Kumpi seura Oulussa?

Peruskurssille aikova

Elikäs kokemuksia kysytään, kumpaan seuraan kannataisi ilmoittautua Oulussa, Oulun kickboxing vai Kickboxing team? Mitä hyviä jahuonoja puolia? Kiitos, jos joku vaivautuu vastaamaan:)

3

2681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AndyS

      Hei. Olen itse KBT:n miehiä ja vedän siellä välillä treenejäkin, joten en välttämättä ole aivan puolueeton lähde. Tietysti periaatteessa suosittelen omaa seuraani, mutta en ajatellut tehdä tästä mitään varsinaista mainosviestiä, saati OKB:n haukkumisviestiä.

      Mutta vähän asiaa noista seurojen eroista. Ensinnäkin KBT:ssa homma pyörii siten, että meillä on yksi päävalmentaja, Steniuksen Lepa, joka määrää opetuksen linjat ja muut ovat sitten apuvetäjiä. OKB:ssa systeemi toimii käsittääkseni enemmän eräänlaisen vetäjäporukan hoitamana.

      Lepalla on Pohjois-Suomen ainoa musta vyö ja vyönmyöntöoikeudet, joten vyökokeet voidaan meillä pitää omin voimin. OKB hoitaa vyökokeensa kutsumalla vierailevan mustan vyön pitämään leiriä. Luonnollisesti myös me järjestämme leirejä.

      KBT:n treenit pidetään Värtön liikuntahallilla ja Raksilan uimahallilla. Peruskurssit ovat Värtössä. OKB:lla on oma sali, mikä on aika hieno juttu. Se on Hiukavaarassa vähän syrjässä, mutta sekin riippuu, missä asuu. Esim. myllyojalaisillehan se ei ole lainkaan syrjässä. En ole vielä käynyt siellä, mutta kuvissa paikka näyttää asialliselta.

      Kilpailumenestys meillä on aika kiistatta parempi. 2 SM-kultaa täyskontaktista sekä lisäksi useita nuorten- ja kevytkontaktimestaruuksia plus joukko himmeämpiä mitaleita.

      Käsittääkseni meillä käy enemmän porukkaa. Esim. syksyn peruskurssilla oli yli viisikymmentä ihmistä ja vanhempiakin treenareita lähes yhtä paljon. Ei OKB:kaan tosin mikään kääpiöseura ole. Seurojen nettisivuilta löytyy lisätietoja:
      http://www.kickboxingteam.com/
      http://www.oulunkickboxing.fi/

      OKB:n porukan kanssa olen aina tullut hyvin toimeen. Heidän vetäjistään ainakin Härmän Pete lukee välillä tätä palstaa ja varmaan vastaa omasta puolestaan. Valitse kuitenkin seurasi nimenomaan näistä kahdesta, koska ne ovat AINOAT Potkunyrkkeilyliiton jäsenseurat, mitä Oulussa on. Oulussa on muitakin potkunyrkkeilyn nimellä ratsastavia toimijoita, joista osa ei ole treenannut päivääkään potkunyrkkeilyä ja osa taas on muuten epärehellisiä. Näihin ei kannata sekaantua. Suomen Potkunyrkkeilyliitto: http://kickboxing.sporttisaitti.com/

      Toivottavasti näemme peruskurssilla tai sitten OKB:n leirillä.

      Tv: Antti Sariola

    • reenari

      Molemmat seurat ovat erittäin hyviä!! Suomen kärkipäätä...ohjaajien, yhteishengen ja menestyksen osalta. KBT:ssä painotus ehkä enemmän kisaamiseen, ja seurassa onkin enemmän kisaajia ja myös paljon menestystä kisoista!!

      OKB:ssä on enemmän välinetreeniä...thaityyny- ja potkutyynyharjoittelua. KBT:ssä käsittääkseni painotus enemmän pariharjoittelussa.

      Molemmissa seuroissa voit vain voittaa... =) ja niinkuin Andy tuossa sanoikin, niin Oulussa vain nämä kaksi vaihtoehtoa ovat todellisia vaihtoehtoja! Muut eivät kuulu liittoon ja toiminta saattaa muutenkin olla epämääräistä...

      • Pugilisti

        OKB:n entisenä treenien vetäjänä ja nykyään satunnaisesti vierailevana treenaajana voin sanoa, että kyllä siellä OKB:n salilla tehdään paljon muutakin kuin vedetään vain välineitä. Matsia otetaan ja paritekniikkaa pätkitään. Mukana on tietenkin myös tietenkin jumpat ja humpat. Eli laidasta laitaan monipuolista treeniä. Ja lisäksi pitää mainita, että vaikka treenin vetäjiä onkin useampia, niin se ei ole missään nimessä huono asia. Kun treeneissä on vaihtuva vetäjä, niin tulee harjoiteltua paljon erilaisia tekniikoita ja niiden yhdistelmiä. Jokaisella vetäjällä on kuitenkin oma näkemys potkiksesta. Tästä johtuen kyllästymistä lajiin ei välttämättä pääse syntymään niin helposti. Valitse seura sen mukaan mikä tuntuu juuri SINULLE parhaalta. Optimitilanne tietenkin on, että peruskurssin jälkeen koeajat kummankin seuran treenejä ja valitset sen jälkeen. Treeni-intoa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11041
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3093
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      213
      2945
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1736
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      50
      1630
    9. 85
      1628
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe