Kun poistaa ohjelmia Synapticilla niin siellä on valinnat "Merkitse poistettavaksi" sekä "Merkitse kokonaan poistettavaksi". Kumpi vaihtoehto on parempi ja mitä eroa niillä on?
Poistettu ja kokonaan poistettu?
CC....
1215
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Poistaminen jättää asetustiedostot jäljelle. Ne on normaalisti /etc hakemistossa.
Kokonaan poisto poistaa myös asetustiedostot. Sitä kannattaa käyttää, jos ei aio enää uudelleen kyseistä ohjelmaa käyttää.