Haluaisin tietää, että kun poistan mese yhteystiedoista turhia osotteita, ja laitan rastit kumpaakin, eli torjuttuihin ja poistettuihin, mutta kyseiset ihmiset eivät ole kuitenkaan poistaneet minua, niin näkevätkö he enää minun kuvani? Ja jos näkevät, niin kun vaihan uuden keskustelukuvakkeen, niin näkevätkö he sen päivitetyn kuvan? Ja näkeväthö he minut vain offline tilassa, vaikka eivät ole poistaneet minua?
Näkyykö vielä kuvat?
:::::::
0180
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.