Kokemuksia Edux/Kaskipuu/Skaala

/Pihla/Jite/Kilsgaaard?

Minkälaisia kokemuksia ulko-ovista noilta ja miksei muisakin merkeistä? Onko lämmöneristyksissä tai suoruuksissa eroja? Mitä suosittelet/mitä et? Perustelut? Hintataso yms. kaikki kiinnostaa.

19

17347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suosittelen

      itselle tuli sekä kaskipuu että domus ulko-ovia ja enpä kaskipuun ovista löytänyt moitteita toisin kuin domuksen parvekeovista

      • nh1131

        Kerrotko tarkemmin mikä domuksen parvekeovessa oli vikana?


      • rakentelijan muija

        Ihan selvennyksenä mainittakoon, ettei Domus tee oven ovea (tekee itse vain ikkunoita). Sekä Domuksen ulko-ovet että parvekeovet ovat Kaskipuun tekemisiä.

        Omakohtaisia ovikokemuksia ei juuri nyt ole, mutta lähipiiriin tuli Lammin ovet ja ikkunat ja jos olisi ollut huomauttamista, niin sen kyllä olisin kuullut.


    • Reiska_Oulu

      Me laitoimme Kaskipuun ovet ja ne on hyvin laadukkaita & näyttäviä ovia, mutta heillä olisi kyllä parantamisen varaa palvelussa, jos toimittavat vääränlaista tavaraa. Ensinnäkin tilatessa oli puhetta, että soitetaan ennenkuin ovet toimitetaan tontille, että voin olla itse paikalla & ovet laitetaan kerralla oikeaan paikkaan. Menimme eräänä päivänä tontille ja siellä oli kuormalavallinen ovia jätetty ulko-oven eteen. Olivat kuitenkin hyvässä muovipaketissa. Työlästä vain siirtää 200 kg (4 ulko-ovea) ovipakettia kolhimatta ovia.
      Meille tuli autotallin palo-ovi EI15 väärän kätisenä & ilman potkupeltiä, vaikka meiltä oli tilaus lähtenyt oikein. Asentaja kerkesi asentamaan oven paikoilleen, kun toimituslistassa oli samalla lailla, kuin mitä oli ovia toimitettu. Huomasin virheen asennuksen jälkeen ja olin Kaskipuuhun yhteydessä ja pyysin heitä asentamaan oven, kun uusi toimitetaan, mutta he ilmoittivat vain, että toimittavat vain uuden oven tontille, koska ei ollut otettu asennuspalvelua heiltä.
      Crawfordilla tuli virhe tehtaalla nosto-ovilamelleja tehdessä ja ne oli unohtunut maalata lamellit RAL sävyyn ja tulivat valkoisina. Olin yhteydessä Oulun myyjään ja hän selvitteli asian maahantuojan kanssa. Maahantuoja ilmoitti heti, että he asentavat oven paikoilleen, koska heidän moka. Kerkesimme itse asentamaan kiskot seinään & kattoon, joten lamellien & sähkökoneiston asennus jäi maahantuojan piikkiin. En ottanut nosto-oveakaan asennettuna, mutta minusta maahantuoja hoiti homman mallikkaasti rakentajan kannalta. Raksahommissa on muutenkin NIIN paljon vastoinkäymisiä ja jos ne on vielä itsestä riippumattomista hommista, niin silloin olisi hyvä jos toimittaja hoitaisi homman mallikkaasti loppuun asti. Crawfordin toiminnasta ei jäänyt pahaa mieltä rakentajalle, vaikka aiheuttikin ongelmia.
      Autotallin sivuoven asennuksessa ei olisi ollut kysmys kuin 30 min hommasta ja olisivat saaneet heti vanhan oven mukaansa. En kehtaa nyt alkaa juoksuttaan oven asentajaa yhden oven takia raksalla ja vielä omalla kustannuksella, vaan odottelen tasoitetöiden valmistumista ja sitten asennutan pääoven & tämän sivuoven paikoilleen.
      Kauppasummaltaan nosto-ovi oli 1/3 osa Kaskipuun toimituksen hinnasta, joten luulisi sen verran jäävän ovi-firmallekkin, että voisi hoitaa toimituksen mallikkaasti loppuun asti. Ei kai tälläisiä virheitä sentään päivittäin satu, vaan harvinaisia poikkeuksia.
      Kuten sanoin, niin ovet ovat todella hyvän näköisiä & laadukkaita, mutta kuinka pitkälle tuolla myydään, jos reklamaatio palvelu on tälläistä?

      • asentaja_

        noissa rakenteissa on eroa ,joka virmassa.
        kaikista noista saa edullisempaa/heppoisempaa ja kallimpaa/parempaa ovea.

        siinä nää meneeki monesti näillä palstoilla väärille laduille ,kun ostetaan heppoisempi ja sit moititaan kun se vuotaa...

        kattokaa hyvät immeiset tiivistystä ja pintalevyvahvuuksia ,kun valitsette ovea.

        kaikkia noita saa yhellä ja kahella kyntteellä ja ohuella ja paksumalla pintalevyllä ,vaikka ovi on päällepäin saman näkönen.

        kaikkia noita oon asentanu ja en voi sanoa et mikään ois toistansa parempi.


      • jr

        Kaskipuulta huonoa asiakaspalvelua edelleen..


    • Reklamaatioita jonossa

      Lieneekö syynä ylikuumeneminen noillakin markkinoilla mutta Skaalalta olen saanut jo kahteen otteeseen väärää tavaraa. Ovet toimitettiin reilusti myöhässä ja sitten toimitussisällössä oli sen tason puutteita että ihmettelen jos ei tehtaalla niitä oltu hoksattu jo lähetysvaiheessa. Reklamaatioiden käsittely on kyllä asiallista mutta korjaukset kestävät luvattoman kauan. Eli suosittelen ainakin hankkimaan tavarat ajoissa ettei tarvitse ihmetellä muuttopäivänä puuttuvaa tai viallista ulko-ovea. Ulko-oven otin itse kaskipuulta.

      • Asiakas1

        Olen kanssasi täysin samaa mieltä... johtuuko tämä sitten huonosta laadusta, että reklamaatioita kasaantuu vai jostain muusta...


    • vatupassirakentaja

      kaskipuun ulko-ovet ovat kieroja , myös karmit! jää rako vaikka ovi menee kiinni.
      Uusi tiiviste vm2015 täysin susi, ei yllä kunnolla ovilehteen..
      Ei voi suositella.

      • oikeaasennustapa

        Kuullostaa asennusvirheeltä. Oikein asennettuna ovillahan on takuu, joka koskee myös suoranapysymistä.


    • Me vaihdettiin kodista vanhat/huonolaatuiset ovet pois kun olivat ihan rikki ja kolhuilla (en tiedä merkkiä). Löysin netin kautta vertailemalla tutkiskelemalla Ovitehdas Vihannon. Päätin sieltä tilata kun kyselin heidän ovista ja luin hyviä kokemuksia. Hienojen ovien lisäksi sain parasta asiakaspalvelua pitkästä aikaa, ja asiantuntevaa. Käsittelevät ovien pinnat tarpeellisella tavalla ja muutenkin toteuttavat just oikeanlaiset ovet riippuen minne tilaan tulevat

      "Ovitehdas Vihannon valmistamat ulko-ovet sisältävät ainutlaatuisen teräspalkkijäykistyksen"
      ... lisää tietoa esim heidän ovien lämpöeristyksestä löytyy nettisivuilta: http://www.ovivihanto.fi/ulko-ovet/

      • Raksainsi

        Vihannon ovimyyjä on oikeen kunnolla aktivoitunut mainostamaan omaansa täällä. Tämä on keskustelu- eikä markkinointikanava!!!


    • eduxonpaska

      Minulla on kokemus vain Edux-ovista. Otun sieltä kolme uutta ulko-ovea. Ja meillä kävi paikan päällä myyjä mittaamassa ovien leveydet kun saneerauskohde. No ovet saapuivat erikoismittaisina ja kaikki ovet olivat vääränkokoiset. Että niin hyvä ammattitaito edux:in jälleenmyyjillä. Paskan maku jäi suuhun jos ammattitaito on tuota luokkaa niin en voi suositella. Kalliit ovet, palvelu paskaa ja kaiken lisäksi kaikki kolme ovea vääränkokoiset ei ollut kaukana etten perunut koko kauppoja.

    • Anonyymi

      Vanha viestiketju, mutta kommentoin kuitekin, että muutkin osaavat varoa. Suosittelen kovasti pysymään kaukana Kaskipuusta. Vaativat rahat etukäteen, tilausvahvistusta ei tule ja ulko-ovi saapui kolhittuna. Vastauksena reklamaatiooni sain vain pelkän maalipurkin postitse ilman minkäänlaista selitystä tai saattosanaa. Jos tämä on mielestänne hyvä tapa ostaa 2 000 euron ulko-ovi, niin siitä vaan tekemään tilauksen Kaskipuulle...

      • Anonyymi

        Meillä Kaskipuun ovi 5 mm lenko, mutta ei aiheuta kuulemma toimenpiteitä, koska pitäisi olla
        6 mm. LAittaisivat edes paremmat tiivisteet, jos saa olla 5 mm kiero, koska nyt päivä paistaa sisään oven ja karmin välistä! Taitaa olla L-heimoa tänkin lafkan johdossa...??


    • Anonyymi

      Telttakerholaisia nuo Kasken tyypit. Ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Ihan sutta myivät

    • Anonyymi

      Aivan paskaa laatua. Luulisi että on jotain melustandardeja nykyään ettei tämmöistä sontaa saisi myydä. Nyt, kun talossa on Kaskipuun ikkunat niin aivan kuin olisi ikkuna koko ajan korvan vieressä auki, kun ulkoa kuului kaikki meteli.

      Toimittivat myös väärää tavaraa ja oikeita sai odottaa. Asiakaspalvelu on paskaa ja vähättelevää.

    • Anonyymi

      Meillä on Edux ovet ja ovat halppiksen näköiset. Listat on ruuvattu lapsen tasoisesti ja ulkonäkö on törkeä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1877
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1286
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe