maaginen ympyrä pakollinen?

Aurorianne

Uskotteko, ettei magia voi toimia ilman tätä?

Ennen kun luin oikeestaan mitään wiccasta (olin kyllä lukenut kynttilävärimagiasta yms. ja kutsuin elementit aina loituihin), en luonut mitään ympyröitä magiaan. Oletteko sitä mieltä että loitsuni silloin eivät voineet onnistua?

Ainakin yhden yksinkertaisen etsintäloitsun tein, kun koruni oli kadonnut ja kumma kyllä, se koru oli aamupäivällä siinä samassa tyhjässä paikassa matolla, missä olin tehnyt loitsun illalla. Oli hyvin saattanut vain tipahtaa siihen takin taskusta, mutta minusta se onnistui silti, koska koru ohjautui siihen.

Maagisen ympyrän ja muiden noiden hankalien juttujen kanssa mulla on paljon epävarmempi olo ja paljon energiaa menee siihen ympyrä- ja välinejuttuun muutenkin.

Mutta kun luin, että ympyrä tarvitaan niin en enää osaa uskoa, että se voisi toimia ilmankin...

Ehkä tähän sitten auttaisi jos sen käsillä huitomisen sijaan opettelisin sen sisäisen ympyränluomisteksiikan missä kuvitellaan ympyrän kasvavan pienestä pisteestä sisältä, en tiedä.

Mutta mikä on teidän mielipiteenne ympyrästä ja välineistä. ovatko ne hyvä apu ja välttämättömyys vaiko vievät vain energiaa ja estävät voiman virtauksen?

onko täällä noitia tai wiccoja jotka eivät tunne moisia tarvitsevansa?

8

907

  Vastaukset

  • Tarkoitat varmaan kehän luomista.

   Wiccassa se on osa uskonnon ja magian harjoitusta, mutta noituutta voi harjoittaa myös ilman wicca tekniikoita (tai mites sen nyt sanoin :) ).

   Noituus ja magia ei aina vaadi kehän luomista, yleensä nykyään ihmiset tekevät niitä tai eivät.

   Itse harjoitan magiaa kehällä ja ilman. Jotku karsastaa kehää, mutta oikeasti kun sen saa toimimaan niin se on hieno fiilis. Ilman teen yleensä sellaisia arkisempia joihin ei tarvitse panostaa paljon.

   Ehkäpä laiskuutta ettei jaksa tehdä kehää? Voi olla sitäkin jollakin.

   Työvälineet ovat hyviä, ne auttavat visualisoimaan, keskittämään energiaa etc. En sano että olisi huono jos ei käytä, mutta mistä tietää kadottaako jotain potenttiaallista jos ei kokeile? Sama kehässäkin?

   Asiat ovat vain hankalia jos niitä ei opettele. Magia ei ole eikä koskaan ollutkaan helppo juttu. Magia ei ole vain tiettyjen asioiden saavuttamiseksi, helpottamaan elämää ja uskonnonharjoituksen osa, vaan myös polku itsetutkimiseen ja itsetyöskentelyyn, niin ikävissä asioissa kuin hyvissä.

   Kehän tarkoitus on pitää nostettu energia kehän sisällä ja se on kuin kastelukannu johon lasketaan vettä. Kastelukannusta on helpompi se vesi kohdistaa tietylle alueelle tiettyyn kukkaruukkuun (symboli kieltä ;) ). Välineet eivät myöskään mielestäni vie energiaa (itse olen omani puhdistanut ja energisoinut niin että ne ovat itsessään energian välineitä) ja eivät estä virtausta, vaan lisäävät. Jotenkin näen tämän vähän samana väitteenä että yksin on parempi työskennellä magian kanssa jos ei ole koskaan kokenut sitä potenttiaalista energia määrää mitä jo kahden ihmisen kanssa saa luotua esiin.

   Kerroin että kutsuit elementit mukaan, yleensä nämä kutsutaan kehään sisälle ja tälleen niitten kanssa saa yhdellä tavalla potenttiaalisesti työskenteltyä energisesti.

   Kehää ei aina tarvitse ja moni harjoitteleekin tai luo itselleen muun tavan luoda samanlaisen tilan ja fiiliksen hektisessäkin tilanteessa.

   Kannattaa itse tutkiskella hieman enemmän länsimaista magiaa ja esimerkkejä mitä varten eri tahot kehän luovat, joissakin on tarkoitus pitää ylimääräinen ulkopuolella, pyhittää tila ja luoda siitä "astia ja tila". Joillekkin se on suojaamista niitä kohtaan ketä manaa esiin kehän ulkopuolelle.

  • mitä tarvitaan,on oma pää...

  • jos magia toimii ilman ympyrän luomista niin ei se mielestäni silloin ole pakollinen ainakaan niin suurellisesti välineillä luotuna, tärkeintä on se mielikuva suojaavasta kehästä... Ja siihenhän maagisen kehän teho perustuu, omiinj mielikuviin.

  • Ympyrä, pallo, soikio, sinänsä samantekevää.

   Helposti hukutaan symboleihin ja unohdetaan, mistä oikeasti on kyse. Kyse on ylisen ja alisen, maan ja auringon, indialaisten mustavalkopyörteen luovasta vuorovaikutuksesta jne.

   Suosittelen kokeiltavaksi vaikkapa seuraavaa mielikuvatekniikkaa: Päälaen vauva-aukileestasi kasvaa kukka, johon ylinen energia virtaa ja jota kautta ruumiiseesi. Joka pikkuhiljaa valuu ja tiivistyy kirkkaudeksi, joka sitten kun ei enää mahdu yläkroppaasi vaan menee yli äärien, singahtaa suunnilleen välilihan tienovilta alas aliseen, alas, alas, suoraan alas, kunnes osuu ja tavoittaa ytimen timantin ja kimpoaa heijastuen takaisin.

   Muista hengittää rauhallisesti koko ajan.

   Kun kirkkaus ja sen juova kimpoaa maan ytimen timantista vahvistuneena takaisin ylös, se räjäyttää yläkroppaan tiivistyneen ja alasvuotaneen kirkkauden yli ihon harharajojen, jatkaa päälaen kautta ylisiin ja valuen sieltä valosateena takaisin valoruumiiksi, "maagiseksi ympyräksi eli soikioksi", ylisen ja alisen voimapisteen välissä.

   Tämän "maadoituksen" tai "maagisen ympyrän" tai minkä lie voi tehdä joko tunnin tai useamman mielikuvaharjoituksena tai kolmessa hengenvedossa, tai siltä väliltä, ja tätä voi muokata mielensä mukaan. Mutta se on myös omiaan avaamaan sydämen.

   PS: ympyrä, joka kasvaa pienestä pisteestä, "singulariteetista", on myös yksi yleinen mielikuvatekniikka. Jos tämä tuntuu kotoisemmalta, niin kokeile mieltää ja havaita sydäntsakrasta avautuva ja kasvava ja laajeneva sateenkaarikieputus, joka täyttää kroppasi, menee sen rajojen yli, huoneen rajojen, kaikkien rajojen ja tietoisuuksien, uni- ja multiversumien yli ja on ne kaikki, koko kirjossaan. Ja sitten vetäytyy ja palautuu takaisin sydämen singulariteettiin.

   Muista taaskin hengittää.

   ...

   No nämä ovat vain tekniikoita, tai enemmän, jos kokeilet niitä niin merkityksen niille tai muile paremmille annat vain sinä. Ja sydämesi toiveen ja loitsun ja sen voiman löydät sydämestäsi. Loitsimisesta vielä kuitenkin vielä sen verran, että ensiksi tahto pitää tunnistaa ja vapauttaa, eikä se vaadi (tai ole vaatimatta) rituaaleja. Loitsu on sydämen tahto, joka toteutuakseen pitää tunnistaaa, tiedostaa, tahtoa ja vapauttaa. Mutta jotta loitsu toteutuisi, sitä ei pidä eikä saa sen vapauttamisen ja irtipäästämisen jälkeen häiritä siihen takertumalla ja siitä kiinni pitäen, vaan se kannattaa kokonaan unohtaa. Tahto tapahtui jo ja se on toteutuva siinä muodossa kuin jumalat suovat, mutta tahdon päälle tahtominen ja sen toteutumisen tarkkaaminen visusti sen vääristää.

  • Luon kehän, jos olen paikassa, jossa tarvitsen suojausta. Tai toisaalta jos olen paikassa, jossa on paljon aikaa ja tilaa tehdä rauhassa iso ja kunnollinen rituaali.
   Jos taas olen paikassa, jossa on kiireen tuntua, tai muita lähellä, tai intuitioni vaan yksinkertaisesti sanoo, ettei kehää tarvita, niin kutsun voimaeläimiäni paikallevahtimaan., esimerkiksi.
   vapaus toimia ja päättää itse on yksi noituuden pointteja. turha epävarmuus pois. Muista: joku asia on niin kuin noita sanoo -ja piste.Jos sanot, että kehä tarvitaan, niin se tarvitaan. Jos sanot ettei sitä tarvita, niin sitten sitä ei tarvita. Tajuatko pointin?

  • Järkyttävää! Älkää ihmeessä tutustuko tähän noituuteen enempää,se ohjaa teidät kohti pimeyttä ja kuolemaa,koska saatana on siinä teidän johtajanne. Haluatko viettää iäisyyden helvetissä kärsien vai haluatteko löytää Jeesuksen ja elää elämäänne rakkaudessa ja iloiten valossa?

   • Ei saatanaa ole olemassa, ja jeesuskin delas jo aikoja sitten.


   • höpöhöpö_____ kirjoitti:

    Ei saatanaa ole olemassa, ja jeesuskin delas jo aikoja sitten.

    Jo Sony koska edes syntyi....


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   141
   4134
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1042
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   198
   548