PIHLA asiantuntijaa kaivataan

huolestunut näytön suorittaja

Kirjoitin tossa alla näytönsuorittamispaikasta. Olen nyt kahden vaiheílla mitä teen.Se mikä minua pidättelee tuossa paikassa enää on erittäin tervejärkisen tuntuinen LÄHIHOITAJA joka ottaisi näytön vastaan.

On kysymyksessä yksityine pieni vanhainkoti. Sen omistaa 2 erikoissairaanhoitajaa. Töissä on Lähihoitaja, Perushoitaja, Hoitoapulainen ja 5 harjoittelijaa.
Aloitin viikko sitten maanantain suorittamaan Kuntoutuksen tukemista. Eilen vasta nimettiin ohjaaja kinuamisen jälkeen. Tosin en näe häntä kuin kahdessa vuorossa seuraavan kolmen viikon aikana.
Tänään opastin kahta uutta harjoittelijaa koko päivän. Sitten meidät komennettiin tekemään lukkarimme niin ettemme ole yhtä aikaa siellä. Ihan kun se olisi meidän vikamme. Ensi viikolla tulee vielä yksi lisää.

Meitä on sitten neljä harjoittelijaa siellä ja asiakkaita on 7.
Kaiken huippu on että nämä kaksi viimeksi tullutta joutuvat Erikoissairaanhoitajan arvioitavaksi yht aikaa..toinen kasvun tukemisesta ja toinen kuntoutuksesta. No broblem kuulemma!
Minä joutuisin suorittamaan näytön ma ja ti ja seuraavan viikon ma ja ti. Lähihoitaja ei ole muita päivävuoroja töissä. Samoin kun ei muutkaan hoitajat. Nämä kaksi erikoissairaanhoitajaa istuvat suurimmaksi osaksi toimistossa hallinnollisissa asioissa eivätkä osallistu hoitotyöhän kuin 5 % ajastaan.

Onnistuuko näyttö noin minulta et viikko on välissä. En ole uskaltanut ilmoittaa opettajalle kun on huonoja kokemuksia. Itselle siinä käy kalpaten. Haluaisin saada näytön suoritetuksi ennen Joulua tai on pakko jotta pääsen jatkoon

´Sama koulu on lähettäjänä mut eri opet ja eri asteet.
Olen opastanut uusia eilen ja tänään enkä itse ole saanut kuin parina päivänä ohjausta viime viikon alusta lähtien.
Mitä mun pitäisi tehdä..aikaa ei ole paljon kun viikon päästä pitäisi vuoeta Hensua tekemään

2

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pihla-67

      valitettavasti en osaa kyllä vastata kysymykseesi. Tässä omassa työyksikössäni menetellään niin, että lähihoitajaopiskelijalle ohjaaja on AINA lähi-/perushoitaja.

      Aika sekavalta tuo järjestely vaikuttaa. Opiskelijoita on liian paljon, ja siitä kärsivät kaikki opiskelijat.

      Vaikka tämä on kovin kliseemäistä, niin jos opettaja ei osaa puuttua asiaan, itse menisin koulutusohjelmavastaavan puheille. Opettaja on omalta osaltaan velvollinen tekemään harjoittelun mielekkääksi opastamalla sekä opiskelijoita, että ohjaajia.

      Itselleni on tämä näyttötutkontoasia epäselvää siinä mielessä, että itse en ole opettajan sijaisuuksissani joutunut tuolla amk:n puolella tekemisiin ko. asian kanssa.

      Olisiko jollain viisaammalla antaa parempia neuvoja? Entäs tuo koulutus-/opiskelupalsta? Saisitkohan sieltä vastauksia tärkeisiin kysymyksiisi.

      • alkuperäinen kirjoittaja

        Suoritan nyt näyttöä samaisessa paikassa. Päätin jäädä sinne kun koko kaupunkin on täynnä opiskelijoita eikä muita paikkoja ollut. Nyt kun näyttö alkoi niin he sitten odottavat multa vaikka mitä. kun menin ovesta sisään niin sanottiin että vedän jumppatuokion tunnin päästä vaikka en ollut sitä edes hensuun kirjannut. Olin kirjannut pitäväni musiikkituokioita.Kyllä nyt sitten vaaditaan kun ei ole kunnon ohjausta annettu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe