Onko kukaan maistanut varista? Luin yhtä reseptikirjaa ja siellä oli englantilainen ruokaresepti, jossa neuvottiin miten tämä varis laitetaan. Hiukan epäilyttää.. Kaikkea on tullut syötyä mitä metsässä liikkuu, mutta että varis..
Varis ruokana.
7
3760
Vastaukset
- joku
vastailkaa muakin kiinostaisi tietää varis olis helppo lintu saaha
- Kertokaa miten kävi?
En ole ikinä maistanut varista.
Annan teille valmistusohjeet: Valmistakaa se niin kuin muutkin linnut. Eli kun variis on ammuttu niin suolistatte sen normaalisti.
Antakaa muuten jäähtyä kunnolla eli riiputtakaa sitä ja varsinkin ammunnan jälkeen laittakaa se riippumaan nahkalenkkeihin vyölle.
Kokeilkaa erilaisia tapoja miten laitatte siitä maittavavn aterian.
Yllättääkää vaimonne juhlaillallisella ja voin sanoa että vaimonne on sen jälkeen sulaa vahaa.. - Metsänmies!
Kertokaa miten kävi? kirjoitti:
En ole ikinä maistanut varista.
Annan teille valmistusohjeet: Valmistakaa se niin kuin muutkin linnut. Eli kun variis on ammuttu niin suolistatte sen normaalisti.
Antakaa muuten jäähtyä kunnolla eli riiputtakaa sitä ja varsinkin ammunnan jälkeen laittakaa se riippumaan nahkalenkkeihin vyölle.
Kokeilkaa erilaisia tapoja miten laitatte siitä maittavavn aterian.
Yllättääkää vaimonne juhlaillallisella ja voin sanoa että vaimonne on sen jälkeen sulaa vahaa..Kiitos tuhannesti.!
Juuri näin taidan tehdä ja varmasti vaimo yllättyy..
Muuten toi riiputus, niin onko pakko laittaa nahkalenkille riippuun, kun mulla olis nylon lenkit, eli käykö ne..??
- Rahola tietää
Kevätvarista on tarjottu ravintoloissa pitkälle 1900-luvulle, joskus nimellä metsälintu, ja sitä on myös ollut saatavana säilykkeenä." - Näiden sivujen toimitus osallistui yllämainitun ystäväyhdistyksen 23.4.2014 järjestämään varisillalliseen, jolloin saatiin alkuruokana herkullista, fenkolinsiemenillä maustettua nokkoskeittoa, varista sekä jälkiruoaksi suklaakakkua. Alla on kuva varisannoksesta. Variksen rintafileepalojen lisäksi annoksessa oli porkkanaa, kaksi perunamuhennoksesta tehtyä 'päärynää' sekä variksesta ja rasvaisesta sianlihasta tehty 'varismakkara'. Ruoka oli yleisesti ottaen hyvää, siinä ei tuntunut mikään erityinen 'variksen maku', mutta liha oli tavattoman sitkeää. Pöytäveitsellä oli lähes mahdotonta leikata siitä kauniita haarukkapaloja. Molemmilta toimituksen edustajilta jäi suurin osa lihaa syömättä, siihen ei pöytäveitsi kerta kaikkiaan riittänyt.
- hyi saatana !
pitää kyllä olla jo todellinen nälänhätä jotta rupeaisin raadon/haaskansyöjästä paistia laittamaan, ei ole ihme jos on sitkas kun elukka syö kaikki mädöt jotka tienposkessa lojuvat.
- Mukava maku
Variksen sekkaan vähän ketunlihhaa niin tullee se mettän maku.....
- Anonyymi
https://www.youtube.com/watch?v=GGoqLGYjBsY
tässä sitä tehdään ja syödään
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Riikka Purra: työttömät tulee velvoittaa töihin
Purra panisi työttömät tulevaisuudessa työskentelemään sosiaaliturvan saamiseksi, koska työllisyysaste ei muuten näytä l3652554Alle 15 oli
Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata602064Mikä on kaivattusi ihanin ja ärsyttävin piirre?
Ja onko hän mies, nainen ja muun sukupuolinen? Mies. Huomaavaisuus. Kiireisyys. Joskus voi rentoutuakin.1111722- 1091425
- 761411
Heh, persut = vassarit = 10,0 %
Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f1861405- 281384
- 801277
Näin Ellen Jokikunnaksen Ralph-poikaa suojellaan julkisuudelta - Katso tuoreet kuvat Italiasta!
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask ovat Ralph-poikansa kanssa kakkoskodissa Italiassa. Mukana on myös Unelmia Italiassa -kuva191253Paula Koivuniemi täyttää tänään 78 vuotta! Sydämelliset onnittelut!
Paula Koivuniemi, tuo suomalaisen iskelmän ikoninen artisti, täyttää tänään 78 vuotta. Muutaman vuoden estradeilta pois401106