Betaine hydrochloride with pepsin

Ohjeita please

Olen ostanut Betaine hydrochloride with pepsin -valmisteen. Jollakin oli neuvoja, miten käyttää sitä. Voisitteko vielä laittaa niitä tähän. Kiitos kovasti!

11

11609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tabletteja otetaan tarpeen tullen sulattamaan ruokaa. Betaiinihydrokloridi sulattaa kalkkia, sokeria tai yleisemmin hiilihydraatteja sekä kahvia, pepsiiniä taas tarvitaan valkuaisaineiden sulattamiseen. Jos nämä ruoka-aineet eivät sula puhutaan ”liikahappoisuudesta”, silloin närästää ja valkuaisaineen sulamattomuus nostaa happoja suuhun asti. Kuitenkaan happoja ihmisillä on tuskin koskaan liikaa. Ne voivat olla vain epätasapainossa tarpeeseen nähden, siitä oireet. Terveellisin tapa silloin on yrittää tasapainottaa niitä tarvetta vastaavaksi, ei salvata tai neutraloida suolahappoa. Mainittuun tarpeeseen voi ottaa tabletin, mutta aina riittävän veden kanssa. Verrattuna parantaja Blomkvistin hyväksi havaitsemaan annostelumäärään betaiinihydrokloridia ja pepsiiniä, purkin kyljessä mainitut tabletin ainemäärät ovat noin puolet niistä. Niitä voi siksi pitää aika mietoina, mikä selittyy sillä, että tabletin koonhan täytyy pysyä tietyissä rajoissa. En ole asiaa selvitellyt, mutta on mahdollista että kyseiset tabletit ovat parantaja Blomkvistin tableteista kopioitu. Blomkvist nimittäin laati vastaavan tablettireseptin, jota Ruotsissa ainakin 70-luvulla valmistettiin muistaakseni nimellä Stomack. Moni sai niistä avun vaivoihinsa.
      Ei tarvitse odottaa närästystä, antaakseen lisäapua ruokansa sulatukseen. Jos on ilmavaivoja, sekin on aina merkki siitä, että ruokaa ei jakseta sulattaa 0-pisteeseen asti, kuten pitäisi. Siinäkin tilanteessa voi ottaa tabletin. Erittäin pahanhajuiset tuhnut kielivät sulamattomasta valkuaisaineesta, äänekkäämmät ilmat taas hiilihydraattien sulamattomuudesta.
      Omalle ruumiille on hyvä antaa aina tilaisuus itse muodostaa tai pakottaa muodostamaan omat sulatusaineensa mm. tabletissa olevat. Siksi voi olla hyvä odottaa ruokailusta puoli tuntia ja vasta sitten nauttia apua ruokansa sulattamiseen. Jos tietää etukäteen, ettei kykene ruokaansa sulattamaan, silloin voi ottaa jo ruokailun/ kahvittelun yhteydessä, kuten purkin ohjekin neuvoo.
      Ruoansulatus on aina henkilökohtainen asia. Toisen tarvetta ei voi tietää. Ohjeetkin ovat siksi periaatteellisia. On itse opittava tuntemaan omaa ruumistaan ja kokemaan ruoansulatuksen tila ja toimimaan sen mukaan. Ei se vaikeaa ole ja sen opiskeluun on koko elämä aikaa. Purkin kyljessä on hyvä ohje, jonka voi ilmaista siten, että parantamalla ruokansa sulatusta tabletin avulla, ei pidä sen varjolla laiminlyödä terveellistä syömistä ja juomista.
      Mm. kaikista hiilihappoisista juomista kannattaa pysytellä erossa. Ne vaikeuttavat aina sokerien sulatusta.

      • ap.:ltä

        Kiitos paljon vastauksestasi. Otan sen talteen. Minulla on närästystä ja epäilen juuri tuota, etteivät valkuaisaineet sula kunnolla. Toivottavasti valmiste auttaa. Kerron vaikka sulle kokemuksiani myöhemmin, jos haluat. Kiitän vielä kovasti. Sinun innoittamanasi ostin valmisteen. Kannattaisikohan ostaa itse liuosta myöhemmin?


      • ap.:ltä kirjoitti:

        Kiitos paljon vastauksestasi. Otan sen talteen. Minulla on närästystä ja epäilen juuri tuota, etteivät valkuaisaineet sula kunnolla. Toivottavasti valmiste auttaa. Kerron vaikka sulle kokemuksiani myöhemmin, jos haluat. Kiitän vielä kovasti. Sinun innoittamanasi ostin valmisteen. Kannattaisikohan ostaa itse liuosta myöhemmin?

        Kerro vain kokemuksistasi. Voin samalla lähettää sinulle lisää opiskeltavaa Blomkvistiltä, miten pitää itsensä terveenä. Postini oli [email protected].


    • .........

      Itse olisin kovasti kiinnostunut kokeileen tätä valmistetta, mutta mistä sitä saa?

    • Korjausta

      Hetkinen, eikös se mene just toisinpäin. Eli jos on liikaa vatsahappoja niin sitte närästää eikä missään nimessä pidä ottaa noita tabuja. Jos taas ei erity tarpeeksi vatsahappoja ja ruoka ei sula, niin silloin tarvitaan tuota.

      Lukekaapas tämä jos vaan enkkua osaatte:

      http://www.modernherbalist.com/betaine.html

      Tosin kyseisessä artikkelssa todetaan että joskus liikahappoisuuden oireet on hyvin samankaltaiset vähähappoisuusongelman kanssa, joten niitä on vaikea erottaa ja testaamalla noilla nimenomaisilla napeilla saa selville kummasta kyse.

    • 5

      eikähän valmariini oo paljo parempi ilman sivuvaikutuksia. tolla niitä sitte onkin?

    • vuokralainen1

      Ostin Betaine Hydrochloridea With Pepsin. Eilen otin 2 tablettia ohjeen mukaan ja sen jälkeen söin proteinipitoista ruokaa, niinkuin jossakin suositeltiin.
      2 tunnin päästä tunsin miten rintaa lämmittää ja suusta tuli kuin lämpöisiä henkäilyjä. Aivain kuin jotain todella voimakasta tapahtuisi vatsassa. Pelkäsin että kohta alkaa närästämään lujaa, koska olen kärsinyt em vaivasta todella paljon. Mutta niin ei kumminkaan käynyt. Seuraavana aamuna pääsin vessaan normaalisti, mutta kuumat henkäilyt jatkuvat edelleen. Tuntuu kuin vatsasta nousisi jotain vahvaa kaasua mikä ärsyttää hengitysteitä.
      Tänään en ota em. tuotetta koska jäi pikkuinen pelko närästyksestä.
      Mutta kun saan oloni normaaliksi jälleen kokeilen pienemmällä annoksella, esim puoliska tablettia.
      Olen kärsinyt vuodesta 1991 ummetuksesta, närästyksestä ynnä muista aiheeseen liittyvistä vaivoista, esim joskus on on ollut vessassa käyntien väli jopa 7 päivää. Voi vain kuvitella kuinka täysi ja huono on olo ollut. Joutunut käymään lääkärissä useita kertoja ja useita eri kokeita on minulle tehty.
      Lääkkeitä olen syönyt varmasti koko skaalan mitä apteekista löytyy.
      Aina närästyslääkkeistä rauhoittaviin!
      Mikään ei ole tepsinyt ja auttanut vaivoihini lopullisesti, oireet ja vaivat ovat vain vaihtuneet.
      Joten rupesin tutkimaan elämän tapojani, huom 20 vuotta!
      Nyt olen havainnut mistä saa paremman avun, vähentää vaatimustasoa elämältäni - mikä on täysin verrannolinen stressitasoon. Eli vähemmän rahan perässä juoksua, eli ei velanottoa esim autoon, tai asuntoon. Käteiskauppa kunniaan, työnantajan puheet kiireestä sivuutan täysin - olenhan vain pelkkä palkansaaja. Toki teen työni kunnolla ilman mitään sitoumuksia häneen - vaikka lopputilin uhalla. Helppo jäädä pois kun ei ole velkaa. Myös tupakointi vähentynyt 40 tupakasta päivässä 3-4 tupakaan. Nyt meinaan lopettaa kokonaan, sekin on paljon helpompaa kun stressilähde on poistettu. Sama kahvin kanssa ennen kahvia meni 3-5 pannua päivässä enää vain 3kuppia aamusta. Alkoholi loppui jo vuosia sitten kun ei enää vatsa, eikä pää kestänyt sitä lainkaan. Tuntui että henki lähtee.
      Tupakka, kahvi, rasvainen ruoka, sokerit yhdessä, stressillä kuorutettuna, on kaikkea sitä mitä ihminen ei ole valmistettu kestämään!!!
      Eli ne pois minusta.
      Monet lääkkeet mitä kyseisiin vaivoihin on markkinoilla ovat vain tarkoittettu ylläpitämään huonoja elämäntapoja mutta ei poista itse sairautta. Meidän tulisi hoitaa terveyttä, eikä vaalia huonoja elämän tapoja lääkkeiden avulla.
      Toki lääketeollisuus saa rahaa niistä ja me voimme jatkaa omaa valitsemaamme tietä,Mutta jos oletusarvoisesti olemme terveitä, sekä henkisesti ja fyysisesti alkaa päälle. Niin vaivoista pääsee eroon elämän tapa muutoksilla.
      Nykyihmisen elämän tavat ovat aika uusia, ehkäpä vain noin 100 vuotta. Kroppamme ei kykene vastaamaan niihin - että vinkiksi jos vaikka jättäis muutaman kupin kahvia pois niin olo kohenis. Tai kalliin auton sijasta ostais vaikkapa halvan Toyotan ja kävis aurinkorannalla lomalla ja omakotitalon sijasta ostais vaikkapa 3h ja keittiön kerrostalosta ja jäis sitä rahaa muuhunkin. Siten ehkä sais sen oman vapauden kukoistamaan ja jaksais hymyillä kun muilta on jo voimat menny.

    • Vuokralainen2

      Amen! Hyvä kirjotus vuokralainen1

    • Anonyymi

      Se oli hyvä aine alussa mutta käytettyäni sitä noin2 vuotta minulle tuli siitä oksettava olo mutta ei oksennuttanut. Lopetin sen käytön ja paha olo hävisi. Nyt puolen vuoden jälkeen aloin käyttää sitä 1 tabletti päivässä veden kanssa, mutta heti tuli sama oksettava olo, en tiedä mistä se johtuu. Nyt en käytä sitä. Käytin sitä aikaisemmin veden ruuan yhteydessä kaksi kertaa päivässä.

      • Anonyymi

        Mulle luontaistuotteen myyjä sanoi, että jos tabletin oton jälkeen tulee huono olo, niin silloin ei ole kyseessä suolahapon vajeesta. Ja jos ensimmäisellä kerralla ei tule minkäänlaista vaikutusta, niin silloin on suolahapon vaje eli silloin jatketaan ottamaan tabletteja aina ruokailun yhteydessä niin monta päivää tai viikkoa niin että tulee se ensimmäinen huono olo, jolloin voi lopettaa tai ainakin siirtyä miedompaan tablettiin.


    • Anonyymi

      Tiedosta kiitollinen
      Hei!
      Ko tabletit todellakin auttoivat vaivaan jota olen luullut refluksitaudksi.
      1 tabletti ruoan kanssa vettä vähintään lasillinen.
      Vaivat tipotiessään samana päivänä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4116
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1674
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1370
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe