Oletko parantunut

homeopatian avulla?

Oletko parantunut sairaudestasi homeopatian avulla? Olisin kiinnostunut lukemaan esimerkkejä mihin kaikkiin ongelmiin homeopatia on tehonnut.

6

2401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttituulonen

      on käytetty yli kymmenen vuotta homeopatiaa. Perheessä on hoidettu homeopatialla pojan astma ja ihottuma täysin pois. Myös toisen tytön ihottuma parani homeopatialla. Akuutit flunssat ja korvatulehdukset olemme aina hoitaneet homeopatialla. Oma migreenini, joka ennen oli lähes viikottain yhtenä päivän, näyttäytyy enää noin kerran vuodessa. Koiran virtsatietulehduskierre katkesi homeopatialla. Tässä joitakin tapauksia meidän perheestä. Ollan oltu erittäin tyytyväisiä.

    • Nainenvm70

      Juu. Eli korvatulehdukset on hoidettu tosi menestyksekkäästi ja nopeasti pois. Tehoaa paremmin kuin antibiootit, josta asiasta on kokemusta mutta en nyt ehdi kertomaan koko stooria kun pitää kirjoittaa seuraavaa;

      Psyyken puoli on hoitunut samalla kun fyysisiä vaivoja hoidellaan. Itseltäni parani astma kokonaan, suolesta loppui vuoto kokonaan, reumasäryt loppuivat kokonaan (oli vasta alkava reuma), jatkuva herpes huulessa loppui- ei ole ollut vuoteen yhtä ainutta ja ennen oli tämän tästä, flunssassa en juuri ole (ennen vastustuskyky niin huono, että olin useasti), MUTTA ihottumani on ja pysyy. Siis vieläkin käytän eräänlaisia homeopaattisia lääkeaineita ja koska ne työntävät myrkkyjä ulos (joita minussa vielä monen vuodenkin puhdistuksen jälkeen on), näkyy se iholla ja siis todellakin myös TUNTUU. Iho-ongelmie en ole saanut neljän vuoden hoidolla pois. Olen 35-vuotias. Eräitä allergisuuksia on lähtenyt (mm mausteet), mutta suurin osa allergioista on jäljellä.

      Poikani, joka nyt 13-v parani parin vuoden homeopatiahoidon myötä kaikista ruoka-allergioista ja eläinallergioista. Tätä pidän ihmeenä kun vertaan omaan tilaani. Lapset kuitenkin on paljon helpompia hoidettavia ja hoito ei ole tehnyt hänelle mitään pahenemisia. Nyt ei edes perusvoidetta käytä, ennen oli kintut jatkuvasti verillä. Niin, ja astma lähti myös.

      Mutta tyttäreni, joka on nyt 11-v iho ei ole ainakaan vielä parantunut. Tosin hänelle käytettiin homeopatiaa vain vuosi, kunnes nyt ei olla käyty homeopaatilla ollenkaan. Hän varmasti vaatii pidemmän ajan hoitaa myös, vaikkei hänellä ole kuin kuivat jalat. Sitä kuivuutta ei olla saatu pois. Tyttäreltä tosin saatiin jaloista känsät pois. Minulta ei niitäkään.

      Mieheni käytti homeopatiaa puoli vuotta käsi-ihottumiin ja kädet menivät hoidon aluksi järkyttäviksi. Visvaa valui ja laastarit piti olla kaikissa sormissa että kehtasi töissä olla. Hän kyllästyi loputtomaan ihottumaan käsissä ja vain lopetti hoidon. Pikkuhiljaa ihottuma-asia laantui. Kesti puoli vuotta kunnes homeopaattiset lakkasivat vaikuttamasta ja hänelle kyllä sitten tuli kuin tulikin terve iho käsiin. Muualta on ollutkin hyvä iho.

      Summa summarum; homeopatia toimii ja on upea työkalu kehomme korjaamista varten ,mutta aikuisilla paljon lääkkeitä syöneillä ihottumapotilailla hoito on helvetillistä rääkkiä, johon ei moni pysty. Itesekään en pahimissa painajaisissa olisi voinut kuvitella, mitä tulen joutumaan kestämään. Lapset kannattaa ilman muuta hoidatta PÄTEVÄLLÄ homeopaatilla, sillä aikuisella ehtii olla jo niin monta ongelmaa, että hoito on joskus mahdotonta saattaa loppuun- kuten ehkä omallakin kohdallani.

    • olen

      Veljeni parantui lastenreumasta. Itse olen parantunut migreenistä homeopatian avulla.

      Niille jotka menevät ekaa kertaa homeopaatille:Muistakaa ettei tuloksia tule hetkessä. Vastaanotolla täytyy käydä useammin kuin kerran tai kaksi.

    • meiccu

      Siedän antibiootteja huonosti. Olin vaipua epätoivoon, kun kohdalleni osui aikamoiset hammasoperaatiot, puhkeamattoman viisaudenhampaan leikkaus ja muutama juurihoito. Viisaudenhampaan leikannut hammaslääkäri kirjoitti kaksi tosi vahvaa antibiottia ja lisäksi vahvoja särkylääkkeitä, ja ajattelin, että no niin, nyt tuli noutaja, tästä ei selvitä. Sitten muistin homeopatian.
      Meinin Hakaniemen apteekkiin, jossa päiväsaikaan voi tavata homeopaatin ihan livenä, ja vaihdoin antibiootit ja kipulääkkeet homeopaattisiin. Arnica on aivan mahtava kipulääke, sen tehon tuntee muutaman minuutin kuluttua rakeen nauttimisesta ja vaikutus kestää pitkäääään. Staphysagria-niminen valmiste torjui tulehdukset, ja nyt, kun asiasta on kulunut jo yli puoli vuotta, voin sanoa, että vaikeat hammashoidot tehtiin lähestulkoon kivuttomasti eikä yksikän hoidettava hammas homeopaattisen estolääkityksen ansiosta tulehtunut. Minun hammaslääkärini oli aivan ihmeissään, aina valmiina kirjoittamaan antibiootteja, jos tulisi särkyjä tms mutta niitä ei tullut.
      Erityisesti Arnica on mahtava, ei tarvitse syödä vatsaa ärsyttäviä, sivuvaikutuksia tuottavia kipulääkkeitä, pitää vain homeopaatin kanssa justeerata oikea tehokkuus.
      Ja mikä parasta, puolen vuoden homeopaattiset lääkkeeni eivät maksaneet sen vertaa edes, kuin yksi kipulääkekuuri koululääketieteen puolella, että sekin vielä.
      Homeopatista avun jälleen saanut meiccu.

      • kts.

        Luin mielenkiinnolla, sillä antibiootit ovat kohdallani hengenvaarallisia. Tästä johtuen olen saanut virallisen alan ihmiset kimppuuni ikään kuin huvikseni vehkeilisin hyvää hoitoa vastaan. Sairaalassa kerroin suoraan, että jos he eivät usko sanojani, voin kuolla nopeammin anafylaksiashokkiin kuin heidän pelkäämäänsä sairaalabakteeriin. Lopulta päättivät tehdä poikkeuksen, mutta kivutta se ei sittenkään käynyt. Kerran kunnon lääkkeet eivät kohdallani kelvanneet, oli oma häpeäni, jos sairaalabakteeri iskisi. En tiennyt mitä ajatella, koskapa en ollut varautunut moiseen päättelykykyyn.

        On hienoa, että eri vaihtoehdoista kerrotaan. Ehkäpä ajan kanssa vihdoin tajutaan, että sairauksien torjunnassa vanhat ja tutut kuviot ovat joidenkin kohdalla käymässä vähiin, ja että tulehduksista ja kivusta selviytymiseen tarvitaan uusia keinoja.

        Kiitos erittäin valaisevasta esimerkistä. Uskon täysin hammaslääkärin hämmennyksen.


    • Mejke

      Hain homeopaatilta apua vaihdevuosivaivoihin, jotka eivät tosin olleet kovin hankalia. Lähinnä kiinnosti kokeilla homeopatiaa. Oireet katosivat muutamassa päivässä. Olin aivan yllättynyt, sillä luulin, että vaikutus ilmenisi hitaammin.
      Joidenkin viikkojen kuluttua oireet alkoivat palata. Ei sitten tullut mentyä uudestaan homeopaatille, vaikka siitä oli puhetta, että muitakin vaihtoehtoja on, jos ensiksi määrätyt eivät tehoa. Oireeni ovat niin lieviä, että tulen niiden kanssa toimeen: pientä yöhikoilua
      silloin tällöin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1575
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1253
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1017
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      920
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      851
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      848
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      764
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe