Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Corsa vai Punto

xxxxx

Olen miettinyt näitä pikkuautovaihtoehtoja. Punto on erittäin suosittu ja ilmeisesti luotettavakin, ainakin vähäajavalle. Olen myös katsellut Opel Corsia, ja omistanutkin kerran sellaisen. Onko ajatukseni oikea, jos väitän, että Corsa on vahvempaa tekoa ja näin ollen pitemmän ajan palvelija? Ainakin nettiautossa Corsilla on järjestään ajettu paljon, kun taas Puntoilla ajetaan yleensä vähänlaisesti. Haluaisin kiihkottomia vastauksia, sillä kysehän on vain autoista ja vielä halvimmista sellaisista.

5

1897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeiltu

      Minulla on ollut molemmat autot ja pidin enemmän Puntosta.
      Mielestäni se oli parempi ajaa ja siinä oli tilaa hyvin. Eikä sekään ole huono asia, että Punto on halvempi.
      Molemmat autot pelasivat minulla hyvin, ettei tekniikan puolesta ole kummastakaan pahaa sanottavaa.

      • näin onkin

        Useimmat autot toimivat uutena hyvin. Mutta jos haluat pidemmän päälle panostaa, niin katso vaikka adacin yms luotettavuustilastoja, niin corsalla pitäisi päästä tilastollisesti pidemmälle ja vähemmällä murheella.


    • Jeppe_

      Tuulilasin viimeinen vertailu antoi Puntosta surullisen kuvan. Corsasta on nyt tulossa tosi nätti uusi malli, joten eiköhän se ole oikea valinta. Punto on Fiat ja sehän sanoo jo kaiken, sisältää mm. kuuluisan "vaihteenarvontavivun".

    • järjellä ei tunteella

      Mietit kumpi kannattaa valita, Corsa vai Punto. Käy ihmeessä koeajamassa molemmat vehkeet kun uusi Corsa tulee liikkeisiin ja huomaat varmasti eron italialaisen ja saksalaisen ajotuntuman välillä vaikka autojen alustassa onkin osaksi samoja osia (niitten käytön suunnittelu onkin sitten se haastavempi osa hyvän auton valmistusta). Käsittääkseni Corsa on myös täynnä uusinta tekniikkaa, joten jos turvallisuus on tärkeällä sijalla miettiessäsi valintaa kannattaa ottaa se huomioon. Ja olet mielestäni oikeassa päättelyssäsi autojen kestävyyden suhteen. Joten päättele itse yllä olevasta kumman valinnan itse tekisin...

      • Knööli

        Itsellä oli 2008-mallinen Grande Punto diesel vuoden verran mutta vaihdoin saman ikäiseen Comboon saman laisella dieselmoottorilla koska kuljen autolla 95 prosenttisesti yksin (en tarvitse takapenkkiä jolloin käyttövoimavero pienempi) ja tavarankuljetustilaa tarvin joskus jota Puntossa ei oikein ollut.
        Combo on kyllä pieni pettymys.Saksalainen"laatuauto" joka Puntoon verrattuna on niin kuin sen olisi kasanneet oikeakätiset vasemmalla kädellä.
        "Fresh thinking,better cars"? 2 vuotta vanhassa autossa esim. takapyoräkoteloiden muovit tuhannen päreinä (ovat paperin ohutta muovia),maali hilseilee korista,sisustan muoviosat on joiltain osin vähän sinnepäin,lisälämmitin tykkää joskus päästellä niin sankan savun että jalkakäytävältä näytellään keskaria.
        Ja sitten sitä "fresh thinkingiä".Tuulilasilta sadevesi valuu alas tuulilasin alapuolella olevaan muovikaukaloon jossa reiät joista vesi pääsee edelleen valumaan pois.Suoraan akun päälle.
        Kun kerran tehdään niin miksi ei voi tehdä kunnolla?
        Puntossa ei ollut 2 vuotta vanhana vielä ensimmäistäkään vikaa.Kaduttaa koko auton vaihto.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe