Aihe

matinmarkka?

torx+

Onko kokemuksia matinmarkasta? Hinnat kohdillaan? Sujuuko toimitukset hyvin? jne.

80

7559

  Vastaukset

  • tilannut, lähetys saapunut seuraavana päivänä kun varastossa ollut tuotetta. Tavara huomattavasti halvempaa kuin esim. Monetalla.

  • Olen tilannut aika monta erilaista halvempaa ja arvokkaampaa kohdetta. Nopeaaa ja informatiivista kaupan käyntiä. Monetaan verrattuna 2-3 kertaa halvemmat hinnat useissa kohteissa ja nopea toimitus. Maksu onnistuu etukäteen tai postiennakolla, itse suosittelen ennakko maksua mutta maku asia. Mitään ongelmia ei ole ollut.

  • Matinmarkka toimii kaikinpuolin hyvin ja korrektisti, hinnat noudattavat todellista markkinatilannetta.

   Monetan mainitseminen tässä yhteydessä on lähes farssi, sen kalliimpaa ja asiantuntematonta yritystä alalla ei ole. Monetan liikeidea perustuu tietämättömien ihmisten sumuttamiseen täysin ufomaisilla hinnoilla ja ovat erikoistuneet myymään vain "Aitoa ja Kysyttyä" unelmaa.

   • samaa monetaa matinmarkasta= matti jos kuka myy aitoa ja kysyttyä unelmaa jopa kalliimmalla kuin moneta


   • Rahat ja tarvikkeet ovat huomattavasti halvempia Matilla, kuin Monetassa sekä Matti veloittaa postikulut suoraan postin hinnaston mukaisesti. Ei hän tuotteestaan pysty suoraan huutokauppa hinnoilla myymään mikä ymmärrettävää, koska pitää hänenkin saada palkkaa työstään. Viesteihin ja puheluihin ei aina pysty nopeasti vastaamaan, koska Matti on erittäin kiireinen mies.
    Itse olen ollut erittäin tyytyväinen Matinmarkkaan ja tulen jatkossakin sieltä rahani ja tarvikeeni tilaamaan.


  • Olen odotellut tässä jo kohta kaksi viikkoa ennakkoon maksamaani kolikkoa. Tilasin sen jo kuukausia sitten, saitilla kun on tieto varastotilanteesta, näytti vihreää mutta tuotepa oli tulossa jakeluun vasta parin kuukauden kuluttua.. 29.10 ja postitukset heti jakeluun. Joko postilla kestää tai sitten Matti Hännisellä on "huono muisti."

   • Mulla riittää huonoja kokemuksia enemmänkin, kerran olisi vissiin jäänyt tavara kokonaan saamatta ellen olisi jaksanut sitä vaatia useita kertoja. En ole tosin enää huonojen kokemuksien jälkeen tuolta tilannut...


   • joo samaa mieltä - on vieläkin 5-6 vuotta sitten ostettu ja maksettu saamati


   • kolikonpyörittäjä kirjoitti:

    joo samaa mieltä - on vieläkin 5-6 vuotta sitten ostettu ja maksettu saamati

    Oletko asiasta lähettänyt viestiä Matinmarkkaan? Itselläni on tilauksen toimitus kestänyt joskus pitempään, mutta syynä on ollut että tuote ollut ennakkomyynnissä, jota ei vielä varastoon ole tullut. Voin sanoa että ikinä ei ole jäänyt kohdallani tilaus tulematta.

    Kolikonpyörittäjä eikö sinun olisi pitänyt kysyä tilauksesi perään jo 5-6 vuotta sitten, eikä tulla itkemään tänne keskustelu palstalle ettet ole saanut tilaustasi vai oletko sitten keksinyt tuon tarinasi?
    T: ihmettelen vaan.

    Itse suosittelen ehdottomasti Matinmarkkaa! Edullinen hinta taso tuotteissa, kuin toimituskuluissa.


   • Tyytyväinenasiakas kirjoitti:

    Oletko asiasta lähettänyt viestiä Matinmarkkaan? Itselläni on tilauksen toimitus kestänyt joskus pitempään, mutta syynä on ollut että tuote ollut ennakkomyynnissä, jota ei vielä varastoon ole tullut. Voin sanoa että ikinä ei ole jäänyt kohdallani tilaus tulematta.

    Kolikonpyörittäjä eikö sinun olisi pitänyt kysyä tilauksesi perään jo 5-6 vuotta sitten, eikä tulla itkemään tänne keskustelu palstalle ettet ole saanut tilaustasi vai oletko sitten keksinyt tuon tarinasi?
    T: ihmettelen vaan.

    Itse suosittelen ehdottomasti Matinmarkkaa! Edullinen hinta taso tuotteissa, kuin toimituskuluissa.

    Tilasin ja maksoin kansioita ja välilehtiä joita ei koskaan saapunut useista huomautuksista huolimatta. Tein asiasta tutkintapyynnön poliisilaitoksella. En ole vieläkään saanut ostamiani tuotteita tai rahoja takaisin!!!


  • Minäkin petyin Mattiin.
   Matti lisää laskun loppusummaan pienlaskutuslisän.
   Tämän pienlaskutuslisän Matti jättää pois tilauksen antamastaan vastaanottoilmoituksesta.
   Loppusummasta puuttuu siis tämä pienlaskutuslisä tilaushetkellä.
   Tuotteen saapuessa perille pienlaskutuslisä on lisätty loppusummaan.

  • Hyvin toimii. Verkkokaupan hinnat eivät toki esimerkiksi Huuto.netille pärjää, mutta valikoimaa löytyy. Tarvikkeet halpoja ja toimituskulut ovat itselläni olleet euron ja yli 50 gramman tilauksissa vain postimaksun hinnan.

   Tarjouksia löytyy, esimerkiksi välillä saa yhden erikoiskakkosen nimellisellä, San Marinon euroa 2010 saa nytkin nimellishintaan yhden kipaleen. Mainittakoon myös hopea- ja kultarahat ja -mitalit, jotka myydään lähes metallin hinnalla.

   Kannattaa pittäytyä paikan päällä, saa rauhassa ihmetellä mitä löytyy ja tehdä vaihtokauppoja, turista mukavia jne. Liike itsessään on hyvin asiakasta palveleva, ja tiskiltä hyviä "kun tulit tänne asti" -tarjouksia. Siis paljon alennusta paikan päällä käydessä. Vaihtorahana olen saanut usein kiertämättömiä kakkoslaadun erikoiseuroja.

   Voin siis väittää, että homma toimii ja palvelu pelaa.

  • Kannattaa kyllä tehdä vähän hintavertailua, esim. Ebaysta löytää aika edullisesti vaikka ulkomailta ostaminen kieltämättä on usein vähän riskaabelia vaikka myyjä olisi vanha tuttukin. Jos käy hyvä tuuri niin ulkomailta kuitenkin saa tilattua edullisemmin ja tavara saapuu perille sovitusti, tällöinkin kannattaa kuitenkin varmistaa paljonko joutuu maksamaan tullimaksuja ja veroja, jos tavara sattuu juuttumaan tulliin.

   Maksut kuten postikulut kannattaa AINA varmistaa etukäteen ettei tule yllätyksiä, ja postitus kannattaa AINA ulkomailta pyytää vakuutettuna vaikka se vähän maksaakin!

   Kotimaisilta kauppiailta ostaminen tosin kieltämättä vähän varmempaa ja helpompaa, ja nykyään hinnatkin usein varsin kilpailukykyisiä.

   Jos asuu Tampereella kannattaa käydä täällä:

   http://www.raha-apaja.com/

   Jos asuu pääkaupunkiseudulla, suosittelen tätä:

   http://www.kolumbus.fi/mjk/eurot/

   Myös kotimaista huutokauppaa netissä kannattaa vilkaista:

   http://www.huuto.net/osasto/keraily/eurokolikot-ja--setelit/254

   Eiköhän noilla pääse jo hyvin alkuun!

  • Tilasin muutaman markka setelin ja maksoin ne EI ole seteleitä näkynyt eikä
   matti vastaa puheluihin.Taidampa mennä tekemään rikosilmoituksen.

  • älä jätä myyntitiliin mitään vaan ja ainoastaan rahaa vastaan

   • Ei ainakaan nopeaksi voi toimitusta kehua.
    Sähköposteihin ei tietenkään viitsitä vastailla.


  • Olipa kyllä ilkeitä kommentteja MatinMarkasta, jossa olen asioinut jo vuosia.
   Aina ei kaikkia tilauksia toimiteta heti, jos vaikka kolikon julkaisupäivä on myöhemmin.
   Kun olen tilannut tuotteita ja maksanut ne, kun lasku on tullut nettiin, niin aina on kaikki tilatut tuotteet tulleet kotiin. Siististi ja asiamukaisesti pakattuna.
   Asiakaspalvelu ollut hyvää. Ja tilaan jatkossakin, ihan varmasti.

  • Sain isän peruja ison kasan kolikoita ja haluaisin arvioittaa niitä. Olisiko hyvä paikka siihen tarkoitukseen? On tuossa lähelläkin...

  • 13.4. tilasin esineen ja maksoin samana päivänä, tänään 2.5 ei ole tullut tilaamani esinettä.
   Ei vastata s-postiin eikä puheluun.

  • 2 kuukautta tilauksesta ja maksusta ei oo kolikokoita tullut😠

  • ei suju kun jätkä juo

   • Puolitoista kuukautta odotin maksettua toimitusta, ei vastaa puhelimeen eikä sähköpostiin, tein sähköisen rikosilmoituksen ja nyt Jyväskylän poliisi tutkii asiaa.
    Suosittelen tätä muillekin pettyneille, ilmoituksen teko on helppo homma.
    https://asiointi.poliisi.fi/#main


   • Kenties poliisin puhuttelulla oli vaikutusta asiaan, tilaus tuli sen jälkeen hetikohta kuten pitikin, pitää perua tuo ilmoitus nyt kun asiat on saatu oikealle ja rehelliselle tolalle.


   • Mullakin on kohta pari kuukautta maksetut tavarat saamatta. Puheluihin ei vastata mutta olen saanut kaikki meriselitykset sähköpostiin miksi ei vastata eikä toimiteta tuotteita( sairas, kiire, matkoilla, jne,jne.....) varmaan täytyy minunkin kääntyä seriffien puoleen jotta saan palvelua. oli vissiin viimeinen kerta asioidessa heillä.


  • Ei muutakun liikkeeseen paikanpäälle ja pyyhkästä turpaan heti kättelyssä ja sitten vastaa kysyä missä mun tilaus viipyy? paikanpäällä voi sitten ottaa kyseisen tilauksen heti ja tietysti myös vähän korkoa odottelusta. Jos ei hyvällä niin sitten pahalla. On toiminut tähänkin asti ja tulee myös jatkossakin toimimaan.

  • Onkohan MATINMARKKA lopettanut yritystoiminnan kun verkokauppa suljettu?
   Verkkosivustolla lukee vain "Palveluntarjoaja on sulkenut tämän sivuston."
   Tilauskin sisällä, jonka olen jo kerennyt maksamaan. Puhelimeen ja viesteihin ei tietenkään viitsitä vastata. Onko muilla samanlaista ongelmaa vai pelkästään minulla?

  • Huonoja kokemuksia myös minulla kyseisestä firmasta.

  • Tällä kertaa ei ole toiminut. Varasto tilanne näytti, että tavaraa on. 6 vko olen odotellut ja emaileja lähetellyt. Tilausvahvistus tuli heti. Sen jälkeen ei mitään ei edes laskua niin kuin normaalisti.
   Puhelimellakaan en saanut kiinni.

  • Nyt on tosiaan jotain outoa menossa Matilla. Ei hoidu tilausten toimitukset entiseen malliin. Tai asiallisesti ne eivät hoidu ollenkaan. Maksettua tilaustani olen odotellut viikkokaudet eikä viesteihin vastata. Ei se mitään asiansa taitavan kauppiaan touhua ole.

   • Eilen sain viimeinkin tilaamani. Ei kestänyt kuin 2,5 kuukautta.


  • Matinmarkka on täysi huijari firma. Tavara tilattu kuukausia sitten ja olen ne vielä kerennyt maksamaankin. Matti Hänninen ei vastaa viesteihin, puheluihin eikä saati edes sähköpostiin useista yrityksistä huolimatta. Matinmarkan liikkeestäkään ei pääse hakemaan omiaan pois, koska ovet eivät ole auki. Huhujen mukaan omistaja Matti juo viinaa päivät pitkät, jonka takia ei pysty hoitamaan velvollisuuksiaan. Rahat kyllä muistaa ottaa ihmisiltä, mutta siihen se sitten jääkin. En vissiin ole ensimmäinen enkä varmaan viimeinen kuka tulee huijatuksi.
   Jos ei muuauta niin viimeisimpänä keinona täytyy käydä Friends pubissa Vaajakoskella etsimässä Mattia ja samalla pitää hänelle pieni puhuttelu miten asioita hoidetaan sekä ottaa omat saatavat pois. Sitä ennen käyn kuitenkin tekemässä rikosilmoituksen poliisille mikäli heidän kauttaan saisin rahani pois sekä korvauksia rahojeni panttaamisesta.

   TÄSSÄ VINKKI MUILLE:
   Kiertäkää matinmarkka hyvin kaukaa niin eipähän tule ainakaan huijatuksi.

   Samoja tuotteita saa muistakin alan liikkeistä kuten esim. Finntimo tai Raha-apaja Tampereelta ja voi kertoa että kummassakin yrityksessä homma toimii kiitettävästi.

  • Numismaatikkoliiton kokouksissa on tullut vuosi pari sitten ilmi, että Matti ei ole maksanut Numismaatikko-lehdessä olleita mainoksiaan pitkään aikaan, jotka on laitettu perintään ja Matti Numismaatikkoliiton "mustalle listalle".

  • Facebook-sivunsa mukaan valituksia on ollut ainakin keväästä 2017. Luin myös että ainakin yksi rikosilmoitus on jätetty. Se että viiveitä tai ohareita on jatkuvasti, ei ole kohtuullista joten välttäisin tekemästä tilauksia ainakin toistaiseksi.

  • ite jätän suosiolla noi yhden miehen firmat väliin.

  • tuli veisti sähköpostiin että:

   Aihe: Matinmarkka tiedote / Miksi en ole vastannut viestiehin, puheluihin

   Hei,

   ihan lyhyesti. Veto on ollut pidempään pois mulla.
   Olen 1 -tyypin diapeetikko, pitkään ollut vaikeeta
   ja olen alkanut kävelemään jos seiniä pitkin joka
   loppuu nyt. Pitkävaikutteista insuliinin annostelut
   ollut pitkään liian pienet joka "sakkaa" veren joka
   seuraa siihen että pumppu leikkaa kiinni. Hyvä että
   tajusin lähteä päivystykseen, olo jo helpottaa.
   Täällä olen Jyväskylän "Arkadianmäellä" ja nyt jo
   ruokakin maistuu.

   Pahoittelen että olette saaneet huonoa palvelua !
   Lähetyksiä teen rauhallisesti voimien rajoissa ja
   pyydän että jos sopii teille että minä otan yhteyttä
   kun posti lähtee, kiitos.

   Mukavia syysilmoija kaikille !!
   T. Uusi Matti

  • toinen viesti tuli tänään:
   Hei !

   Viimeviikon väänsin postjea oikein urakalla aamusta yöhön. Vajaa 300 lähetystä

   sain postiin ja lähettämättä / käsittelemätttä enää jäljellä alle sata jotka yritän tehdä

   tälläviikolla. Pieni hidaste että ehdin tekemään vain aamusin ja iltamyöhään koska

   tuuraan ravintolapäällikköni sairauslomaa, viikonloppuna tein sekä omat että hänen

   vuorot. Hiukan pitkiä päiviä mutta hyvin jaksan kun olen nyt täydessä terässä, kroppa

   ja nuppi toimii loistavasti jolloin on todella nautinnollista tehdä oikein kunnolla töitä.

   Sähköposteja on vielä lukematta n. 500, niitä oli lähes 2000 boxissa kun pääsin

   sairaalasta kotiin. Välttämättä en kaikkiin vastaa jos tiedän että toimituksia koskevien

   kysymysten tilaukset ovat jo postitettu.

   Hyvää Syksyä kaikille !!

   T. Matti

   • Vähän selailin kyseisen pubin facebook-sivuja, ja sähköpostit mitä mulle laittoi sairauksistaan ja kuolemista ym, niin on ollut iloisesti tiskin takana. Päivämääristä näin päättelin ja kirjoistusasusta. ennen kolikot ovat tulleet tosi nopsaa, mutta toukokuun jälkeen ei ole näkynyt eikä kuulunut. Odotan vielä hetken tilauksen saapumista ja sitten teen rikosilmoituksen jollei muu auta. Harmi, oli hyvä palvelu aikoinaan mutta nyt jää tilaamatta sieltä.


   • Olen kaurapitko:n kansa täysin samaa mieltä. Hieman kun selailee Friends pubin sivuja sekä tänne ja Facebookiin tulleita kommentteja sekä uutiskirjeiden päivämääriä voipi ynnäillä että mies on ollut voimissaan tiskin takana. Kummalla puolella sen voi jokainen itse päätellä.
    Uutiskirjeissä Matti puhuu aivan palturia, joka kerta vetoaa sairauteen jne.
    Myöntäisi vain suoraan että alkoholi taitaa maistua vähän turhankin hyvin, jonka takia asiakaspalvelu, tilausten toimitus jne. kärsii.
    Eipä ole ainakaan minulle tilausta toimittanut vaikka olen sen tehnyt ja maksanut kuukausia sitten. Viesteihin ym. ei vastaa edelleenkään. No odotellaan vielä muutama päivä ja mikäli tilausta ei näy niin täytyy käydä tekemässä rikosilmoitus.

    Tossa linkki Poliisin sivuille, jonka kautta muutkin voivat tehdä helposti sähköisen rikosilmoituksen.
    https://asiointi.poliisi.fi/#main

    Jotenkin tästä touhusta tulee mieleen Kummelin sketsi ”Apinaa koijataan, Apinaa pumpataan”


   • tein minänkin rikosilmoituksen kun ei tilattua ja makssettua tavaraa näy. Ei vastaa puhelimeenkaan...
    Täysi huijari koko ukko. Poliisit ei varmaan katsele miehestä tehtyjä kijoituksia netistä ollenkaan. Rikosilmoitusten summat niin pieniä, etteivät ala juttua nostamaan.


  • Lähetin matinmarkkaan yhden kolikon arvioitavaksi,herra ei ottanut yhteyttä tein rik.ilmoituksen.oli poliisille myöntänyt kolikko aito ja tuli perille.selvisi oli myynyt kolikon eteenpäin.nyt ei vastaa tai ota yhteyttä.kolikko on harvinainen suomalainen ja erittäin kallis.lisään juttua miten asia etenee,pikku hiljaa.

  • Ei ikinä enää mitään Matimarkasta

  • Jälleen yksi liike jonka jätän väliin.....45 vuotta itsellä kokemusta rahoista.....

   • kesä kuussa tilattu ei lähetä ei vast.puheluihin eikä viesteihin .
    Rikosilmoitus tehty asia poliisin huostassa


  • Tämä selittäjien mestari jätti tulouttamatta viisinumeroisen summan myymistä rahoista. Huomioikaa, että hänen isänsä ja veljensä ovat rikospoliiseja. Saattaa vaikuttaa asioiden käsittelyyn.

   • Ei muuten vaikuta sukulaisuus asioiden käsittelyyn poliisissa, esteellisiä ovat molemmat käsittelemään Matin asioita. Jos moinen ajatus Sinua vaivaa niin jäähän Sinulle kanavaksi Eduskunnan oikeusasiamies, joka tutkii onko jotain vilppiä viranomaisen toiminnassa ollut.


  • Tein yli 60€ tilauksen jo kesällä ja maksettu myös. Kun hätistelin ilmoitti että on sairastellut eikä ole voinut lähettää. Tästäkin kirjeenvaihdosta on jo jokin aika. Laitan tuohon hänen kirjoittaman viestin.
   Eli näin Matti kirjoitti lokakuussa; " Olen vielä reilun viikon sairaslomalla josta tämä viive johtuu ja en usko että olen vielä senkään jälkeen kunnossa täysin. Teen silti töitä, hitaammin kuin normaalisti koska on oltava varovainen että hiirikäsi joka on osittain tunnoton ei kipeytyisi enemmän ja odotan hermoratatutkimukseen pääsyä. VRB1 on varastosta loppu, tilaan niitä lisää ja toimitan sen vaikka jälkitoimituksena ja muut aikaisemmin.
   Terveisin Matti Hänninen".
   Hyväksyin viimeen jos kerran johtui sairaudesta mutta nyt taitaa olla kysymys jostain muusta. Tämän jälkeen ei ole kuulunut vastauksia. Tilauksia näyttää edelleen ottavan vastaan vaikka ei pysty muka entisiäkään toimittamaan.
   Taitaa nuo isä ja veli olla samaa koplaa.

  • Ei lähetä selittelee kylläkin tilattu kesäkuu 2018 ei lähetä
   15.1 2019 tänään taas uusi satu.

   Matti kirjoittaa
   Hyvää Uutta Vuotta kaikille ja kiitokset kuleneesta vuodesta.

   Loppuvuosi oli vaikeaa, usemapi sairastuminen ja kun tulin täysin kuntoon

   vedin kunnon lipat. Heräsin hanki veressä eikä enää jalat kantanut, ryömimällä 

   pääsin sen 3 metriä mitä oli kotiovelle oli matkaa vaivoin. Sen jälkeen oksentua,

   verenvuotoa nenästä, tasapainohäiriöitä. Lääkärin kokeissa ei löytynyt mitään

   vikaa, isku päähän ei näy testeissä jossa ei myöskään ollut jälkiä kun oli pipo

   päässä iskunvaimentimena

   Jne.......

   • Juu ei lähetä ei. Rahat kyllä jaksoi ja muisti viedä vaikka on kovinkin sairas kirjoittamiensa uutiskirjeiden perusteella. Täytyy kyllä sanoa että tuo mies selittelee täysin omiaan ja jos joku on oikeasti niin hyvä uskoinen että uskoo nämä tarinat niin onnea vain valitsemallaan tiellä. Uutiskirjeissä toistuu aina tämä sama kaava lomalla, kipeänä jne. Ensin tulee ihmeparantuminen, mutta sen jälkeen ollaan taas tuplasti kipeämpi. Muutama numismaatikko osasi kertoa että mies on ollut koko tuon selittelyiden ajan hyvissä sielun ja ruumiin voimissa omassa baarissaan Vaaajakoskella ryyppäämässä.


  • Sama sähköposti tuli missä lupaili toimitusten alkavan. Yli kuukausi kulunut ja toimitusta ei näy.

  • näinköhän jää Ö mappiin nuo rikosilmoitukset POLIISI EI EHDI JA SYYTTÄJÄÄ EI KIINNOSTA.

   • Pettynytmatinmarkkaan kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Juu minäkin olen kuullut että Matti on useasti kuulemma joutunut tuuraamaan pubissa ravintolapäällikköä hänen sairastelujen vuoksi ja näin ollen Matti ei ole kerinnyt työskentelemään matinmarkassa. Matti on myös viime aikoina vissiin useasti ollut sairaana. Liekö nämä pitävät edes paikkaansa tiedä sitä, mutta aiempien kommenttien perusteella kuulostaisi siltä että Matti sepittää ihan palturia meille.


   • Isä ja veli poliiseja, joten asiat ei kyllä etene.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Isä ja veli poliiseja, joten asiat ei kyllä etene.

    Mistäs banaanivaltiosta tuolainen tieto on peräisin.


  • Matinmarkan alamäki alkoin, kun hänen viimeinen työntekijänsä lähti. Työntekijän lähtöön asti kaikki asiat sujuivat mallikkaasti ja ammattitaitoisesti.
   YTJ sivustoilta huomaa että Matinmarkalla on tällä hetkellä verovelkaa vähintään 10 000€. Matinmarkan numero ohjautuu nykyään Matin omistaman ja Vaajakoskella sijaitsevan Friends pubin puhelimeen. Matin tekemät työpäivät Friends pubissa ja Matinmarkassa voidaan laskea yhden käden sormilla. Mikäli haluat tavoittaa Matin niin suosittelen että menet käymään suoraan Friends pubissa baarin aukioloaikana, koska siellä hän istuu juomassa aamusta-iltaan (Ei siis tekemässä töitä niin, kuin hän itse kertoo tekevänsä).
   Ravintolapäällikkö ei ole ollut sairaslomilla eikä Matti ole tehnyt ainuttakaan hänen työvuoroaan. Ravintolapäällikön ollessa lomalla hänen työvuoronsa on hoitanut aivan joku muu, kuin Matti itse. Matin ”sairauksista” tuskin hän kovin kipeä voi olla sillä pystyy päivittäin istumaan baarissa ja vetämään viinaa, mutta onhan toki tuo alkoholismikin sairaus.

  • Tein rikos ilmoituksen Matinmarkan toiminnasta. Tuotteita ei näkynyt vaikka maksettu.
   Rikollista toimintaa!

  • mikäkin tein rikosilmoituksen, mutta mitään ei kai tapahdu, summat liian pieniä,
   jotta poliisia kiinnostaisi. Vaikka huijaus on jatkunut jo vuosia. Ja jatkuu edelleen.

   • mies on velkaa 4 numeroisen summan ,tehty rikosilmoitus ,poliisia ei varmaan kiinosta


   • Juu ei tapahdu ei. Matti jätti toimittamatta maksetut tuotteet ja nyt ei vastaa viesteihin ja puheluihin. Tässä hieman haiskahtaa huijauksen maku, jonka perusteella en voi missään nimessä suositella MATINMARKKAA kenellekään.


  • Tilasin ja maksoin tilauksen mutta en saanut tuotteita. Ensin ei meinannut tulle edes laskua tilauksesta ja jouduin laittamaan siitä sähköpostia. lasku tuli ja se oli vähän yli euron suurempi kuin alkuperäinen tilaus (en huomannut sitä). Sen jälkeen ei kuulunut mitään. Tiedustelin sähköpostilla missä tilausviipuu kuukauden päästä maksusta ei vastausta. Tiedustelin uudelleen ei vastausta.

   Facebookissa vetoaa sairauteen mutta rahat pystyi silti viemään sairaana.

   Rikoisilmoitus on tehty.

  • Jaahas nyt se Matinmarkka taitaa olla loppunsa edellä kun kerran verkkokaupan sivullakin lukee ”Palveluntarjoaja on sulkenut tämän sivuston.” eli suomeksi kyseinen verkkokauppa on suljettu kokonaan. Näyttää vahvasti siltä että rahojani en tule saamaan kyseiseltä firmalta takaisin hyvällä sillä useasti olen yrittänyt käydä firmassa vierailulla, mutta ovet ovat olleet aina kiinni, puhelimella enkä viesteillä saa yhteyttä enkä myöskään sähköpostilla. Täyttä huijausta on näköjään koko Matinmarkan toiminta.
   Rikos ilmoitus tehty ja samaa suosittelen myös muille.

   • https://www.matinmarkka.com/

    Minulla ainakin nettisivut toimii, eli huijaus jatkuu. Rikosilmoituksesta minkä tein kesällä ei ole kuulunut mitään. Miksi Suomen poliisi ei tee asialle mitään?


   • Anonyymi kirjoitti:

    https://www.matinmarkka.com/

    Minulla ainakin nettisivut toimii, eli huijaus jatkuu. Rikosilmoituksesta minkä tein kesällä ei ole kuulunut mitään. Miksi Suomen poliisi ei tee asialle mitään?

    Tänään tuli soitto Jyväskylän poliisilta ja rikosilmoitukseni menee eteenpäin. Poliisi kertoi että matinmarkasta on tehty useita rikosilmoituksia. Vaadin rahojani takaisin (kyse ei ole isosta summasta, mutta kuitenkin kysessä on lievä petos). Jään odottamaan saanko koskaan rahojani takaisin. Ennemmin olisin ottanut tilaamani tuotteen , mutta se jäi nyt saamatta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    https://www.matinmarkka.com/

    Minulla ainakin nettisivut toimii, eli huijaus jatkuu. Rikosilmoituksesta minkä tein kesällä ei ole kuulunut mitään. Miksi Suomen poliisi ei tee asialle mitään?

    Omistajan veli ja isä rikospolisisija, joten turha odottaa et jutut etenee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Omistajan veli ja isä rikospolisisija, joten turha odottaa et jutut etenee.

    Ei pidä paikkaansa. Omistajan isä on jo vanha mies eikä hänelle ole mitään tekemistä poliisin työn kanssa, joten häntä on turha asioihin sotkea. Omistajan veli on kylläkin rikospoliisi Jyväskylässä.


  • reilun 80 euron maksettu tilaus, 07.08. 2018 tavara tulenatta.

  • Jälleen Matinmarkan verkkokauppa suljettu palvelun tarjoajan toimesta. Toivottavasti pysyykin suljettuna niin ei kukaan tule enää huijatuksi.

   • Palveluntarjoaja on sulkenut tämän sivuston.

    Ilon ja onnen päivä. Rahat taisi mennä mutta aika kauan sai lypsää rahaa hölmäiltä ennenkuin verkkokauppa suljettiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Palveluntarjoaja on sulkenut tämän sivuston.

    Ilon ja onnen päivä. Rahat taisi mennä mutta aika kauan sai lypsää rahaa hölmäiltä ennenkuin verkkokauppa suljettiin.

    Näyttäs olevan avattu uudelleen...


  • Matinmarkka Oy:n (Y-tunnus: 2235209-0) Yritystoiminta on loppunut kokonaan Yritystietojärjestelmän (YTJ) sekä Kauppalehden tietojen mukaan 16.12.2019 ja näin ollen kyseinen yritys on myös poistettu tuona päivä kaupparekisteristeristä.

   • Konkurssihan siitä seurasi...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Konkurssihan siitä seurasi...

    Saako rahojaan koskaan takaisin? Who knows?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Konkurssihan siitä seurasi...

    Näyttäs olevan aloitettu uudelleen... Kannattaa nyt oikeasti kysellä rahojensa perään. Jospa tuo on saanut rahoittajan jostain toimintaansa...


   • Nettisivut on auki ja tilaaminen näyttää olevan mahdollista. Jos firmaa ei ole, niin siinä on selvä ansa.


   • Matinmarkka Oy
    Tulosta
    Kaupparekisteri- ja säätiörekisteritiedot löytyvät tarkemmin PRH:n Virre-palvelusta.
    Y-tunnus 2235209-0
    Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
    Toiminimi Matinmarkka Oy
    09.01.2020
    Patentti- ja rekisterihallitus
    Yritysmuoto Osakeyhtiö 05.02.2009 Patentti- ja rekisterihallitus
    Kotipaikka JYVÄSKYLÄ 05.02.2009 Patentti- ja rekisterihallitus
    Yrityksen kieli Suomi 25.11.2008 Verohallinto
    Päätoimiala Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissä (47990) 11.11.2008 Verohallinto
    Postiosoite Savonmäentie 1
    40800 VAAJAKOSKI
    21.11.2008 Yhteinen
    Käyntiosoite Savonmäentie 1
    40800 VAAJAKOSKI
    21.11.2008 Yhteinen
    Sähköposti 21.11.2008 Yhteinen
    www www.matinmarkka.com 21.11.2008 Yhteinen
    Matkapuhelin 0400344999 21.11.2008 Yhteinen
    Rekisterihistoria
    Rekisteri Tila Alkupvm Loppupvm
    Kaupparekisteri Rekisteröimätön 21.11.2008 27.11.2008
    Kaupparekisteri Rekisterissä 28.11.2008 15.12.2019
    Kaupparekisteri Lakannut 16.12.2019 08.01.2020
    Kaupparekisteri Rekisterissä 09.01.2020
    Verohallinnon perustiedot Rekisterissä 25.11.2008
    Ennakkoperintärekisteri Rekisterissä 01.12.2008 31.05.2018
    Arvonlisäverovelvollisuus Liiketoiminnasta arvonlisäverovelvollinen 01.12.2008 31.08.2019
    Työnantajarekisteri Rekisterissä 01.12.2008

    Oli lakanneena 19.12-08.01 välisenä aikana


  • Kova oli yllätys kun sain reilu vuosi sitten tekemäni tilauksen tiistaina R-kioskille.
   Tosin silloin aikanaan peruin tilauksen, Enkä sitä verkkokaupassa tai muualla maksanut (onneksi).
   No nyt toki ongelmana, Miten tämä paketti palautetaan kun ei yritystä tavoita?

   EN TODELLAKAAN suosittele käyttämään tätä yritystä.
   Oli kyseessä huijaus tai ei, Niin ei nykypäivän yritys näin toimi.

   • Verkkokauppa jälleen suljettu palveluntarjoajan toimesta. Parempi kiertää tuo firma kaukaa ja mikäli kerennyt jo tilauksen maksamaan niin ei muuta, kuin POLIISILLE rikosilmoitusta tekemään !!!
    Mikäli Matin veli, joka sattuu olemaan Jyväskylän poliisissa melko korkeassa asemassa oleva viranomainen ei suojele ja peittele Matin touhuja niin rikosilmoitusten pitäisi mennä syyttäjän kautta oikeuteen johtuu ajassa. Toki ei olisi ensimmäinen kerta että Poliisi tekisi jotain sellaista mitä ei saisi lain mukaan tehdä ja tästä hyvä esimerkki, kuten J. Aarnio jne.


  • Onkohan kuinka monella täältä saamatta tilaus? Tilasin jo alkuvuodesta täältä ja sain vasta toukokuussa tilausvahvistuksen ja ennakkolaskun. Maksoin tuon laskun ja tilaustapa ei ole tullut vieläkään. Laittanut useita viestejä eikä mitään vastausta. Nyt tuo koko matinmarkan nettisivu lukee Palveluntarjoaja on sulkenut tämän sivuston.

   • Ostakaa kerailyraha.fi-sivustolta. Siellä on nopeat ja luotettavat toimitukset.


  • Suossittelen kyllä myös €urospecial.fi sivustoa. Hinnat edulliset ja valikoima kohdallaan. Aina tulleet hyvin pakattuna.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   413
   22206
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   380
   14564
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14530
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10440
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5846