NeitsytM/RapuN

Mennyttä naista?

Onko kellään kokemusta tästä suhteesta? Kertoisitko hyvät puolet ja ongelmat. Jos olet itse Neitsytmies, mitä toivot Rapunaiseltasi (tai yleensä naiselta), missä asioissa on korjattavaa ja mitä arvostat hänessä?
Suurimpana (ja ehkä ainoana) ongelmana itse pidän tätä lämmin/viileän etäinen-asetelmaa. Olen mielestäni hyvin lämmin, herkkä (ehkä liiankin) ja empaattinen ihminen ja koen itseni torjutuksi tällaisen viileän ihmisen seurassa. Pitäisikö "kovettaa" itsensä vai olla itsepintaisesti oma itsensä? Muuten on paljon yhteistä: turvallisuudentarve, harkitsevaisuus, rauhallisuus, huumori, vaatimattomuus, tarkkuus, hyvä huomiokyky jne.
Kiitos jo etukäteen!

4

1136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neitsyt76

      Vastaan neitsyt-naisena, joka on ollut rapumiehen kanssa yhdessä 6 vuotta.Heti kun tapasin rapumieheni tiesin, että tässä SE nyt on.Jutut ja huumori meni yksiin tosi hyvin ja oli hyvä olla kaikin puolin yhdessä kuten on edelleenkin.Tämä suhde on ollut sellainen, että vain paranee koko ajan pidempään kestäessään.Tuntuu kuin koko ajan oppisimme ymmärtämään toisiamme vielä paremmin ja löytävämme yhdistäviä piirteitä.

      Hankaluutena on alusta asti ollut ehkä juuri tuo järki-tunne-asia.Eli itseäni järkiperäisenä ihmisenä on välillä ottanut pannuun ravun herkkänahkaisuus ja mielialan ailahtelut.Ehkä tapani toimia tosiaan tuntuu omasta rapumiehestänikin kylmältä ajoittain.Samoin eroavaisuutena meillä on tapa hoitaa asioita eli itse olen neitsytmäisen pilkuntarkka tietyistä asioista kuten laskujen maksu,sovittujen aikojen pitäminen ja tiettyyn aikarajaan mennessä asioiden hoitaminen.Rapumieheni taas on huomattavasti huolettomampi näissä asioissa ja se aiheuttaa välillä kränää.Muuten en keksi valittamista ja kokonaisuudessaan pidän suhdetta todella hyvänä.Myös fyysisellä puolella kaikki menee hyvin yhteen ja kipinää löytyy vielä vuosien jälkeen mukavasti :)

      • Mennyttä naista?

        Olipa mukavaa, että vastasit! Toivon teille kaikkea hyvää jatkossakin! Olen myös lukenut, että tämä suhde vain paranee vanhetessaan, mutta on kiva tietää, että se pitää paikkansa myös käytännössä. Mulla on myös monia Neitsyt-naisia hyvinä ystävinä pitkältä ajalta!


    • neits yt

      Neitsyt vaistoaa herkästi vastapuolen tunnetilan ja alkaa pohtia sitä, jos jotain on pielessä. Voi olla että ravun nopeat tunne-elämän muutokset hämmentävät neitsyttä, mutta kun neitsyt oppii huomaamaan sen ohimenevänä ilmiönä ja ravun ominaisuutena, niin olo helpottuu. Kyllä rapu on hyvä kumppani neitsyelle, vaikka onkin karma-astrologisesti nuorempi. Siis siinä on ´nuori pari´.

      • Mennyttä naista?

        että on noin kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä neitsytihmisiä! Hämmentyneisyyttä olen itsekin huomannut. Todellakin on hyvä antaa mennä vaan huonon tuulen ohi ja yrittää kestää, ellei ole kysymys vakavammasta asiasta. Kyllä "meikäläiset" sen kärsivällisyyden varmasti korvaa joskus myöhemmin ja osaa antaa todella sille arvoa. Rapujen luonne myös tasoittuu iän myötä, joten todennäköisesti näitä pahantuulenpuuskia ei tule enää usein. On hyvä, että ravulla on järkevä kumppani, joka puhuu hänelle järkeä, kun liiallinen pelko, epäilys tms. yllättää ja pitää hänet muutenkin maanpinnalla. Kiitti, kun vastasit!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2204
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1448
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1055
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe