Millä saan kissat pysymään pois ?

kisu kisu

Millä helvetillä saan kissat pysymään pois pihaltamme. Kusevat kuistille ja lapsen hiekkalaatikkoon. Myrkky, sähköansa vai haulikko?

55

25982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kettt

      no ei kai se nyt niin hirveästi voi haitata? Ennemmin tai myöhemmin lapsesi tulee aiheuttamaan naapureillesi moninkertaisesti harmia. Tuskinpa hekään silloin miettivät myrkkyä, sähköansaa tai haulikkoa

      • Anonyymi

        Nuija


      • Anonyymi

        Kyllä se kissa vaan levittää tauteja ulosteessa kokeile syödä kissanpaskaa niinkuin lapset laatikolla.Paras kissa kuollut kissa


      • Anonyymi

        Sinä nyt varsin aivoton olet! Vittu, mie opetan lapsilleni tasan tarkkaan samat ohjeet kissojen poistamiseen, kuin mitä itse käytän. Mistähän puusta sinä mummo oot pudonnu.


    • >^.^<

      pysyn kilometrin päässä tontiltas, kun ruuttaat vettä päin kuonoa, aina kun työnnän sen lähelle..aika äkkiä opin, ettei teille oo tulemista..miauu..

      • hehee..

        olikin asiantuntijan neuvo. ;) Kukapa sen kissan hännän nostaa, ellei kissa itse...


      • Anonyymi

        Typerä ohje. Kun tulet aikaiset oven ja menet ulos, niin luuletko tosiaan, että se paskiainen kiltisti odottaa paskomispaikallaan sinua. Ei todellakaan odota!


    • Kaku draugs

      hanki koira

      • Onttomukulakiurunkannus

        Mieluiten suomenpystykorva! Ne ovat erinomaisia kissanjahtaajia! Ja ääntä lähtee, ja kissat lähtee!


    • elliveera

      Hommaa kissakarkotin. Se on paristoilla toimiva laite, jonka voi laittaa pihaansa tuottamaa ihmisen korvilla kuulematonta "yliääntä". Ääni on kissoista erittäin epämiellyttävä.
      Käy kysymässä eläinkaupoista.
      Netissäkin on kirjoitettu aiheesta hakusanalla: kissakarkotin.

      • Ärre

        Äitini kärsi vähän samantapaisesta kissaongelmasta joten tämä on tuttu juttu. Ruiskutin äitini pihan laidoille etikkaa ja äiti nakkeli vielä appelsiini/sitruunan kuoria sinne tänne niin eipä katteja enää näkyny. "Pitää kissat loitolla. Ruiskuttele etikkaa alueella, josta haluat karkottaa kissat." *lainattu etikkavinkit sivulta* => http://www.elisanet.fi/puutteenpera/etikka.html


      • kokeile
        Ärre kirjoitti:

        Äitini kärsi vähän samantapaisesta kissaongelmasta joten tämä on tuttu juttu. Ruiskutin äitini pihan laidoille etikkaa ja äiti nakkeli vielä appelsiini/sitruunan kuoria sinne tänne niin eipä katteja enää näkyny. "Pitää kissat loitolla. Ruiskuttele etikkaa alueella, josta haluat karkottaa kissat." *lainattu etikkavinkit sivulta* => http://www.elisanet.fi/puutteenpera/etikka.html

        Etikka, sitruunan ja appelsiininkuoret todellakin karkoittaa kissat.


    • ollikuiva

      syö paljon maustettua ruokaa ja kuseskele nurkkiin
      toimii mulla

    • tarvitaan

      Olet ilmeisesti osunut asumaan jonkun kissan omalle reviirille tai mahdollisesti jopa kahden eri kissan reviirien rajamaille. Samperi. Myötätuntoni on puolellasi. Ongelma ei ole kuitenkaan ylittämätön, pitää olla vain ovelampi kuin nuo mokomat hiirien kahut.

      Ensinnäkin huolehdi ettei tontillasi todellakaan työskentele yksikään peltohiiri- tai muu jyrsijä sukuinen yhteisö omissa tiuhutöissään. Nämä reviirien haltijathan haluavat nimenomaan erinomaisia metsästys maita hallintaansa.

      Toisekseen voit peittää hiekkalaatikon aina silloin kun sillä ei varsinaisesti ole käyttöä. Näppärämpi nikkaroi vaikkapa kannen laatikon suojaksi.

      Kolmanneksi ja todella tehokkaaksi keinoksi voisit käyttää karkoitusta. Esimerkiksi juuri edellä kerrotut appelsiinit ja sitruunat kissa kiertää kaukaa, samoinkuin erilaiset kaupoista saatavat karkoitteetkin.

      Aina jos näät kissan tontillasi käytä jotakin kovaäänistä peloitetta, megafoniin huutaminen, kattilankansien hakkaaminen yms., päinvastoin yleistä uskomusta kissakin oppii.

      Yksi hyvä neuvo on tietysti hankkia jokin koira tontillesi, jollet sellaista aivan itsellesi ota niin vuokraa, kyllä yksi Jeppe parista ateriasta kissan kuriin saa.

      • siilityttö55

        Kun hankit koiran sitten on sitä koiran jätettä ja kissan pissaa joka paikassa.


    • niihin tehoaa

      ysimilline.

      • Mörkölästä

        Hyvin mielikuvituksetonta, vain yksinkertainen ja tylsä tyyppi toimisi noin!


      • Poiju1971
        Mörkölästä kirjoitti:

        Hyvin mielikuvituksetonta, vain yksinkertainen ja tylsä tyyppi toimisi noin!

        yksinkertainen on kaunista :)


      • pam,pam

        kissat sais olla olematta.. sitä paitsi kissa on lainsuojaton,joten jos ykskin kissa mun
        pihaan eksyy ni haulia tulee!!
        toissa kesänä joku katti raapas mun koirani melkein puolisokeaksi ja kyllä muuten katti lähöt saiki!!!!!


      • pam,pam kirjoitti:

        kissat sais olla olematta.. sitä paitsi kissa on lainsuojaton,joten jos ykskin kissa mun
        pihaan eksyy ni haulia tulee!!
        toissa kesänä joku katti raapas mun koirani melkein puolisokeaksi ja kyllä muuten katti lähöt saiki!!!!!

        Kissa ei ole lainsuojaton. Perehdy vähän paremmin lakiin.


      • Anonyymi
        aurinkorannat kirjoitti:

        Kissa ei ole lainsuojaton. Perehdy vähän paremmin lakiin.

        Perehdyppä itse. Jos sulla on taajama-alueella kissa, sen täytyy pysyä omassa pihassaan,muuten se on villi/heitteillejätetty


      • Anonyymi
        Poiju1971 kirjoitti:

        yksinkertainen on kaunista :)

        Lorruuttele reilusti ainakin pullollinen raakaa etikkaa lapsesi hiekkalaatikon reunoille,luulis jotta katit alkaa karttaan "isoa hiekkalaatikkoaan".


    • suden suuhun

      Meilläkin päin asusteli kissoja, villejä sellaisia, emo ja 7 pentua sekä 1 vuoden ikäinen edellisen vuoden poikanen.

      Sitten viime kesänä tuli karhuemo kahden poikasensa kanssa asustelemaan takametsään ja susikin kierteli normaalit syksyiset kulkureittinsä näillä nurkilla, eikä mennyt kuin vilaus kun kissoja ei enää ollut. Ensin häipyivät pikkupennut aivan mystisesti, sitten emokissa muutaman päivän päästä ja viimeiseksi vuoden ikäinenkin taisi päästä taivaaseen. Niin siinä vaan kävi. Eipä ole enää villikissoja tälläkään tontilla näkynyt.

      Eli vastauksena kysymykseen: hommaa pihallesi susi tai karhu. Tai muuta maalle asumaan, missä petoeläimet kulkevat luonnostaan nurkissasi, niinkuin meillä. Silloin ei kissat haittaa

    • kissankaveri

      Voisit laittaa kissoille yöksi lämmintä maitoa ja jotain ruokaa.Tulee hyvä mieli kaikille

      • Anonyymi

        Ja vitut! Sinulle voisi syöttää kissan paskat.


      • Anonyymi

        Ja sinulle myrkkysumakkia vuoteeseen. Vittu, mikä näitten paskojien suojelija!


    • tipu tipu

      Millä helvetillä saan linnut pysymään pois pihaltamme. Paskovat kuistille ja lapsen hiekkalaatikkoon. Kyllä valtion pitäisi hommata kaikille linnuille vaippahousut. Ja matojen paska on vielä kamalampaa - sitä on ijan joka paikassa   

      • Anonyymi

        esitä kysymys oikeaan ketjuun, ääliö.


    • yks kissan omistaja

      meillä kissat pysyy kaukana hiekkalaatikosta ja muista kielletyistä paikoista kun ympärille kaataa raakaa etikkaa... hajua ei kissat voi sietää

      • kokemusta on

        kissat eivät tule ainakaan meidän terassille, kun laitan illalla appelsiinin kuoria terassille,puristelen vähän mesuakin ympäriinsä, on kokeiltu ja hyväksi havaittu, aamulla vain kuoret roskiin.


    • kissan omistaja

      eläin kaupassa tai ehkä ihan ruoka kaupassakin, myydään sellaisia kissan karkottimia, mitä sitten suihkutetaan sinne mistä halutaan kissat pitää poissa

      ja hiekka laatikko ongelmaan, että mikäli se on sellanen laatikko hiekkalaatikko niin siihen voisi laittaa kanen että kissat pysyvät poissa

      mitään haulikoit tai ansoi ei tartteta

    • zuip

      Tutullani oli vastaava ongelma;omakotitalo alue, jossa naapurin kissat kusi lasten hiekkalaatikkoon,etuovelle ja kuistille, ja asiasta mainitseminen ei hetkauttanut naapureita ollenkaan.
      Joten: Hanki kissa-ansa, kun kissa on jäänyt kiinni viet sen löytöeläintaloon, jatkat näin kunnes kissoja ei ole. sitten naapuri voi hakea kisunsa pois kissa/löytöeläintalosta, jos tajuavat soittaa sinne.. Ainakaan tuttavani pihalla ei näkynyt sen jälkeen yhtään kissaa.
      Todella ikävää ja julmaa kissojen kannalta mutta kun se narun toisessa päässä oleva tyyppi on idiootti ja piittaamaton, ei jää vaihtoehtoja jos asialle haluaa tehdä jotain.

    • Kalle Kovanen

      Ostin hyvän ilmakiväärin ei ole enää katteja näkynyt. Tepsii todella tehokkaasti.

    • Kissat omaan kotiin

      Appelsiininkuoret ym, etikat eivät toimi valitettavasti. Ainoa tapa on todellakin joko ottaa yhteyttå kissan omistajaan tai poistaa kissa. Meillä olin yhteydessä omistajaa useasti, ei mitään vaikutusta. Joka ilta kissa pihallehuomautteleuista huolimatta ja aamulla pihassa kusta ja paskaa. Kissa-ansoja voi lainata ja niisä tulee ohjeistus mukana. Kun kissa on saatu kiinni (käy usein katsomassa ja laita ansa piilopaikkaan jotta muut eivät sitä näe) niin vie se pitkälle johonkin kissojen keräystaloon. Älä jätä sitä mihinkään samalle paikkakunnalle vaan joko annat jollekin tutulle maaseudulle tai viet muuten kauas tai muuten ongelma jatkuu.

      Tärkeä neuvo: Kun se ääliö kissan omistaja joskun ihmettelee ehkä sinullekin että missähän heidän misu on niin pidät vaan pokerin ja sanot että ikävää jos on kadonnut vaikka aiheuttikin harmia. Näin omistaja ei ala sekoileen asian suhteen vaan tyytyy odottelemaan mirriään kotiin ja ei tule riitoja.

      Hän ottaa pian uuden kissan ja taas teet saman jutun niin kyllä se pian oppii pitään katin hallinnassaan. Laki on sinun puolellasi myös siinä jos päätät eliminoida kyseisen kissan omalla tontillasi mutta se täytyy tehdä siten että kissa ei kärsi. Tämä saattaa haitata naapurisopua mkäli menee omistajan korviin. Eli kissaa ei saa lain mukaan pitää vapaana ja mikäli se aiheuttaa haittaa voidaan eläin lopettaa. Poliisia ym. asialla ei kannata vaivata, he vain yrittävät sovitella asiaa ja se ei tule ratkaisemaan ongelmaasi.

      Ota heti kunnon oywe asiaan niin saat ongelman pois. Ei näissä muu auta kuin kovat otteet. Toivotan onnea!

    • Varma-apu

      Hommaat ilmakon ja sitten kyttäilet muutaman päivän kissan tulemista. Ammut sitä persuksiin niin ei varmasti tule enää teidän pihaan. Ilmakko on siitä hyvä että ääntä ei tule paljoa jos ampuu vaikka sisältä ikkunasta ulos. Kissa lähtee osuman jälkeen kuin Naton ohjus ja ei enää palaa.

      Toinen keino on se että lainaat kissa-ansan ja ota kissan kiinni. Sitten hommaat sille kyydin toiselle puolelle Suomea. Tee tämä keväällä tai kesällä niin kissa etsii itselleen kodin uudesta ympäristöstä ja kaikilla kaikki hyvin. Kun se kissan omistaja(idiootti) hommaa uuden kissan (aina ne sen tekee) niin toistat kuvion. Jossakin vaiheessa tyhmempikin tajuaa että lemmikit kannattaa pitää kotona.

    • NIINPÅÄ JEE

      Hyvä kissa on kuollut kissa.

    • Mokcba

      Tein 2x0,8m v ihannesboxin pihalle. Eilen aloin kylvöpuuhiin ja saatana kissanpaskaa pullollaan koko boxi.
      Meidän korttelissa asuu yksi maalta muuttanut nainen, ja sen kissa on vuosia pyörinyt meidän pihalla. Loppu muuten se homma nyt!
      Vien löytöeläintaloon joka kissan meidän pihalta.
      Maalaiset on tolloja.

    • Mokcba

      Tein 2x0,8m v ihannesboxin pihalle. Eilen aloin kylvöpuuhiin ja saatana kissanpaskaa pullollaan koko boxi.
      Meidän korttelissa asuu yksi maalta muuttanut nainen, ja sen kissa on vuosia pyörinyt meidän pihalla. Loppu muuten se homma nyt!
      Vien löytöeläintaloon joka kissan meidän pihalta.
      Maalaiset on tolloja.

    • mainoksetriittävät

      Miksi kaikki kissafanit luulevat, että muidenkin pitäisi tykätä kissoista? Sitten ollaan niin nokka norsunkärsällä, jos joku ei tykkää, että kaikki haisee kissankuselle ja paskalle. On todella ärsyttävää, kun joku tuputtaa toisille, jos ei uskontoa, niin sitten jotain muuta.

    • maizena

      Monia hyviä vinkkejä on tullut, paitsi myrkyttäminen, tappaminen tms.
      Kyllä minuakin harmittaa, kun kissat kakkoo toisten pihojen hiekkaan, multaan, mutta harmittaa sekin, kun koirat kakkoo omalle pihalleni ja postilaatikon viereen. Talvella on lumi keltaisenaan. Oman koiran paskat kyllä kerätään, sekin vielä, tyttökoira = ei nostele jalkaa.
      Ihmiset ne tämän maan paskoo ja heittelee kaikenlaiset jätteet luontoon, sellaiset, jotka eivät maadu. Pidetään huolta toisistamme ja luonnostamme.

    • Luonnonmukainen

      Eikös ole joitankin kissasta vastenmielisiä, luonnonkasveja, valeriaana vai mikä, tietäisikö joku, kun koko talo haisee eltaantuneelle, likaiselle kissalle, jota pidetään irti kaupunkialueella, lakipykälistä piittaamatta, lintujen pesintäaikaan.

      Olisiko valeriaana ?

      • Kissat tykkäävät valeriaanasta !
        Eivät sitruunasta


    • Anonyymi

      Kissa on itsepäinen ja tyhmä otus, että sen lopettaminen tavalla tai toisella on ainoa vaihtoehto.

    • Anonyymi

      Vasara 🔨

    • Anonyymi

      Ensin varoitat naapureitasi loukutuksella ja jos se ei tehoa niin joka kerran kun se katti tulee tontillesi loukutat sen ja toimitat löytöeläintaloon. Omistaja joutuu maksamaan kun hakee pois. Eiköhän siitä opi pitämään kattinsa kytkettynä tai sisällä. Kissat kun ei vaan kuulu vapaana kulkemaan ja tunkeutumaan toisten tontille.
      Meillä ei muu auttanut kunnes viimein muutaman loukutuksen jälkeen meni perille eikä kattia ole enää näkynyt.

    • Anonyymi

      Sininen makkara, ehdoton ykkönen. Ei tule enää

    • Anonyymi

      kirves on oikea lääke!

      • Anonyymi

        Ei muuta kuin kissaa takajaloista kiinni ja päätä kivijalkaan,kerran ehti mornasta 😂😂😂


    • Anonyymi

      MINKINLOUKKU ÄÄNETÖN HILJANEN JA PAKOPUTKI NUUSKAA 95 E NOKKAAN JA HYVÄÄ YÖTÄ. EI KUSEKSI.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      235
      16760
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      26
      2143
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1940
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1730
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      119
      1453
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1102
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      962
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      748
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      731
    Aihe