Rapumiehen kanssa

ongelmia

Rapumies alkoi soittelemaan ja ehdotti tapaamisia. Oli tosi aktiivinen. Yhteydenotot jatkuivat. Mies ei tyyliltään minua kiinnostanut, mutta hän oli niin sitkeä että oli pakko lähteä hänen kanssaan mihin hän pyysi. Hän ei ole naimisissa, en minäkään eli sinkkuja kumpikin ollaan. Vuosi "yhdessä" on jo vierähtänyt.

Olen nyt niin pahoillani, masentunut ja surullinen tämän rapumiehen käytöksen takia.

Rapumies haluaa ottaa minuun yhteyttä vain silloin kun hänelle sopii. Hän edellyttää, että minun pitää lähteä hänen kanssaan mihin hän haluaa. Hän haluaa pitää jotain ihmeen taukoja.

Jos minä ehdotan jotakin tekemistä tai käymistä jossakin, niin heti näyttää nyreätä naamaa. Lähtee ja tekee, kyllä, mutta ei innokkaasti. Kun mieskaverit ehdottavat hänelle jotakin reissua, puhuu siitä toisille mieskavereilleen iloisena ja innokkaana. On heti reippaana lähdössä. Aivan alusta asti on tilanne ollut tällainen.

Melko alusta saakka tämä rapumies pyrki puseron alle ja pöksyihin. Huomasin että olisi tosi taivaallinen rakastaja. En ole suostunut seksiin, koska en halua lasta tuollaisen miehen kanssa. Hänellä on tapoja ja harrastuksia joista en pidä. Hän ei ole lopettanut niitä eikä tehnyt mitään sen eteen, että viihtyisin paremmin hänen seurassaan.

Kaikki pitäisi tehdä niin kuin hän haluaa silloin kun hän haluaa. Mun pitäisi olla hänen seksikäytössään silloin kun häntä haluttaa.

Muuta kautta sain kuulla, että hän on sopinut monenlaisia hauskoja "menoja" mieskavereidensa kanssa. Minun mielipidettäni ei hän kysy eikä huomioi mitenkään. Ei edes kerro mitä aikoo tehdä.

Minä olen aina tavatessamme kysellyt hänen toiveitaan, mihin hän haluaisi mennä ja mitä yhdessä tehtäisiin. Hän ei tee niin minulle.

En enää jaksa...miksi hän kuitenkin roikkuu minussa? Mitä minä nyt teen, kun hän seuraavan kerran soittaa minulle?

14

4352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Typsy

      suoraan ettei sua kiinnosta. Eihän kenenkään tarvi suostuu sellaiseen mistä ei tykkää!!
      Sun juttus vaan vaikuttaa aika ristiriitaiselta!?
      Enkä minä usko että se jää sinuun roikkuun! Mulla on monen vuoden kokemus varsinkin rapumiehestä joten tiedän mistä puhun.

    • kauris-N-

      mulla aivan samoja kokemuksia rapumiehestä.. siis onks ne kaikki noin urpoja!? Ei voi olla totta. Mä en kyllä tuhlaa enää minuuttiakaan mun elämästä tommoseen pompottelijaan!

      • siinä minuutti

        meni.Vastauksesta palkitsen yhdellä bonuspisteellä.Urpojahan ne,rapumiehet,toista se...


      • oon ainakin
        siinä minuutti kirjoitti:

        meni.Vastauksesta palkitsen yhdellä bonuspisteellä.Urpojahan ne,rapumiehet,toista se...

        jo kauan sitten leikannu munani pois ja sanoutunut irti kaikesta parisuhteeseen liittyvästä. Johan sen nyt jo täältäkin tajuaa, että yhtä helvettiä se kaikki on. Ravut pelailee ja neitsyet jäkättää, oinaat äksyilee ja kaksoset flirttaa toisten kanssa. Eikä ne loput merkit sen parempia ole. Yhtä kärsimystä ja hammasten kiristystä vaan kaikki ihmissuhteet.
        Voi helvetti, eikä se tästä paremmaksi muutu. Lopettakaa tekin jo suosiolla.


      • Näin On
        oon ainakin kirjoitti:

        jo kauan sitten leikannu munani pois ja sanoutunut irti kaikesta parisuhteeseen liittyvästä. Johan sen nyt jo täältäkin tajuaa, että yhtä helvettiä se kaikki on. Ravut pelailee ja neitsyet jäkättää, oinaat äksyilee ja kaksoset flirttaa toisten kanssa. Eikä ne loput merkit sen parempia ole. Yhtä kärsimystä ja hammasten kiristystä vaan kaikki ihmissuhteet.
        Voi helvetti, eikä se tästä paremmaksi muutu. Lopettakaa tekin jo suosiolla.

        Tää on niin hyvä :-D


    • riidellä

      kauristyttöjen kanssa,he ovat upeita tyyppejä sisältä.Pinnalla vain melko tulinen kuori.Tämä rapumieheltä rapumiehille.Sovintoa opeteltava .Tietysti me herkkänahkaiset ravut vähän loukkaannumme,jos meille sanotaan liian vaatimattomasti terve.Mutta aika muokkaa meistäki ehkä jotain.

      • yötä..

        ..sinne vuorille,kauristytöille.


    • N:20

      Joo, todella tuttua minun ja mieheni alkuajoilta.. Mieheni siis rapu (itse olen oinas), mieheni seurustelumme alussa teki mitä lystäsi, eikä paljoa mielipiteitäni kysellyt! Sit kun itse jotain ehdotti, niin tosi vastahakoisesti suostui lopulta, pitkän jankkaamisen jälkeen.. Mutta sain asiat muuttumaan, koska olen itse varsin voimakas persoona, enkä halua alistua moiseen.. Pistin tiukat ehdot että joidenkin asioiden vaan täytyy muuttua, jos yhdessä haluaa pysyä. Sitten hän myös ehdotti niitä taukoja.. Luuli kaiketi että unohtaisin tämän tauon aikana nämä esittämäni 'vaatimukset'. Mutta en suostunut taukoilemaan, vaan pidin oman pääni! Sitten onneksi hän 'valitsi minut' ja muutti typeriä tapojaan ja menojaan yms. että 'kelpuutin' hänet, ja yhdessä ollaan elelty suht sovussa jo reilut pari vuotta! :)
      Rapumiehen kanssa täytyy vaan pitää oma päänsä, ne ovat varsin vahvoja persoonia ja tahtoo tehdä kuten itse haluaa, mutta itse täytyy olla samanlainen eikä alistua hänen hömpötyksiin, kyllä siinä sit aina joku kompromissi keksitään! Mutta jos kumpikaan ei oo valmis tekee mitään yhteiselon vuoksi, niin kantsii vaan antaa olla, eikä suostuu toisen pompoteltavaks!

    • Katriina29

      Olen itsekin rapunainen ja minulle on käynyt rapumiehen kanssa samalla tavalla. Joka päättyi siihen että minulla meni hermot (hän kun sai tapailla kuulemma ketä halusi, en ollut esteenä siihen). Niin minä sanoin että antaa sitten heittää, sen verran omaa tahtoa minullakin on. Niinpä hän sitten tapailee uutta naista, ja osaltani olen onnellinen että olen päässyt hänestä eroon vaikka otti kyllä 1.5 vuoden "kaveeraamisen" jälkeen koville.

      • skoppari nainen

        luin tekstiä samanlaista meillä oli alussa riita siitä syntyi jos yritit puuttua rapun seikkailuhin se oli ravun mielestä tavallista kun välimatkaa oli ja ei tavattu moneen viikkoon


    • skorppari tyttö

      Mulla on vuoden ajalta kokemuksia seurustelu suhteesta rapu mieheen ja voinen kertoa että alku oli juuri tuollaista. Tavattiin kun hänelle sopi ja hän ei ollut valmis parisuhteeseen mutta kaikki ne ilot jotka siihen kuuluu,ne hän kyllä halusi. Paljoakaan yksinäisemmäksi ei voi enää oloonsa tuntea kenenkään rinnalla,kuin mitä silloin tunsin. Tulihan ne "paremmat" ajatkin sieltä...mutta liian paljon oli ehtinyt sattua muhun,en päässytkään asioiden yli,tuli liian iso umpisolmu ja sitä seurasi ero. Mulla oli monasti hyvin vaikea ymmärtää hänen sielunelämäänsä,mihinkään asiaan ei saanut suoraa vastausta,vaan kierrellyn ja kaarrellun tarinan,josta ei hullua hurskaammaksi tullut.
      Hetkittäin kuitenkin näin ja löysin sen kuoren sisällä piilevän,aivan ihanan ihnisen ja siihen ihmiseen rakastuin todella. Kovin helpolla rapu ei lähelleen päästä mutta uskoisin,että jos pääset lähelle,saat elinikäisen kumppanin ja upean rakastajan. Vaikea luonne...mutta niinhän olen minäkin! ;o)

      • Rapu mies

        kirjoitusta täällä ei juuri muilta saa lukea.Kiitos harvinaisen sielun omistajalle.


      • mariaaaazz

        Olen myös skorppari tyttö ja olen seurustellut 6 vuotta rapu-miehen kanssa. Kertomasi oli kuin elämästämme.!! =)


    • shulle

      se on heikko luuseri :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe