Husqvarna 252 RX raivuri

miten on

Olisi kys. raivaussaha myynnissä uutena hintaan 729 e. Kannattaako ostaa kys. saha vai tuleeko ongelmia? Mielipiteitä/käyttökokemuksia tuosta sahasta kaivataan. Riittäkö teho kuinka paksuihin puihin?

13

3023

  Vastaukset

  • mitään tekemätön laite on, aivan sama mikä muu merkki tahansa niin paremman saat... !!!!!

   • Ja miksiköhän näin? Saisinko perusteluja?


  • on ainaki tosi talvivarma saha... toimii tälläkin kelillä vielä ihan täysin...

  • ... ollut jossakin vuosituhannen vaihteen kieppeillä Koneviestin testivoittaja. Sen aikaisissa ei valjaat olleet mitenkään mukavat, mutta nyt myytävissä lienee paremmat. Aikoinaan hyvin suosittu ammattisaha.

   Omakohtaista kokemusta sahasta on sen verran, että voima ja terän vauhti siinä ei ainakaan koskaan lopu kesken.

   • ja vaakuutuin, että on edelleen ihan hyvä saha, vaikka jo muutaman vuoden ikäinen. Malli tulee uudistumaan ja siksi myyvät nyt kivaan hintaan näitä nykyisiä pois. Jos nyt ostaa muutaman vuoden ikäistä tekniikkaa, niin sillä ei ole mitään merkitystä 5 vuoden kuluttua kun silloin on nykyinen "uusi tekniikka" jo vanhaa. Ammattimiehillä on eri asia, kun sahan käyttöikä ei ole niin pitkä meillä harrastelijoilla.


   • kyselin kirjoitti:

    ja vaakuutuin, että on edelleen ihan hyvä saha, vaikka jo muutaman vuoden ikäinen. Malli tulee uudistumaan ja siksi myyvät nyt kivaan hintaan näitä nykyisiä pois. Jos nyt ostaa muutaman vuoden ikäistä tekniikkaa, niin sillä ei ole mitään merkitystä 5 vuoden kuluttua kun silloin on nykyinen "uusi tekniikka" jo vanhaa. Ammattimiehillä on eri asia, kun sahan käyttöikä ei ole niin pitkä meillä harrastelijoilla.

    ... että vanhaa malliakin oleva huski (ja vielä tällainen ammattikone) on sikäli hyvä ostos, että siihen kuitenkin varaosia saa vielä pitkään.


  • Olen tykännyt, voimaa on riittävästi. Isokin puu kaatuu varmasti. Suuremmista puista tehdään sitten puutavaraa moottorisahalla. Raivureiden parhaimmistoa.

  • kyllä 252 myynnissä on ja tehdas tekee lisää eikä muutosta ole tulossa ennen kuin tulee uusi korvaava malli. 345 ei ole korvaava vaan pienenpi ammattisaha. Kyselin kun hain toisen 252 itelleni ensimmäisen väsyttyä.

  • 252rx on ainoa raivaussaha jota olisi koskaan tarvinnut valmistaa. Olen metsänomistaja tänäkin vuonna raivannut yli 10ha 252.lla ilman minkäänlaisia häiriöitä.
   Ostin koneen vuonna 1998. Koska tuli markkinoille ja koska tuli korvaava malli markkinoille.

  • Itsekin sahaan. HYVÄ saha

  • Ammattimetsurina jo 32 vuotta.4 252 rx mallia ollut ja yksi vieläkin käytössä.
   Sahoista parhaita Jonseredin 52 mallin kanssa.Kytkin ja kulma heikoimpia kuin stihlin 450 ja 480 malleissa ,mutta halvat osat ja itse helppo vaihtaa.
   Kaasuvaijeri jäätyy mutta aseöljy pelstaa tämänkin ongelman,samoin stihlin kaasuvaijeri jäätyy.Kolme stihliäkin vielä sahauksessa mutta uuteen 460 malliin en sekaannu.Kulmavaihde ei kestä.prosessorikaasari takkuilee.Vanhat parempia.
   Huskun ja jonseredin balance valjaat pesee stihlin valjaat 100-0

  • Asia on niin että 30 v kokemuksella voin kertoa 250 ja 252 rx:n olevan todella kestäviä ja voimakkaita sahoja, ergonomia todella hyvä, ei häpeä nykyisillekään miltään osin. Ja se toimintavarmuus ihan omaa luokkaansa, pelaa pulverilumellakin moitteetta kun tekee reiän siihen kaasutin ja sylinteritilan väliseen muoviin, sen voi sitten kuumaan aikaan peittää / tulpata. Ainoa miinus että nämä electroluxin köpöt ei enää toimita läheskään kaikkia varaosia. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta vinkkinä että ainakin vielä sai Tsekin tasavallasta OE osia: Strejcek garden

  • Asia on niin että 30 v kokemuksella on hyvä nostaa 14 vuotta vanha aloitus

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   331
   6544
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   187
   3227
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   98
   1530
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   16
   796