Mitä Koraani sanoo paastosta

BLUE-BLUE

2:184
Teidän, jotka uskotte, tulee paastota, samoin kuin piti paastota niidenkin, jotka ennen teitä elivät, jotta karttaisitte pahaa.
(Paastottava on) määrätyt päivät. Mutta jos joku teistä on sairas tai matkoilla, on hänen paastottava joinakin muina päivinä, ja niiden, jotka siihen pystyvät, on paaston korvaukseksi ravittava joitakin köyhiä. Jos joku vapaaehtoisesti tekee hyvän työn, on se hänelle parempi. Mutta paastoaminen on teille kuitenkin kaikkein parasta (s.o. paastoamalla parhaiten täytätte Jumalan tahdon); tämä olkoon sanottu teille tiedoksi.
»Ramadaan» on se kuukausi, jolloin Koraani annettiin opastukseksi ihmisille ja selväksi todistukseksi (Jumalan) johdatuksesta, jotta hylättäisiin paha ja valittaisiin hyvä; tämän kuukauden aikana paastotkoon se teistä, joka on kotioloissaan, mutta jos joku on sairas tai, matkoilla, on hänen sen sijaan (muuna aikana) paastottava yhtä monta muuta päivää. Jumala tahtoo tehdä sen teille helpoksi eikä tarkoita sitä teille taakaksi, - jotta paastopäivienne luku täyttyisi ja te ylistäisitte Jumalaa Hänen johdatuksensa tähden sekä olisitte Hänelle kiitollisia
2:187. Paastonaikana teidän on sallittu öisin olla vaimojenne luona; he ovat teidän verhonne, ja te olette heidän verhonsa. Jumala tietää, että te aikaisemmin kiusasitte itseänne pidättyväisyydellä; siksi on Hän säälinyt teitä, Hän on suvaitsevainen. Olkaa siis yhteydessä heidän kanssaan ja etsikää sitä, minkä Jmala on teille määrännyt; syökää ja juokaa aamuhämäriin asti, kunnes vaalea lanka selvästi erottuu mustasta. Mutta sitten noudattakaa tarkoin paastoa yön tuloon saakka älkääkä koskeko heihin, vaan omistautukaa hartaudenharjoituksille rukoushuoneissa. Nämä ovat Jumalan asettamat rajat; älkää siis sinä aikana koskeko heihin. Niin selittää Jumala ihmisille tunnusmerkkinsä, jotta te karttaisitte pahaa.

3

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sensuuria täälläkin???

      Tämä on nyt sitten ilmoitettu elokuun alussa 2006 supolle, pääministerille, eduskunnalle ja Presidentille! Pelleily taqiahia valheiden ja laittoman sensuurin kanssa saa riittää... koraanin 5:60 suora pilkka ihmisiä kohtaan! Ja kymmeniä tuhansia Suomalaisia on samaa mieltä...

      Koska Suomi Finland rakastaa totuutta!

      Sensuuri jatkuu islam palstalla, sheriffin nimet vain vaihtuu…(16.8.2006) Älä missään nimessä käytä e-mailiasi ihan joka tapauksessa! Niitä voidaan kerätä ”taqiahian” tarkoituksiin…


      ---

      Olen monia vuosia seurannut islamin Suomeen tuloa.

      Nyt on saatu Gohar niminen sensuuri shia sheriffi laittomasti takaisin "yleistä islamista" palstalle???!!! (NYKYÄÄN TÄTI-LAALIA) Ja lähi-idän tilanteen johdosta keskustelu oli voimakasta. Gohar shialaisena (iran mielinen) poistaa tehokkaasti totuuden.

      Valheet vastaan totuus. Totuus vastaan valheet. Nyt on totuuden hetki; Kumman Suomi valitsee; Totuuden vai valheen? Vaiko kaiken suvaitsevaisuuden suvaitsevan humaanin liberaalisuuden?

      Suomen Hallitus ja pääministeri Vanhanen; Miten kauan taqiahia voidaan enää sallia?!

      ("Vaaran aikoina muslimien velvollisuus on salata uskonsa ja tarkoitusperänsä. Jihadin tavoin tämä käytäntö nimeltä taqiya (arab. 'tarkoituksen pyhittämä petollisuus', ’mukautuminen’) kuuluu kiinteänä osana islamiin, ja sitä harjoitetaan alueilla, joissa muslimit eivät ole vielä tarpeeksi vahvoja noustakseen valtaan (esim. Euroopassa)."

      (SPTMG jo n. 5000) Sensuuri poistojen todellinen määrä G:llä 13.5.06 (Pelkästään minulla siis…)


      Lopussa tappo uhkauksia arkistoituna!

      ---

      Laitonta Suomessa ovat;

      shia mainokset, karimin tappo uhkaukset, juutalaisten haukkuminen apinoiksi ja sioiksi (koran 5:60), moskeijoissa tapahtuva kansan kiihottaminen varsinkin korkeimmilla ”opinto” tasoilla, shia sensuuri (myös muut islamin suuntaukset), pitkään jatkunut taqiahia palstoilla, sharian ihannoiminen jossa väärä-uskoiset saavat tuta, Suomalaisen Kristus pohjaisen USKON pilkkaaminen/kieltäminen, uskonnonvapauden väärin hyväksi käyttäminen, koraanin kauhujen esille tuomiseksi, yleinen pelottelu jne.

      Todisteet jäljempänä (gohar on parhaimman mukaansa kaiken islam kriittisen ja totuuteen pohjautuvan materiaalin poistanut ja tilalle tulee taqiahia pitoista selvitystä…jo 9 kk, syksystä 2005 asti !!)

      Tätä materiaalia ja muitakin saa vapaasti käyttää ja todistan mielelläni Suomen oikeudessa mihin johtaa koraanin valheet! Mm. koran 5:60 josta viha sikiää parhaillaan monissa, monissa tuhansissa lapsissa, jopa eu:n kustantamissa oppikirjoissa ja lähi-idässä parhaillaan silmienne edessä, taqiahia median provoillessa kaiken valheellisesti Israelin syyksi!

      Palstan linkki: http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=1000000000000010&subcat=2560

      Koraani on humaani teos ja väärä-uskoisille raaka... Siis Suomalaisillekin! Suomessa on noin 40.000 sunni ja shia muslimia ja heidän moskeijat on HETI suljettava. Suomi on vaarassa! Itseäni kohtaan on 5 vuoden sisään sensuuria tehty hieman vajaa 20.000 kpl kaiken kaikkiaan! Vauhti kiihtynyt tietysti loppua kohden. Olen samalla aitoja kristillisiä arvoja pitänyt esillä.

      Mutta nyt on muslimien taqiahia taktiikka paljastunut totaalisesti...he voivat aivan rennosti valehdella mitä vain kunhan islam vain etenee Suomessa!

      Kun/jos sharia on Suomen oikeutena, kaikki on myöhäistä!

      Sherwood-Mediat-EJsvP

      Jeshuan/Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen vähäisempänä palvelijana minulla on velvollisuus kertoa teille totuus. En ole rasistinen, päinvastoin, arabit ovat ihania ihmisiä mutta koraanin humaani uskonto on kauhistus! Kukahan keksi uskonnonvapauden? Laki on suoraan helvetin syvyyksistä ja saatanan suunnittelema.

      http://galleria.suomi24.fi/Jeshua_morsiusseurakunta

      ---

      Palestiinalainen ex-terroristi puhuu suunsa puhtaaksi!! Video CNN haastatteluun:

      http://www.shoebat.com/media/walidmovie801_1.wmv?PHPSESSID=fe146886aac9be42646053511c5c76b8

      Walid Shoebat sanoo suoraan mistä lähi-idässä on kyse: Moskeijoista. Moskeijoissa opetetaan vihaa ja rasismia länttä ja Israelia vastaan. Tätä tapahtuu kaikkialla maailmassa. Katso haastattelu! kestää hetken latautua, noin 8 minuutin video.

      Koraanin ja saatanan propagandaa: http://www.dvorak.org/blog/?p=6633

      ---

      Allahin tahdon maanpäällinen tulkitsija. Imaami Ajatolla Ruhollah Khomein. Seuraava puhe pidettiin 12.12.1984 Qomissa, islamin pyhässä kaupungissa (Iranissa). Konferenssissa jossa oli läsnä 30 islamilaisen maan edustajat, tapahtuma ajoittui profeetta Muhammedin syntymäpäiväksi, ja se sekä radioitiin että televisioitiin, seuraavassa osa puheesta.
      Jos sallitaan uskomattomien (infidels) jatkaa osaansa Maan (planeettamme) tuhoamisessa, tulee heidän moraalinen rangaistuksensa, joka heitä vähitellen kohtaa, vielä pahemmaksi. Jos me sen sijaan surmaamme uskomattomat, pysäyttääksemme heidän aktiviteettinsa, teemme heille itse asiassa palveluksen. Sillä siten heidän lopullinen rangaistuksensa (helvetissä) tulee lievemmäksi.
      Se, että sallitaan uskomattomien elää, on samaa kuin että hyväksyy heidän toimintansa. Se, että surmaa heidät, merkitsee samaa kuin että Allahin - Luojan käskystä suorittaa kirurgisen toimenpiteen.
      He jotka seuraavat Koraanin lakia, tietävät että meidän tulee totella Qissasin sääntöjä ja että meidän tulee tappaa. Sota on siunaus ihmiskunnalle ja maailmalle. Allah itse kehottaa miehiä lähtemään sotaan ja tappamaan. Koraani sanoo: Menkää ja taistelkaa kunnes kaikki korruptio ja tottelemattomuus jumalaista lakia kohtaan on hävitetty.

      ---

      Koraani käskee yksiselitteisesti muslimeja: "Älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne" (5:51). Koraanin mukaan "uskottomat ovat epäpuhtaita" (9:28), ja se kieltää pitämästä näitä ystävinä, vaikka nämä olisivat isiä tai veljiä (3:28, 9:23). Koraani kehottaa olemaan tottelematon uskottomia kohtaan ja "kamppailemaan kovasti heitä vastaan" (25:52): "Kamppaile uskottomia ja teeskentelijöitä vastaan ja ole heille ankara, sillä he saavat sijansa Helvetissä, ja se vasta on huono määränpää!" (66:9) "Taistelkaa heitä vastaan, kunnes he maksavat nöyrinä veronsa" (9:29). "Taistelkaa uskottomia vastaan [...], vangitkaa ja saartakaa heidät ja väijykää heitä kaikkialla" (9:5) ja "surmatkaa heidät, missä heitä kohtaattekin" (2:191).
      Koraanin mukaan islamin päämääränä on kaikkien muiden uskontojen täydellinen hävittäminen Maan päältä
      Sivistyneissä kulttuureissa pidetään uskonnon- ja omatunnonvapautta ja yleensäkin moniarvoisuutta tärkeänä asiana. Koraani sitä vastoin kehottaa muslimeja taistelemaan uskottomia vastaan, kunnes muita uskontoja ei ole kuin islam (2:193) ja "kunnes epäjumalia ei enää palvota, vaan yksin Jumalaa" (8:39). Tämä tarkoittaa kaikkien muiden uskontojen ja ateismin täydellistä hävittämistä Maan päältä. Jonkinasteista yhteenkuuluvuutta muslimit voivat toki tuntea juutalaisuutta ja kristinuskoa kohtaan, sillä näissä kaikissa ajatellaan palvottavan yhtä ja samaa luoja-jumalaa.
      Koraani luo jyrkän vastakkainasettelun muslimien ja ei-muslimien välille Kuinka Koraani sitten motivoi muslimeja taistelemaan vääräuskoisia vastaan? Ensinnäkin se luo äärimmäisen vastenmielisen viholliskuvan esittelemällä niitä kauheuksia, jotka vääräuskoisia odottavat. Näiden kauhukuvausten tehtävänä on luonnollisesti samalla pelotella muslimeja, jotta nämä eivät luopuisi islamista.

      -------------------

      Palstalta kopioitua ennen deletointeja... (muiden keskusteluja)
      ---

      Karimilta saamani uhkaus
      Kirjoittanut: Jake-Waits 3.8.2006 klo 00.25
      JW:---Miksi minä vastustan islamia---
      Se on sinun kuolemasi... Kirjoittanut: Karim 5.1.2005 klo 07.39
      Ja miksi minä RUKOILEN ja toivon (enemmän kuin mitään muuta) Allahilta että Hän ottaa sinulta mahdollisimman pian ja mahdollisimman ikävällä tavalla sinulta hengen pois (vaikkapa minun itsenikin välityksellä) ja kiduttaa sinua helvetissä, tai rukoilen että Hän antaa syntiesi lisääntyä (ilman että löydät Islamia) ja kiduttaa sinua vielä enemmän helvetissä?

      Koska sinä ÄRSYTÄT minua! Ja varoitan, Hän on kuunnellut minua ennenkin, ja sanoo Hän Koraanissakin että antaa kaltaisesi Islamin kimppuun hyökkäävän mennä vain pahemmin harhaan...

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=1000000000000010&posting=22000000006083725

      Keskustelun kulku: Karimilta saamani uhkaus Jake-Waits 00:25 Karimin uhkauksia muille Jake-Waits 00:28 MINÄHÄN TAPAN JOS TÄYTYY. Karim 01:01 Noin kirjoittaa barbaari olen sitä m... 01:08 Noin kirjoittaa TYHMÄ Karim 01:45 Saahan sitä aina toivoa... Karim 00:41 Kauniita unia? Jake-Waits 01:02 Oli joskus. Too late, again... Karim 01:48 Liukas liero olet... 03:40 Sanasta miestä ja sarvesta 01:03 Ja sehän teitä vituttaa... Karim 01:52 Tämä asia kannattaa viedä poliis... Ilman muuta 01:14 Henkilökohtaisesti Jake-Waits 01:27 Tämä on juuri se pointti! Jeshua_Mors... 09:02 Tappouhkailuja? Karim 01:56 Taas löytyi lisää... Jake-Waits 01:29 Entäs sitten? Karim 02:31 I rest my case JW. 03:44 Karimille Ja se on si... 08:30 Jenkeillä on hyvä ratkaisu kaike... .......... 08:54

    • taahira

      Pahaa karttamisen tarkoituksen tunnen heti paaston alettua. Tulee mieleeni että ehkä lampaan mieli on tälläinen....tai,
      Jumalan luomakunta on täydellinen ja kaunis vain ollakseenkin....
      Ennen islaamiin palaamista, eniten pelkäsin paastoamista ja toiseksi rukousten suoritamista oikein. Mutta vuosien jälkeen mielessäni vallitsee rauha ja kiittäminen...
      Hyvää Ramadankuukautta, ja Jumalan siunausta sulle!

    • ainoatotuusislam

      AINOA PUHDAS,TÄYDELLINEN JA MUUTTUMATON TOTUUS ISLAM ISLAM ISLAM ISLAM VAIN ISLAM EI OO MUUTA TOTUUTTA KUIN ISLAM

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe