mietityttää, että kun on nyt toi vieraslista tuolla ircgalleriassa, ja näkyy muille halutessa ja itselle näkyy myös, niin entä jos laitan asetuksen hetkeksi poiskäytöstä ja käyn kattoo jonkun kuvat, sitten laitan asetuksen takaisin enkä käy asetus päällä kuitenkaan katsomassa, niin näkyykö se sille toiselle(jos sillä on päällä asetus).
"Mikäli haluat seurata sivullasi vierailevia käyttäjiä, valitse tämä toiminto. Huomaa, että valitsemalla toiminnon myös muut toiminnon käyttäjät näkevät, oletko vieraillut heidän kuvissaan. "
"Mikäli haluat seurata sivullasi vierailevia käyttäjiä, valitse tämä toiminto. Huomaa, että valitsemalla toiminnon myös muut toiminnon käyttäjät näkevät, oletko vieraillut heidän kuvissaan. "
Vastaukset 1
Vanhimmat
joo mulki oli toi ongelma, en sit laittanu sitä asetusta päälle ku en haluu et kaikki saa tietää et kenenkuvii käyn kattoo
siis jotku joitten kuvii katon "salaa"