Liittymän uudeleenavaus ja laskutusten muistustutuslisät

Janne_Hki

Kesällä oli minulta varmaan joku lasku hukkunut postin sekaan ja jäänyt maksamatta. Nyt tuli sitten muistutus mutta luulin sen laskuksi enkä heti avannut koska tiesin että onhan sitä maksuaikaa pari viikko kuitenkin. Yhtenä päivänä sitten liittymäni oli suljettu ja silloin avasin minkä luulin olevani laskun ja se osoittautuikin muistutukseksi. Mielestäni paljon parempaa asiakaspalvelua olisi lähettää muistutus tekstarina, ainakin silloin kun käyttäjä ja laskun makasaja on sama. TeleFinland on varmaan katsonut että investoinnit tällaiseen laskutusjärjestelmän parannukseen ei ole rahan arvoista, ja tottakai kun ne vielä saa muistustuslisän, liittymän uudeleenavausmaksun sekä viivästyskoron. Minulta ne ei kuitenaan saa uudelleenavausmaksua koska olin jo muutenkin ajatellut vaihtaa operaattoria mutta en ollut saanut sitä aikaiseksi - nyt sitten vaihdan niin ei tartte maksaa avausmaksua!!

Muuten yleensäkin mielestäni muistutuslisät (myös muilla operaattoreilla) ovat aika törkeä tapa kiertää laissa säädetyn myöhästyskoron rajaa.

4

627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nii-in

      Et voi olla tosissasi? Kyseessähän on täysin sinun oma mokasi että liittymäsi oli suljettu, et voi syyttää asiasta operaattoria mitenkään. Ja kerroppa miten sinun ei tarvitse maksaa uudelleenavausmaksua, kun vaihdat operaattoria? Liittymäsihän on kuitenkin jo avattu käyttöön ja kulu on aiheellinen ja sinun tulee se maksaa.

    • hyyyyyyyy

      Juu. Ensin ne lähettää laskun ja sinä kadotat sen. Sitten ne lähettää musitutuksen ja sinä et edes avaa sitä (selvänäkijäkö kuvittelet olevasi). Sitten ne lähettäis tekstarin ja sinä et luultavasti lukisi sitä, kun luulet että se on joku mainos.

      Pitäiskö niiden tulla hevoskärryillä kämppäsi eteen, kuulluttaa laskun erääntymisestä ja soitella rumpuja ja kelloja, niinkuin ennen vanhaan. Vai odotatko, että ne soittaa sulle ja pyytää sinua maksamaan laskusi?
      Laita laskus suoraveloitukseen.

    • valittaa

      asiasta joka on ihan sun oma moka! maksa laskus ajois ni ei tarvi maksella ylimäärästä!

    • mieltä

      ketjun avaajan kanssa, että firmat voisivat parantaa jotenkin muistutuksen lähetystä, niin kuin hänellä oli ehdotuksena esim tekstiviestillä.

      Joskus jopa posti hävittää laskuja, eikä se ole silloin asiakkaan vika ja kyllä panee sapettaa kun firmalta tulee muistutus, vaikka et ole nähnyt koko laskua. Postinjakajiksi pääsee jokainen, jolla ei ole rikosrekisteriä, joten jakajien joukko on melko kirjavaa. Mitäs sanotte siitä, kun minulle alkoi yhtäkkiä sadella naapurin postia, eikä loppua näkynyt ennen kuin ilmoitin asiasta postiin. Ja jos olisin ollut esim kuukauden pois, joka on yleensä maximi maksuaika, niin johan olisi naapuri kiroillut muistutuksiensa kanssa.

      Ja joskus lasku saattaa livahtaa jonkun mainoslehtisen väliin, niin se on täysin inhimillistä, että nakkaat sen "roskapostin" sekaan tietämättäsi, että sinne pujahti samalla lasku, joten älkää valittako, että se oli oma moka. Ja uskallan väittää, että tekään ette ole täydellisiä.

      Vinkki!!!
      Yksi hyvä keino välttää laskun maksaminen eräpäivään mennessä on soittaa laskun lähettäjälle ja sopia uudesta eräpäivästä. Tähän asti jokainen firma jolle olen soittanut niin siinä ei ole ollut mitään ongelmia, vaan he ovat kiltisti "ladannut" uutta aikaa omalle kukkarolle sopivammaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe