Millä saan kissat pysymään pois ?

kisu kisu

Millä helvetillä saan kissat pysymään pois pihaltamme. Kusevat kuistille ja lapsen hiekkalaatikkoon. Myrkky, sähköansa vai haulikko?

55

25112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kettt

   no ei kai se nyt niin hirveästi voi haitata? Ennemmin tai myöhemmin lapsesi tulee aiheuttamaan naapureillesi moninkertaisesti harmia. Tuskinpa hekään silloin miettivät myrkkyä, sähköansaa tai haulikkoa

   • Anonyymi

    Nuija


   • Anonyymi

    Kyllä se kissa vaan levittää tauteja ulosteessa kokeile syödä kissanpaskaa niinkuin lapset laatikolla.Paras kissa kuollut kissa


   • Anonyymi

    Sinä nyt varsin aivoton olet! Vittu, mie opetan lapsilleni tasan tarkkaan samat ohjeet kissojen poistamiseen, kuin mitä itse käytän. Mistähän puusta sinä mummo oot pudonnu.


  • >^.^<

   pysyn kilometrin päässä tontiltas, kun ruuttaat vettä päin kuonoa, aina kun työnnän sen lähelle..aika äkkiä opin, ettei teille oo tulemista..miauu..

   • hehee..

    olikin asiantuntijan neuvo. ;) Kukapa sen kissan hännän nostaa, ellei kissa itse...


   • Anonyymi

    Typerä ohje. Kun tulet aikaiset oven ja menet ulos, niin luuletko tosiaan, että se paskiainen kiltisti odottaa paskomispaikallaan sinua. Ei todellakaan odota!


  • Kaku draugs

   hanki koira

   • Onttomukulakiurunkannus

    Mieluiten suomenpystykorva! Ne ovat erinomaisia kissanjahtaajia! Ja ääntä lähtee, ja kissat lähtee!


  • elliveera

   Hommaa kissakarkotin. Se on paristoilla toimiva laite, jonka voi laittaa pihaansa tuottamaa ihmisen korvilla kuulematonta "yliääntä". Ääni on kissoista erittäin epämiellyttävä.
   Käy kysymässä eläinkaupoista.
   Netissäkin on kirjoitettu aiheesta hakusanalla: kissakarkotin.

   • Ärre

    Äitini kärsi vähän samantapaisesta kissaongelmasta joten tämä on tuttu juttu. Ruiskutin äitini pihan laidoille etikkaa ja äiti nakkeli vielä appelsiini/sitruunan kuoria sinne tänne niin eipä katteja enää näkyny. "Pitää kissat loitolla. Ruiskuttele etikkaa alueella, josta haluat karkottaa kissat." *lainattu etikkavinkit sivulta* => http://www.elisanet.fi/puutteenpera/etikka.html


   • kokeile
    Ärre kirjoitti:

    Äitini kärsi vähän samantapaisesta kissaongelmasta joten tämä on tuttu juttu. Ruiskutin äitini pihan laidoille etikkaa ja äiti nakkeli vielä appelsiini/sitruunan kuoria sinne tänne niin eipä katteja enää näkyny. "Pitää kissat loitolla. Ruiskuttele etikkaa alueella, josta haluat karkottaa kissat." *lainattu etikkavinkit sivulta* => http://www.elisanet.fi/puutteenpera/etikka.html

    Etikka, sitruunan ja appelsiininkuoret todellakin karkoittaa kissat.


  • ollikuiva

   syö paljon maustettua ruokaa ja kuseskele nurkkiin
   toimii mulla

  • tarvitaan

   Olet ilmeisesti osunut asumaan jonkun kissan omalle reviirille tai mahdollisesti jopa kahden eri kissan reviirien rajamaille. Samperi. Myötätuntoni on puolellasi. Ongelma ei ole kuitenkaan ylittämätön, pitää olla vain ovelampi kuin nuo mokomat hiirien kahut.

   Ensinnäkin huolehdi ettei tontillasi todellakaan työskentele yksikään peltohiiri- tai muu jyrsijä sukuinen yhteisö omissa tiuhutöissään. Nämä reviirien haltijathan haluavat nimenomaan erinomaisia metsästys maita hallintaansa.

   Toisekseen voit peittää hiekkalaatikon aina silloin kun sillä ei varsinaisesti ole käyttöä. Näppärämpi nikkaroi vaikkapa kannen laatikon suojaksi.

   Kolmanneksi ja todella tehokkaaksi keinoksi voisit käyttää karkoitusta. Esimerkiksi juuri edellä kerrotut appelsiinit ja sitruunat kissa kiertää kaukaa, samoinkuin erilaiset kaupoista saatavat karkoitteetkin.

   Aina jos näät kissan tontillasi käytä jotakin kovaäänistä peloitetta, megafoniin huutaminen, kattilankansien hakkaaminen yms., päinvastoin yleistä uskomusta kissakin oppii.

   Yksi hyvä neuvo on tietysti hankkia jokin koira tontillesi, jollet sellaista aivan itsellesi ota niin vuokraa, kyllä yksi Jeppe parista ateriasta kissan kuriin saa.

   • siilityttö55

    Kun hankit koiran sitten on sitä koiran jätettä ja kissan pissaa joka paikassa.


  • niihin tehoaa

   ysimilline.

   • Mörkölästä

    Hyvin mielikuvituksetonta, vain yksinkertainen ja tylsä tyyppi toimisi noin!


   • Poiju1971
    Mörkölästä kirjoitti:

    Hyvin mielikuvituksetonta, vain yksinkertainen ja tylsä tyyppi toimisi noin!

    yksinkertainen on kaunista :)


   • pam,pam

    kissat sais olla olematta.. sitä paitsi kissa on lainsuojaton,joten jos ykskin kissa mun
    pihaan eksyy ni haulia tulee!!
    toissa kesänä joku katti raapas mun koirani melkein puolisokeaksi ja kyllä muuten katti lähöt saiki!!!!!


   • pam,pam kirjoitti:

    kissat sais olla olematta.. sitä paitsi kissa on lainsuojaton,joten jos ykskin kissa mun
    pihaan eksyy ni haulia tulee!!
    toissa kesänä joku katti raapas mun koirani melkein puolisokeaksi ja kyllä muuten katti lähöt saiki!!!!!

    Kissa ei ole lainsuojaton. Perehdy vähän paremmin lakiin.


   • Anonyymi
    aurinkorannat kirjoitti:

    Kissa ei ole lainsuojaton. Perehdy vähän paremmin lakiin.

    Perehdyppä itse. Jos sulla on taajama-alueella kissa, sen täytyy pysyä omassa pihassaan,muuten se on villi/heitteillejätetty


   • Anonyymi
    Poiju1971 kirjoitti:

    yksinkertainen on kaunista :)

    Lorruuttele reilusti ainakin pullollinen raakaa etikkaa lapsesi hiekkalaatikon reunoille,luulis jotta katit alkaa karttaan "isoa hiekkalaatikkoaan".


  • suden suuhun

   Meilläkin päin asusteli kissoja, villejä sellaisia, emo ja 7 pentua sekä 1 vuoden ikäinen edellisen vuoden poikanen.

   Sitten viime kesänä tuli karhuemo kahden poikasensa kanssa asustelemaan takametsään ja susikin kierteli normaalit syksyiset kulkureittinsä näillä nurkilla, eikä mennyt kuin vilaus kun kissoja ei enää ollut. Ensin häipyivät pikkupennut aivan mystisesti, sitten emokissa muutaman päivän päästä ja viimeiseksi vuoden ikäinenkin taisi päästä taivaaseen. Niin siinä vaan kävi. Eipä ole enää villikissoja tälläkään tontilla näkynyt.

   Eli vastauksena kysymykseen: hommaa pihallesi susi tai karhu. Tai muuta maalle asumaan, missä petoeläimet kulkevat luonnostaan nurkissasi, niinkuin meillä. Silloin ei kissat haittaa

  • kissankaveri

   Voisit laittaa kissoille yöksi lämmintä maitoa ja jotain ruokaa.Tulee hyvä mieli kaikille

   • Anonyymi

    Ja vitut! Sinulle voisi syöttää kissan paskat.


   • Anonyymi

    Ja sinulle myrkkysumakkia vuoteeseen. Vittu, mikä näitten paskojien suojelija!


  • tipu tipu

   Millä helvetillä saan linnut pysymään pois pihaltamme. Paskovat kuistille ja lapsen hiekkalaatikkoon. Kyllä valtion pitäisi hommata kaikille linnuille vaippahousut. Ja matojen paska on vielä kamalampaa - sitä on ijan joka paikassa   

   • Anonyymi

    esitä kysymys oikeaan ketjuun, ääliö.


  • yks kissan omistaja

   meillä kissat pysyy kaukana hiekkalaatikosta ja muista kielletyistä paikoista kun ympärille kaataa raakaa etikkaa... hajua ei kissat voi sietää

   • kokemusta on

    kissat eivät tule ainakaan meidän terassille, kun laitan illalla appelsiinin kuoria terassille,puristelen vähän mesuakin ympäriinsä, on kokeiltu ja hyväksi havaittu, aamulla vain kuoret roskiin.


  • kissan omistaja

   eläin kaupassa tai ehkä ihan ruoka kaupassakin, myydään sellaisia kissan karkottimia, mitä sitten suihkutetaan sinne mistä halutaan kissat pitää poissa

   ja hiekka laatikko ongelmaan, että mikäli se on sellanen laatikko hiekkalaatikko niin siihen voisi laittaa kanen että kissat pysyvät poissa

   mitään haulikoit tai ansoi ei tartteta

  • zuip

   Tutullani oli vastaava ongelma;omakotitalo alue, jossa naapurin kissat kusi lasten hiekkalaatikkoon,etuovelle ja kuistille, ja asiasta mainitseminen ei hetkauttanut naapureita ollenkaan.
   Joten: Hanki kissa-ansa, kun kissa on jäänyt kiinni viet sen löytöeläintaloon, jatkat näin kunnes kissoja ei ole. sitten naapuri voi hakea kisunsa pois kissa/löytöeläintalosta, jos tajuavat soittaa sinne.. Ainakaan tuttavani pihalla ei näkynyt sen jälkeen yhtään kissaa.
   Todella ikävää ja julmaa kissojen kannalta mutta kun se narun toisessa päässä oleva tyyppi on idiootti ja piittaamaton, ei jää vaihtoehtoja jos asialle haluaa tehdä jotain.

  • Kalle Kovanen

   Ostin hyvän ilmakiväärin ei ole enää katteja näkynyt. Tepsii todella tehokkaasti.

  • Kissat omaan kotiin

   Appelsiininkuoret ym, etikat eivät toimi valitettavasti. Ainoa tapa on todellakin joko ottaa yhteyttå kissan omistajaan tai poistaa kissa. Meillä olin yhteydessä omistajaa useasti, ei mitään vaikutusta. Joka ilta kissa pihallehuomautteleuista huolimatta ja aamulla pihassa kusta ja paskaa. Kissa-ansoja voi lainata ja niisä tulee ohjeistus mukana. Kun kissa on saatu kiinni (käy usein katsomassa ja laita ansa piilopaikkaan jotta muut eivät sitä näe) niin vie se pitkälle johonkin kissojen keräystaloon. Älä jätä sitä mihinkään samalle paikkakunnalle vaan joko annat jollekin tutulle maaseudulle tai viet muuten kauas tai muuten ongelma jatkuu.

   Tärkeä neuvo: Kun se ääliö kissan omistaja joskun ihmettelee ehkä sinullekin että missähän heidän misu on niin pidät vaan pokerin ja sanot että ikävää jos on kadonnut vaikka aiheuttikin harmia. Näin omistaja ei ala sekoileen asian suhteen vaan tyytyy odottelemaan mirriään kotiin ja ei tule riitoja.

   Hän ottaa pian uuden kissan ja taas teet saman jutun niin kyllä se pian oppii pitään katin hallinnassaan. Laki on sinun puolellasi myös siinä jos päätät eliminoida kyseisen kissan omalla tontillasi mutta se täytyy tehdä siten että kissa ei kärsi. Tämä saattaa haitata naapurisopua mkäli menee omistajan korviin. Eli kissaa ei saa lain mukaan pitää vapaana ja mikäli se aiheuttaa haittaa voidaan eläin lopettaa. Poliisia ym. asialla ei kannata vaivata, he vain yrittävät sovitella asiaa ja se ei tule ratkaisemaan ongelmaasi.

   Ota heti kunnon oywe asiaan niin saat ongelman pois. Ei näissä muu auta kuin kovat otteet. Toivotan onnea!

  • Varma-apu

   Hommaat ilmakon ja sitten kyttäilet muutaman päivän kissan tulemista. Ammut sitä persuksiin niin ei varmasti tule enää teidän pihaan. Ilmakko on siitä hyvä että ääntä ei tule paljoa jos ampuu vaikka sisältä ikkunasta ulos. Kissa lähtee osuman jälkeen kuin Naton ohjus ja ei enää palaa.

   Toinen keino on se että lainaat kissa-ansan ja ota kissan kiinni. Sitten hommaat sille kyydin toiselle puolelle Suomea. Tee tämä keväällä tai kesällä niin kissa etsii itselleen kodin uudesta ympäristöstä ja kaikilla kaikki hyvin. Kun se kissan omistaja(idiootti) hommaa uuden kissan (aina ne sen tekee) niin toistat kuvion. Jossakin vaiheessa tyhmempikin tajuaa että lemmikit kannattaa pitää kotona.

  • NIINPÅÄ JEE

   Hyvä kissa on kuollut kissa.

  • Mokcba

   Tein 2x0,8m v ihannesboxin pihalle. Eilen aloin kylvöpuuhiin ja saatana kissanpaskaa pullollaan koko boxi.
   Meidän korttelissa asuu yksi maalta muuttanut nainen, ja sen kissa on vuosia pyörinyt meidän pihalla. Loppu muuten se homma nyt!
   Vien löytöeläintaloon joka kissan meidän pihalta.
   Maalaiset on tolloja.

  • Mokcba

   Tein 2x0,8m v ihannesboxin pihalle. Eilen aloin kylvöpuuhiin ja saatana kissanpaskaa pullollaan koko boxi.
   Meidän korttelissa asuu yksi maalta muuttanut nainen, ja sen kissa on vuosia pyörinyt meidän pihalla. Loppu muuten se homma nyt!
   Vien löytöeläintaloon joka kissan meidän pihalta.
   Maalaiset on tolloja.

  • mainoksetriittävät

   Miksi kaikki kissafanit luulevat, että muidenkin pitäisi tykätä kissoista? Sitten ollaan niin nokka norsunkärsällä, jos joku ei tykkää, että kaikki haisee kissankuselle ja paskalle. On todella ärsyttävää, kun joku tuputtaa toisille, jos ei uskontoa, niin sitten jotain muuta.

  • maizena

   Monia hyviä vinkkejä on tullut, paitsi myrkyttäminen, tappaminen tms.
   Kyllä minuakin harmittaa, kun kissat kakkoo toisten pihojen hiekkaan, multaan, mutta harmittaa sekin, kun koirat kakkoo omalle pihalleni ja postilaatikon viereen. Talvella on lumi keltaisenaan. Oman koiran paskat kyllä kerätään, sekin vielä, tyttökoira = ei nostele jalkaa.
   Ihmiset ne tämän maan paskoo ja heittelee kaikenlaiset jätteet luontoon, sellaiset, jotka eivät maadu. Pidetään huolta toisistamme ja luonnostamme.

  • Luonnonmukainen

   Eikös ole joitankin kissasta vastenmielisiä, luonnonkasveja, valeriaana vai mikä, tietäisikö joku, kun koko talo haisee eltaantuneelle, likaiselle kissalle, jota pidetään irti kaupunkialueella, lakipykälistä piittaamatta, lintujen pesintäaikaan.

   Olisiko valeriaana ?

   • Kissat tykkäävät valeriaanasta !
    Eivät sitruunasta


  • Anonyymi

   Kissa on itsepäinen ja tyhmä otus, että sen lopettaminen tavalla tai toisella on ainoa vaihtoehto.

  • Anonyymi

   Vasara 🔨

  • Anonyymi

   Ensin varoitat naapureitasi loukutuksella ja jos se ei tehoa niin joka kerran kun se katti tulee tontillesi loukutat sen ja toimitat löytöeläintaloon. Omistaja joutuu maksamaan kun hakee pois. Eiköhän siitä opi pitämään kattinsa kytkettynä tai sisällä. Kissat kun ei vaan kuulu vapaana kulkemaan ja tunkeutumaan toisten tontille.
   Meillä ei muu auttanut kunnes viimein muutaman loukutuksen jälkeen meni perille eikä kattia ole enää näkynyt.

  • Anonyymi

   Sininen makkara, ehdoton ykkönen. Ei tule enää

  • Anonyymi

   kirves on oikea lääke!

   • Anonyymi

    Ei muuta kuin kissaa takajaloista kiinni ja päätä kivijalkaan,kerran ehti mornasta 😂😂😂


  • Anonyymi

   MINKINLOUKKU ÄÄNETÖN HILJANEN JA PAKOPUTKI NUUSKAA 95 E NOKKAAN JA HYVÄÄ YÖTÄ. EI KUSEKSI.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

   Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
   Maailman menoa
   180
   1345
  2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

   Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
   Maailman menoa
   311
   1050
  3. Jokohan se viimein myöntäisi

   Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
   Ikävä
   144
   1004
  4. RIP Lauri Paavola

   Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
   Maailman menoa
   23
   987
  5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

   Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
   Ikävä
   96
   882
  6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

   Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   848
  7. Tiedätkö näen

   sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
   Ikävä
   59
   835
  8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

   Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
   Maailman menoa
   84
   808
  9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

   Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
   Ikävä
   51
   768
  10. Ehdin aamulla

   ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
   Ikävä
   122
   752
  Aihe