Kun Joulupukki kävi...2

H.Hurja

"Kulta, haluatko että Joulupukki nai minua? Haluatko katsella kuinka minua naidaan?" vaimoni kysyi tukahtuneella, kiimaisella äänellä. Tajusin että päätös oli nyt minun. Voisin lopettaa leikin tähän tai katsella kuinka vieras mies nussii vaimoani luvallani, eikä asiasta olisi jälkeenpäin mitään nokan koputtamista. Ja jos kieltäisin niin toista tilaisuutta nähdä vaimoni nussittavana tuskin tulisi. "Naikaa, ja kunnolla" kuulin itseni sanovan…

Luvan saatuaan alkoi sohvalla tapahtua. Vaimoni riisui kylpytakkinsa ja asettui Pukin eteen kontalleen alkaen kaivaa pukinsarvea viitan alta. Yllätyksekseni huomasin ettei Pukilla ollutkaan viitan alla housuja joten vaimoni sai kaivettua puolijäykän kyrvän helposti esille. Runkattuaan Pukin kyrpää muutaman vedon vaimoni otti sen suuhunsa alkaen imuttaa pukinsarvea käyttökuntoon. Moneltakohan mieheltä vaimoni on vuosien varrella ottanutkaan suihin, mietin taas hieman mustasukkaisena.

Saatuaan Pukin kyrvän naimakuntoon vaimoni nousi ja asettui Pukin syliin hajareisin selkä Pukkiin päin, niin että minulla oli täydellinen näkymä sekä tuohon pystyssä olevaan kyrpään että vaimoni pilluun. Vaimoni tuijotti minua nyt herkeämättä viettelevillä silmillään kielellään huuliaan lipoen samalla kun vieras kyrpä upposi hyvin hitaasti vaimoni sisälle. Hän halusi selvästi ärsyttää ja kiihottaa minua, tarjota minulle eturivin näytöksen kuinka hän saa pilluunsa vierasta kyrpää. Oma kyrpäni seisoi kuin laukaisuvalmis raketti, kämmeneni hikosivat ja poskia poltti kun katsoin tätä uskomatonta näytelmää. Hitaasti kuin hissi vaimoni laskeutui kyrpää pitkin alas pohjalle saakka pysähtyen kuin kiusalla siihen. Nyt oli vaimoni pillu täynnä vierasta kyrpää ja vieläpä omalla luvallani. Enää en uskaltanut koskea omaan kyrpääni sillä olisin lauennut saman tien. Katsellen vielä minua kiimaisilla silmillään vaimoni alkoi hitaasti ratsastamaan Pukin kyrvällä. Näin kuinka kyrpä vuoronperään liukui ulos ja taas sisään vaimoni pilluun. Ilmeisesti vaimonikin nautti tilanteesta koska hän sulki pian silmänsä, kiihdytti minusta enää välittämättä vauhtiaan ja pian huomasinkin hänen värisevän orgasmin pyörteissä.

Vaimoni oli saanut mitä halusi, mutta Pukki ei. Äärimmilleen kiihotettuna hän nosti vaimoni selälleen olohuoneen pöydälle, levitti vaimoni jalat ja survaisi kyrpänsä vaimoni sisään. Jos äskeinen olikin minulle suunnattu esitys, niin nyt oli hommassa panemisen meininki. "Nyt saat nähdä kuinka tätä narttua naidaan" Pukki ärisi ja survoi kyrpäänsä vaimoni pilluun minkä ehti. Vaimoni ei pystynyt muuta kuin ynisemään työntöjen tahdissa ja sätkimään jaloillaan. Mietin jo, pitäisikö minun puuttua asiaan kun Pukki survaisi vielä parikertaa pohjaan asti ja laski mällinsä vaimoni pillun perukoille. Hetken henkeä vedettyään Pukki irtautui vaimostani, istahti takaisin sohvalle ja siemaisi ison kulauksen wiskiäni.

Mietin mitä minun nyt pitäisi tehdä kun vaimoni nousi pöydältä, tarttui minua kädestä ja kaatoi minut selälleen lattialle. Hän asettui hajareisin päälleni ja sujautti kyrpäni sisäänsä. Kyrpäni upposi tuohon valmiiksi auki naituun, eritteistä märkään pilluun kuin kuuma veitsi voihin suoraan pohjaan asti. Ehdin vain ähkäistä ja sitten alkoi rodeo jollaista en ollut ennen kokenut. "Nussi mua kulta, ooh, nai mua, aah, rakas, ihanaa…" vaimoni huohotti ja samassa hän jo laukesikin kyrvänvarressani. Vaikka olinkin äärimmäisen kiihottunut niin tähän ratsastukseen en ehtinyt alkuunkaan mukaan, joten työnsin vaimoni pois päältäni ja komensin hänet kontalleen lattialle. Asetuin vaimoni taakse ja survaisin kyrpäni hänen käytettyyn pilluunsa kahvaa myöten. Tartuin molemmilla käsilläni vaimoni lantiosta ja nussin häntä villimiehen voimalla Pukin katsellessa naintiamme wiskilasi kädessä. Ihanaa nussia vasta nussittua vaimoani, ajattelin, ja samassa minulla jo lensikin mällit siellä entisestään olevien joukkoon. Pitkitin nautintoani niin pitkään kuin mahdollista kunnes lysähdimme vaimoni kanssa toistemme syliin lattialle. Kun lopulta havahduimme tietoisuuteen huomasin Pukin tyhjentäneen lasinsa ja lähteneen viemään lahjojaan muille kilteille ja "tuhmille" lapsille.

Myöhemmin vaimoni kertoi että "Pukki" oli hänen vanha "yhdenyön-hoito" ajalta ennen kuin oli tutustunut minuun. Ukkomies joka oli tullut toisesta kaupungista joululahjojen ostoon. He olivat vaimoni kanssa sattumalta tavanneet paikallisessa lähiöbaarissa viikko sitten ja "vanha suola" oli alkanut janottamaan. Koska vaimoni ei kuitenkaan halunnut pettää minua, hän oli kertonut "Pukille" fantasiastamme, ja siitä miten he ehkä voisivat naida minua pettämättä ja loukkaamatta. Ovela nainen, mietin mielessäni ja lupasin sitten että "Pukki" saisi tulla toistekin käymään kunhan jättää pukinpartansa kotiin.

5

5044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Japp japp

      tossa oli jo stooryn meininkiä, yks parhaista palstan stooreista!
      10

    • Anonyymi

      No ei huono kuvitelma. Jos minunkin vaimo saisi pukilta niin mielelläni antaisin saada.

      • Anonyymi

        Menkääs nyt pilipali pojat muualle satuilemaan


    • Anonyymi

      Marketista lenkkimakkara, jonka päälle kondomi ja johan luulisi onnistuvan; hk blöö-blöö-öö, blää-blää, mä ja sää, hähähäää!

      • Anonyymi

        Mitä se Tero Irmeli siellä huutelee?!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe