Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä koraani sanoo homoseksuaalisuudesta?

Kiinnostunu

Eräs tuttuni (Homo) liittyi/ vihkiytyi (miten sen nyt haluaa ilmaista) muslimiksi jokunen kuukausi sitten ja nytten tuli mieleen, hänen seksuaalisuutensa ja koitin tässä hieman googlee apuna käyttäen etsiä mitä koraani sanoo homoista, mutta aika laihoin tuloksin.

Eli oisko täällä joku jolla ois jotai tietoo ja antaa mahollisesti joku suora linkki kyseiselle sivustolle jossa tuo löytyisi?

Toinen mikä mikä pisti suurest iihmetyttämään on seuraava:

Jokainen synti on anteeksipyydettävissä

Pyhän Koraanin jakeen mukaan ja Mutawatir (laajasti kerrottujen) perimätietojen mukaan kaikki synnit, joita ihminen tekee, ovat anteeksipyydettävissä, jos hän katuu vilpittömästi. On väärin sanoa, että jotain syntiä ei voi koskaan pyytää anteeksi. Kaikkivaltias Allah sanoo Pyhässä Koraanissa, "Hän hyväksyy palvelijoidensa katumuksen, antaa anteeksi pahat teot ja tietää, mitä te teette." (Neuvonpidon suura, 42:25)*

Eli miksi koraania ei voisi tuon perusteella supistaa ainoastaan 2 lukuun/jakeeseen tai millä nimillä nyt noita "suura 42:25" kutsutaan jossa lukisi ainoastaan, että muita jumalia ei saa kunnioittaa/ palvoa, ja sitten tämä saat tehdä aivan mitä haluat kohan kadut suuresti tekemisiäsi?

Eli miksi alkoholin käyttö on jyrkästi kielletty vaikka voit nauttia, käsitellä, myydä, omistaa sitä kuhan muistat joka ilta/ päivä katuvasi, että alkoholipitoisia juomia löytyy kotoa kirjahyllystä.

28

1828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >>saat tehdä aivan mitä haluat kohan kadut suuresti tekemisiäsi?

      Eli miksi alkoholin käyttö on jyrkästi kielletty vaikka voit nauttia, käsitellä, myydä, omistaa sitä kuhan muistat joka ilta/ päivä katuvasi, että alkoholipitoisia juomia löytyy kotoa kirjahyllystä.>>

      Onko tuollainen mielestäsi VILPITÖNTÄ katumusta?

      • Kiinnostunut..

        Kuten jo otsikosta näkee niin ei ole, mutta se oli vain esimerkki.. Ehkä vähän huono sellainen.

        Mutta nimimerkistä päätellen taidat hieman enemmän olla perillä koraanista niin voisitko kertoo mitä koraani sanoo homoudesta. Vai sanooko mitään? Itse löysin googlen avulla vain tälläisiä:



        Al-Mesalati toteaa homoseksuaalisuudesta seuraavaa:

        "Sodomia on yksi hirvittävimmistä ja inhottavimmista rikoksista, ja rangaistuskin on yksi ankarimmista, kuolemanrangaistus. [...] Rangaistus on toki kova, mutta rikoksen seuraukset yhteiskunnalle ovat vielä kovemmat, jos syyllisten annetaan kulkea vapaana. Heidän ei tulisi sallia elää yhteiskunnassa, sillä epidemia, jota he voivat levittää, on musertava. Kuvitelkaa yhteiskuntaa, jossa elää joukko sodomiitteja. Se on yhteiskunta vailla siveyttä, hyvettä ja moraalia, sillä nämä arvot tuhotaan ja tapetaan. Totisesti näiden sairaiden ja vaarallisten sodomiittien teloittaminen on yhteiskunnan kannalta parempi vaihtoehto kuin se, että moraali, siveys ja hyve teloitettaisiin."




        Tohtori Muzammil Siddiqi Pohjois-Amerikan Islamilaisesta Yhdyskunnasta (ISNA) sanoo mm. näin:

        "Homoseksuaalisuus on moraalinen häiriö. Se on moraalinen sairaus, synti ja turmelus. [...] Kukaan ei synny homoseksuaaliksi, kuten kukaan ei synny varkaaksi, valehtelijaksi tai murhaajaksikaan. Ihmiset omaksuvat tällaisia pahoja tapoja asianmukaisen ohjauksen ja opetuksen puutteessa.

        On monia syitä, miksi se on kiellettyä islamissa. Homoseksuaalisuus on vaarallista yksilöiden terveydelle ja yhteiskunnalle. Se on monen haitallisen ja tappavan taudin pääsyy. Se on häpeällistä niin miehille kuin naisille. Se alentaa ihmistä. Islam opettaa, että miesten tulee olla miehiä ja naisten naisia. Homoseksuaalisuus riistää mieheltä mieheyden ja naiselta naiseuden. Se on kaikkein luonnottomin elämäntapa. Homoseksuaalisuus johtaa perhe-elämän tuhoutumiseen."




        Brittiläinen muslimijärjestö Al-Muhajiroun julkisti vuonna 2001 fatwan, jossa todetaan, että:

        "islamin tuomio tällaisista (=homoseksuaalisista) teoista on kuolema". Kanadalaisen muslimijärjestön Ahmadi Muslim Jama'at'in julkaisussa Homosexuality & Islam sanotaan mm., että "homoseksuaalisuus sotii täydellisesti kaikkia ihmiselämää koskettavia luonnonlakeja vastaan", että "homoseksuaalisuus on oire yhteiskunnan rappiosta", ja että homous ei voi olla geneettistä, "koska Venäjällä, Kiinassa ja monissa muissa maissa ei ole homoja eikä lesboja".


      • Anonyymi

        Islam juo ihan kuin muut mutta katon alla,ettei Allah näe !


      • Anonyymi

        Miks allahin miehet käyttää huumeita ja alkoholia. Onko jokin vialla. Kaapissa voi tehdä mitä vaan kun on piilossa


    • yksi vain

      Profeetta Lootista (rauha olkoon hänen kanssaan) kertovia suuria.

      • Anonyymi

        Profeetta Lootista (rauha olkoon hänen kanssaan) kertovia suuria.

        Suura,ei sano mitään,onko se jokin korotiilin tai vuohen sanoma?


      • Anonyymi

        Profeetta Lootista (rauha olkoon hänen kanssaan) kertovia suuria.

        Jospa Loottia vedetään nenään ja sanotaan,että vittupää nyt hiljaa:))
        Jos vittuilet Loot,niin rauha ei ole sielussasi mulkkupää.


    • Jokkerixx

      Tässäkin asiassa on kulttuuri ja uskontoero suuri. Kristitytkin ovan aikojen alusta kieltäneet homouden ja lesbouden syntinä. Länsimaissa ollaan pikkuhiljaa muutettu
      käyttäytymistä samalla kun moraali on kokonaan höltynyt. Tulokset ovat kaikkien nähtävissä. Ei hyvältä näytä. Nyt kun nämä eri kulttuurit ja uskonnot jatkuvasti törmäävät on siitä tulossa katastrofi, sillä niin kaukana ollaan toisistaan. Etujen ristiriita on siis vallitseva ja se voi johtaa vakavaan yhteentörmäykseen.

    • Anonyymi

      Sinun on hyvä tietää että Koraania tulkitaan vanhojen perinteiden mukaan. Asiaa ei myöskään yhtään auta se, että Koraanin käännöksiä on kaunisteltu Lännessä.

      Jos haluat tietää mitä muslimit oikeasti ajattelevat, täytyy sinun luka hadith-kokelmia eli Koraani kommentaareja. Mutta näin aluksi, voit katsoa Koraanin kohdan (suura:jae) 7:80-84. Koraanin suura 7:80 viittaa Raamatun Vanhan Testamentin (eli Tooran) kertomukseen Sodomasta ja sen hävittämisestä (kts. 1. Moos. 19).

      Tässä on linkki erääseen vapaasti saatavilla olevaan Koraanin suomennokseen => https://www.islamopas.com/koraani/sisallys.htm

      • Anonyymi

        ISLAMIN VALTAUSAIKEET ON PERUTTU JA LYÖTY MYTTYYN SAMALLA


      • Anonyymi

        Jos haluat tietää mitä muslimit oikeasti ajattelevat, täytyy sinun luka hadith-kokelmia eli Koraani kommentaareja. Mutta näin aluksi, voit katsoa Koraanin kohdan (suura:jae) 7:80-84. Koraanin suura 7:80 viittaa Raamatun Vanhan Testamentin (eli Tooran) kertomukseen Sodomasta ja sen hävittämisestä (kts. 1. Moos. 19).

        Perkule mulkku,Islam ei käy,ei ole RAKKAUTTA vaan pahaa joten haista ny..
        JOs haluat tietää RAKKAUDESTA, NIIN LUE Kristuksen elämää !
        Älä lue pahaa demonista !


    • Anonyymi

      >> Cha Cha Cha - Käärijä - zumba

      Siinä on varaa valita esityksiä suomi on ruvennut elämään uutta elämää

      HYVÄ

    • Anonyymi

      Islamilaisissa maissa (aikuisten) miesten väliset suhteet ovat ankarasti kiellettyjä, mutta joissakin Islamilaisissa maissa on heidän mielesttään kuitenkin "ok" jos käyttää ns. "tanssipoikia" (Bacha Bazi).

      • Anonyymi

        Mutta myös eläimiä,vuohia ja aaseja.Olen nähnyt töissäni.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niin,mutta jokin imaami saatanasta vääntää,ei jatkoon.
        Imaami matkii Raamattua,kuten koraania on kopiotu Raamatusta mitä mohammed luki ja mohammed luki talmudia.
        Sitten 1300-v myöhemmin tuli koraani..:))


    • Anonyymi

      Mieli ja tuntee mikä saa aikaseksi:

      36Gideon sanoi Jumalalle: »Osoita minulle, että todella teet minusta Israelin pelastajan, kuten olet luvannut. 37Minä tuon vastakerittyä villaa puimatantereelle. Jos huomisaamuna villassa on kastetta mutta maan pinta on kuiva, minä tiedän, että sinä teet minusta Israelin pelastajan, kuten olet luvannut.» 38Kun Gideon varhain seuraavana aamuna puristi villoja, hän sai niistä puserretuksi kastetta kokonaisen maljallisen. 39Silloin Gideon sanoi Jumalalle: »Ethän vihastu minuun, jos vielä tämän kerran puhun sinulle. Anna minun tehdä villoilla vielä yksi koe. Tällä kertaa pysykööt villat kuivina, vaikka maa niiden ympärillä on kasteesta märkä.» 40Ja Jumala teki sinä yönä niin. Villat olivat kuivia, vaikka maa oli kauttaaltaan kasteesta märkä.

      • Anonyymi

        Sekasinta on se - kun näitä kiveltä pyydetään.


    • Anonyymi

      Itte oon kristitty.aikoinaan Homoudesta tuomittiin kuoleman tuomio esim roviolla.Nykyään hyysätään homoja.Islamissa perustellaan hyvin homojen kuoleman tuomio.suojella yhteiskuntaa pahuudelta.kuoleman tuomio on hyvä jos se suojelee esim lapsia. Tietenkin tuomion voi tehdä kivuttomasti esim myrkyllä

      • Anonyymi

        Siirräs tuo arabikielinen sana youtuben hakumenttään >> تنفيذ

        - tätä toimintaa näiilä on jokapäiväisyyttään.


      • Anonyymi

        Kalashnikov on näillä jokapäiväisyyttä joka kuuluu koristeeksi ja sitä käyttävät aivan jokapäiväisesti kun arabiaa vähänkin laittaa sekaan,

        - mikä on näitten jären sumentanut


      • Anonyymi

        Kun katselee näitten lähtömaita mistä suomeakin täytetään rajojen läpi ns. juoksemalla
        - siis kaikea saameh odottaa tapahtuvaksi kauheuksia.


    • Anonyymi

      ELÄMÄ ON ELÄMÄÄ JA ELÄMÄN RIEMUA

      Calm Down - REMA | Zumba choreo | Zumba Auguste | Zumba Vilniuje - YouTube

      Mutta näilä säkiä päälle ja kivee kumartaen kiertää

    • Anonyymi

      Satukirjasta ja sekasopasta ota kukaan selvää. Mutta koraanin lisäkirjallisuudesta löytyy ehdoton homokielto.

    • Anonyymi

      Lukekaa kirjat:
      Mosab Hassan Josef: Hamsin poika
      Martti Ahvenainen: Koraani Raamatun valossa
      Hannan Shah: IMAAMIN TYTTÄREN raju pako vapauteen

      Itse luin ne. Kirjat on selkeitä, vakuuttavia ja paljastaa islamin karun totuuden esiripun takaa....

    • Anonyymi

      Koraani kippa homot katolta alas,etkö ole nähnyt?
      Koraani ei ole mikään pyhä vaan väärä epäpyhäkirja !

    • Anonyymi

      Mitä koraani sanoo homoseksuaalisuudesta?

      Islam on täynnä homoja.
      Nuoret ei saa tavata tyttöjä ja pojat kavelee käsikäikkän mitä näin,nuoria homoja.
      Islamissa on paljon homoja valitettavasti,kuten varmaan muuallakin.

    • Anonyymi

      KAIKKI VEHKEET RATKOEN EIHÄN NÄMÄ MUUSA PYÖRILLÄÄN KUIN RASSAUKSISSA KLOKOAJAN JOTTA TAIVÄÄN TÄHEN MITÄ OVAT

      KAIKKI TOIMINTA ON VAIN SIIHEN TÄHTÄÄVÄÄ NAISET PEITELLEEN JUURIKIN HIMOJENSA TÄHEN

      NÄILLÄ ELÄMÄ TÄYTTÄ HALLITSEMATTOMUUTTA HELVETTIÄ

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe