Yksinkö kotona ?(Katin tarinan jatko-osa)

nicely

Olin palaamassa opiskelupaikkakunnaltani kotiin. Istuin junassa, joka kolkutteli tasaisesti kohti kotikaupunkiani. Mietiskelin siinä istuessani kaikenlaista, mitä oli tapahtunut viimeisen parin kuukauden aikana. Oli tosiaan ollut kiireinen jakso. Kolme isoa tenttiä, joihin oli pitänyt paneutua oikein tosissaan. Aikaa ei ollut jäänyt oikeastaan mihinkään muuhun kuin lukemiseen, lukemiseen ja taas lukemiseen. Ei todellakaan mitään vipinää esim. poikien kanssa.

Samassa ajatus iski päähäni, ei tosiaankaan poikien kanssa, mutta entä tyttöjen? Tunsin kuinka punastuin, koska kasvojani alkoi kuumottaa. Niinpä niin, tyttöjen kanssa tosiaan. Ajatuksiini nousi kuva Outista ja hänen taitavasta kielestään alastomalla vartalollani. Outi oli paras kaverini ja oli kotoisin samalta paikkakunnalla kuin minäkin. Olimme kasvaneet yhdessä ja leikkineet kaikki leikit yhdessä, iskeneet samoja poikia yhdessä, sanalla sanoen olimme olleet erottamattomat. Noin kuukausi sitten oli välillämme tapahtunut jotain aivan uskomatonta. Vajosin ajatuksissani noihin hetkiin opiskelijakämpässäni. Tunsin lämpimän tunteen leviävän alavatsaani, kun muistin Outin ja itseni pyllyt vastakkain kurkun kyntäessä sisällämme ja tuon ihanan tunteen orgasmin tullessa ja viedessä meidät molemmat tajunnan tuolle puolen.

Tässä vaiheessa avasin silmäni ja katselin varovasti ympärilleni. Onneksi kukaan ei istunut kovin lähellä. Vieressäni ja takanani tuntui olevan tyhjä penkki. Muutenkin juna tuntui aika tyhjältä. En ollut viitsinyt vaivautua ravintolavaunuun vaan olin vaipunut penkilleni sen enempiä ympäristöäni tarkastamatta. Nyt kurkottelin varovasti ympärilleni nähdäkseni oliko kukaan huomannut mitään epätavallista, sillä olin varma, että äskeisten muistojeni aikana olin ainakin hengittänyt tavallista tiheämpään. Huoleni oli turha, sillä kukaan ei tosiaankaan istunut lähellä.

Vaivuin uudelleen ajatuksissani tuohon kiihkeään iltaan ja annoin käteni painua sylissäni olevan takin suojissa jalkojeni väliin. Varovasti farkkujen päältä painellen sain sylini syttymään. Välillä avasin silmäni ja vilkuilin oliko kukaan tullut istumaan lähelleni. Ohitse kulki muutama ihminen, mutta kukaan ei kiinnittänyt huomiota tekemisiini. Hetken kuluttua olin niin kiihottunut, että tunsin kuinka emätin kostui ja kosteus alkoi hitaasti tihkumaan pikkareihini. Vaikka kuinka painalsin housujen päältä, en tavoittanut tuota herkintä osaa hävystäni, vaan se tuntui jäävän juuri ratkaisevan sadasosamillin päähän.

Vedin takin huolellisesti syliini ja käännyin hieman kyljittäin kohti ikkunaa, jolloin käytävältä oli mahdoton nähdä mitä tein. Näin saavutetussa näkösuojassa avasin farkkujen vetoketjun hitaasti vetäen pyrkien välttämään vetoketjun tunnusomaista ääntä. Vihdoinkin vetoketju oli auki alas saakka ja pystyin ujuttamaan käteni farkkujen sisällä jalkojeni väliin. Sormeni tunnustelivat tiensä ohuen puuvillan päällä kohti turvonneiden häpyhuulien muodostamaa vakoa. Etusormeni etsiytyi kuin itsestään vakoon ja kaivautui kohti vaativaa klitoristani. Tunsin kuinka klitoris sykähteli ja odotti sormen pääsyä sen luo. Tässä vaiheessa tulin osittain järkiini ja kaiken tahdonvoimani keräten tartuin alkkarien etuosaan ja puristin sen ohueksi köydeksi. Nyt kun hieman kiristin otettani ja vedin housuja kohti napaani, tunsin kuinka pöksyt upposivat vakooni. Samassa nytkähdin rajusti, vaikka olin tiennytkin mitä tapahtuisi housujen pitsireunusten painautuessa vasten tykyttävää klitoristani. Vaikka kuinka olisin halunnut jatkaa ihanan vapauttavaan loppuun saakka häpyni hyväilyä, jouduin sulkemaan farkkujen vetskarin, koska pelkäsin kokoajan joutuvani yllätetyksi.

Nyt olin kuitenkin päässyt tavoitteeseeni. Käännyin istumaan penkilläni ja varmistin ensiksi ettei kukaan ollut tullut lähettyville. Penkit olivat edelleen tyhjiä. Takin suojassa kaivoin farmarien vyötärön alta alushousujen vyötärön esiin. Nyt nykäisemällä alkkareista tunsin kuinka kangas hieraisi klitorista ja työntämällä lantiotani hieman eteenpäin, kangas kulki toiseen suuntaan hieroen jälleen klitoristani. Hyvin pieniä liikkeitä tehden tunsin kuinka alushousut kostuivat ja alkoivat liukua entistä paremmin kosteassa sylissäni.

Tunsin kuinka väjäämättömän ihanasti laukeaminen lähestyi. Juuri samalla hetkellä kuulin kahden vanhemman ihmisen lähestyvän penkkiäni. Pelästyneenä yritin rentoutua ja pysähdyin paikalleni toivoen heidän jatkavan matkaansa. Mutta kaikkein ikävin asia tapahtui. Rouvat päättivät istua juuri viereiselle penkille. Yritin istua mahdollisimman rentona paikallani tuntien samalla kuinka junan tasainen nytkytys sai pikkarit painumaan aina vain lujemmin kostuneeseen vakooni. Suustani purkautui aivan väkisin inahduksia aina, kun nytkähdys liikautti alushousujani. Rouvien oli täytynyt kuulla tämä, sillä toinen kysyi viereltäni: "Onko kaikki hyvin?" Mitään sanomatta ponnahdin ylös tuoliltani, nappasin reppuni mukaani ja lähdin kävelemään käytävään eteenpäin kohti vaunun päätä. Vain yksi ajatus takoi päässäni, "minun on päästävä jonnekin laukaisemaan itseni!" Jo pelkkä kävely oli ihanan tuskallista klitoriksen tykyttäessä vaativana vasten alushousujen kangasta.

Astuin vaunuosaston ovesta ulos ja tulin vaunun eteiseen, kun äkkäsin oikella puolellani wc:n oven. Ovi auki ja nopeasti sisään. Tipautin reppuni kädestäni pöntön kannelle ja väänsin oven lukkoon. Revin farkkujen napin ja vetoketjun auki, painoin kaikki housut nilkkoihini ja nostin paidan helman rintaliivien yläpuolelle. Tämän kaiken tein yhdessä hätäisessä hetkessä toisen käden jo etsiytyessä karvattomalle vaolleni. Pyyhkäisin repun lattialle pöntön kannelta ja istuin sille. Nostin jalkani, joita nilkoissa olevat housut pitivät yhdessä, vastakkaiselle seinälle ja levitin polveni niin auki kuin vain sain. Oikean käden sormen pyöritellessä klitorista tunsin kuinka orgasmi lähti liikkeelle ihanana aaltona jostain vatsanpohjasta saaden emättimeni supistelemaan. Puristin jalkani yhteen antaen lantioni nytkiä sormeani vasten pienen vikinän purkautuessa suustani.

Orgasmin aaltojen hitaasti vaipuessa pois tajusin huohottavani äänekkäästi. Varovasti avasin jalkani ja nostin käteni ylös vain havaitakseni, kuinka käsi kiilteli kosteana. Laskin jalkani alas ja mietin mitä tekisin seuraavaksi. Avasin hanan ja huuhtelin käteni, sekä kuivasin ne. Juuri, kun aloin nostamaan pöksyjä ylös, tajusin, että juna hidasti vauhtiaan. Samassa kuulin, kuinka kuuluttaja ilmoitti, "Seuraavana Seinäjoki". Olin juuri tulossa asemalle, jossa jäisin pois. Tempaisin alkkarit ylös ja yritin oikoa niitä hieman, jotta niitä olisi voinut pitää. Housut olivat kuitenkin niin märät, että tuntui kuin olisin laittanut jonkin niljakkaan viileän jalkojeni väliin. Samassa juna hiljensi lisää ja minä temmoin farkut jalkaan ja tempaisin repun olalleni ja ryntäsin paikalleni, otin vain penkille jääneen takkini ja toisen kassini sekä jatkoin matkaa kohti vaunun toista päätä. Pääsin juuri vaunun eteiseen kun juna pysähtyi. Hyppäsin asemalaiturille ja aloin kävellä kohti asemaa. Silmäni osuivat vaunun ikkunasta katseleviin samoihin rouviin, jotka olivat istuneet vieressäni. Nyt he tuijottivat ulos ja katsoivat minuun. Toinen sanoi jotain toiselle ja toinen puisteli päätään. Hymähdin ja jatkoin kävelyäni. Tuumikoot mitä tuumivat, ajattelin, mutta minulla oli ollut ihana matkan loppu.

Rentona kävelin kohti lapsuudenkotiani ja mietin mitä tekisin illalla. Olin sopinut jo Sannan kanssa meneväni illalla paikalliseen ravintolaan. Ajatuksissani mietin jo, mitä pukisin päälleni. Samassa tajusin, että olin tullut talomme portille. Astelin sisään ja katsoin kelloa, yksitoista. Ketään ei olisi vielä kotona moneen tuntiin. Siskoni ja hänen miehensä tulisivat viikonlopuksi myös joskus myöhään illalla. Kaivoin avaimen esiin vanhasta kätköstä ja avasin ulko-oven. Kävelin muitta mutkitta sisälle ja heitin laukkuni omaan huoneeseeni, joka näytti olevan entisellään. Kävelin talon läpi ja huikkasin varmuudeksi, että olen kotona. Kukaan ei vastannut. Selasin keittiön pöydällä olevia lehtiä ja tajusin äkkiä, että minulla on pissähätä. Astelin kohti vessaa ja avasin samalla farkkuja, päästyäni eteiseen laskin farkut nilkkoihini ja otin ne pois, sekä heitin ne huoneeni ovesta lattialle. Avasin samalla paitani napit ja riisuin sen, sillä ajattelin käydä suihkussa. Pelkät valkoiset rintsikat ja pikkuhousut ylläni kävelin vessaan. Vessassa huomasin uuden näköisen deororanttipullon ja otin sen käteeni. Laskin housut nilkkoihin ja istuin pöntölle avaten samalla dödöpurkin korkin. Rullasin hajamielisesti dödöä ranteelleni ja nuuhkaisin sitä, ei hassumpaa. Kiersin purkin kiinni ja rentoutin hieman alavatsaani ja annoin pissan syöksyä pönttöön. Samassa kiinnitin huomioni dödöpurkin muotoon. Purkki oli noin 15 - 20 cm pitkä ja sen korkki oli muotoiltu lähes puolipallon näköiseksi kuitenkin niin, että se suippeni kohti kärkeä hieman. Korkin alapuolella pullossa oli ohennos, joka muodosti pienen kaulan kun loppu purkki jatkui suorana pohjaan saakka. Kokonaisuutena ja hieman mielikuvitusta käyttäen deororanttipullo muistutti miehen penistä erehdyttävästi.

Katselin pulloa pyödällä repäisten samalla WC-paperia muutaman palan pyyhkiäkseni pimpin. Tuo jokapäiväinen toimenpide tuntuikin yhtäkkiä ihanalta kosketukselta jalkovälissäni. Pudotin paperin pönttöön ja nousin ylös. Jätin alushousut vessan lattialle ja pesaisin käteni. Jostain syystä vessasta lähdettyäni suunnistin omaan huoneeseeni, jossa istuin sängylle. Vasta tuolloin huomasin kädessäni olevan rollonin. Istuin sängyllä tuijottaen kädessäni olevaa esinettä kun ajatuksissani palasin Outin kanssa viettämiini hetkiin. Avasin hitaasti reiteni ja painoin vasemman käden hävylleni peittäen sen kokonaan. Varovasti sivellen aloin liikuttamaan kättä karvattoman häpyni yli edestakaisin oikean käden puristaessa rollonia. Muistin kuinka ihanalta oli tuntunut kun kurkku upposi emättimeeni Outin painaessa pyllyään minua vasten. Olimme kokeneet yhdessä jotain uskomatonta. Toivoin tuon tunteen olevan kuitenkin hetken huumaa, sillä todelliset haluni olivat tuonkin tapahtuman jälkeen suuntautuneet poikiin. Nenääni kohosi ihana pimpin tuoksu, joka oli sekoitus emättimen tuoksua ja pissan hajua.

Samassa palasin nykyhetkeen erään vanhan idean tullessa mieleeni. Kuumeisesti nousin ylös vuoteelta ja harppasin lipaston laatikolle. Kaivelin laatikoston ylintä laatikkoa ja löysin vihdoin etsimäni, Sultan-kondomipaketin. Paketti oli avaamaton ja ostettu joskus tyttöjen kanssa pikku hiprakassa keskustan R-kioskista. Avasin paketin ja revin yhden kondomin esiin suojuksestaan. Kondomi rollonin päähän ja vähän rullausta niin kondomi pyörähti sujuvasti deororanttipurkin päälle ja pohjasta yli. Avasin kondomin kokonaan, jolloin dödö jäi roikkumaan ikäänkuin pussin perälle. Yli jäävän kondomin osan sitaisin solmulle. Samalla kävelin nopeasti keittiöön narulaatikolle. Laatikosta otin vahvaa narua pätkän, jonka sitaisin keskeltä kiinni kondomissa olevan solmun ja dödöpurkin pohjan väliin. Tämän välineen teon olin oppinut joskus teinityttönä, mutta silloin sisältönä oli ollut paksu tussi.

Jalkojen tuntuessa oudon voimattomilta kävelin tekeleeni kanssa äidin makuuhuoneeseen, jonka parisänky oli mainio paikka ideani toteutukseen. Käteni tärisivät kuin kuumeessa ajatusteni ollessa jo kohta koittavassa ihanassa hetkessä. Astelin jalat hieman tutisten äitini makuuhuoneeseen kantaen mukanani rakentamaani välinettä. Tunsin kuinka pimppini valmistautui edessä olevaan hetkeen. Tuossa vaiheessa en kuitenkaan uskaltanut koskea jalkoväliini, sillä en olisi päässyt missään tapauksessa toteuttamaan aikomustani vaan olisin hyväillyt itseni orgasmiin saakka siinä paikassa. Saavuin parisängyn luo, jonka rautapäädyssä oli keskellä tolppa, joka sopi ajattelemaani tarkoitukseen hyvin. Tiesin tämän, sillä täällä oli vietetty 16-vuotiaana useita ihania hetkiä kesäloman ollessa meneillään äidin ja siskoni ollessa töissä. Sidoin pussitetun rollonin keskitolppaan kiinni juuri tolpan päässä olevan nupin alle. Hetken mielijohteesta otin mukaani kampauspöydällä olevan käsipeilin ja konttasin sängylle. Asetuin keskitolpan eteen konttausasentoon ja katsoin hieman levitettyjen jalkojeni välistä taaksepäin. Jalkojen välistä näin rollonin roikkumassa. Työnsin oikean käden jalkojeni välistä ja tartuin dödöpurkkiin ja ohjasin sen häpyhuulilleni. Pyllyäni varovasti kohti sängyn päätyä painaen ja oikealla kädellä tukien ohjasin pullon turvonneiden häpyhuulieni väliin. Hetken pullon suippoa päätä liikuttaen häpyvaon suuntaisesti samalla painaen lantiotani taaksepäin tunsin kuinka emättimeni suu antoi periksi ja pullo alkoi uppoamaan sisääni. Jouduin korjaamaan asentoani hiukan, koska en saanut painetuksi pulloa haluamassani kulmassa sisälleni. Liikahdin kiimassani hieman varomattomasti ja tuiskahdin taaksepäin ja tunsin kuinka pullo sujahti häpyyni. Kiljaisin kovaa, sillä pullon painuminen sisään sattui hieman, vaikka emätin olikin ihanan liukas ja otti lopulta pullon halukkaasti vastaan. Muutama nopea painallus ja dödö liikkui ihanasti sisälläni. Onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni ja asetin peilin sängylle niin, että näin kuinka dödö upposi sisääni työntöjeni tahdissa yhä uudelleen ja uudelleen. Tunsin tuon ihanan tunteen kun kova ja liukas esine liukui sisälläni tuoden hehkuvan hetken yhä lähemmäs ja lähemmäs.

Kuin unessa kuulin jonkun huohottavan äänekkäästi ja päästävän samalla kiljahduksia, jotka eivät muistuttaneet mitään inhimillistä ääntä. Hetken verran päässäni välähti ajatus, "voinko se olla tosiaan minä?" Työnsin ajatuksen pois mielestäni ja suljin silmäni antaen lantioni painua yhä uudestaan kohti sängyn tolppaa tuntien samalla kuinka kova ja jäykkä pullo upposi sisääni yhä uudestaan ja uudestaan. "Nää on muuten kiimasta kankeat, nää Sun alushousut", pelästyin pahanpäiväisesti ja räväytin silmäni auki. Jäykistyin paikalleni sillä edessäni seisoi Keijo, siskoni mies, kannatellen pikkareitani sormensa päässä. "Älä muuten keskeytä ollenkaan mun takiani, sillä mulla jäi omat hommat myös kesken", tuo röyhkeä mies vielä kehtasi sanoa. Omat hommat kesken? Ahaa, se oli tietenkin runkannut mua katsellen ties kuinka kauan tai sitten se oli nuuhkinut mun pikkareita. Samassa tajusin, että Keijon penis sojotti tanakkana housun sepaluksesta. Sain vihdoinkin puhekykyni takaisin samalla kun tunsin kuinka dödöpullo solahti ulos emättimestäni ja kolahti hiljaa vasten sängyn tolppaa. "Painu helvettiin täältä", kiljaisin vihaisena ja häpeissäni yrittäen samalla repiä sängyn päiväpeitettä peitokseni. "Äläs tyttö luulekaan! Musta tuntuu, että mulla ja Sulla on jotain, mitä meidän olis pitänyt kokeilla jo kauan aikaa sitten", Keijo vastasi tullen samalla viereeni istumaan.

Tiesin mitä Keijo tarkoitti, sillä olin tuntenut aina siskoni miestä kohtaan jonkinlaista vetovoimaa. Olin joskus hupsuuksissani tahallaan käyttänyt avokaulaisia paitapuseroita ilman rintsikoita Keijon läsnäollessa. Olin jopa mennyt niin pitkälle, että olin kumartanut Keijon edessä niin, että mies oli varmasti nähnyt tanakasti pystyssä sojottavat pienet rintani. Olin myös pannut merkille miehen tiukan tuijotuksen jalkoväliini kävellessäni aamulla alkkareillani ja lyhyessä yöpaidassa aamupalalle. Joskus öisin olin kuunnellut siskoni ja hänen miehensä rakastelua ja samalla tyydyttänyt itseäni kuvitellen miltä tuntuisi rakastelu Keijon kanssa. Siispä en nyt vastustellutkaan suuremmalti kun tunsin miehen käden hyväilevän niskaani ja työntävän pitkät tummat hiukseni pois toiselle olkapäälle.

Käännyin katsomaan Keijoa samalla kun avasin suuni kutsuvasti raolleen. Mies tajusi välittömästi kutsuni ja painoi huulensa huuliani vasten. Suudellessamme tunsin kuinka miehen toinen käsi painautui rinnalleni toisen käden kietoutuessa hartioideni ympärille. "Voi että! Sulla on ihanan kiinteät rinnat", mies sanoi irrottautuessaan suudelmasta. Keijo painoi päänsä rinnalleni. Samassa aistin sähköisen tunteen rinnassani, kun nänniäni alettiin nuolla hitain, pyörivin liikkein. Kuin vaiston ohjaamana oli toinen käteni etsiytynyt miehen sylissä sojottavan kalun ympärille. Värähdin innosta tuntiessani sen paksuuden kädessäni. Dödöpullo ei hävinnyt ehkä kovin paljoa paksuudessa tällä miehiselle pötikälle, mutta pituudessa tuo kuumana sykkivä elin varmasti voitti, ja paljon, äskeisen leikkikaluni

Suudellessamme oli Keijon kieli tutkinut suutani ja samoin olin antanut oman kieleni työntyä hänen suuhunsa. Kädessäni tunsin kuinka Keijon elin värähteli ja siitä valui jokaisella värähdyksellä kuumaa nestettä kädelleni. Aloin hitaasti vedellä tuon elimen peittävää esinahkaa edestakaisin. Lähes samanaikaisesti tunsin kuinka miehen käsi painautui syliini hyvin hellästi. Olin kuitenkin niin valmis jo omista leikeistäni, että Keijon varovaisuus tuntui aivan liian hitaalta. Antaakseni miehelle selvemmän merkin halustani avasin jalkojani, jotta hänen kädellään olisi esteetön tie sykkivään syliini. Keijon sormet kulkivat häpyni yli hyvin kevyesti sivellen salaisimpia paikkojani ihanan hellästi. Tunsin kuinka mies levitti aina sormiaan juuri ennen kuin ne koskivat klitoristani. Tällainen kiusaaminen sai minut tuntemaan entistä suurempaa halua. Tunsin kuinka mahlani valuivat sängynpeitolle miehen hyväilyjen jatkuessa alapäässäni ja huulten kiusoitellessa vuoronperään kummankin rintani nännejä.

Tunsin, kuinka Keijo lopetti rintojeni hyväilyn ja alkoi hitaasti kallistamaan minua taaksepäin. Enemmän kuin halukkaana kaaduin selälleni ja avasin silmäni nähdäkseni miehen nousevan ylös sängyltä heittäen yllään olleen t-paidan pois ja kumartuen laskemaan siniset farkut alas ja saman tien pois jaloistaan. Vielä nopealla tempaisulla mustat alkkari alas ja Keijo astui jalkoväliini. Levitin jalkani äärimmilleen, jotta miehen olisi helppo tulla sisääni. "Hei käännyhän vatsallesi niin annetaan Sulle siinä asennossa, josta mä yllätinkin Sut", mies määräsi edessäni. Kuin unessa käännyin vatsalleni ja vedin polvet alleni koukkuun. Samassa tunsin kuinka lantiooni tartuttiin ja pakaroitani nostettiin ylöspäin. Koska tiesin melkovarmasti, mitä tuleman pitää, asetin jalkani hieman haralleen ja painoin vatsaani alaspäin. "Keijo kulta, mä olen niin kiimassa, että jos et Sä nyt työnnä sitä Sun ihanaa kullias mun sisääni, niin alan kiljua", sain kiimani pauloissa sanottua. "Ole huoletta Kati, Sä kiljut ihan varmasti kohta, sillä Mulla on mielessä jotain kivaa Sulle", ja samalla hetkellä kun Keijo lopetti puheensa tunsin miehen kuuman hengityksen pakaroillani. Päästin omissa korvissanikin eläimellisen kiljaisun, kun miehen kieli työntyi syvälle emättimeeni. Kuin henkeni hädässä puristin päiväpeiton käänteitä nyrkkeihini ja yritin olla huutamatta kun kieli porautui emättimeeni yhä uudestaan ja uudestaan. Mieshän rakasteli minua kielellään! Tunsin kuinka miehen nenä osui aina välillä peppureiälleni, mikä kummalla tavalla vain kiihotti, mikäli se enää oli mahdollista, minua vain lisää. Miehen kädet pitelivät reisistäni kiinni yrittäen estää lanteitani kiemurtelemasta liikaa. Kaiken tämän keskellä en voinut enää muutakuin huohottaa kuin juoksukilpailun jäljiltä ja aina välillä tajusin kiljaisevani kovalla äänellä kielen tehdessä aivan erityisen hyvää.

Tiesin etten voisi kovin kauaa kestää tällaista käsittelyä. Olin juuri varoittamassa Keijoa, kun tunsin ensimmäisen ihanan värähdyksen sisälläni.
Entuudestaan tiesin tuon värähdyksen enteilevän orgasmin tuloa ja aivan kuin ajatukseni lukien mies lopetti häpyni kiusaamisen. "Keijo, pliis, jatka vielä vähän jatka, jooko, jatkathan", tajusin anelevani mieheltä. Tuntui käsittämättömältä kuulla itsensä sanovan noin, sillä en "selvin päin" olis koskaan voinut kuvitella haluavani jotain niin kiihkeästi, saatikka puhuvani tuolla tavalla. Tuossa tilassa olisin tehnyt mitä hyvänsä, jotta Keijon kieli olisi jatkanut ihan vähän vielä jalkojeni välissä. Samassa tunsin, kuinka jokin lämmin ja kova painautui vasten häpyäni. Keijon kalu! Mies siveli hyvin varovaisesti häpyäni kuljettamalla kalun kuumaa ja nesteistä liukasta päätä pitkin häpyvakoani. Taitavasti mies kuljetti kuumaa terskaa häpyhuulteni välissä pysähtyen nykyttämään esiintyöntyneen klitorikseni päätä. Tässä vaiheessa tajusin kuinka kaukana mies oli takanani ja vilkaistessani kampauspöydän peiliin tajusin lopultakin kuinka pitkä tuo miehen elin oikeastaan oli. Keijo seisoi takanani ainakin 30 sentin päässä ja silti kuuma terska osui klitorikselleni. Pieni pelon poikanen aloitti juuri nostamaan päätään mielessäni, kun tunsin kuinka Keijon terska aloitti matkansa takaisin päin häpyhuulteni välissä. 'Työntääkö tuo mies tuon pitkän kangen kokonaan minuun, eihän se voi millään mahtua', alkoivat ajatukseni kulkea päässäni. Samassa tunsin kuinka kalun pehmeä pää painautui vasten emättimeni suuaukkoa ja kuin vaistojen ohjaamana pyllistin vielä lisää ja yritin työntää häpyäni paremmin esille, jotta tuolla isolla elimellä olisi esteetön pääsy sisääni. Tunsin kuinka paine kasvoi emättimen aukolla, kun Keijo aloitti varovasti lisäämään painetta työntöönsä. Samassa tunsin pettyneenä ja hieman ehkä helpottuneena, kuinka kalu vedettiin pois. Samassa silmän räpäyksessä Keijon sormet levittivät häpyhuuliani ja kalu asetettiin uudelleen emättimen aukolle. Keijon kädet ottivat lanteistani kiinni ja alkoivat vetää minua itseään kohden. Suustani purkautui hiljainen valitus tuntiessani tuon paksun elimen avaavan emätintäni, vaikka vähän aikaisemmin dödö-pullo olikin kyntänyt rakkauden tunneliani avoimemmaksi. Paineen hitaasti lisääntyessä kalu painui sisääni sentti sentiltä. Keijo ähisi ja puhisi hiljaa takanani oman hengitykseni ollessa lähinnä läähätystä. Keijon elin saavutti emättimeni pohjan ja pelästyin, aikooko mies vieläkin jatkaa työntämistään?

Pelkoni oli turha, sillä tunsin kalun aloittavan hitaan vetäytymisen ulospäin. Keijo toimi koko ajan äärettömän hellästi. Poissa olivat muiden miesten kanssa kokemani nopeat survaisut ja repivä tunne sisälläni, kun mies ei malta odottaa tytön pääsyä valmiiksi tai käsien epämääräinen kourinta rinnoilla heti rakastelun alusta lähtien tai jopa ennen sitä. Käänsin katseeni vieressä olevaan peiliin ja näin kuinka nouri tyttö oli polvillaan sängyn reunalla, pää painettuna sängylle, pitkät hiukset levällään tyynyllä, pyllyn osoittaessa ylöspäin ja pienten terhakoiden rintojen heilahdellessa miehen työntöjen tahdissa juuri päiväpeiton yläpuolella. Katsellessani peiliin näin Keijon kalun vetäytyvän pakaroideni välistä kiiltelevänä ja suonikkaana ulospäin. Tuntui ihanalta sulkea silmät ja antaa emättimen tunnustella hitaasti liukuvaa elintä oikein kunnolla. Kerrankin oli aikaa tuntea kalun liukuvan sisällään eikä vain tuota aikaisempien poikakavereideni nopeaa nykytystä, jota voi verrata lähinnä ompelukonemaiseen liikkeeseen.

Keijokin oli huomannut peilin ja katsoi sen kautta minuun ja kysyi: "Eihän vain satu?" "Ei ollenkaan. Toi kalu on kyllä isointa mitä mun sisälläni on koskaan ollut, mutta se tuntuu ihanalta", vastasin yhtään häpäilemättä sanojani. Näin Keijon irrottavan otteensa lantiostani ja kumartuvan ylleni kalun painuessa samalla uudelleen ihanan täyttävänä emättimeeni, joka päästi kiihottavan litisevän äänen samalla kun elin upposi uudelleen sisääni. Tunsin kuinka Keijon käsi etsiytyi rinnalleni toisen käden kiertyessä hävylleni. "Kati, sä oot niin ihana, että mä en kestä kauaa tätä. Sun pimppi on aivan ihanan tiukka ja tosi kuuma. Tää tuntuu aivan taivaalliselta", Keijo huohotti korvaani. Samalla tunsin kuinka Keijon työnnöt kiihtyivät ja kalu porautui yhä nopeammin ja nopeammin sisääni ja mikäli jotain tajusin myös jokaisella työnnöllä syvemmälle ja syvemmälle. Olin jo kauan sitten unohtanut pelkoni tuon elimen koon suhteen ja tunsin vain pohjatonta kaipuuta saada tyydyttää tuo miehinen elin koko sen pituudelta. Jokaisella miehen työnnöllä puskin vastaan ja vihdoin tunsin kuinka kivespussit heilahtivat vasten häpyäni Keijon lantionpohjan painautuessa vasten pyllyäni. Miehen elin oli kokonaan sisälläni! Vilkaisin peiliin ja totesin ettei välissämme ollut enää mitää rakoa. Mies oli tosiaan kokonaan minussa. Katsellessani kuvaani en voinut käsittää kuinka tuo hoikka tyttö kykeni ottamaan vastaan koko valtavan elimen. Mihin se minussa oikein mahtuu?

En ehtinyt kuitenkaan pohtia asiaa kovin kauaa, kun miehen sormet löysivät klitorikseni ja muutama painallus tuohon ilonappiin saattoi minut matkalle kohti orgasmia sellaisella nopeudella, etten edes meinannut tajuta mitä tapahtuu. Kiljuin suoraa huutoa tuntiessani tuon suunnattoman elimen takovan sisälläni olevia herkkiä paikkoja ihanien orgasmin aaltojen ja kouristusten aloittaessa matkansa alvatsastani. Kuin usvassa tajusin Keijon kiihdyttävän tahtinsa äärimmilleen ja jännittyvän sitten tiukasti vasten pyllyäni tuon pitkän ilosauvan painuessa juuriaan myöten sisääni. Ensimmäisen kerran elämässäni tunsin kuinka sperma purskahti sisälleni kuin kuuma laava miehen matalasti karjahtaessa. Ohi kiitävän hetken mielessäni välähti ajatus jostain ehkäisystä, mutta työnsin tuon ajatuksen kiireesti pois pilaamasta tätä kaiken alleen peittävää tunnetta. Samassa tunsin uuden laavavirran ryöpsähdyksen purkautuvan tuosta miehisestä tulivuoresta sisälleni. Koko hoikka vartaloni tärisi vieläkin orgasmin jälkikouristusten tahdissa ja vatsalihakseni kiristyivät omasta tahdostani riippumatta saaden pimppini lypsämään tuota suunnatonta elintä joka vieläkin sojotti jäykkänä sisälläni. Tuntui taivaalliselta kun Keijon jäntevän vartalon paino tuntuin selässäni molempien käsien puristaessa tiukasti mutta hellästi rintojani lantion painautuessa yhä uudestaan vasten pyllyäni.

Hitaasti liikkeemme rauhoittuivat ja lysähdin vatsalleni miehen seuratessa selässäni kalun yhä kuin ihmeen kaupalla pysyessä sisälläni. Maattuamme joitakin hetkiä päällekkäin tunsin kuinka kalu alkoi hieman vetäytyä sisältäni ja samalla mies alkoi irrottautua selästäni vetäen hyvin varovasti elintään ulos minusta. Vaikka Keijo kuinka yritti olla varovainen, sattui peniksen pois ottaminen hieman ja älähdin kaikesta varovaisuudesta huolimatta hieman terskan vihdoin tullessa ulos sisältäni. "Sorry, mä tiedän, että se sattu, mutta ei sitä oikein voi sinnekään jättää", Keijo sanoi pilke silmäkulmassaan. "Mitä turhia. Äskeisen kokemuksen jälkeen se saa sattua vaikka kuinka paljon", vastasin vieläkin hieman huumaantuneena. "Sun pimppi on varmaan aika kipeä nyt", Keijo kysyi ja kun nyökkäsin mies jatkoi, "Musta tuntukin, että se oli aika tiukka. Mä luulin, että Sä olisit ollut useammankin miehen kanssa, enkä osannut varoa ehkä tarpeeksi?" Hiukan hämmentyneenä kerroin olleeni kyllä muutamien poikien kanssa, mutta kellään heistä ei ollut kyllä ollut vastaavan kokoista ilotikkua. "Sun pimppi tuntu kyllä melkein kuin pikkutytön pimpiltä, mutta ei aivan. Mä en ole nimittäin koskaan rakastellut kenenkään kanssa, jonka sisään mun kalu mahtuisi kokonaan, mutta Sun sisään se meni ihan loppuun saakka. Toivottavasti mä en vaan satuttanut Sua, ei se ainakaan siltä kuulostanut", Keijo selitti.

Ei tosiaankaan satuttanut, ajattelin, vaan aivan päinvastoin. Kerroin Keijolle kuinka hyvää hän oli tehnyt minulle, mutta halusin että tämä jäisi tähän eikä kumpikaan meistä elättelisi mitään sen suurempia mielikuvia salaisesta suhteesta. Keijo sanoi olevansa samaa mieltä, mutta lisäsi vielä, että jos samanlainen tilaisuus tarjoutuisi joskus tulevaisuudessa ei se ehkä jäisi häneltä käyttämättä, mikäli minäkin olisin suostuvainen. En vastannut mitään, vaan nousin ylös ja kauhistuin sängynpeiton kuntoa. Peitossa näkyi suuri kostea läikkä siinä kohtaa, jossa olin maannut. Kun osoitin läikkää Keijolle, tämä sanoi ettei ole mitään hätää. Ehtisimme hyvin pesemään kaikki petivaatteet ennen Keijon vaimon tuloa seuraavana päivänä ja oma äitini oli kuulemma koko viikonlopun siskonsa luona. Keijo vain oli tullut paria päivää aikaisemmin korjaamaan saunasta jotain. Niinpä sen päivän pesin hieman pyykkiä ja valmistelin iltaa, jolloin kaverini Sanna tulisi käymään. Lisäksi jouduin käymään apteekissa hakemassa jälkiehkäisypillerit, koska en käyttänyt mitään itse ja kondomin olimme tyystin unohtaneet kiihkossamme.
_________________________________________________

Lisää on tulossa, mikäli ihmiset tykkää. Aikataulu on vaan vähän pitkä, joten olkaa kärsivällisiä. Laitoin myös tuon Ensimmäisen osan Katin tarinasta uudelleen tänne niille, jotka eivät ole sitä lukeneet tai haluavat kenties lukea sen uudelleen.

16

16645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • horny girl

      Se eka osa oli ihan helvetin hyvä, ja tää, jos mahdollista, vielä kiihottavampi.
      Itse sain monta lukiessani noita ja hyväillessäni itseäni. Eikä jätkänikään yhtään valittanut katsoessaan vierestä.. = )
      Lisää siis, we want more!!!
      Jos mahdollista, ni olis erittäin ihanaa lukea näin hyvin kirjoitettua juttua sitomisesta ja semmosesta, joten?
      Kiitos!

    • ja paljon

      kirjoitathan lisää samanlaisia tarinoita, miten on vieläkö "leikitte" outin kanssa uudestaan? Entä keijon kanssa ja vieläkö muita mieheiä tai naisia on mistä voisit kertoa?
      Sain muuten ihanan orgasmin lukiessani juttuasi...
      Kiitos!

    • Junailija

      Huh,lukiessani alkuosassa tapahtunutta junamatkaa laukesin housuihini,vaikkei todellakaan ollut tarkoitus:)))Kiitos ja lisää samanlaista:))

    • Cage

      yritä tässä nyt keskittyä töihin, kun ei housut enää mahdu jalkaan... kiva lukea, kun joku osaa kirjoittaa...

    • utelias

      hmm.. minkä merkkistä dödöä se oli...?

    • Rocky

      Onko tarinan kirjoittaja mies? harvemmin nään naiskirjottajien puhuvan noin paljon munan koosta. ja kuinka monen kansssa tyttö on ollut jne. Mut se on vain arvaus, voin olla väärässäkin.

    • nicely

      Olen kyllä kirjoittanut alla olevat novellit joskus ajat sitten, mutta en ole laittanut niitä uudelleen jakoon. Onneksi kukaan ei ole muuttanut niitä, siitä kiitos. Mutta kuka on julkaissut ne nimimerkilläni? Asia on sinällään ihan OK, haluan vain tietää!

      • Minä

        Anteeksi... ne olivat niin mahtavia, etten halunnut että ne jäävät unholaan. Enkä voinut omaakaan nimimerkkiäni niihin laittaa joten kopioin ne aivan identtisesti.

        t. Mies, joka toivoo lisää.


    • pt

      lisää,ja nopeesti............sä oot hyvä!

    • Carmen

      Sä oot kyl sika paras kirjottaa näit juttuja. Ei, helvetti, mä jään näihin koukkuun! tee lisää näit juttuja ja nopee.

    • jennifer

      siis aivan mahtavaa...sain sellaset orkut että huh huh...;)kirjota lisää..stringit tuli iha märiks ja tän tarinan jälkee mentii jätkän kaa panolle...uhh...mä haluun lisää...;)
      kiitos..

    • kettu... :D

      Tais olla Jyväskylä - Seinäjoki väliä mitä tulit junalla. :D Mahtava tarina!!!

    • piri

      Siis toi oli todella hyvä, ja kiihottava!Mä sain kaks lukiessani tota:) onko muuten tositapahtumiin perustumia?jos on..niin ei damn, että olen kade sulle:)
      (pitäs vielä se sun ykkös osios lukea, en oo viel meinaa lukjenu)

    • *toygirl*

      Kuule aivan mahtavaa! En oikein ymmärtäny miten teit sen dödölelun, kertositko sen mulle uudestaan? ite pidän tällasista ``leluista´´ aivan älyttömästi, ja tota olis ihana kokeilla. Mitä merkkiä se dödö oli, ja oliko joku osa siitä sun tarinasta totta? olet Huippu kirjottamaan, jatka samaan malliin! Ja älä vastaa mulle tänne keskustelu-palstalle, lähetä vastaus mailiini: [email protected]
      kiihottava tarina, lisää, lisää, lisää!!

    • SomEbODy

      "jos ihmiset tykkää"....must noi on ainaki tosi hyviä....sun kannattas varmaa ruveta kirjottaa jotai kirjaa:)...kuvailet nii hyvi...ja laitat kaike laisia "välineitä"....ite en kyl oo sellasii uskaltanu koittaa koska oon neitsyt...ehkä sit joskus...mut jos sul on intoo kirjottaa noit....ni siit vaa....ainaki aika moni sitä haluaa;)...

    • panotar

      sä todella osaat kirjoittaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe