Jennin atk-arvosana

ope

Opetan tekussa tietotekniikkaa, ja minulla on usein tapana käydä opiskelijoiden kanssa palautekeskusteluita tietotekniikan kursseihin liittyen. Näissä keskusteluissa käymme kurssin jälkeen vielä läpi, mitä opiskelija on omasta mielestään kurssilla oppinut, ja millaista arvosanaa hän itse odottaa. Arvosanan päätän kyllä minä, mutta otan toki huomioon opiskelijan perustelut.

Opetin syksyllä taas yhdelle ensimmäisen vuoden opiskelijaryhmälle tietovarastojen peruskurssia. Kurssi on aika vaativa, ja usein sinne tulevatkin juuri ne, joilla on vahva tausta tietotekniikassa, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Tällä kertaa kurssin kolmenkymmenen oppilaan joukossa oli 3 tyttöä, Mari, Johanna ja Jenni. Kaikki ihan kivoja likkoja, mutta Jenni oli kyllä tietotekniikassa aivan pihalla. Näytti siltä, ettei hän osannut käyttää edes käyttistä kunnolla.

Ulkoisilta avuiltaan Jenni oli kyllä sitäkin kehittyneempi - vaaleat kiharat, jotka luullakseni olivat luonnollista väriä - valuivat ihanasti hänen olkapäilleen. Hänellä oli kauniit siniset silmät, ja kasvoiltaan hän oli kuin suomineito - henkeäsalpaavan kaunis. Jennillä oli tapana käyttää erityisen avokauluksisia paitoja - usein jotakin vaaleansinisen sävyistä tai valkoista, ja muistan että ainakin toisinaan hänen paidan rintamuksessaan oli nauhat.

Onnekseni Jenni sattui istumaan melkein luokan edessä, ja kurssin aikana katselin usein salaa Jenniä - en tiedä, huomattiinko sitä luokassa, mutta kieltämättä usein tulin kiihottuneeksi hänen näkemisestään. Oppilaathan eivät näe, miten opettajan housut pullottavat, kun hän opettaa ja näyttää samalla asioita omalta tykkikoneeltaan.

Minulla on myös tapana kiertää luokassa, ja neuvoa oppilaita harjoituksia tehdessä. Tuolloin täytyi tietysti yrittää saada kalu pehmenemään sen verran, ettei pullotus housun etumuksessa kiinnitä opiskelijoiden huomiota. Jenniä oli aina mukava neuvoa, sillä hänen runsaat muotonsa näkyivät aivan erityisessä näköalassa, kun katselin häntä ihan läheltä seisten... Avonaisesta kaula-aukosta näkyivät hänen kookkaat mutta kiinteät rintansa, joita meikäläinen naimisissa oleva ukko ei ole muutamaan vuoteen nähnyt luonnossa.

Kurssin loputtua sovimme ajan palautekeskustelusta, jonka kävisin taas kaikkien opiskelijoiden kanssa omassa työhuoneessani. Sattui niin, että tuo sovittu aika oli iltapäivällä tuntieni päättymisen jälkeen, minulla oli tunteja puoli neljään, joten siihen jäi sopivasti aikaa käydä läpi kurssiarvosanoja.

Jostain syystä Jenni oli jäänyt viimeiseksi noissa haastatteluissa - oppilaat tulivat ihan satunnaisessa järjestyksessä, mutta hän taisi olla tahallaan jättäytynyt viimeiseksi. Jennin menestys tunneilla oli sen verran surkeaa, etten aikonut antaa hänelle edes ykköstä. Jenni tuli - kuten aina tunneillekin - seksikkäissä vaatteissa, ja tällä kertaa hänellä oli tavallisten farkkuhousujensa sijasta farkkuhame.

Aloimme sitten käymään läpi kurssimenestystä, näytin taulukosta, mitä tehtäviä Jenni oli palauttanut hyväksytysti, ja kerroin miltä kurssin lopputyö vaikutti. Jennillä taisi olla tavoitteena korottaa arvosanaansa, sillä hän katsoa tapitti minua silmiin, ja räpsytteli kauniita silmiään siihen malliin että... Ajattelin kuitenkin, ettei työtä ja huvia sovi sekoittaa, enkä halua muuttaa kenenkään arvosanaa sen perusteella, miten kaunis opiskelija sattuu olemaan kysymyksessä. Lopuksi kysyin Jenniltä, että mitä hän odottaa kurssilta arvosanaksi.

- No kuule ihan kolmosta ajattelin, sanoi Jenni ja katsoi silmiin hymyillen
- Tuo sinun näyttösi ei kyllä minun mielestä riitä edes tyydyttävään, minä vastasin. Jenni siirtyi hieman lähemmäksi, ja luulin että hän suuttuu, jos en päästä häntä läpi kurssista. En olisi uskonut, että hän rohkenisi tehdä sellaista, mitä hän teki: hän siirsi kätensä reidelleni, katsoi edelleen silmiin ja hymyili:
- Kai minä nyt tyydyttävän ansaitsen, ja pitäähän se välitön uusinta antaa, jos meinaisit hylsynä laittaa sen. Samalla hän hiveli jalkaani, ja tunsin kuinka veri alkoi pakkautua naamalleni - ja housuihini. Tällaista kiihottunutta jännitystä ei kovin usein koe - tuntui että tästä täytyy hypätä ylös ja juosta karkuun. Sitä en kuitenkaan tehnyt. Tiesin, että ovi on lukossa, eikä kukaan enää ole tulossa työhuoneeseeni. Niinpä siirsin tuoliani ja itseäni lähemmäs, siirsin käteni Jennin niskaan ja suutelin varovasti häntä poskelle. Kuiskasin hänen korvaansa, ja sanoin:
-kuten sanottu, tähänastiset näytöt eivät riitä. Se on sitten eri juttu, jos näytät osaamisesi.

Jenni otti minua kiinni käsivarresta, ja veti itsensä syliini hajareisin. Aloimme suudella hellästi, ja minun täytyi korjata hieman kaluni asentoa - minulla alkoi seista jo kovana, ja Jenni istui sen päällä niin että siihen sattui. Hän osasi antaa ihania kielisuudelmia, ja vastasin niihin parhaani mukaan. Aloin samalla hyväillä hänen kaulaansa, ja melkein kokonaan paljaita olkapäitään. Hänen vaaleat kiharansa tuntuivat ihanalta käsiäni ja kasvojani vasten. Tunsin, että Jenni alkoi kiihottumaan todella paljon, hän avasi pari kauluspaitani nappia, ja suuteli kaulaani.
- Näyttää siltä, että arvosana on kohoamassa! Jenni hieroi kovaa kyrpääni housujen päältä. Hän avasi enemmän paitani nappeja, hyväili rintaani käsillään ja suuteli minua.
- Ehkä, vastasin. Saat ensimmäisen harjoituksen: avaa housuni, ja näytä mitä muuta tuo ihana suusi osaa. Jenni siirtyi lattialle polvilleen, ja avasi housuni. Hän veti minua polvitaipeista hieman enemmän selälleen, ja alkoi hyväillä kaluani. Tällaista hoitoa en ollut koskaan saanut - hän osasi helliä terskaani niin ihanasti - ja samalla hän runkkasi minua kiduttavan hitaasti. Hän hyväili minua niin hitaasti, että sain nauttia pelkäämättä, että laukeaisin aivan heti. Jenni imi kaluani, ja tuntui kuin taivas olisi auennut... Laitoin silmäni kiinni, roikutin päätäni taaksepäin ja nautin. Mulkkuni alkoi sykkiä hänen käsittelyssään hitaasti. Minun oli pakko hyväillä hänen hiuksiaan, ja katsoa häneen - muuten olisin menettänyt tajuntani. Tuntui, että laukean aivan kohta hänen suuhunsa. En kuitenkaan halunnut vielä laueta - halusin tehdä vielä paljon hyvää Jennille. Niinpä pyysinkin häntä vaihtamaan paikkaa kanssani.

Jenni pudotti farkkuhameensa lattialle, ja alta paljastui musta sukkanauhavyö, ja paljas pillu. Hän oli valmistautunut tähän näköjään hyvin, hänen pillunsa oli ajeltu, ja kostunut suihinoton aiheuttamasta kiihotuksesta. Vaikka mieleni olisi tehnyt, en vielä antanut kielihoitoa Jennille. Halusin tutkia hänen rintansa ensin...
Autoin häntä riisumaan paitansa. Hän istui tuolille, ja jätti vielä mustat rintaliivinsä päälleen. Siirsin molemmat käteni hänen niskaansa, upotin sormeni hetkeksi hänen pehmeisiin kiharoihinsa ja pidin hänen kaulastaan kiinni molemmilla käsilläni. Halusin suudella häntä, ja maistaa miltä hänen suudelmansa maistui kostuneen kaluni jäljiltä. Miten ihanalta Jenni maistuikaan! Makealta ja hiukan karvaalta...

Hivuttauduin suutelemaan Jenniä hitaasti alempaa ja alempaa. Ensin hyväilin huulillani ja kielelläni hänen pehmeää poskeaan, jota peitti ohuen ohut vaalea nukka. Suutelin hänen kaulaansa, ensin melkein leuan alta sitten korvaa ja niskaa. Tunsin, kuinka Jenni hengitti raskaasti, ja hänen kätensä olivat niskassani - hän veti minua itseään vasten. Avasin hitaasti hänen rintaliivinsä, ja riisuin ne pois. Hänen rintansa näyttivät niin suurilta... Voi miten ihanalta tuntui ottaa ne käsiini, hyväillä niitä hellästi. Aloitin nuolemaan häntä ensin rintojen yläpuolelta samalla hellästi hyväillen. Sitten siirryin pikkuhiljaa nuolemaan toista rintaa ja nänniä. Leikitteli kielelläni hänen nännillään, joka kovettui entisestään. Jenni upotti kynsiään niskaani, ja alkoi huohottamaan...

Siirsin toisen käteni hänen vatsalleen, ja hivutin sitä hitaasti hänen haaroihinsa. Aloin hyväillä hänen alavatsaansa ja häpykumpuaan samalla kun nuolin hänen nännejään. Minun oli pakko ottaa jo hänen suureksi kasvaneita nännejään suuhuni imettäväksi. Imin niitä vuorotellen ja hinkkasin vasemmalla kädellä varovasti hänen klitoristaan. Liu'utin keskisormeani hänen klitorikselta sisään pilluun, ja taas takaisin klitorikselle... Jenni otti toisella kädellään olkapäästäni rajusti kiinni, ja puristi toisella kädellä niskaani. Tunsin, kuinka hän alkoi lähestyä orkkua, hän taivutti päätään taaksepäin ja alkoi uikuttaa käheästi... Työnsin keskisormeani lujasti hänen pilluunsa, kun hän tärisi orgasmista. Tuntui, että tuo orgasmi kesti useita sekunteja. Melkein puraisin hänen nänniään, kun hänen kyntensä satuttivat niskaani...

Kohta olisi minun vuoroni...

Jatkan, jos haluatte :)

19

28103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m71

      Joo, jatka vaan, ihan hyvä stoori

    • *virgin*

      jatka mielenkiintoinen stoori...

    • ope

      Halusin antaa kovaa kyrpääni Jennille. Potkin housujani pois jaloistani, ja työnsin kaluni hitaasti Jennin sisään. Jenni kietoi jalkansa ympärilleni, ja minun oli helppo nostaa hänet pöydälle. Halusin naida häntä hitaasti...

      Jenni makasi selällään nauttien. Hänen reitensä puristuivat ympärilläni, kun työnnyin hänen sisäänsä uudelleen ja uudelleen. Hän tarttui ranteisiini, ja puristi lujasti. Nojasin pöytään, ja nussin tuota ihanaa tyttöä niin hitaasti, kuin pystyin, sisään ja ulos. Jenni osasi jotakin, joka tekee minut aivan hulluksi: jokainen kerta, kun vedin kyrpää ulos, hän puristi pillunsa lihaksillaan itseään tiukemmaksi. En tiedä mikä siitä tekee niin ihanaa... minun oli pakko alkaa voihkia, kun tuntui niin uskomattomalta. Kaluni paisui entistäkin suuremmaksi.

      Jokaisella työnnöllä lähestyimme yhteistä orkkua... Minun oli vaihdettava hieman asentoa. Otin Jennin jalat olkapäilleni, ja aloin naida häntä kunnolla seisten. Siirsin häntä lähemmäs pöydän reunaa, jotta pystyin uppoamaan hänen märkään vakoonsa syvälle. Jenni halusi minun tulevan jo kohta. Tästä asennosta näin, kuinka kyrpäni liukui hänen märkään posliiniseen pilluun. Hän oli kastunut jo häpykummustaankin, joka kiilsi nesteestä, ja minua kiihotti katsella kuinka upposin häneen. Kiihdytin vauhtia, kunnes olin jo laueta tuohon ihanaan vakoon.

      Halusin ottaa Jennin lähelleni, koska halusin tuntea orkun yhdessä hänen kanssaan. Nostin hänet puoliksi syliini niin, että hän istui pöydän reunassa. Hänen jalkansa kiertyivät ympärilleni, ja hän halasi minua suudellen. Painauduimme toisiamme vasten hellästi, ja kaluni upposi häneen hitain liikkein. Suutelin hellästi hänen korvannipukkaansa, ja silitin hänen hiuksiaan. Hitaasti ja hellästi lähestyimme yhteistä orgasmia... Se tapahtui niin ihanasti... Aloin sykkiä hänen sisällään, ja tunsin kuinka hän alkoi taas täristä minua vasten.

      Jenni upotti kynsiään selkääni, kun hän sai orkun yhtäaikaa kanssani. Ruiskutin hänen sisäänsä valtavan spermalastin, tuntui kuin silmissäni olisi sumennut kun hänen pillunsa muuttui mielettömän tiukaksi hänen saadessaan. Nain häntä hellästi niin kauan kuin hänen orkkunsa kesti.

      Suutelin häntä, ja vedin hellää kaluani ulos hänestä. Vaikka olin ruiskuttanut hänen sisälleen paljon, lensi minusta vielä hieman hänen häpykummulleen ja sukkanauhavyölleen. Kaluni oli vieläkin kova ja tulipunainen.

      Istuin tuolille ja otin Jennin syliini. Suutelimme ja hyväilimme toistemme hiuksia - tällaisen jälkeen en enää jaksanut rakastella enempää, vaikka mieli olisi tehnytkin.
      - Niin mites sen arvosanan kanssa? Jenni kysyi.
      - Eiköhän se kolmonen ole vähintään kohtuullinen, vastasin. Sovitaanko, että jos palautat vielä jonakin päivänä yhden etätehtävän, nostan arvosanasi hyvään neloseen.

      Jenni lupasi antaa tuon etätähtävän vielä minulle, joten jään odottamaan. En uskaltanut mennä kotiin vaimon luokse käymättä ensin sosiaalitilan suihkussa...

      T. Ope

      • susmis

        Etköhän kirjota vielä siitä etätehtävän palautuksesta. Mahtavaa tekstiä. Osaat kirjottaa, ..ja voisin kyl itekki kokeilla..


      • Nainen

        Herranjumala, miten upea tarina. Harvoin näkee yhtä kiihottavaa tekstiä. Uskokaa huviksenne, että kun pääsin toisen osan loppuun, olin lauennut kahdesti. Mahtavaa!!!


      • Minä........
        Nainen kirjoitti:

        Herranjumala, miten upea tarina. Harvoin näkee yhtä kiihottavaa tekstiä. Uskokaa huviksenne, että kun pääsin toisen osan loppuun, olin lauennut kahdesti. Mahtavaa!!!

        perkeleessä on se jatko???????


      • Jenny

        Otsikko, jo kertoo kaiken!


      • mies
        Nainen kirjoitti:

        Herranjumala, miten upea tarina. Harvoin näkee yhtä kiihottavaa tekstiä. Uskokaa huviksenne, että kun pääsin toisen osan loppuun, olin lauennut kahdesti. Mahtavaa!!!

        uskoa, kun tais käydä samoin. hups...*tahtoo opeksi*


    • Jenni

      Mä taidan hakea tekuun... Lisää, please! Vaikka tukiopetuksen merkeissä;)

    • Mahtavaa!

      sinä et kun et osaa kirjoittaa-etkä lukea.Sinulla ei tuo älykkyysosamäärä ylitä juuri kengännumeroa.Herää pahvi!

    • simppeli

      SUN ON PAKKO JATKAA. =)

    • ÖHHÖHÖÖHH

      Jos oli omaa materiaalia, niin nobelin kirjallisuus palkinto sulle! Heh!

    • kyllä taatusti haluan todella mahtava tarina!!!!

    • harri

      Miten voit kirjoittaa ja tehdä tuollaista?? Eikö joku raja pitäisi olla tekemisissä? Tyttöhän on ollut vielä lapsi ja sinä opettaja, ei opettaja tee noin vaan opettaa! Eikö sinulle opettajakurssilla kerrottu? Jonkun pitäisi valvoa näitä juttuja, poliisille on saatava lisää työpaikkoja! Joku kuri ja järjestys!

      • Lovedoctor69

        Parru perseeseen ja paskaa ryntäille...Näin toimitaan


      • :)..

        Taitaapa olla harri itsekin opettaja...Luulis tommosen piristävän päivää!!!


    • Minä....

      jatkoa ehdottomasti!!!!!!!!! joten toivoisin että jatkaisit pian!!!!

    • boy

      otsikko kertoo kaiken eli on pako jatkaa

    • m15

      ..helvetissä jatkat!!! Mikä kysymys toi oli?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe