Jääkiekosta

Minä vain

Minä en todellakaan anna poikieni pelata jääkiekkoa, jalkapalloa yms. Jos haluavat harrastaa jotain niin musiikkia tai kuvaamataitoa. Pallopelit ovat aivan liian tapaturma-alttiita. Ihmettelen vanhempia jotka antvat lastensa pelata jääkiekkoa!

8

571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pelata

      ja monesti olenkin yrittänyt viedä poikaa jalkapalloa ja jääkiekkoa pelaamaan. Mutta kun ei kiinnosta, niin ei kiinnosta. En ymmärrä miksi musiikki on hänelle paljon tärkeämpää kuin reipas liikunta mukavan porukan kanssa. Olenkin sanonut pojalle, että reippaisiin liikuntaharrastuksiin kuljetan mutta musiikkiharrastukseen saa kulkea itse. Ja niinpä poika kulkee kesät talvet polkupyörällä omassa harrastuksessaan.

    • Nimetön

      Lapsi varmasti valitsee harrastuksensa omien kykyjensä ja innostuksensa mukaan. Vanhemmat tietysti voivat ohjata lapsen harrastukseen suuntautumista, mutta epämieluisa harrastus loppuu heti alkuunsa.

      Jääkiekko yms. vaaralliset lajit ovat kuitenkin vuosien myötä menneet parempaan suuntaan. Tämä viimeinenkin sääntömuutos, jossa rangaistaan koukkimsesta yms. on omiaan viemään kiekkoa parempaan suuntaan. Myöskin varusteiden kehitys on ollut huimaa. Itse annan lapseni pelata kiekkoa, koska hänellä itsellään on siihen palava halu ja hänen tavoitteet ovat korkealla. Ihan missä vain voi lapsellekin tapahtua mitä vain. Jos pelkäämään alkaa lasten puolesta, niin saa olla hermoheikko aamusta iltaan.

      Toivottavasti aloittajan pojat pitävät musiikista ja kuvaamataidosta, jonne haluaisit lastesi suuntautuvan. Mitäs sitten, jos lapsesi jonain päivänä haluavat käydä tutustumassa johonkin pallopeliin ja jopa innostuvat siitä tosissaan. Liika ehdottomuus on näissä kasvatusasioissa pahasta.

      • masa7444

        Se vaan kannattaa katsella missä seurassa antaa lapsien pelata jääkiekkoa. Diskos Jyväskylästä on hyvä eimerkki huonosti hoidetusta jääkiekkojoukkueesta. Voi sitä haistattelun määrää joita lapset joutuvat kentällä kuuntelemaan ja vanhemmat katsomossa. Toivottavasti Jääkiekkoliitto puuttuu pikaisesti asiaan


      • Kiekkoäippä
        masa7444 kirjoitti:

        Se vaan kannattaa katsella missä seurassa antaa lapsien pelata jääkiekkoa. Diskos Jyväskylästä on hyvä eimerkki huonosti hoidetusta jääkiekkojoukkueesta. Voi sitä haistattelun määrää joita lapset joutuvat kentällä kuuntelemaan ja vanhemmat katsomossa. Toivottavasti Jääkiekkoliitto puuttuu pikaisesti asiaan

        Eikös tämä ole väärä paikka kommentoida Diskoksen haistattelusta. Jos lapsesi pelaa ko seurassa, niin eikö sinulla ole pokkaa keskustella naamatusten valmentajan ja joukkueen johdon kanssa kielenkäytöstä.
        Itselläni pelaa kolme poikaa jääkiekkoa, joista yksi Diskoksessa. Kyllä sitä haistattelua kuulee muissakin seuroissa jos siitä pelkästään on kyse. Ja mahdollisuushan on aina vaihtaa seuraa, jos alkaa ahistaan. Minusta avoimuus vanhempien ja joukkuuen johdon kanssa on kaiken ao, eikä täällä "selän takana" haukkuminen helpota yhtään sinun tilannetta :)


    • kaljaa ja tupakkaa

      just niin!määrää sinä vaan mitä saavat tehdä.jos ei mikään kiinnostaa tai saa sinulta lupaa harrastukseen,niin aina on olemassa...

    • easton

      niin yhym mielipiteitä on monen laisii.mut yks on tärkeää haluaako sun lapset välttämättä sitä mitä sinä haluat.

    • Saanut tukea :)

      Jos lapsi on jostain harrastuksesta innoissaan, niin kannattaa tukea tätä tässä kiinnostavassa harrastuksessa! Lapsi varmasti arvostaa vanhemman tukea. Vanhemmat eivät voi noin vain määrätä, mistä lapsi saa pitää ja mistä ei. Tietysti tää on MUN mielipide... jos ootte eri mieltä niin sit vaan ootte...

    • mummo ja kanaset

      Minä toivon että lapseni innostuvat liikuntaharrastuksesta ja yritän heitä niihin myös ohjata. Haluan että lapset oppivat liikunnan riemun ja aikuisena se on jo niin normaali asia ettei siitä tule ongelmaa, kuten minulla. Aina olen kyllä polkenut kouluun ja teininä pelannut salibandya mutta aikuisena liikkuminen jäi ja nyt kolmikymppisenä on hirveetä itsensä repimistä että saa pidettyä huolta kropastaan.
      Toivottavasti omat lapseni eivät päädy tähän.
      Kulttuuri-ja taideaineet ovat tietenkin yhtä hyviä harrastuksia ja todennäköisesti ainakin poikani haluaa jtn tällaista harrastaa. Mutta silti mukana pitää olla joku liikuntaharrastus ja tästä aion pitää kiinni.Olkoot mikä vain kunhan liikkuu. Harmi ettei meidän perheellä ole varaa laittaa lapsia jääkiekkokouluun tai esim harrastamaan hiihtoa missään seurassa.
      Ei lasten puolesta voi koko ajan pelätä. Jos nyt lapselta murtuu joku paikka niin ikäväähän se on ja varmasti tulee itku äitiltäkin, mutta loppujen lopuksi, mitä sen on väliä. Kyllä niistä silti terveitä ja tasapainoisia lapsia kasvaa silti. Varusteetkin on niin hyviä ja junnukiekkoilussa säännöt tiukkoja..
      Anna lapsesi harrastaa mitä haluaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1753
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1431
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1242
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1214
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      845
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      219
      832
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      785
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe