Olut pois ruokakaupoista!

Jukkernawt

Olut on alkoholijuoma ja Alkon työntekijöillä on parhaat edelletyksen sen myymiseen.

6

444

  Vastaukset

  • No mikäs siinä kaljan myymisessä on sitten niin vaikeaa, että alkosta pitäs vaan ostaa?

  • Eiköhän tavallisissa ruokakaupoissakin pystytä myymään olutta? Miksi ihmeessä sitä saisi myydä vain alkossa :O
   Ymmärrän viestisi alkoholin vastaiseksi ja siksi huomautan, että jos olutta myytäisiin vain Alkossa, kynnys ostaa oluen lisäksi/sijasta jotain väkevämpää madaltuisi.
   Sitäpaitsi on paljon kätevämpää lähteä kauppaan olutta hakemaan, kuin Alkoon, koska ruokakauppoja on paljon enemmän kuin Alkoja. Lisäksi Alkolla olisi monopoli kaljaan ja hinnat todennäköisesti nousisivat, kun ei olisi kilpailua.
   Minkä takia siis haluat poistaa oluet ruokakaupoista, Jukkernawt?

  • Minulle riittäisi että saataisiin liikaa olutta maistelleet päänaukojat ja pahoinpitelijät pois yleisiltä paikoilta. Ja sen toteuttamisessa tarvittaisiin siis jotain aivan muuta, kuin oluenmyynnin siirtäminen alkoihin.

  • Kaikki alkoholi tuitteet ruokakauppista ja kioskeista pois joka niitä tarvii jaksaa varmaan kävellä alkoon, rauhoittuu nuo pokkukaupat ja on kovempi kynnys ostaa sitä kyllä itteä ainakin hävettäis jos siellä pitäis alakaa ramppaamaan, eipä tarvi sellassia tuotteita , ja tupakille niin kova hinta ettei sitä raski ostaa, tuliskohan kansasta raittiita no saishan sitä terveyttä ja manit säästyis.
   Päättäjät hoi

   • Ideasi on täysin kuolleena syntynyt. Ei loppuisi röökin poltto eikä kyllä juominenkaan. Virosta saisi edelleenkin, ja kuljetus tuolta suorastaan räjähtäisi. Ilmeisesti olet sen verran nuori, että historian tuntemuksesi ei ole kovinkaan laaja. Suomessa oli kieltolaki, ja tarkoituksena oli tehdä kansasta raitis. Mitäs kävi? Pontikkaa keitettiin metsissä, ja sitä myytiin. Silloisesta Virosta salakuljetettiin pirtua, ja sitä myytiin eteenpäin hyvällä voitolla. Älyttömät kiellot ruokkivat ainoastaan vastatoimia.


  • kyllä se kkoppa pittää vaan tosijjaan ruokakaupasta hakkee ei oo muuten kkona

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   81
   1959
  2. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   103
   1188
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   43
   1077
  4. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   88
   1009
  5. Rikosilimotus

   Pitäsikkö tehhä rikosilimotus kun kaopassa niistin nokkoa niin muuvan ukko kahto oikein ikävästi. Tuli oikein pahaolo en varmala soa ensi yönä nukuttu
   Kuhmo
   10
   819