Miksi islam vaatii eläinten epäinhimillistä teurastusmenetelmää?

Muhamed

Muslimit samoin kuin juutalaiset saivat takavuosina aikaan Suomeenkin sellaisen lainmuutoksen, että eläinten epäinhimilliset teurastukset sallittiin.

Miksi allah vaatii, että eläimet pitää teurastaa epäinhimillisellä ja tuskaa eläimille tuottavalla tavalla?

Ovatko muslimit saastuttamassa jo Suomenkin?

11

562

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lahtari

   Raamatussa ja koraanissa todistellaan elävillä olennoilla olevan henki ja sielu. Juutalaisten rabbien ja islamin mullahien tulkinnan mukaan laskettaessa veri pois niin henki lähtee ja kait sielukin samalla.
   Eikä elukoiden sielua haluta syödä.
   Tämän uskomuksen lisäksi luullaan ettei verta saada pois ruhosta ellei sitä lasketa pois ennen tainnuttamista. Nämä opit ovat peräisin ajalta, jolloin ihmistenkin kiduttaminen oli tavallista saatikka sitten eläinten. Eläinrääkkäyksestä on alettu puhua länsimaissa vasta sivistyksen kasvettua. Suomessa taas suvaitaan tämäkin hullutus sillä perusteella, että tulokkaiden on saatava säilyttää kulttuurinsa.

  • Möhämmed

   islam sisältää niin paljon kaikkea ihmiselämälle vierasta, että tämä palsta täyttyisi hetkessä, jos niitä rupeaisi tässä luettelemaan.

   Esim.

   - viattomien murhaaminen
   - ns. kunniamurhat
   - enemmän kuin 1 vaimo miehellä
   - naisen alistaminen
   - kivitystappamiset
   - maailmanlaajuinen terrorismi
   - ihmeelliset pukeutumis- ja kättelysäännöt

   jne. jne. jne. jne. jne. jne. jne. jne. jne. jne.

   • Muhamed

    "islam sisältää niin paljon kaikkea ihmiselämälle vierasta, että tämä palsta täyttyisi hetkessä, jos niitä rupeaisi tässä luettelemaan. "

    Pitää paikkansa, mutta miksi Suomen lainsäätäjät menevät tuohon hulluuteen mukaan ja säätävät meidän kulttuurillemme vieraita lakeja?


  • utelias

   Kyllä meillä ei musilmeilla oli ,aika imhottava tunne ,kun tämä niiden lampaan teurastus aika tuli.Muutamaa päivää ennen tuotiin,lammas taka -pihalle.Kyllä se oli niin vasten mielistä ,että piti lähteä poiskotoa teurastuksen ajaksi.Vaihka se tapahtuikin sisätiloissa,koska joissai asunnoissa,on viemäri sitä varten keitiön lattiassa ,jotta siihen saa laskettua veren. Jossain rannoilla tehttiin myös nuotio ,ja teurastus siinä nuotion vieressä..
   Sitten juhlat oli ylimmilään ,kuin meillä täällä suomessa juhannuksena,viina virtasi sekä musiiki soi ja mässättiin lammasta...

  • A

   Onko teurustamisellä sääntöjä?Luulen että itse
   olet aikomainen mestari kiduttaja!Mitä kalastaja
   tekee,kun kalastaa kaloja?Tappaminen on tappami-
   nen,vaikka se pistoolilla,tai millä?Mutta jos joku yrittää tappaa minua,tulen sinun luoksesi,
   ettet satuttaa paljon!Syö tai älä syö siinä on
   kysymys!

   • x

    "Onko teurustamisellä sääntöjä? "

    Oli aikaisemmin. Eläimille ei saanut aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä. Teurastettava eläin oli tainnutettava ennen teurastusta sanoi laki.

    Nyt muslimien tultua lakia muutettiin niin, että eläimistä päästetään veri pois ennen tainnuttamista.

    Se on tarpeettoman tuskan tuotamista eli eläinrääkkäystä. Kaiken lisäksi suomalaiselle kulttuurille vierata.


   • Lakimies

    Maassa maanlakien mukaan, tai maasta POIS!!!!!!!!!!


   • lakiluk
    Lakimies kirjoitti:

    Maassa maanlakien mukaan, tai maasta POIS!!!!!!!!!!

    KAIKKI LAKIMIEHET MAASTA POIS,SAATANAT MUKANA.


  • kulinaristi

   "Elänten epäinhimilliset teurastukset?"
   Enpä tiedä minkälainen on inhimillinen teurastus?
   Teurastus on teurastus. Olen itse ollut vuosikausia kasvissyöjä,koska en halunnut,että vuokseni tapetaan eläimiä. Nykyisin syön lihaa ja mieluiten hyvää lihaa. Enpä tiedä missä saisi paremman makuista lihaa kuin arabimaissa. Tuoretta ja maukasta.Ei ole roikutettu päiväkausia varastoissa eikä pakattu elmukelmuun lihatiskille seisomaan. Lehmää,lammasta, kyyhkystä, kania.

   Kaikkia eläimiä tulee kohdella ja hoitaa hyvin. Mutta teurastus on teurastus.Eläinaktivisteille löytyisi kyllä ihan oikeitakin epäkohtia tässä maailmassa korjattavaksi!

  • luonnonlakeja

   Omasta kehyksestään irrotettu asia muuttuu historiallisen ajan, "kirjanoppineen" eli selittäjän, kirjoittajan, kielenkääntäjän, kultuurien ja uusien ajanjaksojen myötä. Vaikka käänettäisi historiasta löytyneitä alkuperäiskirjoituksia emme käsitä sitä maailmaa emmmekä niitä kultuureja emmekä varsinkaan sen kultuurin sisällä olevia erilaisia uskomuksia ja tapoja. Juuri sinä aikana on saattanut olla joku kulkutauti tms. minkä vuoksi on noudatettu jotain tiettyä tapaa tai menetelmää. Jokainen perimätietona tullut tapa ja uskonto on historiallisessa mielessä arvokas mutta uusien aikakausien on uudistuttava niihin inhimillisiin mittoihin joihin ihmisen aivot kulloinkin yltävät. Valitettavasti niin käy harvoin, toinen julmuus vain korvataan toisella. Niin kauan kun aivomme tarvitsevat meitä eli koko ihmeellistä ihmiselämän kokonaisuutta olemme riippuvaisia lainalaisuuksista: maidän on syötävä, juotava, hengitettävä... Olemme riippuvaisia siitä luonnosta mitä tuhoamme ja olemme riippuvaisia siitä kultuurisesta ympäristöstä mihin olemme syntyneet. Oman kultuurin kukoistus riippuu sen kultuurin yksilöitten hyvinvoinnista. Oman kansan ja oman maan historiallinen ulottuvuus (luolatutkimukset) takaa meille vankan sijan; sitä ei pitäisi millään maailmanpoliittisilla seikoilla tai jonkun maanosan liikalisääntymisellä horjuttaa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   8656
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   4823
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   194
   3819
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   85
   1909
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1785
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1557
  7. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   102
   1205
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   124
   1193
  9. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   53
   1146
  10. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   8
   1100
  Aihe