naposteluvinkkejä

kaipaava.

hei! kertokaas mitä pieniä pelottavia naposteltavia kannattaisi tarjoilla. olen lukenut noi aikaisemmat viestit. kiitos niistä vinkeistä ja lisää kaipailisin. joitain sellaisia, mitä ei tarvitse lämmittää ja voi syödä pitkin iltaa.
aijon toteuttaa:
veriset/homeiset patongit
nakit
boolin
kissan wessakakun (tähän kaipaisin vinkkejä, viimeksi kakku jäi kuivaksi.)

sitten tämmöinen kyssä, miten aijotte pukeutua tänä halloweenina?itse haen vielä ideaa. miten tyttövamppyyri pukeutuu? ideoita ei löydy!

9

3411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PiiRoo

      Kissan wessakakusta:
      Tein itse sen pari vuotta sitten ja tuli hyvä. Tein vähän eri tavalla: ostin 2 - 3 valmista kakkupohjaa, joista yksi suklaa, valmista vaniljavanukasta (Fanny?) ja jotain keksiä jossa vaniljaa keskellä. Muuten ohjeen mukaisesti, mutta näiden keksien päälle pirskottelin vähän maitoa "kostukkeeksi".

      Parhaaksi suklaaksi tähän totesin pätkiksen, siinä kun on tummia suklaaraitoja, pötkölöistä tuli sulattamisen jälkeen aika autenttisemman näköisiä, kun vähän vielä sormilla auttoi. Muutaman suklaapatukan sulatin melko sulaksi ja kaadoin pariin kohtaan astian laidoille "ripuliksi"...

      Muusta tarjoilusta:
      Joku ruokaisa piirakka on hyvä, viime vuonna meillä oli sellainen missä oli mustia torvisieniä.

      pastasalaatti, johon käytetään mustaa pastaa (löytyy vähän isommista marketeista ja pääkaupunkseudulla esim. Stockmannilta). Voisi myös kokeilla keittää pastaa esim. punaiseksi värjätyssä vedessä. Kannattaa testata ennen juhlia.

      Dippikastike löytyy täältä http://www.fabulousfoods.com/recipes/appetizers/dips/webdip.html Noilla nettisivuilla on muutenkin tosi hyviä reseptivinkkejä.

      Jossain näin ohjeen lepakon siivistä (siis kanan siipiä). kirjoita hakusanaksi halloween bat wings food, niin löytyy.

      Hyviä vinkkejä löytyy mm. seuraavilta sivuilta: bhg.com, marthastewart.com, Britta.com. Kaikissa näistä etsi kohta Halloween.

      Tuossa aikasemmassa ohjeessa kerroin tuosta naudan kielestä, oli inhan oikeasti "kamalan ihana". Keitto-ohjeen löydät laittamalla hakusanaksi naudan kieli. Itse laitoin sen kokonaisena esille ja kastikkeen viereen.

      t. PiiRoo

    • PiiRoo

      Näistä puvuista. Kirjoita googleen "halloween woman costume vampire", niin näet mitä pukuja on myynnissä. Näistä on sitten helppo tehdä itse.

      Minä pukeudun tänä vuonna meduusaksi, poikani haudankaivajaksi, tytär merirosvoksi ja mies Lordiksi (teen puvun itse).

      t. PiiRoo

    • Täti

      Olen pukeutunut aiemmin mm. vangiksi, rokokoorouvaksi, noidaksi suippolakkeineen, rautakautiseksi emännäksi (Louhi), nunnaksi ja linnanneidoksi. Asut olivat pääasiassa itse tehtyjä (esim. vangin asu oli alkujaan abipukuni), eivät koskaan liikkeen naamiaisasuja. Tänä vuonna laittaudun luultavasti 1920-luvun diivaksi. Haaveissa on jokin eläinpuku, tiikeri tms., kun vain viitsisi ommella... Meillä myös kierrätetään asuja kaverien kesken niin, että sama asu on useana vuonna eri henkilöllä. Jossain vaiheessa iltaa on hauska äänestää parasta pukua.

      Jaa tyttövampyyri? Kumiset kulmahampaat on ihan ehdottomat! Takkuinen tukka, vaaleaa puuteria, ehkä verkkosukat tai muuta naisellista, punamustat vaatteet. Katso esim. Punanaamion postimyyntisivuilta, mitä siellä tarjotaan vampyyrittärille.

      Yksi kaveri teki kerran prinsessakakun tapaisen kermavaahtounelman. Päällys oli keltaista marsipaania, ja siinä oli erilaisilla lakritseilla tehty vampyyrinaama ja hiuksia ym. Toinen vieras taas kuorrutti suklaakakun päälle valkosuklaalla haamuja. Eli mitä tahansa tavallista sapuskaa voi koristella teemaan sopivaksi. Esimerkiksi pikkupizzoista saa värikkäillä kasviksilla hirveitä naamoja. Harmillista, ettei täällä vielä ole myynnissä erityisiä halloweenherkkuja, pitää vain itse keksiä ja soveltaa... Nyyttärit on sikäli hyvä tarjoiluidea, ettei illan emännän/isännän tarvitse miettiä ihan kaikkea yksin.

    • Migu

      Minkälainen on kissan wessakakku?
      onko ohjeita jossain/kuvia?

      • chilli

        www.chilli.vuodatus.net sieltä löytyy kakkukuva


    • PiiRoo

      Hei!

      Suomesta saa vihdoinkin aivokakkumuotteja, elikkä nettifirmasta Bake & Party (http://www.bakeandparty.com/) voi tilata aivokakkumuotteja sekä muita halloween koristeita (mm. mustaa väriainetta, jota en ole löytänyt muualta!).

      Itselläni on jo sellainen muotti ja tein eilen koekappaleen, joka on parhaillaan hyytymässä jääkaapissa. Saas nähdä millainen tulee!

      t. PiiRoo

    • Lindalidna

      Viime vuonna mulla oli halloweenkemuissa lihapullia, joiden päälle olin laittanut ketsuppia. Ketsuppia kannattaa laittaa aika ohut kerros, ettei tule liian vahvaa.

    • miauskista

      Eli: kertakäyttöisiä läpinäkyviä kumihanskoja. Täytä ne mehulla ja esim: elintarvikeväriä (oma mielikuvitus apuun! ^^) ja pakastimeen, kun on jäätynyt niin hanska irti ja vaikka elintarvikevärillä "verta" käden tyveen, siinä kivoja jääpaloja booliin!

    • kdjsahdfksjhfkd

      OLE NUKKE!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe