KalatMies ja Vaakanainen?

Vaakanainen

Miten yhtälö toimii, jos ollenkaan.. Ollaan seurusteltu yli 6 vuotta ja tuntuu että vieläkään ei tiedetä mitä toisiltamme halutaan , tai varsinkaan toi kalaäijä, ja nyt alkaa mitta tulla täyteen! Mutta perfektionistina en haluaisi luovuttaa vaan katsoa vielä n. vuoden verran.. Miten kalamiehestä ikinä voi saada otetta, tai mistä tietää että tuo pöhelö edes on oikeesti rakastunut/rakastaa, vai olenko vain turva hänelle (tuttu ja turvallinen).. Arghhh, ja miksi ihmeessä kaverit on aina numero 1. Huom. oman ajan ja tilan antaminen ei ole ongelma, sillä vaaka tarvitsee niitä yhtäpaljon kuin kalat!

12

4801

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaakanen

      Ainaista ristiriitaa kun kalasta ei ikinä ottanut selvää.Yhdessä hetkessä haluaa toista mitä puhunut.Vapautta sai niin paljon kuin tarvitsi mutta kalamies käytti hyväkseen saamaansa omaa tilaa ja houkutus kokeilla muitakin naisia oli liikaa.Kiinni jäi mutta myönsikö?Ei tietenkään,harvemmin kalamiehessä vika on kun osaa kääntää ja vääntää asiat niin päälaelleen ettet tiedä hittojakaan mistä edes enää puhutaan.
      Vaikeaa oli ainakin tämän kalan kanssa.

    • VaakaNainen

      Olin 17 vuotta yhdessä kalat miehen kanssa joista kymmenen naimisissa. Liitto päätty miehen pettämiseen ja sen seurauksiin.
      Ja tällä hetkellä olen rakastunut taasen kalat mieheen :)). Jokin niissä selvästi on mikä vetää puoleen, olisko se että ovat niin vaikeita ja vaaka nainen on sitkeä ja ei tahdo periksi antaa :)

      • PuntariNainen

        VaakaNaiselle. 20 vuoden liitto päättyi KalaMiehen pettämiseen.. IKÄVINTÄ tässä erossa oli se ettei mies myöntänyt pitkäaikaista suhdettaan kuin vasta vuosi sitten ja erossa olemme asuneet jo 5 vuotta..EIKÄ VARMASTI VIELÄKÄÄN OLISI TEHNYT SITÄ ellei hänen entinen "heilansa" olisi tullut tunnontuskiin!!(vaikka kaikki lähipiirissämme tiesi totuuden) Pakostakin ajattelee että totuus kaloista on se että he todellakin uivat pois vastuustaan.. Syyttelevät muita tai etsivät syyn tekoihinsa muista!! PELOTTAA,koska jälleen olen (laillasi) rakastunut kala mieheen!!


    • Leijonapörrö

      kalat miehen inhottavin luonteenpiirre oli minusta seuraavat:

      1. Aina oikeassa / en tee mitään väärää
      2. Kaverit 1.

      Muuten meillä meni ihan hyvin.. Meni, ei mene enään =)

      • pasikki

        itsetunnottomuus ja ylitunteellisuus


    • mollamaisukla

      kyl se meillä ainakin toimii murun kanssa:)) vaikka riidellään vähä turhan usein ://

    • Vaakanainen (-tyttönen sitt...

      (alkup.viestin kirjoittjalta)
      Uuden vuoden riennot tuli ja meni.. kalamiheni tapasi kuulemma reissullaan (kavereiden kanssa) upean Naisen, mutta mitään ei kuulemman tapahtunut. Silti mies sanoi että tunsdi varsin voimakasta vetoa tähän naiseen , päätös silti olla/ tulla kotiin oli ja piti. Kotona kuitenkin juteltiin suhteemme tarkoitusta ja krapulassa äijä sitten kertoili kaikenlaisia mielipiteitää
      n omasta rakkaudestaan minua kohtaan, ja vetovoimastani verraten minua tapaamaansa naiseen. Esim. minä olen tyttömäinen nainen ja hän haluaisi naisellisen naisen.. painotti vielä että tunne tuota naista kohtaan oli "intohimoinen". Mutta miks sitten idiootti äijä palaa mun luokse, vaikka voin vain näköjään tarjota tyttömäistä seuraa.. no sanoo kyllä rakastavansa mua enemmän kuin ketään muuta jne. ja pitävänsä mua jokatapauksessa maailman ihanimpana olentona.. Itse minä vaakatyttönen kärsi tällä hetkellä itsetuntoni kanssa, ulkonököpaineiden, olemuksen koko helv. naiseuteni kanssa- jota nyt vihaan.. haluasin todella tietää mitä hel. tuo kalat mies oikein haluaa musta. Sanoo toista- tekee toisin. Ja pelkää elämäänsä ilman mua, tyyliin että tulee eron jälkeen katumapäälle. This is my hell!

      • Nimetön

        Tähtimerkeistä en tiedä paljoakaan mutta olen vaaka ja tutustunut kahteen kala-mieheen. Toisen kanssa naimisissa 21v ja toisen kanssa eipäsjuupas suhdetta 4v. Molempiin olen ollut rakastunut..liian paljon. Nyt kun "pöly" on laskeutunut, olen sitä mieltä että suurin syy on ollut minussa. Jos itsetuntoni olisi ollut kohdallaan suhteet olisivat päättyneet toisin. Ehkä kalamies ihannoi naista joka on sinut itsensä kanssa, he eivät kestä ainakaan marttyyriä. Niinkuin ei kai kukaan muukaan.. Kalat ovat tunteellisia ja haluavat vierelleen vahvan ihmisen. Tätä mieltä olisin oman kokemukseni perusteella.


      • Kilttikala(M)

        Nyt tarvitaan sitten sitä vahvaa naista tekemään viimeinen ratkaisu.. Kalat on usein hyvin herkkä, itsetunnoton, ääriviivaton ja takertuva.

        Enpä muuten ole kyllä koskaan kalaa tavannut joka ei edellämainittuja olisi. Päällepäin tietysti vaikea havaita mm. tuota itsetunnottomuutta, kalat kun usein "kopioivat" muiden käyttäytymistä ja piirteitä.


      • käyppä täällä

      • Vakanainen
        käyppä täällä kirjoitti:

        http://narsistienuhrientuki.info/keskustelu/

        Hei vaakanen, uskon kyllä että miehelläni on lievä narsistinen häiriö.. mutta ei kuitenkaan ääripään tapaus, vaiko?

        Hän ei ole mustasukkainen,omistushaluinen jne. Ok.mutta myöntää harvoin olevansa väärässä, ja aika kaikkivoipakin välillä.

        Sitten kommentteja edellisiin-
        Eroa ollaan yritetty monta kertaa, eikä siitä nyt tuu ainakaan mitään (tällä hetkellä). Nyt menee muuten ihan jees, ja kalanenkin myönsi sen uuden vuoden jutun ihan idioottimaiseksi, ku "jätti" mut yksin.. mutta, katsotaan tilannetta. Kohta itse lähden melko vaihtelevaan työhön, jossa oon poissa säännöllisesti 3-6krt.vko. sitten nähdään..


    • Libra87

      Aika vanha, mutta annan näkemykseni asiaan...
      Seurustelin kalamiehen kanssa 6,5 vuotta, jonka alku oli järjetöntä rakkauden ja intohimon huumaa. Ei mua kukaan ole koskaan sillä tavalla rakastanut tai rakastellut. Ja kyllä sen miehen kanssa yhteys pelasi, ainakin silloin kun hän halusi sen pelaavan.
      Mutta nyt mä olen luovuttanut, lopettanut noissa muistoissa ja haaveessa elämisen lopullisesti.. Kolmas ero toden sanoo.
      Minun kalamieheni oli epäluotettava, haluton kohtaamaan ongelmiaan, kritiikinkestämätön ja narsistinenkin. Se siis kohteli mua välillä kuin jumalatarta, seuraavana päivänä saattoi suuttua jostain niin kovaa, että haukkui ja ivasi niinkuin olisi ikänsä vihannut mua. Anteeksipyytöjä tuli harvoin, yleensä riidoissa oli lopulta vain yksi syypää; minä. Mä oon ollu jo kauan tosi sekaisin ja hajalla, kun oon halunnu uskoa saavani takaisin vielä sen miehen, johon rakastuin... Mutta nyt vihdoin tuntuu, et järki on palannu tähän päähän. :)
      Tsemppiä kaikille naisille kalamiesten parissa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe