Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kantonista Hainanille vai Vietnamiin?

reppureissaaja2

Hei,
tarkoitus mennä halvoilla lennoilla Kantoniin tammikuuksi (3-4 viikkoa). Siellä ei taida olla ihan hellekelit ja kaipuu olisi kova lämpöön ja rannalle.
Olen reppureissaaja ja en tykkää isoista turistikohteista, aiemmin tullut käytyä intiassa, thaimaassa ja kambodzassa omatoimisesti. Löytyykö Hainanista rauhaisia, kauniita rantoja edullisella bungalowmajoituksella, vai pitäisikö suunnata Vietnamiin? Ilmeisesti hanoihin pääsee edullisesti ja sieltä voinee ostaa edullisia lentoja etelä-vietnamiin.
Mikä on hainanin hintataso?

2

724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ML11

      Hainanissa Sanya/Dagonhain alueella on halpaa myös pienellä budjetilla liikkuvalle (tietysti paikasta riippuen), mutta paikka on ihan rehellinen auringonottopaikka hiekkarantoineen. Hainanilla on kyllä paljon erilaisia paikkoja, kun löytyy sademetsää yms. Itselle riittäisi Hainanilla max 10 päivää. Itse en lähtisi Vietnamiin, koska lennot Kiinasta ulos ovat yllättävän hinnakkaita eli Vietnamin hoitaisin ihan eri reissulla. Ennen yhdistäisin jotain muuta Kiinasta tai vaikka Honkkarit.

    • janooo

      itse asun nyt hainanissa/sanya/dadonghaissa, tällä reissulla nyt puoli vuotta. hotellin saa 5-10 e helposti, pelkkä hotelli mutta ihan ok. aurinkoa riittää talvella ja hyvä ranta, rauhallinen. täältä on helppo mennä vietnamiin vaikka maitse ja taitaa haikousta päästä vissiin laivalla myös, en ihan varma. eläminen hainanilla on aika halpaa jos tietää minne menee ja mikä on sopu hinta. monessa paikassa englannin kielinen ruokalistassa on kalliimmat hinnat mitä kiinalaisessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe