Alanyan sää maaliskuussa?

Millainen mahtaa olla sää maaliskuussa Alanyassa? Etsimme lämmintä lomakohdetta eikä haluttaisi lykätä matkaa enää keväämmäksi...
Ilmianna
Jaa

10 Vastausta


olin viime maaliskuussa 18.3---viikon ja silloin oli aurinkoista koko viikko ja lämminta n.20..hyvin tarkeni.yöt ja aamut viileitä.lämmitys päällä,edellisen viikon oli kuulemma satanut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olimme tänä vuonna huhtikuun puolivälissä ja sää oli vaihtelevaa,auringosta sateeseen ja illat kylmiä........melko vähän vielä turisteja.....en pitänyt!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
tuohon aikaan takuu varmasti lämmintä eikä sada, kokemusta on
Ilmianna
Jaa
Että säätila 5 kuukautta eteenpäin...

Jotain 5 vuotta sitten oltiin maaliskuussa Antalyassa. Sää vaihteli viikon aikana. Alkukevät on epävakaista. Ja me olimme siis ANTALYASSA, Alanyan sää on sitten vielä erikseen.

Turkin sää oli tänä vuonna erittäin poikkeuksellinen, joten mitä ensi vuosi on, kukapa tietää. Itse lähden kyllä uudelleenkin siihen aikaan, en pidä heinä- ja elokuun tappohelteistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
alanyan on parhaimmillaan tossa heinä elokuussa on ihan lämmintä olen silloin aina siellä tarkenee varjossakin yli 40 ihanaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Maaliskuussa on kyllä melkosen kylmää, riippuu varmaan siis ihan vuodesta.. Koska 2 vuotta sitten oli melkosen kylmää ja taas vuosi sitten oli lämmintä, aurinko paistoi.
Ainut vaan että sinä kuukautena ei ollut porukkaa paljon yhtään koko kaupungissa, melkeinpä paikallisia kaikki.. ja siis mun mielipide on se että se oli huono juttu..
Ilmianna
Jaa
Voi hyvä tavaton kysymystäsi! Mistä näistä säistä tietää missään päin maailmaa ennustella kuukausia etukäteen! Kukapa olisi tiennyt kertoa jollekin että viimekesänä ei ainakaan etelä-Suomessa tule tippaakaan vettä moneen kuukauteen. Yhtä suurella varmuudella voin kertoa, että joskus on maaliskuussa holissut vettä kunnolla, on ollut myös useita lämpimiä päiviä. Lämpimämpää ja vähälumisempaa kuitenkin kuin Suomessa - se on ainoa varma asia.
Ilmianna
Jaa
Olen ollut kolmena eri vuonna Alanyassa maalis-huhtikuussa. Jonain vuonna oli KYLMÄ, siis ihan tosissaan, jonain vuonna taas ihan kohtuu mukava ilma. Parhaimmillaan maaliskuu siellä on kuin Suomen hyvä kesä, mutta harvemmin kuitenkaan ihan niin lämpöistä. Ainakaan iltaisin ja öisin.
Ilmianna
Jaa
suosittelen alanyaa heinä elokuussa tarkenee lämöt huitelee 40-60 välillä itse aina silloin siellä yötkin on siinä 30 pintaa ylikkin
Ilmianna
Jaa
Hei itse olin Alanyassa maaliskuun 28.3-4.4.2014 välisen ajan, koneemme laskeutui antalyan lentokentälle noin klo 15.00 sää antalyassa silloin oli viileä 15 siitä jatkoimme matkaa bussi kuljetuksella alyaan ja hotel prince apartia kohden, jonne ajo aika oli noin 2 tuntia, kun saavuimme hotelliin purimme tavaramme ja lähdimme tutustumaan alanyan kaupunkiin ja heikin baariin loma meni hienosti ja rahaa meni sopivasti mut olut ja juomat on baarissa halpaa alle 10 liiraa 50 liiraa on noin 17 euroa, päivät olivat tosi lämpimiä 30 yöt oli sit viileitä 15 ja alle yhtenä päivänä satoi vettä mut se oli onneksi vain hetkellinen kuuro ja pian aurinko paistoi, kokonaisuudessaan lämpöä riitti ja iho kärys :D alanyaan menijät muistakaa tinkiä älkää ikinä maksako mitä pyydetään!! alanyaan käy myös eurot mut liiroilla on fiksuinta maksaa, turkkilaiset ottavat suomalaiset avosylein vastaan ja puhuvat jopa jonkun verran suomea esim hotelleissa sekä heikinbaarissa, turkkilainen liikenne on sekaisin kun haminan kaupunki kukaan ei siellä väistä ketään :D joten kannattaa turvautua takseihin ne on turvallisia ja edullisia kyytejä ja valta osa kuljettajista puhuu englantia.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Alanyan sää maaliskuussa?

Millainen mahtaa olla sää maaliskuussa Alanyassa? Etsimme lämmintä lomakohdetta eikä haluttaisi lykätä matkaa enää keväämmäksi...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta