Haloo,mihin kaikki on joutunu

JJK90

Miks muuten toi I want it all on erilainen itse Miracle albumilla kun taas Greatest hits kokoelmalla se on lyhyempi

Miraclella meinaan alkaa se biisi kitarariffillä ja siinä Brianin ja Freddien dueton jälkeen tulevaa kitarasooloilua ennen on jonkun 20 sekunnin verran jotain heviriffejä.Nää heviriffit puuttuu Greatest hitsin versiosta ja siinä tää biisi alkaa sillä kuorolaululla että"I want it all,I want it all"johon myös John osallistui

4

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • musadiggari

      Kokoelmalevyillä on usein editoituja versioita biiseistä. Syynä yleensä se, että yritetään mahduttaa mahdollisimman monta biisiä samalle levylle.

      Toinen mahdollinen syy on, että kokoelmalevyille laitetaan sinkkuversioita, jotka yleensä on lyhennetty varsinaisesta albumiversiosta.

      Tämä pätee lähes kaikkiin bändeihin, ei ainoastaan Queeniin.

    • Sammy who was low

      Biiseissä Fat Bottomed Girls, Flash Theme, I Want To Break Free, Hammer To Fall, One Vision ja I Want It All single-versiot ovat erilaisia.

      Flash Themessa ja One Visionissa sen ymmärrän; Flash Themen albumiversio on suora otto itse elokuvasta, jossa on alussa roolihahmojen repliikkejä ja josta puuttuu keskeltä ääniotokset hahmojen puheista elokuvassa. One Vision taas on albumiversiona sen verta pitkiä, että siitä on pätkitty "tarpeettomia" kohtia pois, joskin sen Brianin kitarariffin, siis sen jossa ovat rummutkin mukana, juuri ennen laulun alkua olisi kyllä voinut jättää.

      I Want It Allin albumiversio on minusta paljon parempi, en ymmärrä lainkaan miksi sinkulle piti tehdä oma versionsa. Sama juttu Fat Bottomed Girlsissä ja Hammer To Fallissa, olisivat ensin mainitussa jättäneet edes sen lopun sinkulle.

      I Want To Break Freen molemmissa versioissa on puolensa:

      Singleversiossa on se plussa, että se alkaa tyylikkämmin urkujen feidaantuessa, mutta kertosäkeessä ne urut olisi saanut mennä samalla tavalla kun albumiversiossa. Albumiversio puolestaan alkaa jotenkin töksähtäen, mutta kun kitaroiden jälkeen urut tulevat mukaan "but I have to be show"-kohdassa, kuulostaa se komealta.

      • ei kukaa

        Taitaa olla sama juttu myös muutamassa muussa harvinaisemmassa sinkussa, ainakin "Pain is so close to pleasure" ja muistaakseni myös "Back chat" erilainen albumi ja sinkkuversio.

        Myös CD ja LP versiot oli erilaisia joissain biiseissä, ainakin innuendon "Bijou", "Hitman" ja "I'm going slightly mad" ja saattoi olla samoin Miraclellakin jossakin biisissä.

        Innuendon LP versiossa biisit oli jostain syystä lyhennetty, vaikka kyllä CD:n 52 min olisi pitänyt LP:llekin sopia.


      • Soul Brother

        Kenties paras versio I Want It Allista löytyy Rocks -levyltä. Tämä versio ikään kuin yhdistää albumiversion ja singleversion parhaat puolet -ja rokkaa kybällä! Outoa, että levyn kansissa vain ei ole mainintaa, että kyseessä on ennenjulkaisematon versio. Sama juttu on muuten I'm In Love With My Carin kohdalla, josta Rocksilla on myös samantapainen sikkuversion ja albumiversion sekoitus.

        Muiltakin kokoelmilta näitä harvinaisuuksia löytyy (vaikkei kansissa erikseen olekaan mitään mainittu): esim. Classic Queenilla on joitain editoituja versioita, jotka poikkeavat tavallisista single-editeistä (ehkä jenkkeihin tehtiin erilaiset sinkkueditit??). Vielä oudompaa on, että joissain biiseissä video on tehty versiosta, jota ei olla julkaistu sen paremmin levyllä kuin sinkkunakaan. Erot ovat tosin marginaalisia: esim. Headlong (kitarasoolon pätkä erilainen) ja The Miracle (outro).

        P.S. JJK90, Pystytkö erottamaan Johnin äänen I Want it Allin introssa, vai perustuuko väitteesi Johnin laulamisesta ko. kohdassa pelkästään siihen, että biisin videolla John näyttäisi laulavan muiden mukana?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4176
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1684
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1258
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1174
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe