Yleistä Frakfurtista.

matkustelija

Tietääkö kukaan mitään hyvää ja halpaa hotellia Frankfurtissa? Oltaisiin menossa sinne joulun jälkeen ja tullaan tammikuun alussa. Mitkä ovat sellaisia paikkoja, jotka tulisi ehdottomasti nähdä sinne mennessä? Tuleeko mieleen asioita, jota sinne matkustavan tulisi tietää?

Kiitos vastauksista!

8

3245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • frankku

      olehyvä vaan, eipä kestä

    • PekkoOriginal
    • Sunnikka

      Halpa ja sijainniltaan hyvä hotelli on Hotel Luxor (googlettamalla löytyy kyllä), josta on siis tyyliin pari-kolmesataa metriä Frankfurtin kauppakeskuksia täynnä olevalle pääkadulle. Kannattaa myös pyöriä pääkadun ympärillä pujottelevilla pikkukaduilla, joista löytyy tosi kivoja puoteja :)
      Sitten on tietenkin Römerin aukio, mikä on ihan näkemisen arvoinen paikka raatihuoneineen. Ja sunnuntaisin on toripäivä, jolloin kannattaa poiketa torilla haukkaamassa vähän makkaraa ja kuumaa omenaviiniä (todella hyvää!)
      Samaten Frankfurtin eläintarha kannattaa käydä tsekkaamassa, iso paikka ja paljon nähtävää. Ja jos ei kaupunkia jaksa kävellen/taksilla kiertää, niin viikonloppuisin kulkee nähtävyysratikka, jonka taksa on 5e/kierros ja käteen matkan ajaksi saa pussin pretzeleitä (suolarinkeleitä) ja pullon omenaviiniä tai -mehua. :)

    • PeKKKKa

      Itse olin viikko sitten Hotel Terminuksessa, Muenchnerstrassella, joka on ihan rautatieaseman vieressä. Huone oli 50 effenbergiä (aamiainen sisältyi hintaan) joten ei maksanu paljoa yhdellekään. Huone oli aika pieni mutta siellä oli hyvä peti, telkkari ja kylppäri.
      Tämän hinnan sain Finnairin hotellivarauksesta (Amadeus).
      Paikat: vanha kaupunki päivällä, Sachsenhausen illalla, siinäpä ne. Bratwurstin sijaan kantsii maistaa Rindwurstia joka on paikallinen herkku. Kyytipoikana omppuviiniä.
      Tulisi tietää: ei muuta kuin että tarkkana kun palaa lentokentälle S-junalla ettei astu väärään S-junaan, nimim. kokemusta on :)

      • nimin. kokemusta on

        Mielestäni Frankfurt on Saksan ainoa ja yksi harvoista kaupungeista Euroopassa, joka muistuttaa silhuetiltaan amerikkalaista suurkaupunkia pilvenpiirtäjineen. Olin siellä viimekesänä vajaan viikon. Main tower- nimisessä pilvenpiirtäjässä kannattaa käydä. Hissimaksu oli jotain 4,5€. Sieltä näkee hyvin keskusta-alueen runsaan 200m korkeudesta. Toinen hieno näköalapaikka on Hauptwache:n Lähellä sijaitseva kauppakeskus, Joka tyyliltää pikkuisen muistuttaa Kampin uutta Kauppakeskusta, mutta on paljon pienempi. Tuon kauppakeskuksen ylimmässä kerroksesssa on teranssi oikeastaan rakennuksen katolla, josta pilvenpiirtäjät näkyy hyvin.

        Jos tykkää katsella lentokoneita Saksan vilkkain kentta sijaitsee n. 10min junamatkan päässä keskustasta. Siellä pääsee eräästä mäkkäristä, (joka sijaitsee uudessa terminaalissa, jonne mennään skyline-junalla) katselemaan jumbojen laskeutumista lähietäisyydeltä. Joskus kymmenen vuotta sitten pääsi pientä maksua vastaan kattoteranssille ulkoilmaan katsomaan koneita, mutta nyt tuo paikka on suljettu ehkäpä turvallisuusvaatimukset ovat tiukentuneet niistä ajoista.

        Hotelleista minulla ei ole mitään tietoa, kun en ole viettänyt yhtään yötä niissä Franfurtissa olon aikana.


    • te ootte sinne menossa,

      jos ette ees tiedä miksi?
      Paljon riippuu teidän omista mieltymyksistänne ja harrastuksistanne. Frankfurissa on kyllä ihan kaikkee. Ne on mielissään, jos puhutte saksaa, mutta tykkäävät taablata myös enkkuu, mutta monikaan ei sitä osaa.
      Käykää joillain suurilla markkinoilla, joita siellä riittää, lauantaisin ja sunnuntaisin kaikkein suurimmat ja edullista on.
      Jos sulla on pieniä lapsia, niin älä vaan kysy sen satuttaessa sormensa tms. että tuliks sulle pipi? :D Muitakin hauskoi juttui ois, mut menis koko yö... tosin toi kinkku ei ole vielä pitkään aikaan valmis..... heh. Ostakaa sieltä nyt ainakin pepperkuchenia markkinoilta ja vaikka mitä.
      No ny mun perkule alko mieli tulla mukaan.... *huokaus* Asuin pikku kylässä saksassa, mutta ite kiersin...

    • kuullut

      Taunus-baarissa on suomalaijätkien treffipaikka.(sijaitsee likellä päärautatieasemaa)muuten kamala tienoo

    • Ile Puro

      Terve.
      Frankfurtissa hotelli Ambassadorissa huone maksaa noin 50 €. Se sijaitsee kiven heiton päässä päärautatie asemalta mosel strasella.

      Lisää infoa sekä kuvia Frankfurtista löytää seuraavilta sivuilta:
      http://personal.inet.fi/surf/tenerife/frankfurt.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe