Turvallisuus(lapset)

äiti65

Hei!
Meidän perhe on kanssa lähdössä Porto das Dunasiin hiihtolomalla. Odotamme jo matkaa paljon.

Omat lapseni ovat tyttöjä, 13 ja 16 v.

Sitten asia joka huolestuttaa, jos te jotka Brasiliaa käyneet..? Oma tyttäreni, juuri tuo vanhempi on pitkä ja vaaleahiuksinen ja muutenkin ikäistään vanhemman näköinen. Mutta kuitenkin hiukan ujohko. Miten, kuinka avonaisissa vaatteissa uskaltaa päästää tyttöä ulos ja miten esim. rannalla? Entä ravintoloissa? Kuinka "tuttavallisia" miehet ovat, koska tyttö menee helposti hämilleen, tämä huomattiin Marokon matkalla, ja luulen että tyttö hiukan pelkää tätä matkaa tuon takia. Omia kokemuksia tai muita vinkkejä?

9

2365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      etta brassikundit ui liiveihin.

      Nuori blondi.... se siita.

      • kyllä

        etteivät brassit ole läheskään yhtä tunkeilevia kuin marokkolaiset, tunisialaiset, turkkilaiset jne. Mielestäni ei kannata hermoilla asian vuoksi.


    • onpa jotain

      on teillä vanhemmilla huolet? Miten luulet käyvän ihan suomessa kun ....miten sitten suu pannaan vai meinaatteko pitää tytön lukkojen takana? Eikä kukaan nyt raiskata meinaa vaikka vähän ehkä voivat katsoa...aivan naurettavaa ja minusta kun tuntuu että monet tytöt(naiset) juuri nauttii siitä että että tummat urhot kuolaa heidän perään.

    • pöhö

      Brasiliassa naiset pukeutuu itsekin tosi paljastavasti joten tyttäres ei avonaisella vaatetuksellaan poikkea mitenkään paikallisista. Vaaleus tietenkin kiinnittää huomiota, mutta kuten joku jo mainitsikin, ei lähestyminen ole yhtä ahkeraa miesten suunnalta kuten esim.turkissa. Lähinnä katseita ja sillon tällön viheltelyjä. Mutta kun kulkee vaan katse eteenpäin ja jättää huomiotta niin kyllä se siitä. Ja tuskinpa tytärtäs päästät kovin kauas yksinään liikkumaan.

    • miksi matkustaa jos noin hu...

      Brasiliaa kolunneena voin sanoa että miehet ovat siellä suht asiallisia. Ja veikkaampa että tyttäresi on siellä ylipukeutunut vaikka panisikin bikinit päälleen. Brasilialaiset naiset kulkevat erittäin pienissä ja seksikkäissä vaatteissa. Brasilia on täynnä kauniita ja todella seksikkäitä naisia, joten veikkaan miesten olevan enemmän oman maansa naisten perään. aivan erilainen maa kuin marokko. ja tietenkin riippuu millaisen singnaalin antaa...

      • huolestuneelle

        hotellialue on suojattu ja siellä on aika pienet "piirit". Tyttäresi voi toki saada seuraa etelä Brasiliasta tulleiden lomalaisten lapsista jotka lomailevat lomahuoneistoissa. eli teinejä alueella on.


    • : )

      Olimme viime vuonna natalissa ja tyttäremme on 13 v. Emme kohdanneet mitään ongelmaa miehien suhteen, sitä paitsi kun menette niin tulette huomaamaan että prassi tytöt ovat jo 10 vuotiaina todella kehittyneitä. Maa on aivan ihana ja nauttikaa, me lähdemme taas uudelleen tammikuussa ja odotamme innolla.

    • Fortalezassa 3/06

      Brasiliahan on erinäköisten ja kokoisten ihmisien sekamelska, (mielestäni rikkaus) siellä ei erotu joukosta vaalea Suomalainenkaan. Mielestäni Marokkolaista ja Brasilialaista miestä ei voi verrata keskenään, Brasilialaiset ovat käytökseltään naista kohtaan herrasmiehiä. Vaimoni ainakin sai Brasiliassa erittäin hyvää kohtelua, missä vain liikuimmekaan. Voit aivan huoletta päästää tyttösi ulos niukemmallakin vaatetuksella, ulkona liikkuessaan "maalaisjärjellä" kyllä pärjää ! Toivotan teille hyvää matkaa !

    • ei hätää

      Hotelli on keskellä ei mitään, eli aivan rauhassa voivat tytöt siellä kävellä. Samba-juhlien aikaan (helmikuun loppupuolella) siellä on Brasilialaisia kuin meren mutaa, mutta silloinkin paikka tuntui erittäin turvalliselta ja uskon, että tytöilläsi on ennemminkin erittäin kivaa siellä Brassi-poikien ja -tyttöjen seassa.

      Itse olimme siellä juuri samba-juhlien aikaan ja todellakin ihmisiä oli paljon ja kun juhlat loppuivat, kaikki katosivat ja ei siellä juuri muita ollut kuin Aurinkomatkojen suomalaiset.

      Meille jäi Brasilialaisista erittäin miellyttävä kuva. Eivä ole tunkeilevia, mutta yrittävät kyllä tulla keskustelemaan turistien kanssa, ihan sekä miesten, lasten, että naisten kanssa. En ainakaan havainnut mitään iskuyrityksiä, vaikka seurueessamme oli pari teini-ikäistä tyttöäkin. Itseasiassa Brasilialaiset tytöt tekivät innokkaasti tuttavuutta näiden suomalaistyttöjen kanssa. Tulivat uima-altaalla juttelemaan ja kyselemään mistä ovat ja minkäikäisiä.

      Aquaville on ihan oma alueensa, sinne ei pääse ulkopuolisia ja todella turvalliselta tuntui olo siellä. Fortaleza tuntui paljon hurjemmalta paikalta kerjäläisineen ja slummeineen. Tosin kokemusta paikasta ei kauheesti ole, kun kävimme siellä vain pari kertaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1295
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      661
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      659
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe