Ensimmäinen ja unohtumattomin

Jokuvaanhei

Riku oli jo kauan pyörinyt mun silmissä.
Siis sen vihreät viekkaat silmät jotka katsoivat niin flirttaavasti. Olin pyörtyä kun Riku veti paitansa pois rannalla. Se sikspäkki sai mut kosteaksi.

Niin. Mun ihastus. Ihstuin Riku Hirvoseen jo ala-asteella viidennellä luokalla. Siitä lähtien oon katsellut sitä sillä silmällä. Nyt olen luokin kakkosella, ja 17-vuotias tyttönen. Mun nimi on Elina. Oon aika tavallinen, siis, kuka tahansa vois olla tällanen. En oo mikään erikoisen kaunis, enkä omista kovinkaan huomioo herättäviä muotoja. Olemukseni on tosi arka, ja tuskin edes uskallan puhua koulun opettajille.

Oli biologian tunti, ja opettaja selitti jotain tosi tylsää. Olin kokoajan nukahtaa, mutta en kauaa. Sillon kun Riku asteli luokkaamme, oli myöhästynyt tunnilta. Riku oli mun herätyskello. Katsoin sitä hymyillen, ja Riku hymyili takaisin vinkaten mulle silmää. Riku oli aina kaikille tytöille sellainen, ei siis mitenkään uutta.
"Elina seuraatko sinä ollenkaan?" opettaja kysyi.
"Juu juu", tokaisin huokaisten.

Ikuisuuden jälkeen välitunti alkoi. Juoksin kirjojeni kanssa kiireellä matematiikan luokkaan, mutta käytävällä matkani loppui kuin seinään.
Joku tuli minua päin, mutta en katsonut kuka se oli. Lensin suoraan kovalle lattialle ja joku painava lensi päälleni. Huudahdin, ja avasin silmäin. Rikun kasvot olivat suoraan kasvojeni edesä. "Anteeks kauheesti!" Riku huudahti ja nousi päältäni naama punaisena. "Ööh. Mä taisin olla hieman tyhmä, kun en kattonut ollenkaan eteeni", naurahdin. Olin myös tosi nolona. Olin lähes kiihottunut, kun tunsin Rikun lämmön päälläni vieläkin. Mielikuvitukseni alkoi laukata.
Kävelin sitten Rikun perässä matematiikan luokkaan, joka oli vielä ihan tyhjä. Luokassa oli pienen pieni komero, johon oli survottu kaikenmaailman tavaroita. Riku oli sujahtanut sinne.
"Hei mitä sä siellä teet?" kysyin arasti. Riku tutki jotakin kirjaa. Silloin ovi pamahti takanani kiinni. Yritin sitä auki, mutta se oli mahdotonta. Olimme jääneet Rikun kanssa komeroon jumiin.

Hetken huudettuamme apua, kyllästyimme ja lopetimme sen. "Tää on kamalaa, mitä jos me kuollaan tänne nälkään ja janoon ja hapenpuutteeseen ja täällä on niin kauheen pimeetä ja. ja.." änkytin, ja Riku veti minut kainaloonsa.
"Hei. Mä olen täällä, sun turvana", se sanoi.
Sydän nousi kurkkuuni, mutta se tuntui ihanalta. Riku oli vahva ja lämpöinen. Katsoimme toisiamme, ja kasvomme läheni toisiaan. Suljin silmäni, ja tunsin pehmeät huulet huulillani. Ne olivat Rikun, pojan, jota rakastin. Suutelimme hellästi, ja pian kiedoimme kädet toistemme ympärille. Hengityksemme tiheentyi, ja suudelmamme oli pian kiihkeää. Riku painoi minut lattialle ja tuli puoliksi päälleni. Hän suuteli kaulaani, ja minä aloin riisua Rikun paitaa. Mietin, että mitä olin tekemässä.
Jos menettäisin nyt neitsyyteni, olisiko se oikein? Noh. Ihan sama, Rikun kanssa sen haluaisin tehdäkin. Riku avasi paitani napit ja riisui paidan päältäni pois. Hän suuteli minua edelleen kaulasta kiihkeästi. Riku alkoi aukaista rintaliivieni hakasia, ja minä taas avata Rikun huosuja. Huomasin että Rikun kalsarien alla seisoi, kun hän näki rintani. Nännini olivat terhakkaat ja tunsin kostuvani yhä enemmän ja enemmän. luulin kuolevani siihen nautintoon.
Riku suuteli rintojani ja piti lantiostani kiinni. Minä taas aloin tunkea käsiäni hänen kalsareiden alle, jossa seisoi hänen peniksensä.
Riku alkoi huohottaa ja hän suuteli mahaani samalla kun revin häneltä kalsarit pois. Aloin hieroi hänen kaluansa, ja samalla käskin Rikun siirtyä alemmaksi. Riku veti farkut minulta pois, ja suuteli minua pikkuhousujen läpi. Olin kostea kuin mikäkin. Hieroin rikun kalua yhä enemmän ja enemmän, samalla kun Riku veti alushousuni kiihkeästi pois. Hän meni päälleni niin, että hänen kalunsa kosketti märkää alapäätäni.
Suutelimme taas kiihkeästi ja Riku alkoi tehdä naintiliikettä pilluani vasten. Luulin repeäväni, kun kova kalu hieroi klitoristani vasten.
Silloin Riku alkoi hieroi klittaani sormillaan.
Hän teki sen mahtavasti! Huohotin ja ja ähkin. "olet ihana", Riku kuiskasi hiljaa. Huohotin vain enemmän. Riku alkoi kaivaa kondomia, miksi hän niitä mukanaan kantoi?

Hän asetti sen paikoilleen ja veti minut pienelle pöydälle istumaan. Levitin jalkojani ja Riku suuteli minua hellästi. Hän asetti kaluaan pilluuni. Sanoin että tämä on eka kertani, Riku vain hymyili ja piti lantiostani kiinni samalla kun alkoi työntämään kaluaan syvemmälle. Kiljaisin aluksi, mutta minua ei sattunut. Lämpimät aallot menivät pitkin vartaloani, ja luulin räjähtäväni pian. Riku alkoi nykyttämään kaluansa emättimessäni, ja minä huohotin ja kiljuin ja huusin, kokoajan että lisää ja lisää. Rikukin näytti nauttivan, hän puristeli rintojani ja huohotti hänkin kuin maratoonari. Silloin tunsin saavani orgasmin, suuren ja nautinnollisen.
Kiljuin ja huusin nautinnosta, samoin Rikukin laukesi, ei kuitenkaan sisääni.
Sitten suutelimme vielä toisiamme ja puimme päällemme.

Juuri kun saimme vaatteet päällemme, rehtori tuli avaamaan oven. "jaahas. jättäkää nuo panopuuhat jonnekin muualle kuin tänne!" rehtori karjui.
Leimahdimme punaseksi molemmat. "Olihan sitä ihan kiva kuunnella", eräs luokan poika sanoi.
Tuhahdin ja olin vajota maan alle.

Se oli silti ihanaa ja olin onnellinen.

3

18409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      ' matematiikan luokkaan, joka oli vielä ihan tyhjä. Luokassa oli pienen pieni komero, johon oli survottu kaikenmaailman tavaroita. Riku oli sujahtanut sinne.
      '

      Repsahdin tässä vaiheessa.

    • Nimetön

      Siis että kun neitsyys menee niin saat vielä orkunkin? Ei kyllä tapahdu kuin unissa. Ja miksi kaveri ei lauennut sinun sisään, kortsuhan oli paikoillaan?? Harvassa on on semmoisia miehiä jotka vetää kalun ulos kun mälli lentää. Tietenkin pornofilmeissä tapahtuu niin, sieltäpä tämäkin stoori taitaa olla kopsattu?

    • kummajuttuuu

      "Luokassa oli pienen pieni komero, johon oli survottu kaikenmaailman tavaroita. Riku oli sujahtanut sinne" "Hän asetti sen paikoilleen ja veti minut pienelle pöydälle istumaan"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe