matinmarkka?

Onko kokemuksia matinmarkasta? Hinnat kohdillaan? Sujuuko toimitukset hyvin? jne.
Ilmoita


54 Vastausta

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.


tilannut, lähetys saapunut seuraavana päivänä kun varastossa ollut tuotetta. Tavara huomattavasti halvempaa kuin esim. Monetalla.
Ilmoita
Olen tilannut aika monta erilaista halvempaa ja arvokkaampaa kohdetta. Nopeaaa ja informatiivista kaupan käyntiä. Monetaan verrattuna 2-3 kertaa halvemmat hinnat useissa kohteissa ja nopea toimitus. Maksu onnistuu etukäteen tai postiennakolla, itse suosittelen ennakko maksua mutta maku asia. Mitään ongelmia ei ole ollut.
Ilmoita
Matinmarkka toimii kaikinpuolin hyvin ja korrektisti, hinnat noudattavat todellista markkinatilannetta.

Monetan mainitseminen tässä yhteydessä on lähes farssi, sen kalliimpaa ja asiantuntematonta yritystä alalla ei ole. Monetan liikeidea perustuu tietämättömien ihmisten sumuttamiseen täysin ufomaisilla hinnoilla ja ovat erikoistuneet myymään vain "Aitoa ja Kysyttyä" unelmaa.
2 VASTAUSTA:
samaa monetaa matinmarkasta= matti jos kuka myy aitoa ja kysyttyä unelmaa jopa kalliimmalla kuin moneta
Rahat ja tarvikkeet ovat huomattavasti halvempia Matilla, kuin Monetassa sekä Matti veloittaa postikulut suoraan postin hinnaston mukaisesti. Ei hän tuotteestaan pysty suoraan huutokauppa hinnoilla myymään mikä ymmärrettävää, koska pitää hänenkin saada palkkaa työstään. Viesteihin ja puheluihin ei aina pysty nopeasti vastaamaan, koska Matti on erittäin kiireinen mies.
Itse olen ollut erittäin tyytyväinen Matinmarkkaan ja tulen jatkossakin sieltä rahani ja tarvikeeni tilaamaan.
+Lisää kommentti
Olen odotellut tässä jo kohta kaksi viikkoa ennakkoon maksamaani kolikkoa. Tilasin sen jo kuukausia sitten, saitilla kun on tieto varastotilanteesta, näytti vihreää mutta tuotepa oli tulossa jakeluun vasta parin kuukauden kuluttua.. 29.10 ja postitukset heti jakeluun. Joko postilla kestää tai sitten Matti Hännisellä on "huono muisti."
3 VASTAUSTA:
Mulla riittää huonoja kokemuksia enemmänkin, kerran olisi vissiin jäänyt tavara kokonaan saamatta ellen olisi jaksanut sitä vaatia useita kertoja. En ole tosin enää huonojen kokemuksien jälkeen tuolta tilannut...
joo samaa mieltä - on vieläkin 5-6 vuotta sitten ostettu ja maksettu saamati
kolikonpyörittäjä kirjoitti:
joo samaa mieltä - on vieläkin 5-6 vuotta sitten ostettu ja maksettu saamati
Oletko asiasta lähettänyt viestiä Matinmarkkaan? Itselläni on tilauksen toimitus kestänyt joskus pitempään, mutta syynä on ollut että tuote ollut ennakkomyynnissä, jota ei vielä varastoon ole tullut. Voin sanoa että ikinä ei ole jäänyt kohdallani tilaus tulematta.

Kolikonpyörittäjä eikö sinun olisi pitänyt kysyä tilauksesi perään jo 5-6 vuotta sitten, eikä tulla itkemään tänne keskustelu palstalle ettet ole saanut tilaustasi vai oletko sitten keksinyt tuon tarinasi?
T: ihmettelen vaan.

Itse suosittelen ehdottomasti Matinmarkkaa! Edullinen hinta taso tuotteissa, kuin toimituskuluissa.
+Lisää kommentti
Minäkin petyin Mattiin.
Matti lisää laskun loppusummaan pienlaskutuslisän.
Tämän pienlaskutuslisän Matti jättää pois tilauksen antamastaan vastaanottoilmoituksesta.
Loppusummasta puuttuu siis tämä pienlaskutuslisä tilaushetkellä.
Tuotteen saapuessa perille pienlaskutuslisä on lisätty loppusummaan.
Ilmoita
Hyvin toimii. Verkkokaupan hinnat eivät toki esimerkiksi Huuto.netille pärjää, mutta valikoimaa löytyy. Tarvikkeet halpoja ja toimituskulut ovat itselläni olleet euron ja yli 50 gramman tilauksissa vain postimaksun hinnan.

Tarjouksia löytyy, esimerkiksi välillä saa yhden erikoiskakkosen nimellisellä, San Marinon euroa 2010 saa nytkin nimellishintaan yhden kipaleen. Mainittakoon myös hopea- ja kultarahat ja -mitalit, jotka myydään lähes metallin hinnalla.

Kannattaa pittäytyä paikan päällä, saa rauhassa ihmetellä mitä löytyy ja tehdä vaihtokauppoja, turista mukavia jne. Liike itsessään on hyvin asiakasta palveleva, ja tiskiltä hyviä "kun tulit tänne asti" -tarjouksia. Siis paljon alennusta paikan päällä käydessä. Vaihtorahana olen saanut usein kiertämättömiä kakkoslaadun erikoiseuroja.

Voin siis väittää, että homma toimii ja palvelu pelaa.
Ilmoita
Kannattaa kyllä tehdä vähän hintavertailua, esim. Ebaysta löytää aika edullisesti vaikka ulkomailta ostaminen kieltämättä on usein vähän riskaabelia vaikka myyjä olisi vanha tuttukin. Jos käy hyvä tuuri niin ulkomailta kuitenkin saa tilattua edullisemmin ja tavara saapuu perille sovitusti, tällöinkin kannattaa kuitenkin varmistaa paljonko joutuu maksamaan tullimaksuja ja veroja, jos tavara sattuu juuttumaan tulliin.

Maksut kuten postikulut kannattaa AINA varmistaa etukäteen ettei tule yllätyksiä, ja postitus kannattaa AINA ulkomailta pyytää vakuutettuna vaikka se vähän maksaakin!

Kotimaisilta kauppiailta ostaminen tosin kieltämättä vähän varmempaa ja helpompaa, ja nykyään hinnatkin usein varsin kilpailukykyisiä.

Jos asuu Tampereella kannattaa käydä täällä:

http://www.raha-apaja.com/

Jos asuu pääkaupunkiseudulla, suosittelen tätä:

http://www.kolumbus.fi/mjk/eurot/

Myös kotimaista huutokauppaa netissä kannattaa vilkaista:

http://www.huuto.net/osasto/keraily/eurokolikot-ja--setelit/254

Eiköhän noilla pääse jo hyvin alkuun!
Ilmoita
Tilasin muutaman markka setelin ja maksoin ne EI ole seteleitä näkynyt eikä
matti vastaa puheluihin.Taidampa mennä tekemään rikosilmoituksen.
Ilmoita
älä jätä myyntitiliin mitään vaan ja ainoastaan rahaa vastaan
1 VASTAUS:
Ei ainakaan nopeaksi voi toimitusta kehua.
Sähköposteihin ei tietenkään viitsitä vastailla.
+Lisää kommentti
Olipa kyllä ilkeitä kommentteja MatinMarkasta, jossa olen asioinut jo vuosia.
Aina ei kaikkia tilauksia toimiteta heti, jos vaikka kolikon julkaisupäivä on myöhemmin.
Kun olen tilannut tuotteita ja maksanut ne, kun lasku on tullut nettiin, niin aina on kaikki tilatut tuotteet tulleet kotiin. Siististi ja asiamukaisesti pakattuna.
Asiakaspalvelu ollut hyvää. Ja tilaan jatkossakin, ihan varmasti.
Ilmoita
Sain isän peruja ison kasan kolikoita ja haluaisin arvioittaa niitä. Olisiko hyvä paikka siihen tarkoitukseen? On tuossa lähelläkin...
Ilmoita
13.4. tilasin esineen ja maksoin samana päivänä, tänään 2.5 ei ole tullut tilaamani esinettä.
Ei vastata s-postiin eikä puheluun.
Ilmoita
2 kuukautta tilauksesta ja maksusta ei oo kolikokoita tullut😠
Ilmoita
ei suju kun jätkä juo
3 VASTAUSTA:
Puolitoista kuukautta odotin maksettua toimitusta, ei vastaa puhelimeen eikä sähköpostiin, tein sähköisen rikosilmoituksen ja nyt Jyväskylän poliisi tutkii asiaa.
Suosittelen tätä muillekin pettyneille, ilmoituksen teko on helppo homma.
https://asiointi.poliisi.fi/#main
Kenties poliisin puhuttelulla oli vaikutusta asiaan, tilaus tuli sen jälkeen hetikohta kuten pitikin, pitää perua tuo ilmoitus nyt kun asiat on saatu oikealle ja rehelliselle tolalle.
Mullakin on kohta pari kuukautta maksetut tavarat saamatta. Puheluihin ei vastata mutta olen saanut kaikki meriselitykset sähköpostiin miksi ei vastata eikä toimiteta tuotteita( sairas, kiire, matkoilla, jne,jne.....) varmaan täytyy minunkin kääntyä seriffien puoleen jotta saan palvelua. oli vissiin viimeinen kerta asioidessa heillä.
+Lisää kommentti
Ei muutakun liikkeeseen paikanpäälle ja pyyhkästä turpaan heti kättelyssä ja sitten vastaa kysyä missä mun tilaus viipyy? paikanpäällä voi sitten ottaa kyseisen tilauksen heti ja tietysti myös vähän korkoa odottelusta. Jos ei hyvällä niin sitten pahalla. On toiminut tähänkin asti ja tulee myös jatkossakin toimimaan.
Ilmoita
Onkohan MATINMARKKA lopettanut yritystoiminnan kun verkokauppa suljettu?
Verkkosivustolla lukee vain "Palveluntarjoaja on sulkenut tämän sivuston."
Tilauskin sisällä, jonka olen jo kerennyt maksamaan. Puhelimeen ja viesteihin ei tietenkään viitsitä vastata. Onko muilla samanlaista ongelmaa vai pelkästään minulla?
Ilmoita
Huonoja kokemuksia myös minulla kyseisestä firmasta.
Ilmoita
Tällä kertaa ei ole toiminut. Varasto tilanne näytti, että tavaraa on. 6 vko olen odotellut ja emaileja lähetellyt. Tilausvahvistus tuli heti. Sen jälkeen ei mitään ei edes laskua niin kuin normaalisti.
Puhelimellakaan en saanut kiinni.
Ilmoita
Nyt on tosiaan jotain outoa menossa Matilla. Ei hoidu tilausten toimitukset entiseen malliin. Tai asiallisesti ne eivät hoidu ollenkaan. Maksettua tilaustani olen odotellut viikkokaudet eikä viesteihin vastata. Ei se mitään asiansa taitavan kauppiaan touhua ole.
1 VASTAUS:
Eilen sain viimeinkin tilaamani. Ei kestänyt kuin 2,5 kuukautta.
+Lisää kommentti
Matinmarkka on täysi huijari firma. Tavara tilattu kuukausia sitten ja olen ne vielä kerennyt maksamaankin. Matti Hänninen ei vastaa viesteihin, puheluihin eikä saati edes sähköpostiin useista yrityksistä huolimatta. Matinmarkan liikkeestäkään ei pääse hakemaan omiaan pois, koska ovet eivät ole auki. Huhujen mukaan omistaja Matti juo viinaa päivät pitkät, jonka takia ei pysty hoitamaan velvollisuuksiaan. Rahat kyllä muistaa ottaa ihmisiltä, mutta siihen se sitten jääkin. En vissiin ole ensimmäinen enkä varmaan viimeinen kuka tulee huijatuksi.
Jos ei muuauta niin viimeisimpänä keinona täytyy käydä Friends pubissa Vaajakoskella etsimässä Mattia ja samalla pitää hänelle pieni puhuttelu miten asioita hoidetaan sekä ottaa omat saatavat pois. Sitä ennen käyn kuitenkin tekemässä rikosilmoituksen poliisille mikäli heidän kauttaan saisin rahani pois sekä korvauksia rahojeni panttaamisesta.

TÄSSÄ VINKKI MUILLE:
Kiertäkää matinmarkka hyvin kaukaa niin eipähän tule ainakaan huijatuksi.

Samoja tuotteita saa muistakin alan liikkeistä kuten esim. Finntimo tai Raha-apaja Tampereelta ja voi kertoa että kummassakin yrityksessä homma toimii kiitettävästi.
Ilmoita
Numismaatikkoliiton kokouksissa on tullut vuosi pari sitten ilmi, että Matti ei ole maksanut Numismaatikko-lehdessä olleita mainoksiaan pitkään aikaan, jotka on laitettu perintään ja Matti Numismaatikkoliiton "mustalle listalle".
Ilmoita
Facebook-sivunsa mukaan valituksia on ollut ainakin keväästä 2017. Luin myös että ainakin yksi rikosilmoitus on jätetty. Se että viiveitä tai ohareita on jatkuvasti, ei ole kohtuullista joten välttäisin tekemästä tilauksia ainakin toistaiseksi.
Ilmoita
ite jätän suosiolla noi yhden miehen firmat väliin.
Ilmoita
tuli veisti sähköpostiin että:

Aihe: Matinmarkka tiedote / Miksi en ole vastannut viestiehin, puheluihin

Hei,

ihan lyhyesti. Veto on ollut pidempään pois mulla.
Olen 1 -tyypin diapeetikko, pitkään ollut vaikeeta
ja olen alkanut kävelemään jos seiniä pitkin joka
loppuu nyt. Pitkävaikutteista insuliinin annostelut
ollut pitkään liian pienet joka "sakkaa" veren joka
seuraa siihen että pumppu leikkaa kiinni. Hyvä että
tajusin lähteä päivystykseen, olo jo helpottaa.
Täällä olen Jyväskylän "Arkadianmäellä" ja nyt jo
ruokakin maistuu.

Pahoittelen että olette saaneet huonoa palvelua !
Lähetyksiä teen rauhallisesti voimien rajoissa ja
pyydän että jos sopii teille että minä otan yhteyttä
kun posti lähtee, kiitos.

Mukavia syysilmoija kaikille !!
T. Uusi Matti
Ilmoita
toinen viesti tuli tänään:
Hei !

Viimeviikon väänsin postjea oikein urakalla aamusta yöhön. Vajaa 300 lähetystä

sain postiin ja lähettämättä / käsittelemätttä enää jäljellä alle sata jotka yritän tehdä

tälläviikolla. Pieni hidaste että ehdin tekemään vain aamusin ja iltamyöhään koska

tuuraan ravintolapäällikköni sairauslomaa, viikonloppuna tein sekä omat että hänen

vuorot. Hiukan pitkiä päiviä mutta hyvin jaksan kun olen nyt täydessä terässä, kroppa

ja nuppi toimii loistavasti jolloin on todella nautinnollista tehdä oikein kunnolla töitä.

Sähköposteja on vielä lukematta n. 500, niitä oli lähes 2000 boxissa kun pääsin

sairaalasta kotiin. Välttämättä en kaikkiin vastaa jos tiedän että toimituksia koskevien

kysymysten tilaukset ovat jo postitettu.

Hyvää Syksyä kaikille !!

T. Matti
3 VASTAUSTA:
Vähän selailin kyseisen pubin facebook-sivuja, ja sähköpostit mitä mulle laittoi sairauksistaan ja kuolemista ym, niin on ollut iloisesti tiskin takana. Päivämääristä näin päättelin ja kirjoistusasusta. ennen kolikot ovat tulleet tosi nopsaa, mutta toukokuun jälkeen ei ole näkynyt eikä kuulunut. Odotan vielä hetken tilauksen saapumista ja sitten teen rikosilmoituksen jollei muu auta. Harmi, oli hyvä palvelu aikoinaan mutta nyt jää tilaamatta sieltä.
Olen kaurapitko:n kansa täysin samaa mieltä. Hieman kun selailee Friends pubin sivuja sekä tänne ja Facebookiin tulleita kommentteja sekä uutiskirjeiden päivämääriä voipi ynnäillä että mies on ollut voimissaan tiskin takana. Kummalla puolella sen voi jokainen itse päätellä.
Uutiskirjeissä Matti puhuu aivan palturia, joka kerta vetoaa sairauteen jne.
Myöntäisi vain suoraan että alkoholi taitaa maistua vähän turhankin hyvin, jonka takia asiakaspalvelu, tilausten toimitus jne. kärsii.
Eipä ole ainakaan minulle tilausta toimittanut vaikka olen sen tehnyt ja maksanut kuukausia sitten. Viesteihin ym. ei vastaa edelleenkään. No odotellaan vielä muutama päivä ja mikäli tilausta ei näy niin täytyy käydä tekemässä rikosilmoitus.

Tossa linkki Poliisin sivuille, jonka kautta muutkin voivat tehdä helposti sähköisen rikosilmoituksen.
https://asiointi.poliisi.fi/#main

Jotenkin tästä touhusta tulee mieleen Kummelin sketsi ”Apinaa koijataan, Apinaa pumpataan”
tein minänkin rikosilmoituksen kun ei tilattua ja makssettua tavaraa näy. Ei vastaa puhelimeenkaan...
Täysi huijari koko ukko. Poliisit ei varmaan katsele miehestä tehtyjä kijoituksia netistä ollenkaan. Rikosilmoitusten summat niin pieniä, etteivät ala juttua nostamaan.
+Lisää kommentti
Lähetin matinmarkkaan yhden kolikon arvioitavaksi,herra ei ottanut yhteyttä tein rik.ilmoituksen.oli poliisille myöntänyt kolikko aito ja tuli perille.selvisi oli myynyt kolikon eteenpäin.nyt ei vastaa tai ota yhteyttä.kolikko on harvinainen suomalainen ja erittäin kallis.lisään juttua miten asia etenee,pikku hiljaa.
Ilmoita
Ei ikinä enää mitään Matimarkasta
Ilmoita
Jälleen yksi liike jonka jätän väliin.....45 vuotta itsellä kokemusta rahoista.....
1 VASTAUS:
kesä kuussa tilattu ei lähetä ei vast.puheluihin eikä viesteihin .
Rikosilmoitus tehty asia poliisin huostassa
+Lisää kommentti
Tämä selittäjien mestari jätti tulouttamatta viisinumeroisen summan myymistä rahoista. Huomioikaa, että hänen isänsä ja veljensä ovat rikospoliiseja. Saattaa vaikuttaa asioiden käsittelyyn.
Ilmoita
Tein yli 60€ tilauksen jo kesällä ja maksettu myös. Kun hätistelin ilmoitti että on sairastellut eikä ole voinut lähettää. Tästäkin kirjeenvaihdosta on jo jokin aika. Laitan tuohon hänen kirjoittaman viestin.
Eli näin Matti kirjoitti lokakuussa; " Olen vielä reilun viikon sairaslomalla josta tämä viive johtuu ja en usko että olen vielä senkään jälkeen kunnossa täysin. Teen silti töitä, hitaammin kuin normaalisti koska on oltava varovainen että hiirikäsi joka on osittain tunnoton ei kipeytyisi enemmän ja odotan hermoratatutkimukseen pääsyä. VRB1 on varastosta loppu, tilaan niitä lisää ja toimitan sen vaikka jälkitoimituksena ja muut aikaisemmin.
Terveisin Matti Hänninen".
Hyväksyin viimeen jos kerran johtui sairaudesta mutta nyt taitaa olla kysymys jostain muusta. Tämän jälkeen ei ole kuulunut vastauksia. Tilauksia näyttää edelleen ottavan vastaan vaikka ei pysty muka entisiäkään toimittamaan.
Taitaa nuo isä ja veli olla samaa koplaa.
Ilmoita
Ei lähetä selittelee kylläkin tilattu kesäkuu 2018 ei lähetä
15.1 2019 tänään taas uusi satu.

Matti kirjoittaa
Hyvää Uutta Vuotta kaikille ja kiitokset kuleneesta vuodesta.

Loppuvuosi oli vaikeaa, usemapi sairastuminen ja kun tulin täysin kuntoon

vedin kunnon lipat. Heräsin hanki veressä eikä enää jalat kantanut, ryömimällä 

pääsin sen 3 metriä mitä oli kotiovelle oli matkaa vaivoin. Sen jälkeen oksentua,

verenvuotoa nenästä, tasapainohäiriöitä. Lääkärin kokeissa ei löytynyt mitään

vikaa, isku päähän ei näy testeissä jossa ei myöskään ollut jälkiä kun oli pipo

päässä iskunvaimentimena

Jne.......
1 VASTAUS:
Juu ei lähetä ei. Rahat kyllä jaksoi ja muisti viedä vaikka on kovinkin sairas kirjoittamiensa uutiskirjeiden perusteella. Täytyy kyllä sanoa että tuo mies selittelee täysin omiaan ja jos joku on oikeasti niin hyvä uskoinen että uskoo nämä tarinat niin onnea vain valitsemallaan tiellä. Uutiskirjeissä toistuu aina tämä sama kaava lomalla, kipeänä jne. Ensin tulee ihmeparantuminen, mutta sen jälkeen ollaan taas tuplasti kipeämpi. Muutama numismaatikko osasi kertoa että mies on ollut koko tuon selittelyiden ajan hyvissä sielun ja ruumiin voimissa omassa baarissaan Vaaajakoskella ryyppäämässä.
+Lisää kommentti
Sama sähköposti tuli missä lupaili toimitusten alkavan. Yli kuukausi kulunut ja toimitusta ei näy.
Ilmoita
näinköhän jää Ö mappiin nuo rikosilmoitukset POLIISI EI EHDI JA SYYTTÄJÄÄ EI KIINNOSTA.
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Juu minäkin olen kuullut että Matti on useasti kuulemma joutunut tuuraamaan pubissa ravintolapäällikköä hänen sairastelujen vuoksi ja näin ollen Matti ei ole kerinnyt työskentelemään matinmarkassa. Matti on myös viime aikoina vissiin useasti ollut sairaana. Liekö nämä pitävät edes paikkaansa tiedä sitä, mutta aiempien kommenttien perusteella kuulostaisi siltä että Matti sepittää ihan palturia meille.
+Lisää kommentti
Matinmarkan alamäki alkoin, kun hänen viimeinen työntekijänsä lähti. Työntekijän lähtöön asti kaikki asiat sujuivat mallikkaasti ja ammattitaitoisesti.
YTJ sivustoilta huomaa että Matinmarkalla on tällä hetkellä verovelkaa vähintään 10 000€. Matinmarkan numero ohjautuu nykyään Matin omistaman ja Vaajakoskella sijaitsevan Friends pubin puhelimeen. Matin tekemät työpäivät Friends pubissa ja Matinmarkassa voidaan laskea yhden käden sormilla. Mikäli haluat tavoittaa Matin niin suosittelen että menet käymään suoraan Friends pubissa baarin aukioloaikana, koska siellä hän istuu juomassa aamusta-iltaan (Ei siis tekemässä töitä niin, kuin hän itse kertoo tekevänsä).
Ravintolapäällikkö ei ole ollut sairaslomilla eikä Matti ole tehnyt ainuttakaan hänen työvuoroaan. Ravintolapäällikön ollessa lomalla hänen työvuoronsa on hoitanut aivan joku muu, kuin Matti itse. Matin ”sairauksista” tuskin hän kovin kipeä voi olla sillä pystyy päivittäin istumaan baarissa ja vetämään viinaa, mutta onhan toki tuo alkoholismikin sairaus.
Ilmoita
Tein rikos ilmoituksen Matinmarkan toiminnasta. Tuotteita ei näkynyt vaikka maksettu.
Rikollista toimintaa!
Ilmoita
mikäkin tein rikosilmoituksen, mutta mitään ei kai tapahdu, summat liian pieniä,
jotta poliisia kiinnostaisi. Vaikka huijaus on jatkunut jo vuosia. Ja jatkuu edelleen.
1 VASTAUS:
mies on velkaa 4 numeroisen summan ,tehty rikosilmoitus ,poliisia ei varmaan kiinosta
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

matinmarkka?

Onko kokemuksia matinmarkasta? Hinnat kohdillaan? Sujuuko toimitukset hyvin? jne.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta