Haluan tietää teistä kaksosnaisista..

Rapu-Mies2006

Menin ihastumaan yhteen kaksosnaiseen tässä alkusyksystä. Juteltiin ja vietettiin aikaa yhdessä ja huomattiin, että viihdytään toistemme seurassa, mutta kun kerroin hänelle mitä tunnen häntä kohtaan, hän aluksi ilmoitti, että tuntee samalla tavalla minua kohtaan mutta parinpäivän päästä hän vain tylysti ilmoitti, että ei voi ollakkaan kanssani kuin vain ystävä. (Hän ei ole varattu.) Haluaisin tietää, että haluatteko te kaksosnaiset vain valloittaa ja sen jälkeen siirtyä seuraavaan?

25

3981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmisiä on erilaisia

      Voin vain puhua itsestäni. En vedä miestä mukaan tunnekuohuihin, jos en ole kiinnostunut toisesta tosissani.

    • kaksoskaunotar

      Kaksostyttö on kohtelias ja ystävällinen kaikille ihmisille. Joskus joku yksinäinen ihminen voi luulla, että on kysymys ihastumisesta. Kaksostyttö tahtoi tosiaankin vain jutella, viettää aikaa yhdessä ja viihtyä hetken seurassasi.

      Kaksostyttö ei tee äkkinäisiä päätöksiä eikä sitoudu mielellään keheenkään ennekuin on kunnolla pohitnut ja punninnut "tuttavuuden". Jos tahdot valloittaa kaksostytön, älä pidä kiirettä. Hän pelästyy, jos yrität "varata" häntä liian aikaisein.

      • Rapu-Mies2006

        minä ajattelinkin, että tuli ehkä pelästettyä hänet kun kiirehdin kertomaan tunteistani..


      • kaksosLeidi
        Rapu-Mies2006 kirjoitti:

        minä ajattelinkin, että tuli ehkä pelästettyä hänet kun kiirehdin kertomaan tunteistani..

        ajatellut asiaa sen syvällisemmin,
        ja tunsi jonkilaista "painostusta" sanoa samoin sinulle, kun sinä kerroit hänelle tunteistasi.

        Itse ainakin sanon mitä ekaksi tulee mieleen ja vasta myöhemmin alan vasta ajattelemaan että hmm - mitens se menikää, sillee oikeesti :)

        Ja on näitä juttuja ja sanoja joutunu taivuttamaan ja selittelemään toisille, kun on joutunut tuollaiseen tilanteeseen. Mutta onhan meissäKIN poikkeuksia ;)

        Ei voi yleistää.

        Älä kuitenkaa etsi parneria vain horoskooppia tuijottaen =)
        Muistahan Rapu, että virheistä voi oppia - hehe.


      • Rapu-Mies2006
        kaksosLeidi kirjoitti:

        ajatellut asiaa sen syvällisemmin,
        ja tunsi jonkilaista "painostusta" sanoa samoin sinulle, kun sinä kerroit hänelle tunteistasi.

        Itse ainakin sanon mitä ekaksi tulee mieleen ja vasta myöhemmin alan vasta ajattelemaan että hmm - mitens se menikää, sillee oikeesti :)

        Ja on näitä juttuja ja sanoja joutunu taivuttamaan ja selittelemään toisille, kun on joutunut tuollaiseen tilanteeseen. Mutta onhan meissäKIN poikkeuksia ;)

        Ei voi yleistää.

        Älä kuitenkaa etsi parneria vain horoskooppia tuijottaen =)
        Muistahan Rapu, että virheistä voi oppia - hehe.

        voihan sitä virheistään oppia ja täytyykin. Minua kiinnostaa ihmisessä ihan muut asiat kuin pelkkä horoskooppimerkki. :)


      • melli *

        Totta. Sitten lisäystä.. Itse rakastun/ ihastun ensisilmäyksellä, sitten haluan flirttailla pitkään ja valloittaa. Itse ehkä miehenä odottaisin kaksosen alkavan puhua seurustelusta yms. kuin että aloittaisin miehenä keskustelun, jos niin tekee niin kaunis kaksosnainen on jo hävinnyt.
        Ja tosiaan kaksonen juttelee, sekä on ystävällinen kaikille, joten olen kokenut useinkin ahdistavia tilanteita tämän takia. Ei oo kiva sit sanoa sille muutenkin ihan ressukalle pojalle että en ole kiinostunut.
        Minä ainakin näytän yleensä selvästi olevani kiinnostunut, kun olen.


    • Saana22

      Huuleni kääntyivät hymyyn kun näin, että siellä on rapumies kuten omanikin on, ja itse olen siis kaksonen. Hauska sattuma. Meillä menee rapumiehen kanssa aivan loistavasti ja omasta mielestäni näin 4 vuoden seurustelumme perusteella en varmaan parempaa kumppania löytäisikään kuin ravun.:) Meissä on paljon samaa, mutta toistaalta ihania toisiamme täydentäviä ominaisuuksia. Rapu on esim. siistimpi kuin kaksonen, eli olen kyllä saanut kuulla monta kertaa että tavarani ovat hujan hajan..heh. Mieheni suusta siis. Itse olen käyttäytynyt monta kertaa samalla tavalla kuin mielittysikin, siis ennen nykyistä miestäni.. En osaa sanoa mistä se johtui ja miksi "pompotin". En tahallani halunnut tehdä niin. Kaipasin seuraa, huomiota ja lämpöä mutta etsin silloin vielä sitä oikeaa joten tunteet vaihtelivat ihan päälaelleen päivän mukaan. Käyttäydyin samalla tavalla nykyisen mieheni kanssa aluksi,koska rakkaus ei syttynyt palavasti ensi silmäyksellä, mutta kun pääsimme seurustelemaan kunnolla, olin ihan myyty!:) Sen jälkeen olemme olleet erottamattomat ja tuo rapumies on minulle kaikkeni! Älä siis vielä luovuta jos todella haluat sen kaksostytön.;) Anna hänelle aikaa tulla luoksesi.. sopivasti. Hän kyllä kaipaa sinua poissaollessasi vaikka sanoo ihan muuta. Tunnistin hänessä itseni. Se on hänen epävarmuuttaan ja tapa toimia.;)

      • Rapu-Mies2006

        tule luovuttamaan kyllä tämä kaksosnainen on sellainen nainen jonka vuoksi voin odottaa.. Kyllä näyttäisi, että samoja ominaisuuksia löytyy täältä naiselta kuin sinultakin.. Kiitos sinulle.


    • Heartbreaker

      Olen kaksosnainen ja useinki sortunut siihen, että kun saan miehen, jonka haluan, hän ei enää kiinnostakaan vaan minulla on jo joku muu mielessä. mitä haasteellisempi iskettävä sen mielenkiintoisempaa.
      Nautin siitä kun pääsen ihailun kohteeksi, mutta en halua sitoutua. Toisaalta olisi ihanaa seurustella, mutta tuntuu että se sitoo liikaa ja sitä paitsi, lentely on kivaa.

    • Mima

      Itse kaksosena tykkään flirttailla ja saada huomiota, mut en ikinä satuttais toista tahallaan. Joskus ihastun tosi nopeeta ja sit useesti ihastus lopahtaa yhtä nopeeta kun on alkanutkin. Yks mitä kaksosnainen kammoaa on liika roikkuminen ja omistaminen. Itse ainakin peräännyn nopeeta, jos kundi on liian "tyrkky" ja ahdistaa nurkkaan. Pitää siis olla haastetta, et mielenkiinto säilyy;)En siis haluu uskoo, et täs ois pelkästään kyse valloittamisen halusta ja pelailemisesta.

      • taraaaaaa

        Minua ei kaksosena liian helpot tapaukset ole koskaan kiinnostaneet, vois melkein sanoa, että mitä vaikeampi tapaus sen enemmän kiinnostaa. Minun pitää olla tosi ihastunut ennen kuin paljastan tunteeni eli teen sen vasta sitten kun olen niin rakastunut, että tunnen tietäväni, että olen valmis vaikka mihin , että suhde onnistuu. Miehen pitää säväyttää tosi voimakkaasti, ennen kui haluan seurustella, vaikka mies olisi kuinka ihastunut, hän ei minua
        saa, vaikka mitä tekisi, painvastoin alan inhota liian innokasta ihailijaa.


    • Rapu-Mies2006

      kaikille jotka vastasitte. :)

    • Härkämies-73

      Menin itsekkin ihastumaan kesällä kaksoisnaiseen. Kaikki meni hyvin siihen asti kun paljastin tunteeni kaksoisnainen meni jumiin ja ihan poissa tolaltaan selvästi. Pienen riidan jälkeen luulin että tää taisi olla tässä. Hän halusi jatkaa kaveripohjalta eteenpäin suostuin ja olemme ystävystyneet tosi läheisiksi kumppaneiksi. Hän on jopa aktiivisempi kuin minä yhteyden pidossa tavallaan olen itsekkin ymmälläni , mutta parempi vaikka kaverina kuin ei ollemkaan tulemme juttuun todella hyvin ja viihdymme toisiemme seurassa.

      • kaksonen 75

        Oletko varma, että hän haluaa vain kaveruutta kanssasi, kaksonen on hidas syttymään ja jos hän on tosissaan kanssasi toisin sanoen, jos sinussa on sitä jotain, niin hän seuraa toimiasi ja puheitasi. Kaksonen ihastuu todella helposti mutta rakastuminen on eri asia. Kaksosnainen voi vaihtaa kumppania kuin sukkia konsanaan mutta oikean osuttua kohdalle hän jääkin pitämään yhteyttä. koska haluaa tietää miehestä enemmän. ja kun kaksoselle oikeasti on helppoa "miesteniskeminen" hän saattaa mennä oikeasti lukkoon liian hätäisistä rakkauden tunnustuksista, koska hän saattaa käyttää juuri näitä tunteidenilmaisumenetelmiä itsekin saalistaessaan uutta uhria, joten kuullessaan niitä sinun suustasi... hän ei voi olla varma puheittesi tarkoitusperistä. Kaksosnaien osaa valita sanansa oikein ja jos hän ei tiedä oikeaa vastausta hän mielummin jättää vastaamatta.. (katso palstan uudempi 24 keskustelu kaksosnaisista niin tiedät miksi.) Mutta jos kaksonen on jäänyt pitämään yhteytta kanssasi hän joko haluaa olla ystäväsi sillä hänellä on monia miespuolisia ystäviä.. tai sitten sinussa on tosiaan sitä jotain mikä häneen oikeasti kolahtaa ja jos näin on niin neuvoisin sinua pitämään häneen yhteyttä, mutta ei liian useasti koska silloin hän voi menettää kiinnostuksensa.. 'ai niin pitää tässä välissä mainita että Härkämiehessä on paljon asioita mistä kaksonen pitää esim. nautitte pitkään ja harvinaisella antaumuksella sänkypuuhista, olette hyvin miehekkäitä ja itsevarmoja miehiä kaksonen ei halua mitään hiirulaista rinnalleen, koska on vahvimmasta päästä naisia itsekin. olette huumorintajuisia niin kuin kaksonenkin, joka elää huumosrista ja olette rohkeita. ainut mikä teissä mättää niin se teidän hitaus koska kaksonen on oikeasti hyvinkin nopeatempoinen. Kaksoseen kannattaa tutustua ajankanssa sillä monet hänen parhaimmista puolista tulee esille vasta pitkän tuntemisen jälkeen .. silloin kun hän oikeasti tuntee ja voi luottaa sinuun. *Vinkki viitonen vielä! ..kaksosnainen pitää hellyydestä, ja huomioonottamisesta..! äläkä koskaan pidä kaksosnaista itsestäänselvyytenä sillä hän jos kuka on pelinainen ja huomaa jos et ole aivan puhtain jauhoin liikkeellä eikä hän ei ole sellainen nainen joka jäisi tälläistä katsomaan ennenkuin huomaatkaan hän on jo uusilla kalavesillä ja lopullisesti! sillä kaksosnainen pysyy päätöksissään.! vaikka luulisit että härkämiehenä pidät muut naikkosesi häneltä salassa valitettavasti hän tietää niistäkin, muttei koskaan kaksosnaisena paljasta sinulle tätä tietoa hän seuraa sivusta ja katsoo miten itse korttisi pelaat.. ja pelaatko ne oikein ;)


    • hep

      Ajattelin vastata tähän kysymykseesi että haluammeko me kaksos naiset vain valloittaa ja sen jälkeen siirtyä seuraavaan eli toisin sanoen pomppia kukasta kukkaan...EMME TODELLAKAAN!!Siis vaihtelevuus kylläkin piristää kaksosta jolla on aina pieni flirtti päällä mutta ei kaksonen halua loukata/satuttaa toista ei ainakaan tahallaan se että sinulla kävi nyt tuollainen juttu kaksosnaisen kanssa niin johtuu siitä ettei hän tiedä itsekkään mitä hän haluaa...Paras neuvo on että anna hänelle aikaa!!!Muuta en osaa sanoa mutta puhun kokemuksesta itse olen kaksosen ja tunnen itseni ja tiedän kyllä millainen ihastuksesi on!!!Joten trust me!!!!! :)

    • KaksosetN

      Tunnistin itseni tuosta. :) Luultavasti tämä nainen ei vielä itsekään tiedä mitä haluaa ja on pelästynyt kun puhuit tunteistasi noin avoimesti. Ehkä hän on niin tottunut flirttailemaan ja kokeilemaan, ettei tunnista "aitoa" tykästymistä. Kaksosena voin sanoa ikävä kyllä olevani silloin tällöin pinnallinen. Kuten joku muukin kirjoitti, luulen että hän oikeasti tarkoitti sitä kun sanoi pitävänsä sinusta. Siis ainakin sillä hetkellä. Älä luovuta, kaksonen on tuuliviiri ja kestää aikansa ennen kuin se tasaantuu. Itse en ainakaan halua vain valloittaa, vaan haluan että myös minut valloitetaan. Se vaan on niin ihanaa kun joku oikeasti vetää jalat alta.

    • Eros06

      Olen itsekin kaksosnainen (tällä hetkellä sinkku). Taisipa tämä ihastuksesi olla varsinainen tuuliviiri, hetken seikkailu ja sitten seuraavaan. Särki sinun sydämesi välittämättä tunteistasi.
      Elämää nähneenä ja kokeneena, osaltani voin sanoa etten ole mikään valloittaja, miehen osoittaessa todellisia tunteita, otan ne vakavasti.

      • Rapu-Mies2006

        Tämä on vain elämää. Olen jo hänet melkein unohtanut, tunteet hävisivät häntä kohtaan samalla kun lumet sulivat. Hän siinä enemmän hävisi..


    • joulukuu

      Kaksosnainen on luotettava kumppani. Jos hän on vapaalla jalalla, hän todennäköisesti etsii itselle kumppania, kenen kanssa viettää yhteistä aikaa ja seurustella. Yhden illan juttuja hän tuskin hakee. Kaksonen pitää myös tanssimisesta ja se on vain tanssia. Kohdallesi rapu, sattui vain väärä ihminen. Horoskooppimerkkiä tuskin kannattaa syyttää.

      • Rapu-Mies2006

        Ei sitä horoskooppimerkkiä kannata syyttää. Kiinnosti vain tietää kaksosista koska en ole aikaisemmin kaksosiin tutustunut.


    • mam

      Haluan kommentoida Rapu-Mies 2006 :lle.

      Minulle kävi juuri samalla tavalla kuin sinulle, että ihastuttiin ( minä rapunainen- mies kaksonen), mutta kun "alkoi mennä liian vakavaksi" kaksosmies perääntyi.Onko kaksoset tosiaan tällaisia että haluavat valloittaa mutta eivät uskalla / halua mennä suhteessa pidemälle ?

      • kaksosnaisen alku

        Ei kaksoset halua vain valloittaa.

        En minä ainakaan, oon vieläpä nousevakin kaksonen ja muuten aika tavalla sen merkin tyypillisimpiä edustajia.

        Mä oon vähän sellainen et musta on kiva olla mukava ihmisille, jotka on mukavia mulle. Tykkään puhua ja nauraa ja hassutella mutta ei se tarkoita sen kummempaa. Mun on helppoo sanoo ihmisille jos ne on musta kivoja -varsinkin se on silloin helppoo kun en ole tosissaan rakastunut. Siitä on tullut monia väärinkäsityksiä.

        Joitain kertoja on käyny niin et mun kaverillisuus on tulkittu väärin niin et musta on voinu saada sen kuvan et oon kiinnostunut vaik ei oo ollut tarkoitustaan yrittää mitään valloituksia. Voin sanoa paljon ja puhua paljon, sanoa vaikka että joku ihminen on tosi söpö tai kiva, ihana tai muuta mut ei se yksisteen tarkoita mitään valloittamista tai iskemistä vaan ihan vaan yksinkertaisesti että oon sitä mieltä. Ihastuneena asiat onki sit hiukan monimutkasempia, sit mä en uskalla kun änkyttää jos sitäkään :).

        Mä en tiedä muista kaksosista mutta itse en ainakaan hae mitään irtosuhteita, suhteita ehkä kylläkin. Enemmänkin sellaisia toverillisia joskin toive tosirakkaudesta elää aika vahvana. Mutta se taas ei olekkaan mikään yksinkertaisin asia löytää. Mä yleensä tiedän ihmisistä heti onks ne niitä "mun ihmisiä". Pari kertaa koko tähän astisen elämän aikana on kolahtanu täysillä heti ja muu ei yleensä kelpaa muuhun kuin kaveriksi ja sit jos en itse halua olla muutakuin kaveri niin se jarru kyllä tulee viimeistään siinä vaiheeessa kun se toinen uskalta avautua tunteistaan.

        Kerran olin ihan ihastunut yhteen poikaan, oltiin tavattu muutaman kerran ja kun se toi mulle kukan kun se tuli, kiinnostus jäi siihen. Miksi? Kun se toi sen liian pian ja musta tuntui et mun pitäisi jotenki tuntee enemmän ja musta tuntui etten voi vastata sen odotuksiin. En osaa paremmin selittää, tuli vain tunne ettei tää ole se suhde. Sen jälkeen alkoi ärsyttää vähän kaikki siin ihmisessä (etin syytä omalle käytökselleni ilmeisestikkin).

        Mut sit kun kolahtaa niin kyllä se on menoa.

        Myönnän olevani melko ailahtelevainen, ne ketkä tuntee mut, vois sanoa et tosi ailahtelevainen. En koskaan tee mitään suunnitelmia kun pelkkä sana "suunnitelma" on ahdistava ja tekee musta jännittyneen ja kireän. Toisaalta haluan vakautta ja turvallisuutta enkä halua olla yksin mutta jos oon kaksin niin sen pitää olla jotain tosi oikeeta. Kaksonen on kovin vapaudenkaipuinn eikä se tarkoita välttämättä sitä että pitäisi saada tulla ja mennä liihottaa jossain yöelämässä bilettämässä vaan enemmän sellaista vapaudentunnetta. Eniten ehkä kaipaan sitä tieto et on joku kuka välittää eikä sen tarvii olla kokoajan minun kyljessäni kiinni. Ainaki mä kaksosena kaipaan toisessa ihmisessä eniten kykyä keskustella erilaisista asioista ja laitan vähän kaikkia asioita kyseenalaisiksi, kritisoin ja oon aina jotain mieltä. Tosin en ihan aina seuraavana päivänä samaa mieltä mut mielipiteet on muuttuvaisia. Nää on tosin yleensä vaan jossain pikkujutuissa. Isommissa asioissa mielipide ei ihan niin helposti muutu.

        Horoskooppien yhteensopivuudesta vaikea sanoa ravun osalta mitään, ei ole kokemusta rapumiehistä mut sen vois sanoa ainakin et turhan hyökkäävä ei ehkä kannata olla siinä mielessä että viikon tuntemisen jälkeen en ainakaan toivo et kukaan tulisi mulle vannomaan rakkauttaan, en nimittäin voisi uskoa et se olisi totta ja mulle tulis sellainen ennakkoasenne et multa odotetaan jotain ja se saisi taas aikaan lukon.


      • Kaksostyttö täälläkin
        kaksosnaisen alku kirjoitti:

        Ei kaksoset halua vain valloittaa.

        En minä ainakaan, oon vieläpä nousevakin kaksonen ja muuten aika tavalla sen merkin tyypillisimpiä edustajia.

        Mä oon vähän sellainen et musta on kiva olla mukava ihmisille, jotka on mukavia mulle. Tykkään puhua ja nauraa ja hassutella mutta ei se tarkoita sen kummempaa. Mun on helppoo sanoo ihmisille jos ne on musta kivoja -varsinkin se on silloin helppoo kun en ole tosissaan rakastunut. Siitä on tullut monia väärinkäsityksiä.

        Joitain kertoja on käyny niin et mun kaverillisuus on tulkittu väärin niin et musta on voinu saada sen kuvan et oon kiinnostunut vaik ei oo ollut tarkoitustaan yrittää mitään valloituksia. Voin sanoa paljon ja puhua paljon, sanoa vaikka että joku ihminen on tosi söpö tai kiva, ihana tai muuta mut ei se yksisteen tarkoita mitään valloittamista tai iskemistä vaan ihan vaan yksinkertaisesti että oon sitä mieltä. Ihastuneena asiat onki sit hiukan monimutkasempia, sit mä en uskalla kun änkyttää jos sitäkään :).

        Mä en tiedä muista kaksosista mutta itse en ainakaan hae mitään irtosuhteita, suhteita ehkä kylläkin. Enemmänkin sellaisia toverillisia joskin toive tosirakkaudesta elää aika vahvana. Mutta se taas ei olekkaan mikään yksinkertaisin asia löytää. Mä yleensä tiedän ihmisistä heti onks ne niitä "mun ihmisiä". Pari kertaa koko tähän astisen elämän aikana on kolahtanu täysillä heti ja muu ei yleensä kelpaa muuhun kuin kaveriksi ja sit jos en itse halua olla muutakuin kaveri niin se jarru kyllä tulee viimeistään siinä vaiheeessa kun se toinen uskalta avautua tunteistaan.

        Kerran olin ihan ihastunut yhteen poikaan, oltiin tavattu muutaman kerran ja kun se toi mulle kukan kun se tuli, kiinnostus jäi siihen. Miksi? Kun se toi sen liian pian ja musta tuntui et mun pitäisi jotenki tuntee enemmän ja musta tuntui etten voi vastata sen odotuksiin. En osaa paremmin selittää, tuli vain tunne ettei tää ole se suhde. Sen jälkeen alkoi ärsyttää vähän kaikki siin ihmisessä (etin syytä omalle käytökselleni ilmeisestikkin).

        Mut sit kun kolahtaa niin kyllä se on menoa.

        Myönnän olevani melko ailahtelevainen, ne ketkä tuntee mut, vois sanoa et tosi ailahtelevainen. En koskaan tee mitään suunnitelmia kun pelkkä sana "suunnitelma" on ahdistava ja tekee musta jännittyneen ja kireän. Toisaalta haluan vakautta ja turvallisuutta enkä halua olla yksin mutta jos oon kaksin niin sen pitää olla jotain tosi oikeeta. Kaksonen on kovin vapaudenkaipuinn eikä se tarkoita välttämättä sitä että pitäisi saada tulla ja mennä liihottaa jossain yöelämässä bilettämässä vaan enemmän sellaista vapaudentunnetta. Eniten ehkä kaipaan sitä tieto et on joku kuka välittää eikä sen tarvii olla kokoajan minun kyljessäni kiinni. Ainaki mä kaksosena kaipaan toisessa ihmisessä eniten kykyä keskustella erilaisista asioista ja laitan vähän kaikkia asioita kyseenalaisiksi, kritisoin ja oon aina jotain mieltä. Tosin en ihan aina seuraavana päivänä samaa mieltä mut mielipiteet on muuttuvaisia. Nää on tosin yleensä vaan jossain pikkujutuissa. Isommissa asioissa mielipide ei ihan niin helposti muutu.

        Horoskooppien yhteensopivuudesta vaikea sanoa ravun osalta mitään, ei ole kokemusta rapumiehistä mut sen vois sanoa ainakin et turhan hyökkäävä ei ehkä kannata olla siinä mielessä että viikon tuntemisen jälkeen en ainakaan toivo et kukaan tulisi mulle vannomaan rakkauttaan, en nimittäin voisi uskoa et se olisi totta ja mulle tulis sellainen ennakkoasenne et multa odotetaan jotain ja se saisi taas aikaan lukon.

        Ei vois paremmin selostaa. Juuri näin tämäkin kaksostyttö toimii ja tuntee :)

        kiitos.


      • Tuplakaksonen
        kaksosnaisen alku kirjoitti:

        Ei kaksoset halua vain valloittaa.

        En minä ainakaan, oon vieläpä nousevakin kaksonen ja muuten aika tavalla sen merkin tyypillisimpiä edustajia.

        Mä oon vähän sellainen et musta on kiva olla mukava ihmisille, jotka on mukavia mulle. Tykkään puhua ja nauraa ja hassutella mutta ei se tarkoita sen kummempaa. Mun on helppoo sanoo ihmisille jos ne on musta kivoja -varsinkin se on silloin helppoo kun en ole tosissaan rakastunut. Siitä on tullut monia väärinkäsityksiä.

        Joitain kertoja on käyny niin et mun kaverillisuus on tulkittu väärin niin et musta on voinu saada sen kuvan et oon kiinnostunut vaik ei oo ollut tarkoitustaan yrittää mitään valloituksia. Voin sanoa paljon ja puhua paljon, sanoa vaikka että joku ihminen on tosi söpö tai kiva, ihana tai muuta mut ei se yksisteen tarkoita mitään valloittamista tai iskemistä vaan ihan vaan yksinkertaisesti että oon sitä mieltä. Ihastuneena asiat onki sit hiukan monimutkasempia, sit mä en uskalla kun änkyttää jos sitäkään :).

        Mä en tiedä muista kaksosista mutta itse en ainakaan hae mitään irtosuhteita, suhteita ehkä kylläkin. Enemmänkin sellaisia toverillisia joskin toive tosirakkaudesta elää aika vahvana. Mutta se taas ei olekkaan mikään yksinkertaisin asia löytää. Mä yleensä tiedän ihmisistä heti onks ne niitä "mun ihmisiä". Pari kertaa koko tähän astisen elämän aikana on kolahtanu täysillä heti ja muu ei yleensä kelpaa muuhun kuin kaveriksi ja sit jos en itse halua olla muutakuin kaveri niin se jarru kyllä tulee viimeistään siinä vaiheeessa kun se toinen uskalta avautua tunteistaan.

        Kerran olin ihan ihastunut yhteen poikaan, oltiin tavattu muutaman kerran ja kun se toi mulle kukan kun se tuli, kiinnostus jäi siihen. Miksi? Kun se toi sen liian pian ja musta tuntui et mun pitäisi jotenki tuntee enemmän ja musta tuntui etten voi vastata sen odotuksiin. En osaa paremmin selittää, tuli vain tunne ettei tää ole se suhde. Sen jälkeen alkoi ärsyttää vähän kaikki siin ihmisessä (etin syytä omalle käytökselleni ilmeisestikkin).

        Mut sit kun kolahtaa niin kyllä se on menoa.

        Myönnän olevani melko ailahtelevainen, ne ketkä tuntee mut, vois sanoa et tosi ailahtelevainen. En koskaan tee mitään suunnitelmia kun pelkkä sana "suunnitelma" on ahdistava ja tekee musta jännittyneen ja kireän. Toisaalta haluan vakautta ja turvallisuutta enkä halua olla yksin mutta jos oon kaksin niin sen pitää olla jotain tosi oikeeta. Kaksonen on kovin vapaudenkaipuinn eikä se tarkoita välttämättä sitä että pitäisi saada tulla ja mennä liihottaa jossain yöelämässä bilettämässä vaan enemmän sellaista vapaudentunnetta. Eniten ehkä kaipaan sitä tieto et on joku kuka välittää eikä sen tarvii olla kokoajan minun kyljessäni kiinni. Ainaki mä kaksosena kaipaan toisessa ihmisessä eniten kykyä keskustella erilaisista asioista ja laitan vähän kaikkia asioita kyseenalaisiksi, kritisoin ja oon aina jotain mieltä. Tosin en ihan aina seuraavana päivänä samaa mieltä mut mielipiteet on muuttuvaisia. Nää on tosin yleensä vaan jossain pikkujutuissa. Isommissa asioissa mielipide ei ihan niin helposti muutu.

        Horoskooppien yhteensopivuudesta vaikea sanoa ravun osalta mitään, ei ole kokemusta rapumiehistä mut sen vois sanoa ainakin et turhan hyökkäävä ei ehkä kannata olla siinä mielessä että viikon tuntemisen jälkeen en ainakaan toivo et kukaan tulisi mulle vannomaan rakkauttaan, en nimittäin voisi uskoa et se olisi totta ja mulle tulis sellainen ennakkoasenne et multa odotetaan jotain ja se saisi taas aikaan lukon.

        Olen tyypillinen kaksonen, vielä kaksosena syntynytkin ja allekirjoitan tuon sinun tekstisi täysin. Kaksosella sen ihmisen, johon hän rakastuu, täytyy kolahtaa heti, itselläni ainakaan rakkaus ei roihahda ihmiseen, johon ei ole tuntenut vetoa heti. Samoin tuo ahdistus, jos joku tyrkyttää tunteitaan "rakkauttaan" liian pian saa juoksemaan karkuun. Sen voisin lisätä, että ulkonäöllä ei ole merkitystä kaksoselle jos muuten "on se oikea", jonka kanssa on hyvä olla.


      • kaksosnaisen alku
        Tuplakaksonen kirjoitti:

        Olen tyypillinen kaksonen, vielä kaksosena syntynytkin ja allekirjoitan tuon sinun tekstisi täysin. Kaksosella sen ihmisen, johon hän rakastuu, täytyy kolahtaa heti, itselläni ainakaan rakkaus ei roihahda ihmiseen, johon ei ole tuntenut vetoa heti. Samoin tuo ahdistus, jos joku tyrkyttää tunteitaan "rakkauttaan" liian pian saa juoksemaan karkuun. Sen voisin lisätä, että ulkonäöllä ei ole merkitystä kaksoselle jos muuten "on se oikea", jonka kanssa on hyvä olla.

        Juu. Tuo ulkonäköjuttu unohtui. Totta on, että ulkonäkö ei näyttele suurta osaa siinä kohdalla kun kolahtaa, niin kolahtaa. Menee myös niinpäin et silloin kun ei kolahda niin ei sitten lähde vaikka olis miten komea ilmestys tahansa. Voisin sanoa että itse en koskaan ole ihastunut ulkonäköön miehessä.

        Kerran on käyny niinkin et ei heti ollu mitään jalat-alta fiilistä kun ihan ekakeran tapasin yhden miehen -josta sittemmin tuli mun pitkäaikaisin suhde, mutta kieltämättä sekin mun pään sai sekasin heti jollain tasolla.

        Vois sanoa et se saa juokseen karkuun jos ei sitä aitoa tunnetta ole, en mä usko juoksevani karkuun jos "se oikea", kehen itte oon ihan täysillä rakastunut, jos se tois mulle sen kukan tai jos vannois ihan mitä vaan. Mut jos se puuttuu niin ahdistus nousee heti kun toinen kertoo syvimmät tunnot. Se ahdistus johtuu siitä että silloin tuntuu sille et kun se toinen on kertonut niin se ns odottaa että mäkin tuntisin niin ja sit voi olla vaikea olla edes "vain kaveri" jos tietää että sillä toisella on jotain enemmän tunteita ja pelottaa et jollain tasolla ruokkii niitä vahingossa. Kun niinkin on kyllä käynyt.

        Eli ei sitä tosiaankaan kaikkia karkuun juosta -eikä todellakaan tunteilla leikitä.

        Luin jostain tällä samalla palstalla et onks kaksosen helppo pettää ja voin siihenki kommentoida että ei ole.
        Jos niin pääsee käymään, silloin suhde on jo käytännössä ohi. Mulle on henk koht ollu vaikea päättää suhdetta kun on taipumusta ailahdella ja uskoa kaikkeen hyvään vähän sinisilmäisesti ja ajatella että kaikki muutkin ajattelee samalla tavalla mut oon huomannu ettei ne ajattele. Mutta jos kaksostyttö (on hiukan erilainen kuin kaksospoika) pettää niin ei todellisia mahdollisuuksia enää sen vanhan suhteen koossapysymiseen ole. Saattaa vaikuttaa tunteettomalle mutta jos ne tunteet ois kuollu jo aiemminkin niin siinä vaiheessa se saattaa hyvin tuntua oikeallekkin. Kaksostytön mielenliikkeet kun tuntuu vähän omanlaisiltaan.

        Näin tänään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      323
      3188
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1414
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      283
      1236
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe