Kaipaisin palautetta! (Harry Potteriin liittyy)

Vepsuli

Tässäpä tätä sitten olisi.Kritiikiä,kommentteja, palautetta jne.


Harry istui polvillaan tuhkan päällä. Hän itki. Kaikki muistikuvat olivat palanneet hänen mieleensä. Äiti, isä, Sirius, Cedric ja Dumbledore. Kaikki, jotka ovat olleet Harryn läheisiä ja suojelijoita, paitsi Cedric. Ensin Harry muisti Dumbledoren. Tylypahkan rehtorin. Hän oli näyttänyt Harrylle Voldemortin elämän lyhyesti ja auttanut Harrya selviämään vaikeuksista ja ollut muutenkin tukena. Dumbledore, miksi hänen piti kuolla nyt!? Juuri, kun Harrylla on niin paljon kysymyksiä. Sitten tuli Cedric. Harry näki hänet kuolleena maassa vähän matkan päässä porttiavaimesta hautausmaalla. Miksi Harryn pitikin ehdottaa pokaaliin koskemista yhtä aikaa? Jos hän olisi ollut itsekkäämpi Cedric Diggory ei olisi kuollut. Cedricin tilalle tuli Sirius. Harry näki Siriuksen uudelleen putoamassa holvikaarelta alas verhon syvyyksiin. Harry tunsi pidättävänsä henkeä. Samassa hän kuuli oman ääneensä huutavan: Eii! Hän kuuli Hermionen kaukaa kysyvän mikä hätänä, mutta Harry ei vastannut. Hän ei voinut. Sirius Musta. Hänen kummisetänsä. Miten hän voi kuolla? Miten? Siitä on jo kolme vuotta eikä Harry voi unohtaa tuskaansa. Samassa hänen sydämensä pysähtyi. Hän näki isänsä ja äitinsä vilkuttavan hänelle. Kului vähän aikaa ja Harry oli aivan hiljaa. Sitten hän itki. Vuolaammin kuin koskaan ennen.

Hän itki Hermione ja Ron vierellään kunnes Ron perääntyi Hermionen kanssa. ”Harry, varo!!” Hermione huusi. Ron ei pystynyt sanomaan mitään. Harry nousi nopeasti ylös sauva valmiina johonkin kiroukseen kerkeämättä pyyhkimään kyyneliään samalla. Sauva melkein putosi hänen kädestään. Hän näki edessään Kalkaroksen, Malfoyn, nuoremman ja vanhemman, Peter Piskuilanin, 13 muuta kuolonsyöjää. Ja lordi Voldemortin!
Miten he olivat päässeet hänen huomaamattaan Godricin notkoon, Harry ajatteli. Mitä hänen pitäisi tehdä? Kaikkoontuako? Ei hän ainakaan voisi tapella, tai hän, Hermione ja Ron. Tuskin he saisivat vahingoitettua yhtäkään velhoa.
Kalkaros keskeytti Harryn ajattelun heidän mahdollisuuksistaan selvitä kuolonsyöjiä vastaan. ”Voi Harry parka. Olet tainnut itkeäkin. Onko ikävä Dumbledorea? ” Kalkaros aloitti ivallisesti ja jatkoi: ” Taas sinä olet pulassa. Pahemmassa kuin koskaan ennen ja tästä et selviä. Eikä myöskään ystäväsi”, hän lopetti hieman naurahtaen.
Niin, Harry ajatteli. Hän oli todella pahassa pulassa. Harrya alkoi pelottaa ja pelko kasvoi sekunti sekunnilta. Pelko ei ollut hänelle ominaista. Harry ei muistanut milloin olisi pelännyt samalla tavalla kuin nyt. Pelko johtui lähinnä epätoivosta selvitä kaikkia edessä olevia velhoja kohtaan, mutta myös miten Hermionelle ja Ronille kävisi. Ja, kun Harry ajatteli enemmän, hän myönsi itselleen pelkäävänsä myös hieman Voldemortia. Hänellä oli tunne, että hän kuolisi nyt niin kuin Lily, James tai Cedric.

Harry ei kerinnyt vastaamaan Kalkaroksen toteamukseen mitään miettimiseltään. Hermione ehätti ensin. ” Mitä te täällä teette? Miten tiesitte, että olemme täällä? Ja sinä petturi, sinä lähdit...” Hermionen suu pysähtyi niille sijoilleen Kalkaroksen osoittaessa häntä sauvalla. ”Voisiko neiti Granger pitää suunsa kiinni!” Kalkaros sanoi maireasti.
Kun Harry kuuli mitä Kalkaros oli sanonut, pelon tilalle rupesi tulemaan vihaa. Kalkaros ja Voldemort. He olivat tehneet hänen elämästään sellaisen kuin se nyt oli. Elämän vaille sukulaisia ja läheisiä, joille uskoutua. Kohta hänelle ei olisi enää parhaita ystäviäkään. Viha kasvoi samalla tavalla kuin pelkokin oli tullut ja Harry oli valmis taisteluun.

3

468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salazar90

      Toi oli tosi hyvä tosin se jäi pahasti kesken, joten voitko kirjoittaa hieman lisää???

    • Ihanan surullinen tarina.. tuleehan jatkoa! olet tosi taitava kirjoittaja!! Jatkoa pliis..? lovely

      • Vepsuli

        Kiitos teille molemmille.(En tiiä tuleeko tää miten näkyviin, kun en oikein osaa käyttää tätä vastaa viestiin-juttua)

        Jatkoa tulee, kun saan päätettyä mitä tapahtuu seuraavaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe