Teab keegi kaua peab soome firmas ja kelas olema arvel , et töötuks saaks jääda. Praegusest ametist nii kõriniiiii..
töötuks
14
1368
Vastaukset
- Ära kurat
mötlegi minu kulul elama hakata! Ka minul on vahepeal körini, aga veromaksjate elatatavks ei hakka. Häbene parasiit!!!!
- jyrki01
Vaheta siis juba parem tööd, sest kui töötuks jääd võid arvestada, et oled põhjas.
- töötu
Kui ise töölt ära tuled, siis töötu abirahasid ehk nii kergelt ei saagi.
Aga kui tõepoolest tahad ära tulla, siis ehk annad teada, milline koht vabaks jääb või kas sinna veel inimesi vajatakse.
Ise momendil jäin töötuks, kuna töö oli hoojaline. Soomes muidu olnud peaaegu 4.a., räägin soome keelt hästi.
Ehk kirjutaksid mulle meilile, milline töö see nii tüütu on ja kus see asub. Võib-olla koos leiame mingi teise lahenduse. TÄNAN! - töötu
töötu kirjoitti:
Kui ise töölt ära tuled, siis töötu abirahasid ehk nii kergelt ei saagi.
Aga kui tõepoolest tahad ära tulla, siis ehk annad teada, milline koht vabaks jääb või kas sinna veel inimesi vajatakse.
Ise momendil jäin töötuks, kuna töö oli hoojaline. Soomes muidu olnud peaaegu 4.a., räägin soome keelt hästi.
Ehk kirjutaksid mulle meilile, milline töö see nii tüütu on ja kus see asub. Võib-olla koos leiame mingi teise lahenduse. TÄNAN!minu e-mail ei hakanud tööle. Kirjutan siis selle avalikult: [email protected]
Ootan sinu kirjutamist, teemaalgataja!
Ka teised, kes teavad kuskil tööjõu puudusest, võivad kirjutada. Olen asjalik, aus ja kohusetondlik inimene. Pahandusi minuga ei tule, võite selles kindel olla. TÄNAN! - tööö
töötu kirjoitti:
minu e-mail ei hakanud tööle. Kirjutan siis selle avalikult: [email protected]
Ootan sinu kirjutamist, teemaalgataja!
Ka teised, kes teavad kuskil tööjõu puudusest, võivad kirjutada. Olen asjalik, aus ja kohusetondlik inimene. Pahandusi minuga ei tule, võite selles kindel olla. TÄNAN!kas oled nõus 7 eurot tunnis selg märg rabama?
- töötu
tööö kirjoitti:
kas oled nõus 7 eurot tunnis selg märg rabama?
olen selle raha eest selg märg tööd teinud. Ainult ausalt öeldes, see-eest on elamine tasuta olnud.
- sellest
missugune iseloom on. Soomlasena (50 a töötanud) tean et on inimesed kes ei vaja ega taha tööle minna kogu eluajal!
- tööline
Eestlased on läbi aegade olnud töökas rahvas. Ega ometi Ivan ole pääsend töugu rikkuma? Otsi uus töö!
- Põdrakasvataja
oi sind!
- tööö
No nii , häbenen oma laiskust ja lodevust ..
Asi lihtsalt selles et teeme urakatööd nii et selg märg, ja kui lõin kulunud aja palgaga läbi tuli tunnihindeks narrilt vähe. Ehk siis on normid nii üles aetud ja töökad eestlased rabavad rõõmuga, ikka teenib ju rohkem kui eestis!
Oligi plaan mitte töötuks jääda aga läbi KELA soome kursustele, keelt ja uut ametit. - lahendus
Mine Eestisse tegema sellist tööd mis sinule meeldib. Saad 1.7-2.5 eurot tunnis ja siit veel tulumaks ära.Normaalne?
Kolmas võimalus on mine kooli.Ja niipalju võin veel öelda et ega sa midagi oskama ei pea kui kooli lõpetad.Pea asi et paber koolist on olemas ja raha jookseb,vähemalt Soomes.Olen juba 10 aastat vaadanud kuidas meie firmasse tuleb täielikke jobusid tööle.Mõistus täielikult puudub ja isegi 80 45 teeb raskusi.Aga istuvad laua taga ja raha tuleb.- catti79.
Kela rahast ei tea midagi mina sain omal ajal kohe vöi oleks saanud,kuid vöeti arvesse mehe sissetulek ja sellega seoses ei oleks saanud kelast kui paar markka päevast.Läksin siis harjutama laseaeda ning siis sain kohe selle perus päivärahan. Kuid kui liitus oled vöi ametiyhingus siis kymme kuud pead tööd tegema ,et ametiyhing maksaks sulle. Vähemalt nii oli enne lood siin pool sood.
- merileet
sa pead olema kolm kuud tööl,aga ega sa ju enne töötu vöi olla ,kui sa pole eelmisest töökohast ära tulnud.
- töö
Tänud asjaliku vastuse eest. Eks see kolm kuud saab peagi täis. Samas kas kolm kuud tööl või KELAs arvel? Siis peab uurima, mis variante tuleb. Tegelikult egas töötuna ellu ei jääkski, vuokra vaja maksta jne...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Petteri Orpo on satusetä
Väittää että työllisyys on Suomessa samalla tasolla kuin hallituksen aloittaessa kesällä 2023. Fakta on, että työllisi422998Kauppalehti - Törkeä skandaali paljastui: Espanja käytti EU-rahoja ihan muuhun kuin piti
Espanja on käyttänyt miljardeja euroja EU:n elpymisavustuksia eläkkeisiin ja sosiaalimenoihin – ja pyytää lisää. Espanj872906SDP pelastaa uppoavan Suomen
2027 kun SDP voittaa ylivoimaisesti vaalit alkaa Suomen uusi raju syöksy kohti täystyöllisyyttä ja turvallisempaa yhteis1602812Jopa Espanjassa talous kasvaa, Purra vain irvistelee
Huomaa kuinka Purra on Suomen historian huonoin miniseteri, joka ei ole saanut aikaiseksi kuin tuhoa, Siis jopa vasemmis2012105- 1121978
Orpo ja Purra, käykää hakemassa oppia Espanjasta
Espanja on näyttänyt kuinka kova työttömyys nujerretaan ja saadaan maan talous palautettua nousu-uralle. Ei ole häpeä kä151963Jääkiekon MM:t pitää siirtää MTV:ltä Ylelle
Persuille ikäviä uutisia taas. . Valtioneuvoston asetuksen mukaan MM-kisat kuuluvat kansallisesti merkittäviin tapahtumi501579Tsemii Pete ja Linda! Tässä tärkeät kellonajat Euroviisut-viikon ohjelmista tv:ssä!
Euroviisut järjestetään Wienissä Itävallassa 12.-16. toukokuuta. Tsemii Pete ja Linda kisaan! Vetäkää Suomelle voitto Li371564Raiskaukset loppumaan?
Onko kenelläkään tiedossaan tuloksellisia keinoja saada väkisinmakaaminen loppumaan tai edes vähenemään? Lainsäädännön3701421- 871061