Kiinni jäänyt

Sean ***

Pyyntö ketjussa "pyyntö" by Lissu 23.7. Pitkästä toimitusajasta pahoittelut. Mutta ei kovin suuret.


--Samulilla ei todellakaan ollut hyvä päivä. Kotona sitä samaa paskaa kuten aina. Jaana haukkui eilen luuseriksi ja lähti ovet paukkuen, tiedä tuleeko takaisin. Tuplatun kasin jälkeen vielä kympillä. Ja täälläkin kohdellaan kuin hädin tuskin lukemaan oppinutta. Koulu on vaan niin paskaa. Kalastusvälineitä pitäisi korjata, kokeisiin pitäisi lukea, treenatakin tietysti pitäisi. Pitäisi ja pitäisi.

- Paskaa.
- Mikä?

Röökipaikalla ei ollut tungosta. Naapurin Jari oli ainoa toinen sauhuttelija, tosin ilman mitään poltettavaa.

- Kaikki.

Kello soi. Samuli tarjosi Jarille jämät mutta sytytti itse uuden. Jarin kulmakarva kohosi mutta hän ei sanonut mitään kun Samuli alkoikin välinpitämättömänä astella kohti koulun takaovea. Hetken Samuli ajatteli että antaisi palaa luokkaan asti aivan herjalla, mutta pysähtyi kuitenkin ovensuuhun. Paskaa. Muutama pitkä imaisu vielä ja natsa kaaressa sormella napsauttaen portaille.

- Hei, mitä sä luulet oikein tekeväs?

Se oli Barbara. Oikeaa nimeä Marjaana ei käyttänyt kukaan koulun oppilaista paitsi opettajien seurassa. Syksyllä uutena opettajana aloittanut Barbara oli intohimoinen fitness-kisaaja, mutta oppilaille yksinkertaisesti joko Barbara tai Bodari. Ja näytti siltä. Koulun läpikaluttuihin vakiopuheenaiheisiin kuului kuinka paljon hormoneita Barbara mahtoi käyttää (ei lainkaan) ja montako desiä silikonia rintoihin oli pumpattu (3). Barbaralla oli henkilökohtainen missio oppilaiden liikunnan, peruskunnon ja elämäntapojen suhteen. Tupakka oli tietysti vihollinen numero 1.

- Oisit ollu ny vaikka puntilla tai jotain.
- Tumppi ylös ja roskiin. Anna olla viimeinen kerta. Sä tiedät hyvin että pihalla ei polteta ja vielä roskaat päälle. Tää ei jää tähän.
- Joo joo, mulla on kiire Noron tunnille.
- Sulla ei oo tänään kiire ainakaan kotiin. Ei ollut eka kerta. Tuut rehtorin juttusille neljältä.
- Hei älä nyt viitti.
- Vauhtia nyt, tuolla sua jo odotetaan.

Norrbyn naama oli ilmestynyt jo ikkunaan. Paskaa. Samuli poimi natsan, asetti sen liioitellun hitaasti roskikseen ja asteli sisään.

- Neljältä sitten.

Loppupäivän oppitunnit koulussa olivat paskaa.

-------

Marjaanan päivä oli päivä muiden joukossa. Aamun välikohtauksen ilmoittamisen jälkeen pelkkää rutiinia. Iltapäivän tauolla opettajainhuoneessa rehtori kertoi että joutui lähtemään yllättäen jo kolmelta, niin että tupakkapoliittiset keskustelut siirtyivät huomiseen. Sekin oli rutiinia että rehtori livisti reilusti ennen neljää mutta Marjaanaa harmitti silti. Kunnollisempi mies olisi vetänyt kovempaa linjaa.

Viimeisen tunnin jälkeen Marjaanaa ärsytti vielä enemmän. Että pitikin vielä vaivautua toiselle puolelle koulua vain kertomaan pikku pahikselle että rehtori silittelisikin hänen päätään vasta huomenna. Helvetti. Siinä kundissa voisi olla ainesta vaikka mihin jos se vaan ottaisi itseään niskasta. Jotain se varmaan oli treenaavinaankin, eikös ne kaikki? Kurinalaisuudella ja tavoitteellisuudella voisi päästä siinäkin johonkin.

-------

Viimeinen tunti päättyi. Samuli kiroili hiljaa mielessään. Vielä reksin sössötystä kuuntelemaan. Helvetin Barbara. Samuli pakkasi tavaransa hitaasti, kaikilla muilla opettajaa myöten oli kiire pois mutta hänen oli vielä jäätävä. Samuli astui ulos luokasta. Lähtisikö kotiin ja haistattaisi reksille pitkän paskan? Varoitus oli toisaalta alla. Röökiä tekisi mieli. Äsh, mä menen tuolta vanhan bilsanluokan läpi. Sieltä pääsee varastoon josta on ovi röökipaikan käytävälle. Vedän savut ennen kuin menen reksille, ihan vittuiluksi. Tuumasta toimeen. Samuli asteli tyhjää käytävää aivan sen päätyyn asti ja avasi oven tyhjään luokkahuoneeseen. Takaseinällä opettajan pöydän takana olisi varaston ovi. Sieltä pääsisi.

Marjaanan päivän surkeuden huippu. Kävellä nyt läpi tyhjää kellarikerroksen käytävää kertomaan aivan talon viimeisessä nurkassa tunnilla olleelle tupakkateinille että vedä vaikka savut juhlan kunniaksi. Tunti on varmasti loppunut jo mutta eipä ole tullut kundia vastaan. Onkohan se livistänyt? Helvetti. Tuolla se ryhmä on jo ulko-ovella, ei täällä enää muitakaan ole, mutta ei sitä kundia porukassa näy. Ei kai se ole vielä luokkahuoneessa? Ei. Tyhjää on. Ai tuolla se on, menossa toista käytävää poispäin. Röökipaikalle eikä kansliaan. Helvetin pahis. Nulikka. Perään.

Pian Marjaana astui sisään luokan oviaukosta. Siinä se nyt oli, kaivamassa toisen oven luona taskustaan tupakka-askia ja sytkäriä. Pitihän se arvata. Marjaana pamautti luokan oven takanaan kiinni niin että soi.

Samuli säpsähti. Voi vittu, Barbara. Mitä se nyt täällä tekee?

Helvetin nulikka. Marjaana oli jo aivan raivoissaan. Luikkimassa täällä takanurkasta karkuun. Ja tälle pitäisi sanoa vielä että mene vaan, voi helvetin helvetti.

- Mihinkäs sä jätkä luulet oikein meneväsi?
- Mitä se sulle enää kuuluu?
- Kyllä se vaan kuuluu, mä olen sulle selvät ohjeet antanut mutta sulle ne ei näköjään kelpaa.
- Menisit vaikka puntille tai jotain.

Samuli ei keksinyt mitään mutta sanottavaa kuin sen minkä oli jo päivällä heittänyt. Jättäisi mut rauhaan. Se ei helvetti taluta mua sinne kansliaan, osaan mä itsekin. Samuli kääntyi, pisti röökit takaisin taskuun ja tarttui varaston oven kahvaan.

Marjaanan sisällä kiehui. Tää ei jää tähän, vielä vittuileekin. Sä et lähde jätkä yhtään minnekään kun mä puhun sulle. Marjaana otti askeleen eteenpäin ja tarttui poikaa olkapäästä. Et todellakaan minnekään.

Samuli tunsi tiukan käden olkapäällään. Hän yritti nostaa sen pois. Ei onnistunut. Tarttui ovenkahvasta ja yritti avata ovea karatakseen otteesta. Selän takaa kuului turhautunut ähkäisy ja melkein saman tien Barbaran tiukka vartalo ja jäntevät kädet nappasivat Samulista kunnolla kiinni. Nainen yritti poliisilta itsepuolustuskurssilla opituin ottein taltuttaa hänet. Määrätä, vangita, nujertaa. Samuli tunsi jotain aivan uutta. Yhtäkkiä häneen kohdistuivat paljon voimakkaammat otteet kuin kellään naisella joka oli koskaan Samulia koskettanut. Barbara oli todella vahva, ehkä jopa vahvempi kuin Samuli joka ei ollut aivan heiveröinen hänkään. Ja sitähän Samuli oli aina arvostanut, voimaa ja sen tunnetta. Samulin korvissa kohisi, ja aivan uudenlainen, ennen kokematon tunne laskeutui koko hänen vartaloonsa. Vaarallinen kuuma naaras. Aivan vaistomaisesti Samuli vastusteli, vain tunteakseen naisen otteiden voimistuvan, tämän vartalon suorastaan painautuvan häneen kiinni. Nainen väänsi ja punnersi, puristi toden teolla ranteesta, ja käänsi Samulin ylävartaloa kohti lattiaa.

Siinä missä Barbara oli pumpannut rautaa oli Samuli paininut, tapellut ja nuhjannut pienen ikänsä, tatamilla ja sen ulkopuolella. Säännöillä tai ilman. Alun hämmästyksestä toivuttuaan hän ratkaisi kiperän tilanteen melkein vaistomaisesti sopivilla käännähdyksillä, käsien kierrolla ja lujalla riuhtaisulla. Hetken painiskelun ja heilahtelun jälkeen se oli Barbara joka oli vangittuna. Aivan Samulin sylissä. Treenattu tiukka peppu vasten Samulin haaroja hieroutuen.

Hetken kestäneen voiman tunteen kuohahduksen jälkeen Marjaana voihkaisi harmistuksesta kun yliote vaihtui kuin huomaamatta pois häneltä. Kundihan oli vahva. Pakko päästä irti, pakko näyttää sille. Pakko. Helvetti sen ote on liian tiukka. Mokoma kakara, pakko päästä sen otteesta, painaa se lattiaan, jotain. Kaikki voimansa pinnistäen Marjaana yritti irrottautua, kääntää tilanteen, mitä tahansa. Hän ei voinut hävitä, ei tuollaiselle ... pojalle.

Samulin ote piti mutta marginaali ei ollut kovin suuri. Barbara pyristeli, väänsi Samulin käsiä, paini vastaan kuin naarasleijona. Naisen silkka eläimellisyys ylitti jo Samulin käsityskyvyn rajat, voiko tällaista ollakaan. Ja Samulillahan seisoi. Aivan kivikovana. Yhtäkkiä Barbara tajusi sen. Varmisti vielä epäuskoisella pepun pyörähdyksellä. Samuli tajusi sen itsekin, siinä samassa. Ja tajusi että Barbara tajusi. Nuoren miehen konseptit eivät voineet seota pahemmin. Tilanne pysähtyi täysin. Hän oli jo voitolla mutta se oli todellakin Barbara jolla oli seuraava siirto.

- Ei helvetti jätkä, mitä helvettiä sä oikein luulet ...

Samuli ei sanonut mitään. Päässä humisi. Ote lamaantui lopullisesti ja Barbara kääntyi.

- Heti kyrpä pystyssä kun vähän perse pyörähtää, niinkö ...

Barbara otti askeleen lähemmäs ja tarttui pojan vyöstä.

- Otetaan se sitten esiin saman tien.

Marjaana katsoi poikaa silmiin ja tiesi että vasta nyt se olisi todellakin hän joka määrää. Voimakkain ottein hän avasi pojan farkut ja riuhtaisi alushousujen mukana alas reisille. Kovettunut kanki pomppasi esiin, kärjessään pieni kimaltava tippa. Miehekäs, kunnon kulli.

- Voi helvetti, Marjaana toisti ivallisesti. Heti pojalla kovat piipussa kun .... kun naista vähän hieraisee. Runkkaa nyt saman tien loppuun asti, tässä mä oon.

Samuli ei sanonut mitään. eikä oikeastaan ajatellutkaan mitään. Sydän vaan takoi.

- No anna palaa vaan, tässä mä oon, kato nyt, ihan oikea nainen! Pitääkö sulle pornolehti olla että saat lentämään?

Samuli kuuli Barbaran sanat mutta ne eivät menneet perille. Hän tunsi kuinka veri jatkoi pakkautumistaan kaluun ja kuinka sen vaimea syke tuntui koko kropassa. Se tuntui hyvältä, kuumalta, kaikki muut aistit alleen peittävältä.

- Runkkaa, mä sanoin!

Marjaanan ääni nousi jo melkein huudoksi. Äskeinen riemukas hallinnan tunne mureni käsiin kun poika ei reagoinutkaan mitenkään. Kyrpä seisoi kyllä uljaana ja katse tuijotti Marjaanaa mutta kundi oli kuin kivettynyt. Helvetin vätys.

- Mitä sä siinä oikein tuijotat, näitäkö?

Marjaana tarttui neulepaitansa etumuksesta kohoaviin rintoihinsa. Äidin tissitkö sillä on mielessä? Ei taida äidillä olla vastaavia, varta vasten tuomarien ja muidenkin miesten katseita keräämään tehtyjä. Marjaana oli rinnoistaan ylpeä. Niin monta katsetta ne olivat keränneet, ihailevia miehiltä, paheksuvia naisilta. Marjaana piti molemmista. Siitä että niillä sai mitä halusi. Ja siitä kun yökerhossa valomerkin lähestyessä sai aina lähettää yhden tai kaksi niistä sopertavaa miestä tylysti matkoihinsa. Ja siitä kuinka hyvältä kosketus niillä tuntui, meni läpi koko kehon kuin sähköisku. Marjaana puristi rintojaan vastakkain hierovalla liikkeellä. Poika nielaisi. Ah, vihdoin joku reaktio. Helvetti kun se tulisi pelkästä katsomisesta, tärisisi yhtä aikaa häpeästä ja orgasmista kalun pumpatessa spermaa koululuokassa omia aikojaan. Marjaana tarttui neulepaitaan ja vetäisi sen päänsä yli paljastaen kirkkaan punaiset niukat liivit. Mä näytän tolle vätykselle. Marjaana tarttui kuppien välissä olevaan hakaseen ja alkoi avaamaan sitä.

- Kyllä mä sen tiedän mitä sä ajattelet kun sä vedät illalla käteen .... pornoa te vaan tuijotatte ... spermat vaan naamalle ja rinnoille, helvetti! Siitähän ne naiset tykkää! Helvetin pikkupojat, pornoa vaan, runkkaa nyt kun mieles tekee!

Samulin korvissa kohisi kahta kauheammin. Edessä oleva nainen kävi aivan kuumana, raivosi jotain mistä Samuli ei saanut selvää. Barbara. Kuumana. Naaras, jolla on naaraan rinnat. Nyt se hieroo niitä, vaikertaa jotain. Ei saa selvää. Vahva ja kuuma naaras, pelkkää lihasta. Ja rinnat. Kovat, pyöreät, kuumat rinnat. Suussa maistui suolaiselle. Barbaran silikonit. Ajatus kulki läpi Samulin koko kropan. Hän nielaisi tajuamatta sitä itsekään. Ihan eri näköiset kuin Samuli oli kuvitellut. Todellisemmat. Naaraan rinnat. Oikeat ja elävät, ihan tummat nännitkin. Aivan pyöreät mutta epätasaisemmat siitä nännin ympäriltä kuin ... ja luomi siinä vierellä. Samuli vavahti. Henki ei oikein kulkenut. Kalu sykki. Ja naaraan kuumat rinnat. Suu muodosti sanaa mutta ei saanut sitä valmiiksi.

- M....
- Kato nyt kun kerrankin näät! Tuijota ... ja runkkaa .... eikö pikkupoika uskalla!

Marjaana tarttui paljastuneista, pyöreistä rinnoistaan kaksin käsin. Hän hieraisi nännejään kovakouraisesti, kiukkunsa vallassa kovempaa kuin olisi antanut kenenkään muun niihin koskea. Ensin oikeaa, sitten vasenta. Normaalisti se olisi sattunut, nyt vain kuumotti. Lämmin tunne levisi nänneistä koko ylävartaloon. Pojan änkytys tuntui voitolta.

- Mä en ....
- Joo joo mä tiedän että et saa ressukka oikein sanaa suustas. Pikkupojalla konseptit vähän sekaisin, voi voi.

Marjaana yritti nauraa vapautuneesti mutta väkinäistä se oli. Pojan suu sulkeutui tiukasti ja silmät räpsähtivät kahdesti. Äsken hieman liikahdellut poika jäykistyi täysin. Voiton tunne karkasi Marjaanalta mutta enemmän vaiston varassa kuin ajatellen hänen kätensä irtosi rinnalta ja toi etusormen ylös punatuille huulille. Pojan suu aukesi hieman. Marjaana nuolaisi sormeaan. Pojan aataminomena liikahti. Piste Marjaanalle.

Samulin mielessä turpeat, punaiset huulet suutelivat häntä kosteina ja kutsuvina. Se oli tullut mieleen joskus aiemminkin mutta hän oli torjunut sen heti. Barbara astelisi hänen luokseen, kumartuisi hän puoleensa, tuoksuisi hyvältä, avaisi huuliaan vähän ja painaisi ne hänen suulleen. Ja he suutelisivat pitkään ja ahnaasti, hän tunnustelisi Barbaran vartaloa ja Barbara hänen. Se tuli mieleen kerran tunnilla mutta hän torjui sen inhoten itseään. Vai kahdestiko hän sitä oli miettinyt? Barbaran suudelmaa. Samulin suu aukesi taas.

Marjaana huomasi sen. Jokainen reaktio oli voitto. Niitä oli saatava lisää. Marjaana tajusi että pojan katse oli pudonnut taas rinnoille. Hän huomasi että oma käsi oli kuin itsestään pudonnut huulilta taas nännille, pitämään sitä hyvänä polttelevan ensikosketuksen jälkeen. Marjaana oikaisi sormensa ja antoi käden pudota lisää. Pojan katse seurasi. Vatsalle, hyväilemään ja hieromaan. Sitten housujen yläreunan alle. Poika nielaisi ja silmät räpsähtivät jälleen kahdesti. Aah. Marjaana avasi housujensa ylänapin. Poika nielaisi taas, vavahti melkein. Marjaana vilkaisi alas. Edelleen kovana seisovan kalun kärkeen oli ilmestynyt pieni tippa. Kiimatippa. Marjaana avasi housujensa napit, paljasti hopeanhohtoisten stringiensä etukolmion ja hiveli sitä. Poika tuijotti. Hänen lantionsa liikahti ja toinen jalka siirtyi nytkähtäen hieman sivuun. Kalu heilahti. Marjaana painoi kätensä pikkuhousuihin ja voihkaisi tarkoituksella.

- Aaahhh ... runkkaa mulle niin saat nähdä lisää.

Samuli ei liikahtanutkaan. Mutta hänen hengityksensä kävi tukalaksi. Barbara suutelisi kauan, sitten painaisi hänen päänsä alas vartalolleen, huulet rinnoille. Ja käsi liukuisi alas haaroihin. Tunnustelisi karvoitusta, kulkisi niiden yli. Huulet Barbaran turvonneella nännillä, sormet pääsisivät perille kuumalle pillulle.... Samulin koko vartalon läpi kävi väristys.

- Runkkaa poika ... ota siitä kiinni ... vetele ... näytä mulle ... mmm ...

Marjaanan käsi pääsi perille. Tämä olisi vain teatteria. Sormet sivelivät häpyä satunnaisesti ja etäisesti. Sekään kosketus ei tuntunut pahalta, oikein hyvältä tietenkin, mutta Marjaana ei olisi se joka masturboi oikeasti, se olisi poika. Poika jonka silmät tapittivat hänen haarojaan. Ja hän tarjosi niille nähtävää. Liikutteli kättään suurieleisesti, huolehtien enemmän siitä miltä se näyttää kuin miltä se tuntuu. Pojan suu aukesi ja kielen kärki liikahti. Hän tapaili sanoja mutta ei onnistunut. Piste. Marjaana laski housujensa vyötärön hitaasti alas reidelle ja istahti viereisen pöydän reunalle. Opettajan pöydän, tietenkin, mutta paikka oli menettänyt jo kaiken merkityksensä. Käsi kulki pikkuhousuissa suurin liikkein. Esiintyi kuin strippari lavalla, kuolaavien avuttomien äijien edessä. Marjaana oli aina inhonnut strippareita. Ja itseään siitä että siinä ajatuksessa oli jotain mikä kiihotti häntä silti.

- Runkkaa mulle!

Samulille paikan lisäksi aika oli menettänyt merkityksensä jo sillä hetkellä kun Barbara ekan kerran tarrautui kiinni. Sen jälkeen kaikki oli aivan epätodellista. Ja oli edelleenkin.

Marjaana nosti jalkansa ylös ... polvet vastakkain ....koukkuun .... riisui housut nilkkoihin ja potkaisi pois. Strippari avuttoman pojan edessä. Hän heilautti polvet yhdessä jalat sivulle ja alas. Hitaalla liikkeellä. Pojan katse seurasi. Marjaanan katse laski taas pojan seisovalle kalulle. Siinä se oli, ihan kookas, ihan valmis. Sykkisikö se jo, olisi kuuma koskettaa? Sieltä ryöppyäisi spermaa kun poika vähän koskisi sitä. Ilman että poika voisi sille mitään. Purkautuisi raivoisasti Marjaanan voiton merkiksi. Vielä viimeinen näytös.

Marjaana laski jalat maahan ja nosti peppunsa pöydän reunalta. Sivuttain poikaan seisten hän koukisti polviaan ja painoi selkäänsä etukenoon. KÄdet pikkuhousujen sivuille, peppu pitkälle. Ja katse pojan katseessa alkoi laskemaan pikkuhousuja hitaasti alas. Poika henkäisi. Vavahti. Marjaana pysähtyi .... kuiskasi:

- Runkkaa ....

Pojan silmät sulkeutuivat. Avautuivat taas.

- Mmmh ...

Marjaana odotti reaktiota ikuisuuden. Tai ehkä vain sekunnin. Tai ehkä hän laski saman tien pikkuhousunsa nilkkoihin ja astui niistä pois. Toisella kädellä hän peitti haaransa ja istui jalat levällään nojaamaan pöydän reunaan. Toinen käsi siveli suurieleisesti hänen reittään ja kylkeään, sitten tarttui rinnasta ja hieraisi taas nänniä. Marjaana voihkaisi teatraalisesti ja kiemurteli. Pojan tuijottava katse oli hänen rinnoillaan, mutta putosi kohta haaroihin. Poika vavahti ja henkäisi. Katse nousi taas rintoihin mutta laski saman tien haaroihin. Marjaanan käden sormet alkoivat nousta ylöspäin. Poika tuijotti. Värisi. Marjaana laski kättä taas alemmas, levitti keskisormea ja nimetöntä ja painoi niitä häpyhuulia vasten niin että ne levisivät hieman, paljastaen pojalle kaikkein pyhimmän.

Ja Samuli tuijotti. Värisi ja tuijotti. Henki tuntui takertuvan kurkkuun mutta se ei haitannut. Se tapahtui ikään kuin jossain kaukana. Barbaran pillu. Kaunis, vaarallinen, huumaava pillu. Samuli sulki silmänsä hetkeksi, avasi ne taas. Siinä se oli edelleen. Samulin haaroissa kuumotti ja sykki.

Poika vavahteli. Painoi silmänsä kiinni ja nieleskeli. Tuijotti taas. Lantio liikehti ja kalun kärjessä kimalteli lisää nestettä, sitä pulpahti pieni pisara lisää suoraan Marjaanan silmien alla. Kyrpä heilahteli ja nyki. Marjaana alkoi sivelemään häpyhuuliaan, levittämään niitä. Samalla hetkellä kun sormi osui klitorikselle ja mielihyvän aalto lähti siitä liikkeelle hän tajusi että oli käyttänyt viimeisen korttinsa eikä poika vieläkään ollut tarttunut aisaansa. Marjaanan ääni nousi huudoksi.

- Runkkaa nyt!

Marjaana katseli kiukun, kiihotuksen ja melkein epätoivon vallassa edessään seisovaa poikaa. Ja kyllä, viimein tämän käsi liikahti. Laskeutui reidelle ja liukui siitä kalun varrelle. Ja hieraisi hitaasti, harkitsevasti. Sitä Marjaana ei ollut odottanut lainkaan. Teinithän vetävät käteen kuin ompelukone ja sperma lentää kymmenessä sekunnissa, niinhän? Ei tämä kaveri. Hitaasti ... pyöritellen ... melkein kuin lämmitellen vaikka se seisoo jo. Ei helvetti leikkiikö se mulla, onko se noin ... noin helvetin osaava .... nauttiiko se paskiainen ... onko tää joku sen ... onko se nauttinut koko ajan? Samulin ilme oli kuitenkin aivan kivettynyt. Vai onko se sokissa? Kauhusta kankea? Mitä helvettiä sen päässä liikkuu? Ei helvetti se hieroo sitä kyrpäänsä noin ... noin helvetin hyvän ... olis vittu kunnon mies niin kohta mä jo kerjäisin sitä nussimaan mua ... panemaan .... vittu olis kunnon mies ja tarttuis tukasta ... kääntäis tähän pöydän päälle ja survaisisi kovan kyrvän mun pilluun kerralla ... panis syvälle ..... kunnolla ....

Marjaanan käden liike vaihtui sivelystä voimistuvaksi hieronnaksi. Ai helvetti että se yhtäkkiä tuntui kuumalta ... herkältä ... aivan helvetin hyvältä. Ja ihan märältä. Marjaanan läpi kulki monta väristystä yhtä aikaa. Yksi halusi nujertaa ton helvetin paskapään, nolata sen kurittoman kakaran täysin. Toinen löi tajuntaan vasta samalla hetkellä, huusi mitä helvettiä sä teet, oppilaan edessä, kuinka voit katsoa sitä silmiin huomenna, rehtoria, ketä vaan, nolaat vaan itsesi. Ja kolmas, voimakkain lähti liikkeelle klitoriksesta johon etusormi osui juuri oikein. Sähköisku, seksuaalisen mielihyvän aalto joka ulottui kaikkialle Marjaanan kehossa ja oikein räjähti jonnekin silmien taakse niin että katseessa välähti sinistä ja purppuraa. Marjaana voihkaisi. Käsi teki sen itsestään uudelleen. Ja taas sama aalto, läpi koko kehon.

Samuli oli edelleen aivan omalla, epätodellisella aikavyöhykkeellään. Käsi veteli pitkiä, rauhallisia vetoja kalun varrella, välillä kärjen ympäri pyörähtäen. Samuli tiesi että niin tapahtui, tiedosti mielihyvän värinän joka keskittyi nivusiin mutta ei varsinaisesti tuntenut mitään. Katse tuijotti naisen sormia, jotka hieroivat pillua. Samuli oli nähnyt sen ennenkin, tietysti, mutta ei koskaan samalla lailla. Ei aukkona johon uros survoo lihaansa niin että se sattuu, niin että sen omat mehut vaahtoavat, litisevät, pursuvat kalun vartta pitkin, lentävät ympäriinsä kuin sylki yhteen puristettujen huulten välistä. Naaras huutaa jotain, voihkii jo. Naaras tekee niin, huutaa ja valittaa, silloin kun uros rynkyttää, tarttuu pakarasta, painaa kyntensä siihen ja repii ja raastaa perseestä vasten parruaan. Jossain toisessa maailmassa, joku muu kuin Samuli. Vai juuri hän?

Marjaana tajusi yhtäkkiä kuin välähdyksenä että orgasmi oli aivan lähellä. Hän tuijotti poikaa, pojan katsetta, pojan kyrvän kärjen kiiltoa. Ei helvetti en mä voi tässä tulla, en tässä. En vaikka koko kroppa huutaa sitä. Kerjää antamaan mennä. Häpyhuulet on aivan herkkiä, rinnat ... ja klitoris, sähköstä tehty ... uskomattoman herkkä. En tässä, mä haluan nähdä kuinka toi nulikka tulee. Sen spermat mun päälle. Kyrvän pumppaamaan sitä laavaa. En mä oo se joka tulee vaan toi. Mun sisään, syvälle. Helvetti mä haluan kovaa kyrpää. Mä haluan että se panee mulle orkun. Mä oon hullu, himosta sekasin oleva epätoivoinen ämmä. Ämmä jota pannaan kovalla kyrvällä kovaa.

Marjaana kallistui eteenpäin ja kiilto silmissään yritti tarttua Samulia ranteesta, kalusta, vetää haarojensa väliin ja survaista sisään. Käden huitaisu meni ohi. Marjaanan peppu putosi pöydän reunalta, jalka iskeytyi maahan ja toinen käsi heilahti kaaressa tasapainoa tavoitellen kohti Samulia. Puristui matkalla nyrkkiin. Ja osui suoraan kumahtaen suoraan rintakehään. Tasapaino löytyi Samulista. Marjaana kivettyi siihen paikkaan.

Pam. Se joku muu heräsi Samulissa saman tien toimintaan. Tarttui naista olkapäästä, melkein heitti kiertäen vasten pöytää, selin Samuliin. Painoi alas pöydän päälle. Toinen käsi nosti reidestä pöydän tasolle, ylemmäs. Perseen tarjolle. Samalla jo lantio survaisi kovaa kyrpää eteenpäin kohti vakoa. Ja osui välilihaan, törmäsi siihen. Lantio vetäytyi taakse ja survaisi uudelleen, ajattelematta, luonnostaan oikeaan suuntaan korjaten. Häpyhuulet melkein väkivaltaisesti levittäen kalu painui sisään. Marjaana huusi kivusta ja nautinnosta. Samulin lantio vetäytyi, otti vauhtia uuteen työntöön ja puski eteenpäin. Uudestaan. Syvälle, melkein pohjaan saakka. Käsi nosti reittä vielä korkeammalle, toinen veti olkapäästä vasten lantiota, vasten sykkivää kalua. Ja lantio työskenteli aivan vaistonvaraisesti. Mehut litisivät, purskahtelivat kyrvän vartta pitkin, valuivat Marjaanan reidelle. Samuli ei nähnyt sitä eikä oikein tuntenutkaan. Samuli nussi eikä ajatellut. Nussi vain kohti väistämätöntä kiimaista kliimaksia, aivan kohta .... kohta ....

Marjaana huusi ja valitti. Mielessä jyskytti valtava nautinto ... helpotus ... himo .... lisää .... just noin, just noin ... ei helvetti taju lähtee kuinka aivan helvetin hy-väl-tä se tuntuu .... hyy-vääl-tääähhh .... kova ja kuuma kyrpä sisällä ... mies joka survoo koko vartaloa, pakottaa ....orkku, orkku, orkku, Marjaanalle iso orkku, kohta se tulee .... tulee. Marjaanan käsi nytkähteli työntöjen tahdissa pitkin pöydän pintaa. Yritti saada otetta ... aa .... aaaah .... mmmh... alaspäin. Sai kiinni pöydän reunasta. Veti koko naista päin miehen sauvaa. Samulin sormenkynnet tuntuivat reidellä, painuivat melkein lihaan saakka. Orgasmi oli just siinä .... ihan just siinä ..... käsi irtosi pöydän reunalta ja painui väkisin syvemmälle reiden ja pöydän välistä kohti haaroja .... etusormi osui klitorikselle ja sitten valtava hyökyaalto löi läpi jokaisen Marjaanan solun.

Se oli Samulille liikaa. Sperma syöksyi liikkeelle, etsi kanavan läpi kovan lihan, purkautui ryöppyinä syvälle Marjaanan sisälle. Samuli huusi ja vavahteli. Lantio kouristui painamaan vain eteenpäin .... syvemmälle ... kyrpää pumppaamaan lastiaan niin pitkälle kuin suinkin ... vielä ... vielä ....vielä ...

Marjaanan silmät aukesivat taas. Orgasmin viimeiset aallot hivelivät, suorastaan hellittelivät vartaloa. Pillua, käsien ja jalkojen suuria lihaksia. Aivan taivaallisesti.

Samulin silmät räpsyivät. Käsien ote reiden alta ja olkapäästä hellitti hieman. Vielä vähän spermaa, sähköinen nautinnon ruiskaus. Kädet keinauttivat Marjaanaa vielä vasten Samulin lantiota. Noinn ... mmmh. Keuhkot ovat tyhjät ... täytä ne ... noin ... syvään ... sekin tuntuu hyvältä. Pillu supistelee vielä kalun ympärillä ... mahtavaa ... tekee mieli nauraa ... huutaa vielä vähän. Lisää happea ... lisää pillua .... lisää naista. Naista. Vielä vähän.

Hetken kuluttua Marjaana liikahti. Kalu luiskahti pois sisältä irvokkaan äänen kera. Samuli vapautti reiden ja Marjaana laski myös sen maahaan. Ja nosti varovasti pöydän pinnasta tukien itsensä seisomaan. Liikkeet pulpauttivat pillusta nesteitä ulos, reidelle. Reilusti. Marjaana kääntyi kohti Samulia. Hieraisi tämän olkavartta ja katsahti silmiin.

- Alas mennä. Siivoat ittes kotona.

Ääni oli tuima mutta Marjaana hymyili. Ja katseli silmiin. Ei enää vihaisena mutta ei myöskään lempeänä. Pikemminkin saaneen näköisenä, tajusi Samuli pari vuotta myöhemmin kun katse palasi taas kerran elävästi mieleen. Sadattako kertaa jo? Miten sen voisi unohtaakaan?

7

14619

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Dau

   Erittäin mielenkiintoisesti kirjoitettu.
   Vihdoinkin jotain mitä jaksaa lukea loppuun asti.
   Jatka samaa rataa.

  • tulluttapaus

   Olipas... erilainen. Tosi hyvä, kiitoksia.

   • kiimainen--..-

    Hyvä tarina oli jatka samaan rataan.

    Sain itse siemensyöksynkin samalla kun luin tuota kiihottavaa tarinaasi.


  • tintterilla

   ei haittaa toimitusajat jos on hyvä tarina kuten tämä, lisää vaan tulemaan ...

  • vesseli69

   Lisää tälläistä ;)

  • kamaa

   Osaat kirjoittaa tosi hyvin. Jatka samaan malliin!

  • Jayz

   iha #&%"n hyvä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kun katsoit mua silmiin

   Niin... Olin ihan rakastunut... Olisin halunnut kertoa sua rakastan.
   Ikävä
   143
   2855
  2. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   386
   2232
  3. Stefun tallilla helvetti irti

   kertoo Seven. Sähkölasku maksamatta ja hevoset kituu tallissa kylmissään. Juoma-automaatit ei toimi yms. Martina samaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2150
  4. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   87
   1456
  5. Perusnatsi piti palopuheen Kiovassa

   Kremlissä oltiin tästäkin oikeassa; Ukraina on natsien hallussa.
   Maailman menoa
   275
   1366
  6. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   456
   1302
  7. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   50
   1030
  8. Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."

   Ohhoh! Tubettaja Pinja Sanaksenaho joutui lähtemään Selviytyjät Suomi -kisasta, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvost
   Tv-sarjat
   10
   1027
  9. Surullinen tarina kulissien takaa

   Palstallahan on kovasti lgbtq-agendoja puolusteltu ja vihalla vastattu kun on epäilty että lapsia ja nuoria houkutellaan
   Sinkut
   127
   1025
  10. Hyvää yötä halikaveri

   Meenpäs sittenkin vaan nukkumaan. Tai tuskin uni tulee mutta jotain. Halitaan huomenna tai joskus. Ehkä. 💞 T. Itku-i
   Ikävä
   177
   955
  Aihe