Siskopuolen kanssa

jape is back

Muutama vuosi sitten isäni meni uudelleen naimisiin naisen kanssa jolla oli 14vuotias tytär... nykyään 16v. tyttö, nimeltään eveliina, on erittäin hyvännäköinen ja muodoissakaan ei ole valittamista. Hän on n.165cm pitkä ja hoikka. Tiedän eveliinan kuppikoon, joka on B75. Ja että hän käyttää melkein aina stringejä.( ainakaan hänen kaapista ei ole löytynyt kuin yhdet tavalliset pikkuhousut) Välillä olen ottanut eveliinan kaapista stringit ja kietonut ne kaluni ympärille ja runkannut. Se tuntuu niin hyvältä. Kuvittelen eveliinan mielessäni aina kun runkkaan.

Olen melkein siitä asti silmäillyt eveliinaa salaa kun he muuttivat meille. Kaikille kavereille olen sanonut häntä siskopuolekseni vaikka hän ei oikeesti ole mitään sukua minulle. Olemme kuitenkin hyvissä väleissä, ja välillä ihan niinkuin oikeat sisarukset.

Eräänä iltana kun olin masturboimassa sängyssäni, ja televisiossa pyöri aiemmin päivällä ostamani porno-dvd. Siskoni koputti oveeni, säikähdin, hän ei odottanut vastausta, että saako tulla sisään vaan aukaisi oven melkein heti. Kerkesin vetää peiton suojaksi, ja sen jälkeen sammuttaa television kaukosäätimestä. Olin aivan nolona, mutta yritin olla niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Hän kysyi minulta että saako lainata mun digikameraa. Sanoin että ota vaan se on tossa pöydällä. Hän otti kameran ja lähti pois huoneesta pieni hymy naamallaan. Eikä sanonut mitään puuhistani. Luulen silti että hän näki ainakin mitä televisiossa oli, ehkä myös minut alasti. Olin niin nolona enkä kehdannut enää jatkaa runkkaamista, vaan kävin nukkumaan. Näin unta siskopuolestani... Aamulla kuvittelin kuinka ihanaa olisi panna eveliinaa.

Olin koulussa päivällä ja tulin kotiin siinä kello kuuden maissa, olin käynyt kaupungilla ostamassa vaatteita jne. Oli jo aika pimeää, tulin kotiin ja keittiön pöydällä oli porukoitten jättämä lappu että ”olemme isovanhemmilla käymässä, tulemme myöhään” he asuvat yli 300km päässä. hyvä, ei tarvi niitä katella vähään aikaan. En ollut kuitenkaan yksin kotona, eveliina oli olohuoneessa katsomassa telkkaria, aika vähä pukeisena. Hänellä oli vain pieni toppi ja stringit. Eveliina ei ilmeisesti tiennyt että tulisin siihen aikaan kotiin, koska yritti huomaamattomasti peitellä itseään. Sanoin eveliinalle että menen polkemaan kuntopyörää viereiseen huoneeseen. Hän vastasi vain ”joo”. Otin turhat vaatteet pois ja pistin verkkarit ja t-paidan päälle. Kävin polkemaan pyörää, mutta ehdin polkea vain muutaman polkasun kun kuulin että eveliina sammutti television. Hän nousi sohvalta hitaasti ja alkoi kävellä. Kuulin hänen lähestyvän, ja sitten hän ilmestyi huoneen oviaukkoon ja pysähtyi siihen hetkeksi. Eveliina katsoi minua silmiin ja hymyili, ja lähti sitten pois, meni luultavasti omaan huoneeseensa. Ihmettelin että mitä tuo nyt oikein oli, ei hän ennen ole näin tehny. En voinut olla ajattelematta häntä. Housuissani alkoi olla ahdasta. verkkareiden etumus alkoi kohota.

Kuulin eveliinan tulevan takaisin alakertaan, säpsähdin ja jatkoin polkemista. Eveliina tuli uudestaan huoneeseen, mutta hänellä oli päällään kylpytakki. Kysyin häneltä, hieman nolostuneena, koska en tiennyt oliko hän huomannut seisokkini. ”Suihkuunko olet menossa?” Hän ei vastannut mitään, vaan alkoi hitaasti vetää kylpytakin ”vyötä” pois soljestaan ja laski takin hartioiltaan ja se valahti lattialle hänen taakseen. Eveliina kääntyi ja kumartui nostamaan takkia, pyllistäen minuun päin. Hänellä ei ollut rihman kiertämää yllään. En tiennyt mitä tehdä, eveliina nosti kylpytakkinsa ja lähti seksikäs hymy naamallaan kävelemään pois huoneesta. Kuulin hänen menevän porukoiden makuuhuoneeseen. Istuin vieläkin kuntopyörän päällä ja seisokkini oli vain vahvistunut. Keräsin rohkeutta ja kävelin porukoiden makuuhuoneeseen. Jäin oviaukkoon seisomaan. Eveliina istui alastomana sängyllä, joka on muuten vesisänky. ;) Hän huomasi kohouman verkkahousujen etumuksella ja nousi seisomaan ja käveli luokseni, kietoi kätensä ympärilleni ja laski ne takamukselleni, pitäen niitä siinä kevyesti. Laitoin käteni hänen lantiolleen ja suutelin häntä. nyt mua alkoi todella panettaa. Suutelimme pitkään, eveliina työnsi kieltä syvälle suuhuni ja lipoi huuliani. Sitten hän lopetti, ja polvistui eteeni. Eveliina veti verkkarit alas ja sen jälkeen bokserini. Kaluni pääsi pongahtamaan täyteen seisokkiin. Hän sanoi hiljaa itsekseen ”uuuh” ja katsoi sen jälkeen minua hymyillen ja otti sitten kädellään kiinni kalustani, ja alkoi hiljaisella liikkeellä vedellä edes takaisin. Se tuntui todella hyvältä. Eveliina suukotteli terskaani ja otti sen lopulta suuhunsa ja alkoi lutkuttaa sitä todella kovaa. Se tuntui vielä paremmalta... Vapisin ja kaluni sykki. Olin jo melkein laukeamaisillani, mutta sitten eveliina lopetti, hän huomasi myös sen ja nousi seisomaan. nostin hänet syliini ja kannoin sängylle. levitin hänen reidet ja aloin nuolla ensin vatsaa ja reisiä. Huomasin että eveliina on ajellut pillunsa. Karvaa oli vain vähän ja siististi. lipaisin klitorista kielelläni ja eveliina vingahti, maistoin mehukkaan maun suussani ja jatkoin lipomista. Huomasin että hän piti siitä. En voinut enää vastustaa kiusausta, ja katsoin vanhempien laatikkoon sängyn vieressä. Siellä oli onneksi kondomeja, omat oli huoneessani. Pyöritin kondomin 14sentin mittaisen kaluni ympärille. Eveliina hymyili entistä seksikkäämmin, nuollen samalla sormeaan ja hyväili rintaansa toisella kädellä. Sitten hän kääntyi mahalleen makaamaan ja nosti peppunsa pystyyn. Ajattelin mielessäni: ”ei helvetti!! Tästä ei peppu enää voi paremmaksi tulla!!”
Menin hänen taakseen ja töynsin kaluni eveliinan märkään pilluun takaapäin. Otin käsillä pepusta kiinni ja aloin työnnellä. Hitaasti ja pitkillä työnnöillä sain eveliinan huohottamaan nautinnosta. Itsekin huohotin. Eveliina työnsi peppuaan vielä enemmän koholle ja panin häntä kovempaa. Lätinää ja lotinaa kuului kun joka kerta etumukseni hakkasi eveliinan peppua. Se oli todella ihanaa!
Eveliinan kroppa alkoi vapista ja lantio liikkui seksikkäästi. Hänen ihana äänikin alkoi kuulostaa värähtelevältä. Hän vinkui hiljaa värähtelevällä äänellä ja tunsin että hän saa orgasmin. Se toi minulle suurta mielihyvää, ja olin itsekin laukeamassa. yht´äkkiä eveliina sanoi että ” tuo se mun rintojen väliin. Vedin kalun nopeasti ulos tuosta ihanasta pillusta ja eveliina kääntyi selälleen makaamaan. menin hänen päälle ja asetin kaluni hänen rinnoille. Evelina ottikin kädellä siitä kiinni ja alkoi runkata. Kroppani vapisi ja sperma alkoi suihkuamaan eveliinan rinnoille ja huulille. Tuntui että sitä tuli loputtomiin. Olin aivan hengästynyt ja hymyilin eveliinalle. Hän hymyili takaisin. Rojahdin sängylle makaamaan ja eveliina tuli kainalooni. Suutelin häntä, enkä jaksanut välittää tahrautuneista lakanoista. Makailtiin siinä puolisen tuntia sylikkäin ja vietiin sitten lakanat pesukoneeseen ja mentiin yhdessä suihkuun ”pesemään” toisiamme.. ;) Myöhemmin Eveliina kertoi että se oli hänen eka kertansa... Tunsin jälleen mielihyvää.

Noh... mitäs piditte?

17

61405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ElluEpätietoinen

      "Kroppani vapisi ja sperma alkoi suihkuamaan eveliinan rinnoille ja huulille." vaikka olit tehnyt seuraavan toimenpiteen "Pyöritin kondomin 14sentin mittaisen kaluni ympärille."

      • mie vaan

        Kiinitin itrsekkin samaan juttuun huomiota vaikka en yleensä hirveästi virheistä perusta.


      • dasdas
        mie vaan kirjoitti:

        Kiinitin itrsekkin samaan juttuun huomiota vaikka en yleensä hirveästi virheistä perusta.

        ettekö tienneet että kortsun saa otettua poiskin


      • ElluEpätietoinen
        dasdas kirjoitti:

        ettekö tienneet että kortsun saa otettua poiskin

        kun ei otettu. suoraan vaan tisseille


      • se tuli

        kumin läpi tietty kauheella paineella


      • mä vaa
        mie vaan kirjoitti:

        Kiinitin itrsekkin samaan juttuun huomiota vaikka en yleensä hirveästi virheistä perusta.

        toinen yrittää ja sit vaa moititaan kirjottamisesta kannattais ite opetella kirjottamaan itrekkin hitto mikä tauno


    • voi eiii

      "Luulen silti että hän näki ainakin mitä televisiossa oli, ehkä myös minut alasti."
      Tv oli sammutettu ja peitto päällä, röntgenkatse iski jälleen.Hyvä Supernainen, olet jälleen täällä. En minäkään piittaa pikku virheistä mutta tämä on jo täyttä paskaa. "Mummolassa käymässä tulemme myöhään", kolmesataa kilsaa/ sivu, ja samana päivänä.Pikavisiitti?
      Jape on selkä.

      • jeee!

        kyllä "se" nousi


    • pitkiä työntöjä

      Ei pitkiä, mutta ehkä se tikkaa nopeasti

    • 19cm

      Ehkä sun olis pitäny edes valehdella et sul on isompi lerssi, eikä mainostaa 14sentin tumppii mil ei oo minkään näköistä arvoa pillumarkkinoilla:)

      • 18cm

        et tajua mistään mitään lapsi :)


      • =))

        näimpä


    • ketjupolttaja

      Omasta puolestani sanon tarinan olevan todella hyvä, ja kiihoittava. Ja jos tää kaikki on totta, sanoisin että vaan plussaa.

      Minuakin mietitytti nuo mainitut epäkohdat, mutta tarinan ja jännityksen lisäämiseksi tuo toimi paremmin, ja sai aikaan sellaisen vaikutelman että, "halus tavallaan tytön näkevän" mistä oli kyse.

    • oppi

      Juu muuten ihan kiva stoori mutta tekstissä olisi voinut käyttää kappaleita.
      Jotenkin puuduttavaa luettavaa kun koko tarina yhteenpötköön kirjoitettu.

    • mk

      siskopuoli vaan isäsi uuden vaimon lapsi koska sisko- tai velipuolella pitää olla sama isä tai äiti niin silloin se siskopuoli mutta tämä tyttö ei ole sinulle mitään sukua ja niin edelleen.

    • -Minni69-

      Älkää ny, hemmetin hyvä stoori! Kiihotuin ainaki. ;D

    • Lukee mitä vaan

      Minni kiihottuu mistä vaan. =D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe