Visura Oy

kokemuksia?

Onko jollain kokemuksia Visuran tekemistä kerrostalokohteista? Millaista jälkeä saavat aikaan?

65

4273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tikri
      • homeitiöt

        Tuota totuuksien paljastelijaahan on käyty painostamassa ja uhkailemassa ja sen seurauksena hän on poistanut tuota Tykkitien taloa koskevan kritiikin kokonaan ja tehnyt tuosta blogista yleisesti homerakentamista käsittelevän sivuston.


      • haiseekellarilta

        Harmi, että blogi on poistettu. Ehdin sitä lukaista silloin vielä kun se oli sensuroimaton ja kyllä oli pöyristyttävää luettavaa.

        Kyllä sitä Suomessa saa sellaisiakin taloja, joista ei tarvitse heti muuttaa homeen takia pois. :D


      • asunnonostaja

        Päässyt ilmeisesti Visuralla laatu yllättämään :)

        Pääasia, että ikkunankahvat toimii niin saa ylimääräistä tuuletusta.


    • Kesäpäivä

      Hyvä kun laitoit uudelleen tämän aloituksen, edellinen oli spämmätty todella törkeäksi. Rankkaakin palautetta voi antaa kohteliaasti ja miehekkäästi: Tällaiset pedolinkitykset ja muut ovat jo törkeää kunnianloukkausta. Jos ei yritys tee ilmoitusta poliisiille niin Luotsi voi tehdä sen. Monesti asiat riitelee, eikä pitä mennä henkilökohtaisuuksiin. Netissä saa kirjoittaa kriittisiä arvioita yrityksistä: muttei antaa valheellista tietoa. - Arvostuksenvaraisista seikoista, kuten palvelusta, voi esittää kovaakin kritiikkiä, koska ne eivät ole todennettavissa olevia faktoja. Jos taas annetaan vääriä tietoja vaikkapa hinnoittelusta, niin puhutaan todennettavissa olevista seikoista eli voi olla kyse kunnian loukkauksesta.

      http://www.suomi24.fi/opastus/s24/saannot

      • Homepäivä

        Kunnianloukkauksen kohteena kun ei voi olla muu kuin luonnollinen henkilö.


      • Homeinen anus

        Haluutsä multa miehekkäät? :D


      • Ampumalla

        Eikö se ketju vain kerro kuinka siellä ihmisten välillä menee.. kiisaamisesta aiottiin tehdä loppu aseellisella iskulla.


      • painuvittuun

        enpä minä nyt kutsuisi alaikäisen naisen pahoinpitelyä ja raiskaamista kovin miehekkääksi,,,
        painuhan vittuun


    • Rakennustarkastaja_

      On erittäin hyvä ja luotettava rakennusliike. Suosittelen lämpimästi, paljon tyytyväisiä asiakkaita.

      • mietihän

        Haista sinä homeinen v*ttu ja mieti mitä puhut


      • Ylitarkastaja

        Erikoiset työajat rakennustarkastajalla....., mahtaako olla ollenkaan..... Voitko ilmoittaa nimesi ja missä toimit rakennustarkastajana.


      • ryssäreijopuolasta

        Onkohan se sama tarkastaja joka tarkasti sen tykkitien ja totesi hyväksi? Ei taida paljon tarkastaja hävetä mitään. Oot varmaa DI-tutkintosikin suorittanut Askolan Aikuiskoulutuskeskuksessa 11 pv:n pikakoulutuksena.

        Vähän menee puulistat kippuralle ja parketti tummuu mutta se ei paljon tarkastajaa kiinnosta, pääasia on, että lopputulos on laadukas, ja tinkimätön.

        Onhan käytössä laatujärjestelmäkin, elikkä ei hätää!!


      • kovintyytyväisiä

        Kovin on tyytyväisiä ihmisiä täällä keskustelemassa onnistuneista asuntokaupoista.


    • Kesäruusu

      Rakennusaikaisista kuvista saa vaikka minkä näköistä tehtyä, mutta jos homeongelmia ei ole valmiissa talossa niin juttu on perätön. Suomen sää on haasteellinen, etenkin viimetalvi taisi olla melko lumeton, mutta tällä kertaa kuivahko. Rakentaminen on usein kuvien mukaista, mutta nykyisin saa katteita, joilla voi peittää remonttikohteet kokonaan. Uudisrakentamisessa se onkin jo haasteellisempaa ollaan aina säiden armoilla. Lasivilla ei homehdu itse, mutta siihen kulkeutuneet epäpuhtaudet voivat toimia kasvualustoina.



      Kymmenen riskiä ja ratkaisua

      1. Liian lyhyet kuivatusajat. Kivirakenteille jätetään liian lyhyt kuivumisaika ennen tiiviiden pinnoitteiden laittoa. Esimerkiksi solumuovieristeiden käyttö lisää eristeiden sisäpuolisten kivirakenteiden kuivumisaikaa. Kivirakenteiden kosteuspitoisuus pitää mitata ennen pinnoittamista.

      2. Hirsitalon lisäeristys on väärässä paikassa. Kosteutta pääsee liikaa hirsiseinien sisäpuolisen lämmöneristeen taakse. Lisäeristys laitetaan aina hirsiseinän ulkopuolelle. Eristeenä käytetään avohuokoista lämmöneristettä. Sisäpuolista eristystä käytettäessä rakenteen ilmatiiviys ja sisäpinnan riittävä vesihöyrynvastus ovat ehdottoman tärkeitä. Hirsiseinän tulee olla myös riittävän kuiva ennen eristyksen laittoa.

      3. Ulkoseinä siirtää kosteuden sisälle. Tiiliverhotuissa puurakenteisissa ulkoseinissä homehtumisriski lisääntyy muurauksesta sisäänpäin siirtyvän kosteuden seurauksena. Tiilimuuraus kerää viistosateista tulevaa sadevettä ja osa siitä pyrkii kuivumaan sisäänpäin. Puurungon ulkopuolelle tarvitaan hyvä lämmöneristys, vähintään 50 - 70 mm paksu mineraalivillatuulensuoja. Sisäpuolen höyrynsulkuna on suositeltavaa käyttää niin sanottua hygrokalvoa, joka mahdollistaa kosteuden kuivumisen tarvittaessa myös sisälle päin.

      4. Eristerappaus homehduttaa rakenteet. Tuulettumaton eristerappaus puurunkoisen seinän päällä homehduttaa puurakenteita. Rappauksen liitoskohtiin syntyy herkästi vuotopaikkoja, joista sadevesi pääsee sisään. Rappaus voidaan toteuttaa puurunkoseinissä taustaltaan tuuletetun levyrakenteen päälle.

      5. Yläpohjaan lisätään eristystä. Tuulettuvien yläpohjien homehtumisriski lisääntyy, kun niiden lämmöneristystä lisätään. Olosuhteita voidaan parantaa vesikatteen ja kantavien rakenteiden väliin laitettavalla lämmöneristyksellä tai tuuletustilan lämmityksellä. Vesikatteen alle tulevat lämmöneristysratkaisut ovat vasta tuloillaan Suomen markkinoille.

      6. Alapohjaa ei eristetä oikein. Homehtumisriski lisääntyy myös ryömintätilaisessa alapohjassa lämmöneristyksen lisääntyessä. Maan pinta tulisi lämmöneristää esimerkiksi kevytsoralla tai EPS-eristeellä. Puurakenteisessa alapohjassa tarvitaan hyvin lämpöä eristävä ja kosteutta kestävä tuulensuoja.

      7. Routasuojaus on heikko. Rakennuksen perustukset voivat vääntyillä, liikkua ja rikkoutua ilman suojaa pakkasta vastaan. Varsinkin maanvastaisen alapohjan lämmöneristystä lisättäessä on myös ulkopuolista routaeristystä lisättävä. Kiinnitä huomiota erityisesti rakennuksen ulkonurkkien routasuojaukseen.

      8. Taloon pääsee ilmavirtauksia. Rakennuksen pitää olla ilmatiivis hyvän kosteusteknisen toiminnan kannalta. Rakenteisiin virtaava ilma kuljettaa rakennuksen sisäilmaan kosteutta ja toisaalta mikrobeja ja radonia. Ilmanpitävyys voidaan tarkistaa rakennusaikana painekokeen ja lämpökuvauksen avulla.

      9. LVI-laitteiden säädöt ovat epätasapainossa. Jos ilmanvaihtoa ei säädetä oikein, tiiviiseen taloon voi syntyä suuria ali- ja ylipaineita. Suuret paine-erot tehostavat ilmavirtausten mukana tapahtuvaa kosteuden virtausta rakenteisiin. Vastaavasti tehostuvat mikrobien ja radonin virtaus sisäilmaan niistä vuotokohdista, joita vaippaan kuitenkin aina jää. Ilmanvaihdon säätäminen oikein on siksi erittäin tärkeää.

      10. Kellarin eristys on pielessä. Vanhojen kellareiden seinien lisäeristäminen sisäpuolta voi aiheuttaa home- ja kosteusongelmia. Kellarin lisälämmöneristys ja vedeneristys pitäisi laittaa ulkopuolelle. Sisäpuolisessa eristyksessä pitää käyttää kosteutta kestäviä materiaaleja esimerkiksi kalsiumsilikaattilevyä, kevytbetoni- tai kevytsorabetoniharkkoja. Solumuovieristeiden käyttö ei ole suositeltavaa, jos rakenteesta puuttuu vedeneristys ulkopuolelta. Vanhan seinärakenteen ja sisäpuolisen lämmöneristeen väliin ei jätetä tuuletusrakoa.

      • perselaatua

        Kuule kesätussu, nuo kaikki esittämäsi kohdat ovat kaikki mahdollista tehdä oikein tai tehdä väärin. Ne eivät ole mitään yleismaailmallisia asioita, jotka kaikki rakentajat mokaavat. Jos ei töitä ja aikaansaannoksia valvota riittävästi niin silloin esittämiäsi mokia pääsee tapahtumaan.

        Paljon rakennetaan Suomessa taloja, jotka eivät valmistuessaan ole homeessa tai niissä ei ole homeongelmaa.

        En ymmärrä tuollaista väitettä, että kaikissa taloissa olisi hometta. Sitä varmaan onkin, koska hometta on joka puolella. Eri asia on, aiheuttaako se ongelmia ja joutuuko sen takia esimerkiksi muuttamaan uudesta asunnosta pois, koska sisäilma on niin huonoa.

        Mestarien ja varsinkin vastaavien mestarien tehtävänä on valvoa työvaiheita, että ne tulevat asianmukaisesti hoidettua. Jos mesua ei kiinnosta niin silloin tuollaista esittämääsi pääsee tapahtumaan aivan varmasti.


    • nytrepesin

      Älähän kesäruusu selittele puuta heinää!

      "Rakennusaikaisista kuvista saa vaikka minkä näköistä tehtyä, mutta jos homeongelmia ei ole valmiissa talossa niin juttu on perätön."

      Kyllä Suomessa rakennetaan paljon sellaisia taloja mitkä valmistuessaan eivät tuota homeongelmia. Esim. NCC:llä, YIT:llä ja Skanskalla on paljon tällaisia taloja, joista ei tarvitse muuttaa heti sinne muutettuaan pois, koska niissä ei ole hometta tai homeongelmaa.

      Kaivoin tuolta vanhan Pekka Visurin haastattelun Taloussanomista:

      "Visuralla ei kuitenkaan panna rakennusten laatuongelmia pelkästään rakentajien piikkiin. Yhtenä parannuksena Visuran miehet mainitsevat asunto-osakeyhtiön huoltokirjan. Sen myötä ihmiset ymmärtävät, että asuntoakin pitää hoitaa."

      Ei kai Visuran rakentamisen laatu nyt sentään asiakkaan vaikutettavissa oleva asia ole?

      Ei vittu, aika naurettavaa työntää asiakkaan harteille rakentamisen laatu. Sanotaanko laatujärjestelmässä niin? :)

      • Panamaserver

        Jos ei tule nurmikonkaan istuttamisestakaan mitään niin miten talon rakentamisesta voi sitten tulla?


      • Puola-Pekka

        Saanen kysyä, että miten ihmiset voi hoitaa sitä asuntoaan kun runko on märkä? Tuulettamalla? Pitäisikö ehkä Pekka Visurin alkaa tarjoamaan rakennuskuivaimia tuon huoltokirjan sijasta. Tai muuttaa vaikka puolaan?


    • havainnoin

      Tuolta Taloussanomien keskustelusta havainnoin myös seuraavaa: "Noin sata henkilöä työllistävän Visuran pomokaarti koostuu toimitusjohtajasta ja laskentapäälliköstä. Työ- tai rakennuspäälliköitä ei ole. Vastaavat mestarit ovat suoraan yhteydessä Visuriin."

      Sehän on niin, että eihän tuonne kunnianhimoisen mestarin kannata mennä hommiin, koska urakehitysmahdollisuudet ovat heikot. Jotenkin tuollainen organisaatiomalli vaikuttaa hieman amatöörimäiseltä. Jos ammattitaitoisia työnjohtajia halutaan houkutella töihin niin nykyään kilpailu on kovaa - nimittäin työnjohtajista. Kyllähän työpaikan pitää tarjota mahdollisuudet urakehitykseen.

      Mitkä ovat ne valttikortit, joilla Visura houkuttelee työnjohtajia töihin ja saa ne pysymään siellä?

      • Tykkitientorvi

        Mitä tohon pomokaartiin tulee niin sieltähän on jo varatoimitusjohtaja ottanut lopputilin ja vaihtanut yritystä sekä vienyt "osaajia" mukanaan kun tuli tuotteista vähän liian kosteaa. Toivottavasti Tikirakilla skarppaa ettei tule purkutuomiota asunnoille kuin Visuralla. Pitäkää kuitenkin varanne sillä sama rahastus jatkuu ja viattomien ihmisten kusetus laatupuheilla.


    • Anteeksimitä

      "Jos taas annetaan vääriä tietoja vaikkapa hinnoittelusta, niin puhutaan todennettavissa olevista seikoista eli voi olla kyse kunnian loukkauksesta. "

      Anteeksi. Kirjoituksestasi päätellen olet Visuralla töissä. Pelotteletko syytteillä jos olen sitä mieltä, että asumiskelvoton talo, jonka ostin, ei ollut hintansa väärtti?Ymmärsinköhän oikein?

      • Purkutuomiotuli

        Olikohan ne Tykkitien purkuun menneet rakennevaurioasunnot hintansa väärttejä? Ihmiset muuttivat sieltä korjausten ajaksi pois kun purettiin koko kämppä.


    • Huomiotämä

      Ota huomioon että Visuralla on paljon sellaisia mestareita jotka eivät muualta voi töitä löytää.

      • Puola-Pekka

        Olen päässyt.läheltä seuraamaan noita Isolammen riitoja ja voin sanoa, että koskaan en tältä ns rakennusliikkeeltä ostaisi yhtään mitään. Todellinen *****rakentaja, jonka sanaan EI VOI LUOTTAA. Ratsastaa kovin suomalaisuudella, mutta puolan miehet ja muut vastaavat siellä töitä tekee ja mahdollisimman halvalla. Tästä olen keskustellut erään visuralla töissä olleen kanssa ja hän kertoi, että on tämän pekka visurin puheet ja todellisuus kuin yö ja päivä. Kova mainosmies, jolta ei puheille paljoa katetta kuitenkaan löydy.


      • Puola-Pekka

        Ällöttävää tuollainen kotimaisuudella ja suomalaisuudella ratsastaminen kun kaikki isot urakat ja hommat teetetään ulkomaalaisilla hämärämiehillä ja ihan naurettavan halvalla niin että ei ole lähelläkään korvaukset edes tessin minimiä kun ei siitä kerta kaikkiaan voi kaikkia sivukuluja maksaa.

        Todella törkeää ja röyhkeää toimintaa!!!


    • Hoitoonohjattava

      Mitä jos se pedofiiliäijä seuraavan kerran murhaa peittääkseen jälkensä kun sen edellisestä teosta on tullut sellainen haloo että on joutunut vaihtamaan henkilö ja yhteytietojaan ettei sitä tapettaisi.

      • Oksettavaa

        Varmaan se uhrikin uhkailtu poliisilla hiljaiseksi.


      • VeikkoRaiskaa

        Ne osaa homman. Sillä tavalla ettei jää todisteita.


    • Iltalehtiasiale

      Iltalehden toimittajat selvittämään sitä tykkitien rakennusvirhejupakkaa. Homeasunnonostaja uhkailtiin jo hiljaiseksi kun koko kämppä meni purkuun ja hän teki siitä blogin.

    • Pulipedoukko

      Hoitoon se pitäisi ohjata... pakkohoitoon. On sellainen, että saattaa yht'äkkiä yrittää työntää sinun silmille vaikka Moran tyhjässä pukukopissa jos olet sen kanssa kahden.... helvetin vaarallinen ja skitsoutuneen oloinen vanha äijä... syö varmaan omaa ulostettaankin kun aina haisee ihan paskalle. Tykkää istua yksinään pukukopin perällä ja ölisee ja mutisee itsekseen ahdistuneena jotain sekavaa.... pakkohoitoon vaan pitkäänniemeen ennen kuin uudestaan menee raiskaamaan ja hakkaamaan alaikäisen.

      • Katerpillar

        Se jammusetä saattaa lyödä sulta vaikka silmän puhki sillä tavalla että lähtee huitomaan jollain kynällä tai raudanpätkällä sua silmille ja samalla hän uhkailee, että hän menee poliisille sinusta. Täysin pimeä ja seonnut vanha pedofiili. Mennyt raiskaamaankin pienen tytön.

        Kannattaa kiertää helvetin kaukaa tuo työpaikka tai joudutte tuollaisten ahdistuneiden pillunpuutteisten ja varisnaamaisten paskojen kiusattavaksi, jotka eivät ole koskaan päässeet panemaan.


    • Veikko_Siltavuori

      Se saattaa työntää sinut vaikka reunalta alas jos kukaan ei ole näkemässä aivan pimeä sille ei kannata selkäänsä kääntää voi tehdä ahdistuksissaan vaikka mitä!!!

      • Vaarallinen_pedofiili

        Kun kukaan ei ole näkemässä se vanha apinannaamainen raiskariäijä huitoo sua silmille terävällä kynällä tai raudanpätkällä ja samalla mumisee "kaveri, kaveri, poliisi, poliisi".

        Kannattaa katsoa mihin menee töihin.


    • fiskarsvirpi

      mitäs nyt kun virpi butt pääsee vankilasta............??? tulee jammulle kissanpäivät!

      • Roskalavalle

        Siltavuori löytyy kolmen eri taloyhtiön roskiksesta...


    • laivaristeily

      Hieman kummallista touhua, että jos kerran ei ole mitään menty tekemään kenellekkään niin mihin ihmeeseen isot miehet tarvitsevat uusia puhelinnumeroita ja osoitetietoja, turvakieltoja ja poliisisuojelua? Mitä varten isot miehet yrittävät piiloutua ja painua maan alle pakoon ilman mitään syytä.

    • Tunaripaska

      ******:sta ei ole ollut ison yrityksen puikkoihin. Yritti 10 vuotta ja epäonnistui parissa isossa projektissa ja pilasi koko **********:n maineen. Nyt yrittää uudelleen paljon pienemmän rakennusyhtiön puikoissa. En ostaisi tältä ***:ltä yhtään mitään.

    • Tykkitientitaani

      Potkut se on saanut kun on sössinyt asioita. Tuli lähtö paljon pienempään rakennusliikkeeseen toisen nimen alle. Tulisikohan nyt vähän kuivempaa… sellaista mitä voisi ihan julkisesti myydä ja sanoa, että "minä tuon tein".

    • vittumikäpelle

      voiko vittu naurettavampaa touhua olla kuin että ensin raiskataan alaikäinen ja sitten mennään poliisille itkemään ja hakemaan suojelua, että saadaan sen takia turpaan?

      Ei tuollaiselle voi kuin nauraa IHAN VITUSTI !!!

    • veikkosiltavuori

      Onko sillä jammusedällä muitakin uhreja?

    • KRIS-yhdistys

      "Rakennnusmestarien revanssi yhteiskunnassa" https://kris.fi/kris-etela-suomi-ry/

      Tyyliin "kaikki paskat tunarointien työstä nouskaa".

      Visura on entinen remonttiyritys, ei rakennusliike.

      Mieti mistä talosi ostat.

    • tamperelainenampuja

      ne on kiusanneet sitä niin pitkään, että on melkein ampunut kiusaajansa... poliisi soitettu viime hetkillä väliin ennen kuin on alkanut tulemaan ruumiita.

    • urheilunmiers

      suuri tamperelainen urheilun tukija.. taitaa paidat lentää roskiin häpeästä jos tietäisivät....

    • laaturakentaja

      Kaukajärven Isolammen alue... huh... sielläkin tuli laatua... etsikää täältä kirjoitus siitä.. laadukasta oli.

    • Lada-Pekka
      • Purkutuomiotuli

        Lujaa laatuapa se Kaukajärven Isolammen aluekin... täällä kirjoitettiin, että jatkuvia oikeudenkäytejä ymv laatuasunnoissa paljon moitteita. Kovin moni ei ole tyytyväinen ollut koko Visuran touhuun siellä. Varsinaisia kauhutarinoita on saanut lukea kuinka kaikki mennyt päin *********. Blogia vaan asiasta pystyyn.

        Että eipä tämä nyt niin kovin laadukkaalta rakentamiselta vaikuta... enemmänkin paska haisee mitä enemmän sitä pöyhii ja pöyhittävää näyttää riittävän!

        Varsin lujaa laatua.. joopa joo...


      • Paskankäry

        Pöyhittiinkö jo liikaa että kakkonen otti ja lähti? Rupes paskankäry yskittämään, samanlaista yskää kuin siellä Tykkitiellä... siellä vaan yskitti itiöiden takia tosin... mutta paska sielläkin käryää.


    • Puska-Pekka

      Ei mikään ihme, että ette saa mitään myyntikelpoista aikaan kun kaikki aika kuluu lasten kanssa pusikossa.

    • Laaturakentajako

      Nämä vanhan patun laatupuheet ovat yhtä suurta sirkusta. Maansa myyneen miehen kusetusjorinaa. Olen päässyt seuraamaan läheltä Isolammen riitoja. Kertoo paljon tämän jatkuvasti oikeudessa olevan rakennusliikkeen toiminnasta ja rakentamisen laadusta. Tuolla Isolammella oli tämä suuri laatu seuraavaa:
      - vesi valui runkoa pitkin alakertaan
      - sähkökaappi kipinöi ja syttyi melkein palamaan
      - parketeissa ja listoissa oli pahoja rakoja
      - viimeistelyn jälki välttävää
      - lisäksi mestari haisi hielle ja vanhalle viinalle

      Voin sanoa suoraan, että älkää ostako tältä rakennusliikkeeltä koskaan yhtään mitään. Pelkkää paskaa myyvät ja väittävät kullaksi.

      • laaturakentaja

        Tampereen oma rakennusmestari...


    • Ahmedmahmud

      Aikamoista... tällaistakin näkee.

    • Röyhkeäsika

      Tältä mieheltä älkää ostako mitään. Törkeää myydä jotain purkukuntoisia homekämppiä laatuasuntoina. Tapaus Tykkitie. Varsinainen laatuasunto. Laadukkaasti paska ja laho.

    • tuntematonkirjoittaja

      se hullu on tehnyt melkein henkirikoksen

    • murhamies

      Murhan se on aikonut suorittaa! Sitä oli kiusattu niin pitkään...

      • Anonyymi

        Taitaa olla kysymys sen henkilön vainoamisessa siitä 16-vuotiaasta tytöstä. Oli arka paikka kun lähti kyselemään 10 vuotta sitten asian perään. Vieläkin äijät kulkee perässä ja koittaa vaimentaa. Samaan aikaan aikuiset äijät istuvat kuitenkin Rikospoliisin sylissä ja naureskelevat ja teeskentelevät hädänalaista. Melkoista poliisin kusetusta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla kysymys sen henkilön vainoamisessa siitä 16-vuotiaasta tytöstä. Oli arka paikka kun lähti kyselemään 10 vuotta sitten asian perään. Vieläkin äijät kulkee perässä ja koittaa vaimentaa. Samaan aikaan aikuiset äijät istuvat kuitenkin Rikospoliisin sylissä ja naureskelevat ja teeskentelevät hädänalaista. Melkoista poliisin kusetusta!

        Rakennusosuuskunta Hakan taustaiset pedoäijät esiintyvät joinain "Tampereen omina rakennusmiehinä" ja naureskelevat Motorestilla Hatanpäällä poliisipäällikön ja rikospoliisin sylissä, että kukaan ei pysty todistamaan mitään. Kyse on alaikäisen naisen pahoinpitelystä ja raiskauksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rakennusosuuskunta Hakan taustaiset pedoäijät esiintyvät joinain "Tampereen omina rakennusmiehinä" ja naureskelevat Motorestilla Hatanpäällä poliisipäällikön ja rikospoliisin sylissä, että kukaan ei pysty todistamaan mitään. Kyse on alaikäisen naisen pahoinpitelystä ja raiskauksesta.

        Mun Fordiin tuli repsikan oveen paha lommo kun tahallasi kolhaisit tule korjaamaan mikko vai pitäisikö sanoa ari-pekka, joka laittoi poikansa asialle kun itse istuu poliisipäällikön sylissä ja naureskelee onko liian paskahousu ettei tule itse lommottaan??

        eikä se autojen lommottaminen muuta sitä mihinkään, että se sammunu tyttö oli 16 vee ja tekijä lähtee linnaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla kysymys sen henkilön vainoamisessa siitä 16-vuotiaasta tytöstä. Oli arka paikka kun lähti kyselemään 10 vuotta sitten asian perään. Vieläkin äijät kulkee perässä ja koittaa vaimentaa. Samaan aikaan aikuiset äijät istuvat kuitenkin Rikospoliisin sylissä ja naureskelevat ja teeskentelevät hädänalaista. Melkoista poliisin kusetusta!

        Minun päähän ei mahdu mitenkään se miten isot ja aikuiset satakiloiset rakennusäijät istuvat poliisin sylissä ja naureskelevat pikkutytön raiskaukselle ettei jäänyt todisteita? Pyörivät työmaalla rakennusliike Hakan takki päällä ja nauraa röhöttävät..


    • Anonyymi

      Korkeitataloja tekevät

    • Anonyymi

      Listanaulat parhaita

      • Anonyymi

        Miksi vitussa se kodog.netin homeessa-jo-uutena -teksti on poistettu?

        Mikä siinä Visura Oy:n rakentaman Tampereen Tykkitien reklamaatioasioissa on niin arkaluontoista, että joka paikasta otetaan sitä koskevat blogit ja tekstit vittuun?

        Todella epäilyttävää cancel-touhua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi vitussa se kodog.netin homeessa-jo-uutena -teksti on poistettu?

        Mikä siinä Visura Oy:n rakentaman Tampereen Tykkitien reklamaatioasioissa on niin arkaluontoista, että joka paikasta otetaan sitä koskevat blogit ja tekstit vittuun?

        Todella epäilyttävää cancel-touhua!

        Minä laittaisin Susanna Päivärinnan asialle tutkimaan tätä vitun cancelointia...

        Mitähän tämä "Tampereen oma rakennusmestari" on siellä Tykkitiellä rakennellut kun ei asiasta saa julkisuudessa keskustella?

        Kaikki poistetaan heti blogit ja tekstit!


    • Anonyymi

      Virheetontä

    • Anonyymi

      Eikö sinun Tampereen oma rakennusmestari Pekka Visuri pitäisi puuttua tuollaiseen toimintaan, jossa naureskellaan alaikäisen naisen raiskauksella poliisin sylissä ettei jäänyt todisteita.

      Esiinnyt jonain isokenkäisenä tamperelaisena, mutta lotjotat poliisin sylissä tuppisuuna kuin mikäkin löysä *****.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe