Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Luotettavia homekorjaajia??

apua kaivataan

Mistä ihmeestä löydän luotettavan ja korkean moraalin omaavan homekorjaajan joka TODELLA osaa korjata vaurion ilman että joudutaan tekemään kolmas homekorjaus??

5

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tai laajempi alue

      koska tosi kalliiksi tulee Utsjoki Kevo linjalta lähteä Helsinkiin korjaamaan homevauriota.

      Ei pystytä auttamaan jos et vähän rajaa aluetta.

    • Jaanuska

      Entä löytyykö internetistä jotain sivustoa jossa on lueteltu hyväksi havaittuja korjaajia? Ja toisalta ainakin itselleni on aivan sama mistä päiv korjaaja on jos rahalla saan hänet meille tekemään remontin kunnolla. Olen jopa valmis maksamaan extraa.

      • moniin lisäkuluihin

        tuon extran lisäksi, jos kaverit pitkältä tulevat. Korjaus tuskin menee ohi päivässä parissa, riippuen korjauksen kohteesta. Tämäkin olisi hyvä tieto, että mitä tilaa korjataan. Kaverit tarvitsevat kilometrikorvaukset, yöpaikan ja kunnon porukka ottaa kunnon tuntiveloituksen. Lisäksi jos tarkoitus on sekä purkaa, että korjata, voi tulla kyseeseen kaksi eri ryhmää. Toinen osaa purkaa ja toinen rakentaa, esim. kylppäri ja kosteat tilat eivät onnistu ihan kaikilta tuon rakennustyön osalta.

        Ja jos kaikki tavarat eivät ole valmiina ostettuina, vaurion laajus selvillä voi mennä aikaa odotteluun, että saa sen haluamansa kaakelin tms. ja ryhmä on sitten työttömänä.

        Eli kyllä sun kannattaa rajata vähän tuota aluetta johonkin tunnin parin työmatka on ryhmälle ihan riittävä, ei kannata ottaa ihan toiselta puolen Suomea. No tosin joku voi tulla majailemaan sun kustannuksella asuntovaunullaan vaikka koko syksyksi teidän pihamaalle.

        Meillä ei ollut homevauriota kun teimme remonttia, sauna, pesuhuone, pukuhuone. Mies teki ja veli on ammattimainen laatoittaja. Hommaan meni kolme viikkoa siltikin. Ne kosteussuojat piti kuivua, laatat piti kuivua, saumaus piti kuivua, aina oli joku vaihe jota odotettiin. Ei voi tehdä kuten TV-rempoissa tehdään koko talo viikossa pystyyn tyylillä.

        Eli paras sun on katsoa läheltä joku hyvä ryhmä ja ottaa yhteyttä. Tee kirjallinen sopimus, ehdottomasti ja siihen aikasakko jos ei tuu valmiiksi ajoissa. Serkkun vastaava remppa jäi kesken, kun kaveri ei enää ehtinyt töiltään tulla hommia loppuun viemään. Eikä serkullakaan ollut homevauriota, joka vaikeuttaa ja hidastaa purkutyötä tosi paljon.

        Ryhmän pitää olla kokenut homeremontoija

        - suojaus
        - purkukama on ongelmajätettä sitä ei polteta talon takassa esim.
        - käyttää aikaa tuohon suojaukseen, ja jos kohde on pahasti homeessa P3 suojaimet ... jne. niitä ei ihan kaikilla ole, joten siinäkin on vähän ohjeita joilla etsiä ryhmää, riippuen sun tilanteestasi


    • ehkä alueesi terveystarkastaja

      tietää luotettavia remonttimiehiä.

      Kannattakin ainakin kysellä, heidän töiden jälkiä tarkastelee.

      ''''''''''''''''''''''''
      **********************
      Rakennusterveystarkastaja
      Kirjoittanut: Päiväncaccara 28.9.2006 klo 16.51

      Katso netistä VTT sertifioimat rakennusterveystarkastajat.Ota yhteyttä lähimpään.Kerro tilanteeseesi,kuulostele mitä mieltä on.Kysy veloitukset,pyydä paikalle.Kaverihan voi tietää kokemuksesta myös luotettavan remontoijan.

      Tässä yksi toimintavaihtoehto.

    • Naapurit

      Kaikille remonttia suunnitteleville varoituksen sana , olen seurannut vierestä naapurini homekorjausta Helsingissä. VAROKAA VAROKAA VAROKAA!!!!! Sisäilmakorjaus Kimmo Laitinen Oy ja Sisäilmasepät Juha Lappalainen. Aivan JÄRKYTTÄVÄN huonoa työnjälkeä ja edesvastuutonta toimintaa. Mikäli nämä kyseiset firmat toimisivat esim. laillistettuina terveydenhuollon palveluntuottajina, heiltä olisi otettu jo oikeudet pois. ja tuomittu vankeuteen. Lisäksi tavaraa varastettiin työmaalta ilmeisesti muihin kohteisiin!!! Oli ylilaskutusta ja kaikkea muuta paskaa joita tilaaja joka on tällaisessa ahdingossa ei todellakaan tarvitse homeongelman lisäksi! Sisäilmakorjaus Kimmo Laitinen Oy ja Sisäilmasepät Juha Lappalainen ovat linkittyneet toisiinsa, toinen urakoi ja toinen valvoo, tässä tapauksessa SOKEA TALUTTAA RAMPAA!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe