satulinna

RTL

Jarin satulinna voitti kaikkien aikojen iskelmä- tittelin. pistäkääs sitten haukkujat paremmaksi,

8

888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Annika@

      Onko Jari tehnyt sen laulun vai ? Kunnia kuuluu Jukka Kuoppamäelle.

      • RTL

        Jukka Kuoppamäki yhtä suosittu kun Jari? Kaikki tajuaa ettei siitä olisi tullut suosittu Kuoppamäelle. Jari on huippusuosittu.


      • nih!
        RTL kirjoitti:

        Jukka Kuoppamäki yhtä suosittu kun Jari? Kaikki tajuaa ettei siitä olisi tullut suosittu Kuoppamäelle. Jari on huippusuosittu.

        "Satulinna" - biisi nimenomaan teki Jarista suositun eli kunnia kuuluu Kuoppamäelle.


      • RTL
        nih! kirjoitti:

        "Satulinna" - biisi nimenomaan teki Jarista suositun eli kunnia kuuluu Kuoppamäelle.

        Mää annan kaiken kunnian jarille. Ilman Jarii ei olisi suosiota. Jarilla on kaikki biisit täydellisiä. Ja ainoota iskelmää jota määkin kuuntelen.Nyt remppaan nightwishin sivareille. Kadehtikaa jarii entistä enemmän kun on syytä. Suukkoja jarille Riittikseltä.


    • todella

      Kammottava biisi, pelkkää imelää lässytystä. On mulla pari Jarin levyä ja toi on eräällä ja aina hyppään sen yli kun kuuntelen. Ihan kamala. Eikä voitto kerro parasta biisiä, vaan vain sen että Sillinpään fanit ovat olleet ahkeria.

    • kaikkien aikojen kauhelma

      Kaikkien aikojen iskelmä-äänestys on vain eräänlainen Ylen gallup nykyisestä kevyen musiikin kuulijakunnasta, eikä siitä kannata paljon porua pitää. Tarkoituksena on aktivoida kuuntelijoita , mutta äänestystavat suosivat nuorempaa kuuntelijapolvea ja lopputulos on sen mukainen. Tiedän useita radiokuuntelijoita joilta tekstiviestin lähettäminen ei onnistu, netin käytöstä puhumattakaan. Kirjeen tai postikortin lähettäminen jää usein tekemättä, varsinkin silloin, kun tiedossa ei ole palkintojen jakoa.

      Jokaisella ikäpolvella on omat suosikkinsa ja siitä syystä ajatus kaikkien aikojen iskelmästä ei ole realistinen, eikä äänestyksen lopputulosta kannata ottaa vakavasti. Tällä tavalla saadaan vain äännestykseen osallistuneiden tämänhetkinen mielikappale selville. Ensi vuonna kärjessä on taas toinen iskelmä.

      Suuri yleisö tai pitäisikö sanoa tavikset suosivat vain laulettua musiikkia, mutta onpa kärkijoukkoon eksynyt myös Säkkijärven polkka. Itse sävellys ei näyttele niin suurta osaa kuin sanoitus, esimerkkinä Unto Monosen Satumaa. Hänellä on monta paljon parempaa sävellystä kuin edellämainittu monotoninen jumputus hirveine välisoittoineen, mutta viis niistä, tavis kuuntelee vain sanoja. Kuoppamäki osui naulan kantaan lähes samannimisellä kappaleella. Kuulun siihen musiikinharrastajien ryhmään, joka osaa kuunnella myös säestystä ja sovitusta. Tässäkin äänityksessä Sillanpää selviää lauluosuudesta kunnialla, mutta hänellä ei vielä siinä vaiheessa ollut varaa vaatia täyttä orkesteria taakseen. Tusinatavarana tehty sovitus ja konetausta aataminaikaisella klenkkaavalla beatkompilla saa meikäläisen välittömästi vaihtamaan kanavaa.

      • Aleksandra

        Ylen Radio Suomessa on menossa samanlainen äänestys, mutta sen tulos ei ole vielä ratkennut. Tässä oli kyse Iskelmän äänestyksestä, jonka tulos selittyy osin siitä, että ehdokkaissa oli paljon viime vuosien hittejä, niitä, jotka muutenkin soivat paljon Iskelmässä (mm. Mä putoan, joka tuli toiseksi tässä äänestyksessä).

        Sinänsä kaikki "kaikkien aikojen parhaan" metsästykset ovat aika naurettavia, koska aikahan sen vasta ratkaisee, mikä kestää kuuntelemista vielä 50 vuoden päästäkin. Samanlaisia harrastetaan myös elokuvapuolella, joskin siellä sanansa saavat sanoa kriitikot, joiden maku tunnetusti eroaa katsojien mausta.

        Minusta olisi ollut mielenkiintoisempaa, jos olisi saanut äänestää vapaasti mitä tahansa suomeksi laulettua, viimeisten 60 vuoden aikana tehtyä kappaletta (laulettua siksi, että kyse oli ISKELMÄSTÄ, joka jo määritelmällisesti on LAULETTU). Toinen vaihtoehto olisi ollut äänestyttää eri vuosikymmenien äänityksistä erikseen ja sitten näistä eniten ääniä saanut olisi nimetty voittajaksi.

        Toisaalta, ei näitä kannata niin vakavasti ottaa, viihdettähän ne vain ovat ja Iskelmä sai mainiosti yhden viikonlopun ohjelma-ajan täyteen noilla 300 kappaleellaan. Valitettavan vähän siellä vain oli klassikkoja, Olavi Virtaa, Laila Kinnusta tai Toivo Kärjen sävellyksiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe