Alkoholi malesian itä-rannikolla

Prime

Mites Malesiassa esim Perhentian saarilla suhtaudutaan alkoholin eli saako vain ravintoloista vai saako ostaa kaupoista?

5

1598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • infoa

      Tärkeimmät kysymykset kun suomalainen lähtee lomalle ;)

      1. saako viinaa
      2. mistä saa viinaa
      3. paljonko maksaa vai kannattaa ottaa
      omat eväät Suomesta

      ;-)

    • asia4ever

      Itärannikolla Kuantanissa ravintoloissa ei ollut alkoholia mutta keskustassa oli 7eleven josta sai olutta, kovaan hintaan tosin. Oli vieläpä kyltti jossa sanottiin oluiden olevan vain ei-muslimiasiakkaille... Kiinalaisessa sekatavarakaupassa oli viinojakin, kahden ison oluen hinnalla sai ison "viski"pullon.

      "Keski-Malesiassa" :-) Jerantutissa ei ravintolassa myöskään ollut alkoholia. Taman Negaran jokiravintoloissa sai olutta pyytämällä mutta sitä ei ollut esillä eikä mainittu listoissa.

      Tioman saarella oli erillinen kioski josta ostettiin oluet ja vietiin mukana ravintolaan. Syynä oli ilmeisesti kovat rangaistukset alkoholin myymisestä muslimeille? Kioskin muyjä olikin terminaalivaiheessa olevan narkomaanin näköinen ja joi aamiaisellakin olutta. Saarella kyllä suurin osa malesialaisista turisteistakin joi olutta/viiniä. Mantereella itärannikolla en koskaan nähnyt kenenkään juovan alkoholia.

      • ikuinen jano

        Olutta saa joissakin ravintoloissa ja viinaksiakin on tarjolla baareissa, ehkä suostuvat jopa myymään pullon ulos baarista pyydettäessä.
        Pulau Perhentian Besar saaren kiosk(e)issa eikä ravintoloiden myymälöissä myydä alkoholia. Läntisellä Kecil saarella alkoholin kanssa voi olla lepsumpaa ja meno on muutenkin rennompaa kuin Besar saarella.
        Puolittaisen kieltolain haittojen minimoimiseksi ota omat viinat mukaasi jos haluat juoda, jos et niin nauti kirkkaasta ja puhtaasta merestä, sukeltelusta, erinomaisesta tulisesta currystä ...

        Itärannikon kaupungeissa, kuten Kuala Terenganussa, viinaa saa melko helposti. Jos ei muualta löydy niin tee retki kiinalaiskortteliin, heiltä löytyy.


    • Princess Sophie

      Moi.

      Lueskelen kaikkia näitä malesia-aiheisia juttuja ihan huvikseni koska olen kiinnostunut malesiasta ja olen siellä myös asunut puoli vuotta.

      Hämmästyin tätä käsitystä minkä tästä viestistä saa, sillä tottakai perhentianilla saa olutta ja viinaa, siis ihan vodkaa baarista, pullokaupalla. Saaren erikoisuus on sellainen banaanilikööri jota ne sanoo nimellä "monkeyjuice", logo on sellainen oranki ja aika erikoisen makuista on. Tämä "ohje" koskee ainakin long beachia, jossa on kyllä melko rajut fullmoon partytkin, kannattaa kokea.

      Tiomanilla on asiat vielä paremmin, alue on riittävän kaukana niemimaasta joten alkoholi on verovapaata. Ainoa paikka mistä saa ostaa kaikkia länsimaisia viinoja on lentokentän myymälä, kävele lentokentälle, kysy ruokakaupasta missä liköörimyymälä sijaitsee jos et muuten löydä. Muuten siellä on kyllä aivan loistavia paikkoja joista paras ja kotoisin on mielestäni Ari's cafe. Sellainen todella sympaattinen nuori kaveri pitää ravintolaa ja grillaa kalaa pyydettäessä. Mmm...

      • PerttiS

        Onpa tosi kiva että lukemisen lisäksi saat huvia myös asiallisista vastauksista. Mua kiinostais vähän toi matkanteko:
        Mikä sustois paras reititys KL:ään? (hinnasta saa hirmupaljon pinnoja tässä tapauksessa). KLM Amsterdamin kautta oli viimesyssynä halvin mitä mää löysin.
        Jostain luin että AirAsia aikois laajentaa reviiriään Euroopan reiteille. Ooks kuullu mitää? Jos nimittäin pitää paikkaansa niin voi tulla esille aika aggressiivisella hinnoittelulla.

        Terkut: Pera


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7371
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2382
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1359
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe