Bella 703

............

onko totta että lupaavat 12 solmua tuolle paatille ja oikeesti kulkee sen 6 solmua..???

20

14970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se totta

      Kyllä se tosiasissa kulkee yli 10 solmua, ehkä jopa sen 12, mutta meno ei ole ollenkaan niin mukavaa kuin 6 solmussa.

      • saippuakotelo

        saippuakotelo, pitäis rajoittaa vauhti max 5kn. Perämaininki vielä mailin päässä, kyllä vituttaa ajaa 50kn kun tuollainen paska on edessä!


      • put put
        saippuakotelo kirjoitti:

        saippuakotelo, pitäis rajoittaa vauhti max 5kn. Perämaininki vielä mailin päässä, kyllä vituttaa ajaa 50kn kun tuollainen paska on edessä!

        Etkö pääse ohi voi voi.Osta nopeempi vene ja sellainen joka kestää aaltoja.


      • Wenemies

        Kulkee hyvissä olosuhteissa 10,2 kn / 3050 r/min. Passeli matkanopeus n.7,5 kn / 2550 kierrosta. Meteli hyvin kohtuullinen, samoin kulutus. Jos haluaa nauttia, niin solmu pois ja ääni putoaa jonkin verran, mutta kulutus enemmän, eli on suht. liki runkonopeutta. 703 on mukavimmillaan noilla vauhdeilla, meno hiljaista ja aikaa nauttia maisemista. Pitkät rutiiniosuuden eivät aina ole herkkua, omanikin meni vaihtoon liukuvatunkoiseen, mutta hintansa on silläkin.


      • nokkahauki
        saippuakotelo kirjoitti:

        saippuakotelo, pitäis rajoittaa vauhti max 5kn. Perämaininki vielä mailin päässä, kyllä vituttaa ajaa 50kn kun tuollainen paska on edessä!

        Jos vituttaa niin älä nyt ainakaan merelle mene,mene hirteen.


    • Jiniz

      Meillä kulki 701 aikanaan 10 solmua 27hv Volvolla. Olis varmaan kulkenu sen 12 40hv koneella. Järkevä vauhti oli 6-8 solmua.

    • mutta miksi

      mutta miksi kysyt sillä ei kukaan täyspäinen luulekkaan joka ostaa 703 että sillä pääsee lujaa. Minäkin ostin 703 viime keväänä juuri siksi että ehtii katsella maisemia ja se että on edullista ajaa, matkanopeudessa menee 2 litraa löpöä, kuulit oikein. Siksi Bella 703 ja siksi että siinä on hyvä sijoitus. 20 vuoden päästä saa vielä omat pois kuten kävi minulle.Ja mihin helvettiin on vesillä kiire, sitä minä en ymmärrä ja ne nopeat veneet ovat muuten naruissa laiturissa? outoa mutta totta.

      • merkitys

        Tiedän ihmisiä joiden venepaikka on jonkun pitkän ja kapean lahden pohjukassa. Kun kolmantena kesänä ajaa samaa lahtea 2 tuntia mennen tullen, tulee mieleen, että vene voisi olla nopeampikin.

        Muuten olen pitkälti samaa mieltä.

        Veneen laiturissa oloon voi olla monta syytä joista polttoaineenkulutus ei todennäköisesti ole edes tärkein. Kovin usein näkyy olevan niin, että rahaa ja vapaa-aikaa harvoin on samalla henkilöllä.


      • Joopa joo
        merkitys kirjoitti:

        Tiedän ihmisiä joiden venepaikka on jonkun pitkän ja kapean lahden pohjukassa. Kun kolmantena kesänä ajaa samaa lahtea 2 tuntia mennen tullen, tulee mieleen, että vene voisi olla nopeampikin.

        Muuten olen pitkälti samaa mieltä.

        Veneen laiturissa oloon voi olla monta syytä joista polttoaineenkulutus ei todennäköisesti ole edes tärkein. Kovin usein näkyy olevan niin, että rahaa ja vapaa-aikaa harvoin on samalla henkilöllä.

        Kirjoitit mainion osuvasti tuon juttusi lopussa että raha ja vapaa-aika on harvoin samalla henkilöllä. Tosi osuva ilmaus, 10 pistettä.
        Minullekaan ei nopeudella ole merkitystä veneeni kanssa, usein teen niin että pudotan veneen liukumasta ja kierrokset 1500 ja sitten nautitaan. Nykyinen nelitahti hyrrää ihan kivasti eikä kulutakkaan 2 l/h noilla kierroksilla .
        TV: Paljon vapaa aikaa mutta ei paljon rahaa.


      • Olet oikeassa

        Oot oikeassa että kenällä on kiire vesillä? Mun mielest pitäis vaan nauttia maisemista. Bella 703 on hyvä maisema ja retkivene ja myös todella sioitus!


    • Minäsinähänmetehe

      Bella on mukavan lupsakka uppovene. Jolla voi tarvittaessa hetken hurjastella jopa 10-12 solmua.
      Oikeesti tämä ei ole puoliliukuva. On se niin hötösesti rakennettu, että ei varmasti kestä yhtään hyppyä.
      Pella on hyvä aloittelian paatti. Sitä kun tutkii, niin sen jäkeen on helppo valita oikea vene. Bella seiskat ei ole mun mielestä veneitä. Enempi jotain kelluvia leikkimökkejä.
      Enkä ikuna lähtis tällä merelle tai yli 7m/s tuuliin. Silloin nääs rupee eukko huutamaan täyttä kirkua.
      Mä tiedän kun mulla on tällänen kiulu.
      Onneksi mulla on myös oikea vene. Sillä mie veneilen.

      • Nauti 35

        Huvittaa. Bellani 703 viihtyy täällä perämerellä. Siis viihtyy ja kulkee, joskus kehtaa surffata, enkka 14.2 knots. normaalisti ajetaan 2700 kierroksella. Nopeus 8.2-9.0 solmua. Tottelee kippariaan hyvin. Ei kunnon aallokossa, mainingissa solmuja edes katella vaan nautitaan, 1. upseerini ei harjoita typerää äänen käyttöä. Kun ollaan liikkeellä veneellä joka on tehty rannikko ja saaristo käyttöön on avoimilla vesialueilla pidettävä huoli sää tiedoista. Syväys 0.60 ja koneen teho antaa resursseja kovan paikan tullen ajaa suoja satamaan. Painota veneesi hyvin. Laiturissa tankkauksen jälkeen tarkista keulasta että vene on vaaterissa.
        Olen Tyytyväinen "kakkosveneeseeni" . Terveisin Nauticat 35.


    • Torsten Börjessen

      Möin pois!
      Kaisla 270 jäi kakkospaatiksi.

    • Nätti tuo Bella on ja semmosen ressittömän ja kiireettömän ihmisen vene. Kenellä sitä nyt veden päällä niin kauhea kiire olis. Itsellä oli nopea pulpettivene ennen, mutta kyllästyin siihen sään kyttäilyyn ja hakkaavaan menoon. Laitoin sitten tuollaisen Bellan edeltäjän. Se on jo historic-luokkaa, mutta on rakennettu todella kestämään. Silläkin menee tarpeen vaatiessa sen 12 solmua, mutta matkavauhtina on paras tuo 7 solmua. Tilaa siinä riittää kahdelle ihmiselle hyvin eikä sisustuksessa ei ole säästelty jalopuuta, eli se ei ole ihan niin steriilin oloinen kuin nykyään monet muut muovikaukalot.

    • Bella703

      Mulla bella 703 gps plotterissa niin maxit mitään kokeillut niin on ollut 20.7km/h mutta jos ajaa esim vastatuulee ja on väkeä kyydissä niin sillon se on ollut max 16-17km/h. Mutta ei tällä kannata kaasu pohjassa ajella. Melu nousee kulutus varmaan tuplaantuu. Paras matkavauhti on 10-13km/h. Kesän ajellut ja pakko myöntää että on todella mukava peli ajella. Kauan vastaavia pyörittelin ja katselin mutta päädyin bellaan, eikä hetkeekään kaduttanut. Todella toimivat tilat, mukava ajaa ja kaunis vene silmälle. Ja kulutus plussaa, ei tarvitse montaa kertaa kesässä käydä tankilla.

    • Nuorempibellakuski

      Mukava peli. Ajettu jo 3 kesää. Pieni kulutus, helppo huoltaa. Se 7m/s tuulet on hyvä pitää maximina silloin on vielä mukavaa. Mutta eipä se kovin monella muullakaan veneellä ole enään silloin kivaa. Hyvät ja toimivat tilat myös pienelle perheelle. Edellisiin seiskasatasiin verrattuna aimo harppaus monessa mielessä: vesi-wc, isompi kattoluukku, lasiluukku edessä, paremmat kaiteet edessä, hyvät tilat takana ja muutenkin tosi siisti vene jos haluaa helppoa ja taloudellista veneilyä. Lämmitin toimii hyvin myös kylmällä kelillä.

      • Nuorempibellakuski

        Ja tosiaan maximit 20.5km/h. Kylmällä vedellä ja puhtaalla pohjalla. Mutta mukava matkavauhti 10-13.5km/h. Jos paljon lastia niin maximt tippuu nopesti 15-16km/h. Mutta tosiaan ei ole vielä tullut kertaakaan niin kiire että tarvisi kaasupohjassa lasettaa. Vain testattu noi huiput.


    • BellaTsau

      Tässä leväpuurossa 6 solmua alkaa olla maksimit.

      • Anonyymi

        Juu 6 alkaa olla maximit ja meno on todella epämukavaa… parhaimmillaan kun laittaa mittariin 1700 kierrosta tai 1100 silloin ei tärise


    • Anonyymi

      Aloittajaa ilmeisesti vituttaa edullinen veneily. Toistaiseksi laki ei kiellä alle miljoonan veneillä liikkumista eikä myöskään alle 100 l / h hörnivän koneen käyttämistä.

      Merikiisseli kun alkaa olla 3 eur/l, harvenee kepinvälit kummasti. Merenkulkulaitoskin lepää pinnan alla säästötoimenpiteiden johdosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe