mulle ainaki(en oo enää sh:ssa) tulee hyvä fiilis kun on raikas fiilis suolityhjempänä jne :D ihanankuulosta tää :D ja oon huomannu että niinä kausina ku tekee mieli herkutella nii sillon vaa löysempää vaatetusta, lököfarkkui, verkkareit, isoi tpaitoi yms ! :)
      tsemppiiiii kaigille

    • tietämätön

      Kuulin sellaista, että Laxoberon aiheuttaisi tuskatilan kaltaisen tilan hikoiluineen. Minullakin ollut kiusallista ja kovaa hikoilua, mutta en ole sitä aikaisemmin osannut yhdistää ko. lääkkeeseen enkä ole varma nytkään.
      Olen yli 70 v. ukko.

    • Jepulis.

      Ei kannata käyttää mitään lääkkeitä / kemikaaleja. Tuhoaa vain maksansa, munuaisena, sydämensä ja muut elimensä turhan takia ilman syytä. 1970- ja -80-luvuilla jokainen terveyskeskuslääkäri kirjoitti Miraprontia ja Ponderalia kenelle tahansa, kuka älys nimellä pyytää. Onneksi niiden myynti on nykyisin tyystin lopetettu, mitä lies ties hirveitä myrkkyjä olivatkaan.

      http://www.laakarilehti.fi/?type=7/news_id=8423/Laihdutusl%E4%E4kkeiden requiem

      "....Vanhempien kollegojen ja potilaiden muistossa elävät amfetamiinijohdokset Ponderal ja Mirapront, jotka lahdattiin syystäkin, ne kun pilasivat laihduttajien sydänläpät. Niiden tarina on ihmeellinen: Niitä käytettiin Euroopassa toista vuosikymmentä ennen kuin tulivat USA:han käyttöön. FDA:n haittatapahtumaseuranta oli armoton ja havaitsi pian merkillisen yhteyden noiden lääkkeiden ja läppävikojen välillä, vaikka Eurooppa ei ollut moista huomannutkaan....."

    • sontapoju

      Ottakaa todellakin laksaa reilusti, 2-3 tabletilla ei mitään vaikutusta,itse otan kerralla tuplamäärän ni johan paska irtoo...eikä tarvii pöntöllä ponnnistella o yksi suhaus koko pöntöllä käänti,,,

      • takatuuppar

        kyllä o sontapoju oikeassa,alan miehiä arvatenkin


    • suolitulessa

      Eilen kokeilin ekaa kertaa Laxoberonia (ihan ummetukseen) ja napsasin illalla kaksi helmeä ennen nukkumaanmenoa. Aamulla kun heräsin, aivan saatanalliset vatsakivut. Suoli kyllä tyhjeni ja tuntuu tyhjenevän edelleen, nyt kyllä pelottaa kun pitäisi kaupassa käydä mutta tiedä uskaltaako..

    • LoppuuSeLaksoillaLeikki

      Voi rakkaat ihmiset. Laksat veks ja aamulla tyhjään mahaan lasi vettä, sitten viisi luumua, jotka on yön yli lionnut vedessä ja vielä niiden perään lasi vettä. Kyllä muuten aukeaa joka tukos ja suoli tyhjenee. T. Sairaanhoitaja

    • hyvääollaa

      Oli muuten hillitön ummetus!
      Ostin putelon Laxoberonia 10 tippaa ja odotin koska tulee, yöllä alkoi pas..kaa tuli pytty täyteen ihan tukkoon asti.
      Piti mennä vaakaan paino putosi liki 2 kiloa, en ole bulimikko mutta voih tätä tunnetta kun kakka on tullut.

    • Anonyymi

      Mulla laxoberon ei toimi vaikka otin 3 kapselia illalla ja seuraavana iltana 2. Ei vai tuu mitään ulostetta? Muutama pipana!

    • Anonyymi

      Oon käyttänyt kymmenen vuotta Laxoberon-tippoja joka toinen ilta. Kyllä pehmenee. Annosta pitää muuttaa tilanteen mukaan.

      • Anonyymi

        Tää kuulostaakin siltä mitä ohjeessa neuvottiin jos pidempään käyttää että ok on ottaa joka toinen päivä.

        Itse olen kokeillut vain yhtä varsinaista laksatiivia ja se oli liian voimakas ja aiheutti haittana huimausta. Nuo laxoberon tipat kiinnostaisi hankkia testiin kun annosta voi säätää just sopivaksi.

        Pegorion ei vaan toimi (paitsi 6pss/pv ja siitä tulee jo maha kipeeks ja ripuli)) varsinkaan jos on vähillä kaloreilla, jo 500kcal vaje laittaa elimistön ihan jumiin, palelen ja en käy wc:ssä jopa 6 päivään.

        En vaan ole uskaltanut hakea laxoberonia vieläkään kun pelkään että sekin liian vahva tai aiheuttaa huimausta. Tarkoitus olisi ottaa vain 1-3 kertaa viikossa pienin toimiva annos jos vatsa ei muuten toimi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää kuulostaakin siltä mitä ohjeessa neuvottiin jos pidempään käyttää että ok on ottaa joka toinen päivä.

        Itse olen kokeillut vain yhtä varsinaista laksatiivia ja se oli liian voimakas ja aiheutti haittana huimausta. Nuo laxoberon tipat kiinnostaisi hankkia testiin kun annosta voi säätää just sopivaksi.

        Pegorion ei vaan toimi (paitsi 6pss/pv ja siitä tulee jo maha kipeeks ja ripuli)) varsinkaan jos on vähillä kaloreilla, jo 500kcal vaje laittaa elimistön ihan jumiin, palelen ja en käy wc:ssä jopa 6 päivään.

        En vaan ole uskaltanut hakea laxoberonia vieläkään kun pelkään että sekin liian vahva tai aiheuttaa huimausta. Tarkoitus olisi ottaa vain 1-3 kertaa viikossa pienin toimiva annos jos vatsa ei muuten toimi

        Nyt uskalsin ostaa tipat kokeiluun ja aloitin vain 1 tipalla eilen illalla. Ohje aloitukseen oli 10 tippaa.

        Ajattelin lisätä annostusta tippa kerrallaan kunnes löytyy pienin toimiva annos ja toivon ettei nyt tulisi huimausta haittana kun nostan annoksen niin hitaasti

        Vatsa toiminut tässä kuussa vain 2 kertaa viikossa normaalilla ruokavaliolla, kohtuullisella liikunnalla ja juomalla 3-4L vettä päivässä. Tavoite että toimisi joka 2. Päivä kunnolla ettei olisi koko ajan puolitäysi olo suolessa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe