Seinäjoki 10.11

Tietääkö joku paljo tonne keikalle on liput ja mistä niitä saa ennakkoon? Katsomaan ois ihan pakko päästä!
Ilmoita


Manboyn kitaristi Antti kyseenalaistaa Findance.comin haastattelussa virallisen 911 -totuuden:

"Kerron, että olin juuri junamatkalla Tampereelta Helsinkiin katsonut South Parkin uuden jakson, joka keskittyi 9/11-salaliittoteoriaan, mistä Antti innostuu.
- Virallinen teoria on salaliittoteoria. Eihän kukaan tiedä, mitä oikeesti tapahtui, muuta kuin mitä meille on kerrottu. Siinä on todella hämäriä juttuja. Pitäis tutkia, miksi kolme teräsrunkoista rakennusta sortuu vapaanpudotuksen nopeudella, joka käytännössä tarkoittaa rakennuksen purkua räjähtein. Sen puolesta on todella paljon todisteita. Kaikkein parasta on, ettei wtc-7 rakennuksen "romahtamisesta" suuri yleisö edes tiedä eikä siitä ole valtamediassa juuri puhuttu.

Ja kuvat Pentagonista juuri iskun jälkeen osoittavat, että reikä on huomattavasti paljon pienempi kuin jos siihen olisi osunut American Airlinesin lento 77. Asiassa on niin massiivinen määrä ristiriitoja, että se asettaa virallisen teorian todella huonoon valoon. Mua harmittaa, että kaikki leimataan aina salaliittoteorioiksi. Virallinen teoriahan on maailman paras salaliittoteoria: Osama, Afganistanin luolasta, ohjaa 19 kaapparia Länsimaista yhteiskuntaa vastaan, Antti pohtii.
- Pitäis pystyä keskustelemaan ilman, että se leimataan salaliittoteoriaksi. Mun mielestä siitä ei ole olemassa varsinaista totuutta, vaan se on hirveen tunnepohjainen asia varsinkin Yhdysvalloissa. Hirveä tragediahan se on ja pitää kunnioittaa kuolleita ihmisiä, mutta se ei ole syy, etteikö voisi mennä syvemmälle, että mitä on tapahtunut, Toni tuumii."

http://911inmemoriam.blogspot.com
It's time to wake up!    
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Seinäjoki 10.11

Tietääkö joku paljo tonne keikalle on liput ja mistä niitä saa ennakkoon? Katsomaan ois ihan pakko päästä!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta